Preporuka horor igre

poruka: 81
|
čitano: 34.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Preporuka horor igre

na to sam i mislia :D

16 godina
Preporuka horor igre

pa jel ima još neka igra osim DS2 dobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

pa jel ima još neka igra osim DS2 dobra

Silent Hill serijal, Residenti do četvorke, Fatal Frame, ima ih na tone...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan

Upedljivo najbolja horror igra u svom zanru je Amnesia: The Dark Descent, igra je prestrasna pa se ne preporucuje starijim osobama(Ozbiljno ovo kazem). U igri nemas nikakvo oruzje da se branis od onih (Nemogu da ih opisem koliko je detalja na njime, prestrasni su i cuju se prestrasno) Vrlo je tesko igrati igru od straha ali vredi obrnuti ako hoces najludju horror igru!

15 godina
neaktivan
nenadwolf kaže...

Upedljivo najbolja horror igra u svom zanru je Amnesia: The Dark Descent, igra je prestrasna pa se ne preporucuje starijim osobama(Ozbiljno ovo kazem). U igri nemas nikakvo oruzje da se branis od onih (Nemogu da ih opisem koliko je detalja na njime, prestrasni su i cuju se prestrasno) Vrlo je tesko igrati igru od straha ali vredi obrnuti ako hoces najludju horror igru!

ja sam skakao sa stolice koliko je to u trenucima strašno... pa sam trebao pauze od 15 minuta da nastavim igrat.... treba se igrat sa slušalicama koje izoliraju sav vanjski zvuk i u potpunom mraku za najbolji doživljaj...

preporučujem tu igru {#}

edit: igra nema klasičan boo efekt i ništa ti nikad ne izleti u lice, nego su igru tako napravili da ti stvori nevjerojatan osjećaj panike i nemoćnosti tako da moraš bježat i skrivat se... poučno kad bi zombiji i beštije preplavili ovaj planet

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 2:07 (p4c1j3nt).
14 godina
Preporuka horor igre

Jedan po meni od najboljih horora

Vrjeme kad se igra treba igrati je od 00:00 pa do 03:00,s nekim dobrim gamerskim headsetom na 100% i nekakvim velikim LCDom.

Uglavnom odličan horor,igrao sam i stao sam na 45% i rušenje winsa i odustao od igre.

Condemned: Criminal Origins

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

^^ Condemned je odličan, pridružujem se preporuci. Nastavka nažalost nema za PC.

Također Dead Space serijal obavezno odigraj. Meni među boljim IP ovim ove generacije.

SH i RE sam namjerno izostavio, jer to su valjda svi već odigrali. A ionako zadnji nastavci i nisu za neku preporuku.

Prvi Fear odličan, nastavci su igrivi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 16:55 (gringo88).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

Doom 3 je moj favorit.

I RTCW oni leveli sa katakombama.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 16:55 (Ranko Kukumar).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Doom 3 je moj favorit.

I RTCW oni leveli sa katakombama.

RTCW i nije neki opaki horrorčić. Ima svojih trenutaka, uglavnom u katakombama kada čudovišta iskaču iz zidova, no nije me toliko prestrašio poput Dooma. Za poptpuni doživljaj obavezno sluške+tama.

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

RTCW i nije neki opaki horrorčić. Ima svojih trenutaka, uglavnom u katakombama kada čudovišta iskaču iz zidova, no nije me toliko prestrašio poput Dooma. Za poptpuni doživljaj obavezno sluške+tama.

Meni je RTCW bio stvarno fantastičan. I Atmosfera, grafika, priča, napucavanje... A tek MP. Ma divota, moram ga si uzeti na Steamu ovih dana pa zaigrati opet dok je još 6E.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
14 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

condemned criminal origins

fear 2 : project origin / reborn

el presidente
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

Trebaš da odigraš Amnesia The Dark Descent, ja sam se rastao sa dušom dok sam je prešao

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monitorko kaže...

Trebaš da odigraš Amnesia The Dark Descent, ja sam se rastao sa dušom dok sam je prešao

ja nisam... mislim igrica samo ima strašnu atmosferu, ali nakon prvog levela postalo mi dosadno... Ima par čudovišta u cjeloj igri i najviše vremena provodiš lutajuči po dvorcu

16 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

Jel igrao neko onaj Justine DLC za Amnesiu? 

0 0 hvala 0
14 godina
hsatUSA kaže...

condemned criminal origins

fear 2 : project origin / reborn

Obavezno probati,ja sam sada probao na 32" LCD TV-u 5.1 sustavu igrati krenuo u pola 2 izašao van oko 2 i 20 neusudim se više noćas igrat,prestrašno nešto.

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
14 godina
neaktivan
Preporuka horor igre

dead space, resifent evil, saw, resistance, fear, dalje se ne mogu sjetit.

zamisli kako je meni, mene je strah igrat nfs undercover jer me policija stalno lovi. isto tak sve fps singleplayer igre. prije me cak bilo strah igrat nfs u2, al to je prestalo. zamisli kak mi je onda, sve sto igram je multiplayer, singleplayer igre igram jedino dok je neki prijatelj kod mene. imam crysis 2 i strah me igrat kampanju, neki dan sam zvao frenda da dode igrat s menom. znam da zvuci smjesno al jbg :)

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alscaul kaže...
Monitorko kaže...

ja nisam... mislim igrica samo ima strašnu atmosferu, ali nakon prvog levela postalo mi dosadno... Ima par čudovišta u cjeloj igri i najviše vremena provodiš lutajuči po dvorcu

Sad si sve usr*, pa stvar je i tome da ti strepiš i nikad neznaš što te očekuje. Igrao sam prvu i drugu Penumbru i znao sam otprilike što me očekuje, ali ne možeš mi reći da je dosadan dio kad moraš omesti čudovište tako da mu baciš komad ruke na drugu stranu i protrčiš pored njega(dio u kanalizaciji), ali on te čuje i moraš bježat i zatvarat vrata za sobom, a kako zatvaraš vrata vidiš njega kako trči prema tebi. Ja sam 2 puta alt+f4 stisnuo na tom djelu. Svaka čast developerima. Čim se domogne novaca, kupujem sve Penubre i Amnesiu samo iz poštovanja.

Ako tražiš istinski horor ne trebaš tražiti dalje od Amnesie ili Penumbre (pogotovo drugog djela). Kapa do poda.

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
14 godina
Preporuka horor igre

Pitanje? Presao sam Amneziju,super igra,ali ja bi htjeo nešta još strašnije? Prešao sqam sve silent hlove

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Metro 2033 i metro last light

Dođi malo vamo da ti ga zabiberim nemoj da se kliberiš jer mi smo Justin Bieberi
14 godina
cika batmen kaže...

Metro 2033 i metro last light

Metro 2033 sam citao knjigu i igrao,i evo jucer presao LL

Strm
12 godina
neaktivan

Igra je stvarno zakon pogotovo atmosfera nikad ne znaš kad ce iskociti  a najgore mi je bilo kad slijediš trag pomocu uređaja dođeš do dijela kao gdje skocio i onda on iskoci upoce neocekovano to mi se nije ni ujednoj igrici dogodilo dok igras amnesia ili slender ti ocekujes i ja sam uvijek spreman otprilike ali ovo T_T preporuka svakome ali uzaano jeftina ja sam je platio kad je izašla 60kn

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice