Postal 2

poruka: 4
|
čitano: 844
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Postal 2

Zadnjih par dana ponovno prelazim Postal 2 i guštam u awesomenessu koji ta igra ima. Možda nije tehnički najbolje izvedena, al ima nešto u igri koja je uspjela toliko ljudi rasp*zditi. Sirova, vulgarna, nepretenciozna, pretjerana u mnogim stvarima... Neki dan sam imao raspravu sa prijateljem o tome koji je fps lik bolji: Duke vs. Caleb vs Postal Dude. Iako smo se složili da je Caleb iz Blooda vjerojatno najveća faca ipak je Postal dude potencijalno najbolji smrtnik u nekom fpsu. Ima li Postal fanova ovdje? Smijeh

Usput bih pitao, radi li kome prvi Postal bez problema na WinXP? Ne radi mi rotacija lika u ljevu stranu sa lijevom kursorskom tipkom, a nemam pri ruci neku stariju kantu da stavim Win98, pa me zanima da li se tko susreo s time i riješio to ikako?

0 0 hvala 0
17 godina
Postal 2

Ja sam tu igru presao par puta i samo zato jer mi je bilo zabavno raditi sve one gluposti npr:hodati otvorenim slicom pa se po nekom popisat i slicno.mislim da ti ovdje nema bas previse fanova te igre,ili se barem jos nisu javili.nisam se susreo s onim problemom koji si naveo pa ti ne mogu nazalost pomoci.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Postal 2

Najbolji dio je kada za headshot moras 2 sarzera mitraljeza nekom u glavu da crkne Iznenađen

L25 1337 N008
15 godina
neaktivan
RE: Postal 2
malo je stara tema ali da pitam par pitanja
1.kad ce izac trojka
2. dali je dvojka sinleplayer
3. oce dvojka raditi na W7 ultimite 32 bit
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice