kad hocu da instaliram patch 1.3 pojavi i se error 1316. A network error occurred while
attempting to read from the file C:\WINDOWS\Installer\Call of Duty(R) 2 Patch 1.3.msi
molim vas pomozite!!!!
kad hocu da instaliram patch 1.3 pojavi i se error 1316. A network error occurred while
attempting to read from the file C:\WINDOWS\Installer\Call of Duty(R) 2 Patch 1.3.msi
molim vas pomozite!!!!
molim vas pomozite!!!!
imao isti problem, i ovako napravio i proradilo:
odi u C:\Documents and Settings\ime tvoj kompa\Local Settings\Temp
i sve pobriši što je unutra.
meni je tako radilo, imam xp.
i daj popuni rubriku "Moj PC" da znamo koju konfu imaš
nece, napravio sam kako si rekao i nista opet isto,, imo sam cod i obriso nije mi se dalo vise igrat i danas opet proradi zelja i instaliram,,al nece taj usrani patch ni tako kako si ti reko,,,
nece, napravio sam kako si rekao i nista opet isto,, imo sam cod i obriso nije mi se dalo vise igrat i danas opet proradi zelja i instaliram,,al nece taj usrani patch ni tako kako si ti reko,,,
Pa skini ponovo patch pa probaj i vidi hoce li, mozda je datoteka nepotpuna.
neznam fkt, meni je tako radilo.
našao sam negdje cod2 directory cleaner :http://www.filefront.com/5181622/CoD2-Directory-Cleaner-0.001/
ali nisam ga isprobao, tako da neznam i kako radi program i neznam dali radi štetu ili ne.