nego svaka cast autoru!
nego svaka cast autoru!
I moj je aktiviran zaigro sam malo,ali mi je štekalo na latopu pošto je shit..
Al moj najvjerojatnije ide mojim fanovima na youtubu..
Iako znaš da imaš loš laptop koji neće vrtiti FC3, svejedno si ga uzeo? Ono, cjiganski napravljeno...
nego svaka cast autoru!
Ne nebi ga prodao nisam takav!
Kolega gore:
MIslio sam da cu kupiti PC,a za koji dan idem po xBox
nego svaka cast autoru!
Ne nebi ga prodao nisam takav!
Kolega gore:
MIslio sam da cu kupiti PC,a za koji dan idem po xBox
Hebenica, ti ni nemas komp za igru i sad umjesto da je kljuc dobio neki bugovac, igru ce dobit neki nazovimo to "fan". Vec vidim naslov videa: ******Far Cry 3 GIVEAWAY!!!!! SUBSCRIBE, LIKE, FAVOURITE for a chance to win!!!!!!!******
^^
Potpis na sve
scumbag
---
evo i ja cu dat steam key za Bastion-a
pa tko se prvi javi
Hebenica, ti ni nemas komp za igru i sad umjesto da je kljuc dobio neki bugovac, igru ce dobit neki nazovimo to "fan". Vec vidim naslov videa: ******Far Cry 3 GIVEAWAY!!!!! SUBSCRIBE, LIKE, FAVOURITE for a chance to win!!!!!!!******
Ma koji mrtvi fanovi, ima 5 subscribera na YouTube-u od toga su 3 racuna s kojima je sub napravljen njegovi tak da izgleda kao da nekoga zanima njegovo trkeljanje.
A kad ga cujes kad prica dodje ti da iscupas zvucnu iz kompa.
Ako kolega bezobzira hoce da mu vrati ja mu vracam.
Ako nece dobit ce ga netko sa foruma!
NEka se javi tko hoce
POKONJENO KOLEGI NAJBRŽI!
Stvarno je onda "najbrzi" ...
Stvarno je onda "najbrzi" ...
A jbgaa..
Koliko može bit dobrih igrača ali i loših isto,sad igram co-op poginu 15 puta i ostanem samo ja živ i onda govore da ih oživim a pun k vojnika oko mene,stvarno ima bisera,isto tako stanem na planinu s snipom i rokam i dođe lik i gura se samnom i propadnem(bug šugavi) i crknem pa to je strašno.