Ma hebeš taj event kad je 3 licu, ne bi igrao 3 lice za pare.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
blue blood noobs
lp
Probao i ja danas prvi put taj 8 squad.
TLDR:
90% ih iskaće u prvom gradu, nemoš ih nagovorit drugačije.
Od njih 9, trojici je prva riječ na chatu kurwa.
Uvijek bude onaj jedan lik s kojim se moš lijepo dogovorit i koji jedini samnom izađe živ iz grada.
Akcije i kilova na pretek, pogotovo kad se iskaće na hot spots.
Ja ne vjerujem...
Ili lik imao najsretniji shot ikada ili je upalio čit...
https://pubg.op.gg/user/Bigses?server=eu
bome brz je na okidacu
, meni neidu u glavu killovi bez aim to sight, uredno me skidaju s 5-20m u glavu bez da nisane s scarom i kalasem, koliko su me puta tako ubili ispada da je tako bolje nego da nisanim?! nekuzim nekad taj sistem gadanja!lp
sve neke ženske stvari
lp
Deri dok ide i dok se može 
Neš morat kupovat igre na steamu s pravom lovom u skoro vrijeme.
Patch sa weapon skinovima je live :) Na loginu se dobije anniversary skin za SCAR. Hoćemo još cosmeticsa!!! To što je gameplay još uvijek sranje ko jebe 
Ne dramatiziraj, šalim se malo 
Evo 2 krejta opet pare
bas me ide ova PUBG lutrija
koja je fora s tim krpicama????
kupiš ključ, otvoriš i daš nekom tko tebi da pare na steam acc?
imam dva cratea za otvoriti, pa ne znam bili išao u taj pothvat, možda ženu navučem na igru ako joj fino obučem njenog lika 
Evo 2 krejta opet pare
bas me ide ova PUBG lutrija
koja je fora s tim krpicama????
kupiš ključ, otvoriš i daš nekom tko tebi da pare na steam acc?
imam dva cratea za otvoriti, pa ne znam bili išao u taj pothvat, možda ženu navučem na igru ako joj fino obučem njenog lika 
Imaš Steam market da. Ma kupuju krpice ludjaci za 100-300 eura odmah, nebis vjerovao :) Ali treba imati i sreće (u 90% kutija je smece od 10 centi a kljucevi su po 2.5$).
Obožavam tu video seriju od tog lika.
Ima netko da još aktivno igra pubg i da mu treba suigrač za duo ili squad? Ova moja ekipa igra svake prijestupne ili dosta kasno navečer. Ja mogu igrati skoro svaki dan poslijepodne. Imam 660h gameplaya tako da nisam noob ako vas to brine
Javite se na pm ako vam treba suigrač 
Kad tražiš ljude, obavezno navedi dal igraš iz prvog ili trećeg lica.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Ima netko da još aktivno igra pubg i da mu treba suigrač za duo ili squad? Ova moja ekipa igra svake prijestupne ili dosta kasno navečer. Ja mogu igrati skoro svaki dan poslijepodne. Imam 660h gameplaya tako da nisam noob ako vas to brine
Javite se na pm ako vam treba suigrač 
Ako netko treba igrača za duo il squad meni možete isto slobodno bacit invite. Preferiram FPP, al mogu nekako progutat i TPP ak baš moram.
Javite se na PM. Preferiram odrasle ljude 
Oce ko duo ili squad FPP?
Kad tražiš ljude, obavezno navedi dal igraš iz prvog ili trećeg lica.
Samo fpp baki moj
Tpp odigram tu i tamo kada ljudi bas zele igrati tpp. Ne volim igrati tpp jer to smatram varanjem.
Također tražim nekoga za odigrati koji duo ili squad. Imam 140+ sati što znači da nisam noob, ali nisam ni neki preiskusan igrač. Igram isključivo FPP. Ako netko želi nek se javi privatnom porukom 
Njubare jel kome dropalo fendi šmensi golden skin ili kao ja dobivate najsugavije skinove za crossbow