PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.549.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Opet danas neki updejt od 1.6GB

Morati ću "smeće" maknuti s SSD-a jer će mi ga pokopati.

Dok ne završe sve bit će terabajt patcheva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
crozoki kaže...

antičit updejt

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
crozoki kaže...

nije valda da ti je tak mali life time :)

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...
crozoki kaže...

nije valda da ti je tak mali life time :)

Nije, novi je SSD 

Samo izražavam svoju frustraciju količinom i veličinom patcheva, a na kraju samo tri tweaka naprave.

Al tako je to kad je igra u beti.

13 godina
Ne zelim nikom nametat dal igra TPP ili FPP,al je cinjenica da je vecina chitera na TPP.Barem svaki gejm ili svaki drugi po jedan.Odkad igram samo FPP mozda sam naletio na jednoga u 20 partija.TPP se ne isplati igrati a i nije bas fer tpp
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

Mislim da ću nakon svega viđenog ovog tjedna, dati igri predah od mjesec dana.

Ovaj tjedan, a nisam igrao puno, se nije moglo živiti od game ruinera (ne bih ih čak ni nazvao cheaterima).. Baš užasno iskustvo 

eh to baš pričam već nekih tjedan dana. Od jednom su svi postali pro, nema da se fula metak, a headshotevi se skidaju u pokretu samo tako. Ono prije sam uspio preživid do nekog covera, sad zadnjih par tjedana pada se odmah i lik nekako uvijek pogodi svaki metak.

Uglavnom nama isto igra malo dosadila pa uzeli predaha. :)

14 godina
neaktivan

ma samo FPP.

nisam upalio dvaput TPP od kad je taj update izasao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

morat ću probati taj FPP, igrao sam dvije tri partije samo u tom modu, dok je igra bila još u njihovoj tzk beti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Disable-at ce family sharing od steama za PUBG...pas mater, sad necu moci igrati, jer sam imao na posebnom acccountu igru jer sam kupovao preko vpn-a, a neda mi se stalno izlogiravat iz main accoutna i ulazit u taj sporedni.... Hoce tko kupiti account? nazalost nemrem prodati po bas jeftinoj cijeni jer na accu ima i drugih igara osim PUBG-a :)
17 godina

jel istina da je čiter opet pobjedio na turniru?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crozoki kaže...

Jesi svjestan da ti se veličina igre na disku ne mijenja značajno nakon patcha?

Fajlovi se prepisuju, rijetko dodaju nove..
Pogotoovo je to slučaj s velikim patchevima koji su 5+ GB.
Svi fajlovi igre se samo prepisuju..

Nije baš da obraćaju pažnju na bandwith korisnika, ali tim načinom osiguravaju bulletproof update jer je minimizirana mogućnost da nešto ne šljaka.

Kao da napraviš reinstall igre i voila!

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
7 godina
neaktivan

Svaka cast za PUBG i vise nego zasluzeno. 

Destoreyr of noobs killer of universe hahahaha
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...
crozoki kaže...

Nije baš da obraćaju pažnju na bandwith korisnika, ali tim načinom osiguravaju bulletproof update jer je minimizirana mogućnost da nešto ne šljaka.

nije o tome ni rijec, nego samo to prepisivanje podataka takoder troši life time ssd-a

13 godina
red_bull kaže...

jel istina da je čiter opet pobjedio na turniru?

Najdraži su mi ovi što druge osuđuju bez dokaza

12 godina
protjeran

.... bluehole je izlizao a-hole vajnerima zbog kojih vise nema kise a ni magle.... nadam se da ce prije nego sto opet polizu, ispunit obecanje o nocnim varijantama mapa....

dc hejter
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Danas mi od 10 partija nijednom nije brojao BP...

Kakvo je stanje kod vas?

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XXX-Man kaže...

Danas mi od 10 partija nijednom nije brojao BP...

Kakvo je stanje kod vas?

Isto....takoder nisam mogao uzeti crate...pa mi nakon sat vremena tek uzelo... imaju opet nekih problema od kad su stavili taj novi update sa disableom family sharinga

17 godina
neaktivan
Destroyer Of Noobs kaže...

Hmmm... od kud ima podaci za CS? Dota, LoL? Imam osjećaj da se ovdje dosta nagađalo i zaokruživalo...

ja
7 godina

Danas sam nesto malo igrao s frendom i odjednom s 86 zivih bilo je 13. Sada je li to moguce il je neki bug... Znaci prva zona jos nije ni dosla svi su pomrli samo nas 13 sretnika nismo? Bilo nas je dosta u schoolu samo su se rokali a vidio sam i prison je pun bio 

Why?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam lock 80fps, no igra kao da trza, fps ne pada ali sve je trzavo kao daj e fps 50-60. Prije nije bilo tako, jesam jedini?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Nisi...

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
sudy_freak kaže...
crozoki kaže...

nije o tome ni rijec, nego samo to prepisivanje podataka takoder troši life time ssd-a

Nisam siguran kolko to ozbiljno mislite, ali... kolko se sjećam, prosjećnom korisniku treba u najgorem slučaju jedno 10-15 godina da potroši SSD.

Puno je vjerojatnije da će prije krepati npr. controller ili nešto drugo na SSDu nego da će ga netko uspjeti potrošiti. To te eventualno mora brinuti ako se profesionalno baviš obradom videa ili podatkovnim centrima.

ja
13 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Imam lock 80fps, no igra kao da trza, fps ne pada ali sve je trzavo kao daj e fps 50-60. Prije nije bilo tako, jesam jedini?

kod mene isto, no koliko sam primjetio nekad tokom ucitavanje se desi neki klinac i igra kao da umire bez obzira na visok fps, nekad pomaze alt+tab ili promjena textura ili neka druga opcija...

prekjucer igrao s frendovima bio 5m od zone, 2 puta izgubio health skoro do kraja, nekakav bug!

I neznam jel placebo no moje reakcije na misu jednostavno ne prati ono sto radim na ekranu kao da postoji neki lag i taj osjecaj imam od kad je igra izasla? ostali?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
neaktivan

Također mi se BP ne synca. U zadnjih par rundi sam sve ukupno dobio oko 600 no i dalje u menu stoji na 73. Ako ova igra nije bolje radila u alphi...

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
D3lBoy kaže...

Također mi se BP ne synca. U zadnjih par rundi sam sve ukupno dobio oko 600 no i dalje u menu stoji na 73. Ako ova igra nije bolje radila u alphi...

meni nakon 3 sata stigli bpovi....sad opet pokusam kupit crate, i opet pise item is being delayed. Please wait for a second....i sad cu crate dobit nakon 3 sata tek.... Imaju neki opaki delay na serverima

14 godina

Pročitao sam na PC expert forumu da će početi banirati za reshade, a vidio sam ovdje da ga nekolicina koristi.

Pa ako imate Nvidiu i Experience, u igri klik ALT + F3, Color - vibrance - i onda nekih 75-80% da dobijete isti efekt.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Destroyer Of Noobs kaže...

Hmmm... od kud ima podaci za CS? Dota, LoL? Imam osjećaj da se ovdje dosta nagađalo i zaokruživalo...

........ velis naviko si na Hrvatski parlament i zaokruzivanje, pa je sad to primjenjivo svugdje? How yes no! Ne vodi Steam Todorix, pa se racuni skrivaju.

dc hejter
12 godina

danas tri wina. dva duo, jedan solo. awp i m24 dropovi

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
D3lBoy kaže...

kod mene isto, no koliko sam primjetio nekad tokom ucitavanje se desi neki klinac i igra kao da umire bez obzira na visok fps, nekad pomaze alt+tab ili promjena textura ili neka druga opcija...

prekjucer igrao s frendovima bio 5m od zone, 2 puta izgubio health skoro do kraja, nekakav bug!

I neznam jel placebo no moje reakcije na misu jednostavno ne prati ono sto radim na ekranu kao da postoji neki lag i taj osjecaj imam od kad je igra izasla? ostali?

Nesto slicno bilo dok je bio full screen windowed, prebacio na full screen i to se rjesilo.

7 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...

.... bluehole je izlizao a-hole vajnerima zbog kojih vise nema kise a ni magle.... nadam se da ce prije nego sto opet polizu, ispunit obecanje o nocnim varijantama mapa....

Ma idioti. Igranje po kisi je bilo ludo, kada se na malom prostoru nadju 2-3 squada i jos tome dodas zvuk kise, ne znas tko pije tko placa. Magla je bila kao neka druga igra. Nadam se da vrate sve i dodaju pjescanu oluju na pustinjsku mapu. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice