- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako "neko" moze da napravi u ovoj dosadnoj, monotonoj, bezveze, igjici dobru montazu (iskljucujuci neke od nas) onda je to Enigma
covjek bi pomislio gle kak dobra igra a ono kifla
Patch notes sa test servera:
http://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/1648749673610853303
Bit će još više zgrada na Miramaru! Navodno dodani i neki putevi za navažanje, da se lakše može vozilima okolo.
Eh, i navodno ubačen "novi" anti-cheat.
Oni stavljaju zgrade i nove stvari umjesto da poprave samu srž igre da se ne ruši svakih pet minuta.
Sa zadnjim patchem, jednostavno sam prestao igrat, ne mogu jedan game odigrat bez da mi se ne sruši igra.
Oni stavljaju zgrade i nove stvari umjesto da poprave samu srž igre da se ne ruši svakih pet minuta.
Sa zadnjim patchem, jednostavno sam prestao igrat, ne mogu jedan game odigrat bez da mi se ne sruši igra.
To je do tvog sistema nažalost. Ja nisam imao ni jedan crash u zadnjih možda 50 igri (jednom u 3 dana mi se igra sruši i to u 99% slučajeva bude kod loadinga gdje ostane na crnom PUBG ekranu pa moram alt+f4). Igra je bila dosta osjetljiva na OC memorije u early accessu. Nakon releasea radi bez problema a OCani su mi i GPU i CPU i MEM. Dakle nije kod svih problem, jednostavno neke kombinacije hardvera i softvera uzrokuju crasheve i memory leakove.
Meni se od zadnjeg patch-a ne crash-a, jedino se zna smrznuti na loading ekranu. ALT+F4 ne pomaže, jedino Sign Out ili restart...
To je do tvog sistema nažalost. Ja nisam imao ni jedan crash u zadnjih možda 50 igri (jednom u 3 dana mi se igra sruši i to u 99% slučajeva bude kod loadinga gdje ostane na crnom PUBG ekranu pa moram alt+f4). Igra je bila dosta osjetljiva na OC memorije u early accessu. Nakon releasea radi bez problema a OCani su mi i GPU i CPU i MEM. Dakle nije kod svih problem, jednostavno neke kombinacije hardvera i softvera uzrokuju crasheve i memory leakove.
Nisam ni ja imao prije. Prvo mi je Windows skinuo update, to sam updateo, i onda mi prvo nije htjelo pokrenut PUBG uopce, znaci greška na grešci, uglavnom bad_module. 3 puta sam reinstalirao PUBG i ništa, sve isto.
Nije još toliki problem što se meni igra sruši, problem je što uglavnom igram s prijateljima, i kad uđem u igru, ja sam njima nevidljiv.
Dolje ću stavit sliku koja opisuje to, igra mi se u početku crashala (solo squad), dođem u igru, lootam 3 dana, imam AWM + lvl3 gear kompletan, igra mi se crasha u top 10, rejoinam se, piše mi da sam 90/28, e to je problem koji fakat frustrira.
Vratio sam se na BF 4 i mogu samo reći: nebo i zemlja. Znam, mali studio i sve to, al fakat je užasno za igrat u zadnje vrijeme, sa svakim patchem, jednu stvar slože super (rubber banding), tri stvari počnu ..bat (crashanja i to).
Najbolje pubg postavke za vidljivost u igri (provjerite si fps sa ovim postavkama, svjestan sam toga da ne mogu svi staviti ultra postavke zbog ograničenosti PC konfiguracija). Ako imate slabiji komp stavite texture na low/medium i to je to. Razlika u fps između very low i ultra settings za view distance je 1 fps tako da tu ne gubite fps. Isto tako bi trebalo biti i za foliage pošto kada se stavi postavka very low ili high lišće ostaje jednake gustoće tako da prema mojoj predpostavci isto nema razlike u fps između dviju postavki.
Lik sa ovim postavkama ima 123 fps-a (njegov pc: gtx 1080 ti, i7 6900k, 2560x1440 rezolucija monitora)
Uglavnom pogledajte video ako vas zanima. Lik je sve potkrijepio činjenicama i prikazao je fps koji je dobio kada je mijenjao pojedine postavke.
U prilogu ću staviti najboljie postavke za vidljivost u igri (u slučaju ako vam se neda gledati video)
I onda idioti govore - netreba ti jako računalo i tako se sve igra na low. A kad igraš sve na low protiv nekoga tko igra na ovakvim postavkama i da lik ima samo jedno oko bi te prije skužio nego ti njega.
Najbolje pubg postavke za vidljivost u igri (provjerite si fps sa ovim postavkama, svjestan sam toga da ne mogu svi staviti ultra postavke zbog ograničenosti PC konfiguracija). Ako imate slabiji komp stavite texture na low/medium i to je to. Razlika u fps između very low i ultra settings za view distance je 1 fps tako da tu ne gubite fps. Isto tako bi trebalo biti i za foliage pošto kada se stavi postavka very low ili high lišće ostaje jednake gustoće tako da prema mojoj predpostavci isto nema razlike u fps između dviju postavki.
Lik sa ovim postavkama ima 123 fps-a (njegov pc: gtx 1080 ti, i7 6900k, 2560x1440 rezolucija monitora)
Uglavnom pogledajte video ako vas zanima. Lik je sve potkrijepio činjenicama i prikazao je fps koji je dobio kada je mijenjao pojedine postavke.
U prilogu ću staviti najboljie postavke za vidljivost u igri (u slučaju ako vam se neda gledati video)
Hvala za video ali ovo je apsolutno kontradiktorno svemu što se pisalo za vidljivost u igri. Slažem se da je možda najbolje za fps ali za vidljivost nikako... AA na very low i sve bude nazubljeno i oštro toliko da nemaš pojma je li neprijatelj ili list na drvetu kad gledaš dalje od 100 metara. Meni na 4K AA na verylow bude preoštar tako da stavim na low da zagladi (sasvim dovoljno na 4K da bude super glatko). PP isto tako, držim ga na high jer bude puno preglednije. Sve ovo što on govori da stavi na ultra (osim tekstura) ja imam na verylow jer mi je apsolutno nepotrebno za preglednost.
Nisam siguran što bih drugo rekao :) ali ako nekome pomogne, zašto ne.
Skonto sam ja. Još sam moro vraćat nazad da vidim dal je to on jer mi se layout od streama činio poznat.
Hvala za video ali ovo je apsolutno kontradiktorno svemu što se pisalo za vidljivost u igri. Slažem se da je možda najbolje za fps ali za vidljivost nikako... AA na very low i sve bude nazubljeno i oštro toliko da nemaš pojma je li neprijatelj ili list na drvetu kad gledaš dalje od 100 metara. Meni na 4K AA na verylow bude preoštar tako da stavim na low da zagladi (sasvim dovoljno na 4K da bude super glatko). PP isto tako, držim ga na high jer bude puno preglednije. Sve ovo što on govori da stavi na ultra (osim tekstura) ja imam na verylow jer mi je apsolutno nepotrebno za preglednost.
Nisam siguran što bih drugo rekao :) ali ako nekome pomogne, zašto ne.
Znas kako se kaze "Don't shoot the messenger" haha Ja ni sam više ne znam koje postavke meni najbolje pašu jer sam probao masu tih settings kombinacija. Ovaj lik je sve lijepo objasnio i testirao tako da cu bas probati igrati sa ovim njegovim postavkama. Samo cisto sumnjam da cu moci texture na ultra staviti sa svojom grafom
Kakav je update doso od 5gb?
"World:
- Miramar improvements
- Added more buildings and cover across the map to improve the engagement experience
- Added more off-road routes for easier vehicle navigation
- Upgraded the item spawn level of certain areas for loot balancing (some areas will spawn better loot)
- The replay system has now been updated to a newer version and past replay files cannot be played anymore
- Fixed the issue where heal and boost items could be used underwater
- Fixed the issue where characters would get stuck in certain areas on Miramar
- Fixed the issue where wall textures on some Miramar buildings were not displaying correctly
- Fixed the issue where certain buildings near by Hacienda del Patron were not displaying correctly"
"World:
- Miramar improvements
- Added more buildings and cover across the map to improve the engagement experience
- Added more off-road routes for easier vehicle navigation
- Upgraded the item spawn level of certain areas for loot balancing (some areas will spawn better loot)
- The replay system has now been updated to a newer version and past replay files cannot be played anymore
- Fixed the issue where heal and boost items could be used underwater
- Fixed the issue where characters would get stuck in certain areas on Miramar
- Fixed the issue where wall textures on some Miramar buildings were not displaying correctly
- Fixed the issue where certain buildings near by Hacienda del Patron were not displaying correctly"
To sve su uspjeli ugurati u 5gb? Svaka im čast.

Neki nas Discord server?
Neki nas Discord server?
Koja mentalna retardacija je ovo.... znači jučer me lik s kalašem ubio doslovno u sekundi, na replayu nema nikakvog recoila a ispalio je valjda 100 metaka u mene instant. Nije mi vrag dao mira i idem ja isprobat rapid fire makro na Razer mišu...
Uglavnom... postavih ja makro za left click na 1ms delay i da puca dok drzim tipku. Rezultat? M16 na single puca kao da je automatic sa ~12 RPS (to mu je max jer je postavljen na 700/60sec) gdje normalno ne uspijem niti 7-8 rps. A najbolja stvar od svega je što je recoil valjda 10 puta manji nego kad imaš weapon na defaultni igrin burst/auto.
Evo jedan lagani test klikanja standardno (nisam pretjerivao i dizao ruku da bi spamao misa, nego normalno brzo klikanje)... i onda macro za rapid fire.
Check it out... pretpostavljam da bannaju za ovo, barem se nadam!
EDIT: Mogu samo zamislit kakve sve ljudi makroe slazu i koriste onda s recoil controlom itd itd (jer ima opcija podešavanja pomaka miša u softveru)... i da, ispričavam se ako sam živio ispod kamena. Evo default u softveru od miša ima macro "Consecutive Fire" koji radi rapid fire (32ms delay između klikova - 20 klikova u sekundi) i svaki klik spušta miša po vertikali za 1px.... isprobao u igri i što reći... skoro pa kao aimbot, samo što ne cilja automatski
Koja mentalna retardacija je ovo.... znači jučer me lik s kalašem ubio doslovno u sekundi, na replayu nema nikakvog recoila a ispalio je valjda 100 metaka u mene instant. Nije mi vrag dao mira i idem ja isprobat rapid fire makro na Razer mišu...
Uglavnom... postavih ja makro za left click na 1ms delay i da puca dok drzim tipku. Rezultat? M16 na single puca kao da je automatic sa ~12 RPS (to mu je max jer je postavljen na 700/60sec) gdje normalno ne uspijem niti 7-8 rps. A najbolja stvar od svega je što je recoil valjda 10 puta manji nego kad imaš weapon na defaultni igrin burst/auto.
Evo jedan lagani test klikanja standardno (nisam pretjerivao i dizao ruku da bi spamao misa, nego normalno brzo klikanje)... i onda macro za rapid fire.
Check it out... pretpostavljam da bannaju za ovo, barem se nadam!
EDIT: Mogu samo zamislit kakve sve ljudi makroe slazu i koriste onda s recoil controlom itd itd (jer ima opcija podešavanja pomaka miša u softveru)... i da, ispričavam se ako sam živio ispod kamena.
Postoje razni macroi za Logitech G miševe. Softver dozvoljava da se unesu skripte koje služe za svaki weapon posebno u PUBG-u. Samo se promijeni sa F1 (AK), F2(M16), itd...
I u toj skripti (vidio sam kako izgledaju), doslovce ima <20 linija koda, što je apsurdno. S obzirom na kakvim je temeljima igra napravljena, sumnjam da mogu u ovom trenutku što napravit po pitanju toga. I bolje da ne rade, jer samo u PUBG-u imaš update, i znaš da dolazi za par sati fix tog update-a jer su developeri nesposobni (neozbiljni).
Oni stave test server, ljudi im masovno pišu da se igra ruši, lagga, problemi su, oni im odgovore, nemojte igrat onda testni server. I ne prođe 24sata, evo već test build se push-a na servere, i događaju se sranja.
Kažu da će staviti "novi" anticheat idući tjedan:
https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/959399672451346432
Mislim da ću nakon svega viđenog ovog tjedna, dati igri predah od mjesec dana.
Ovaj tjedan, a nisam igrao puno, se nije moglo živiti od game ruinera (ne bih ih čak ni nazvao cheaterima).. Baš užasno iskustvo