PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.577.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
15 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Luka123 kaže...

Ja sam squad poceo igrati na NA serveru. Nevjerojatna razlika...mislim sto se tice kulture i komunikacije.

Ova europa sama djeca, doslovno deru se na mikrofon u avionu, usi mi probiju... Solo igram mozda 1/5 partija, na EU, obicno skroz lijevo se bacim ima mjeato sa 2x VSS-a. I ceka te auto isprid :D.

Ljudi koji zbog ovog vajnaju su gori od takve djece..

Vrlo jednostanvim i brzim potezom na tipkovnici isključiš in game chat, a isto tako jednostavnom kombinacijom tipki na tipkovnici isključiš game sound dok si u avionu.
Stvar riješena.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
14 godina
sudy_freak kaže...
Luka123 kaže...

Ja sam squad poceo igrati na NA serveru. Nevjerojatna razlika...mislim sto se tice kulture i komunikacije.

Ova europa sama djeca, doslovno deru se na mikrofon u avionu, usi mi probiju... Solo igram mozda 1/5 partija, na EU, obicno skroz lijevo se bacim ima mjeato sa 2x VSS-a. I ceka te auto isprid :D.

Vrlo jednostanvim i brzim potezom na tipkovnici isključiš in game chat, a isto tako jednostavnom kombinacijom tipki na tipkovnici isključiš game sound dok si u avionu.
Stvar riješena.

Znaci ja sam gori jer se nederem kao kreten na mikrofon.

I whine-am zbog toga?

everyday i'm shuffling...
17 godina
Imam mutan zvuk od drugih igraca u svim igrama koje postoje jer idiota ima na sve strane. Igram sa ekipom i nemam potrebe pricat s nikim drugim osim sa njima. Ingame voice gasim cim si namjestim sensitivity od misa, to mi je onak must.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Imam mutan zvuk od drugih igraca u svim igrama koje postoje jer idiota ima na sve strane. Igram sa ekipom i nemam potrebe pricat s nikim drugim osim sa njima. Ingame voice gasim cim si namjestim sensitivity od misa, to mi je onak must.

Bas tako :D Ingame voice mi je postavljen na "Party only" od samog pocetka.. koji vrag ce mi voice od ostalih, necu pricat s njima.

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
mrsmith kaže...
NEW_MAN kaže...

Bas tako :D Ingame voice mi je postavljen na "Party only" od samog pocetka.. koji vrag ce mi voice od ostalih, necu pricat s njima.

Igram igru da ih ubijem a ne da se druzimo.

12 godina
neaktivan

TomoR 
Kako ti to ležerno, ostalo troje živih ti rokaš lika i pricas sa sinom/kcerkom... Ja kad ostanem među 15 živih sjedim na rubu stolice

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 11:41 (D3lBoy).
17 godina
D3lBoy kaže...

TomoR 
Kako ti to ležerno, ostalo troje živih ti rokaš lika i pricas sa sinom/kcerkom... Ja kad ostanem među 15 živih sjedim na rubu stolice

Ne, to su se Eazy i 53mali spojili na Discord, a dijete u pozadini je od 53malog (moji dečki su na drugom kompu, i na mojim snimkama je moj voice mute-an).

Povremeno sam im govorio shhh-shhh, jer sam bio čuo protivnike, BTW.

15 godina
Evil Access kaže...

Da ovo nije fenomen i vrhunski komad digitalne zabave ne bi igru kupilo 10 000 000 ljudi. O cemu mi ovdje raspravljamo?! 

Mali od sestre ovih dana pun k rokao PUBG, 12 godina ima, govori mi da je mislio da ce mu scrce stati kada je prvi put ostao 1na1. Kaze kralj da se sav pocne tresti kada udje u top10, zaboravi i kako se zove i gdje se nalazi. Emocije...

I sada ovdje netko raspravlja o nekakvim tehnikalijama koje nisu ispeglane...

nije jedini 

15 godina
Luka123 kaže...
sudy_freak kaže...
Luka123 kaže...

Stvar riješena.

Znaci ja sam gori jer se nederem kao kreten na mikrofon.

I whine-am zbog toga?

Da..

Zato što njih nećeš promijeniti, niti će tvoje mišljenje kod njih izazvati reakciju da prestanu raditi to što rade.

Za to postoje opcije da mjutaš in-game voice chat i dobro.
How about it?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
15 godina
fila2208 kaže...

Igra je early access, šta se žališ stalno? 

ostalo mi od World of tanksa.. ali dropovi su fakat sve gori i gori.. a nesmijem krivit graficku posto nova dolazi a staru tu mislim utopit nekome.. 

https://prntscr.com/gg268n

evo ti ga na, zona me posrala, sredjen scar,silencer, pun ruksak ali jbg, network lag detected... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 4:09 (phnx).
14 godina
phnx kaže...
fila2208 kaže...

https://prntscr.com/gg268n

evo ti ga na, zona me posrala, sredjen scar,silencer, pun ruksak ali jbg, network lag detected... 

Meni se ovo nikad nije desilo.? Igram na 1440p ulzra/medium ovisi koja postavka.

everyday i'm shuffling...
13 godina
neaktivan
Ip adresa ti se mijenja u to vrijeme. Recimo meni u 00:30 se mijenja.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

ekipa, jucer mi se počeo krešati PUBG. Kreša se na desktop bez ikakvog error-a. Jel itko imao slicni problem? imam win 7

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
red_bull kaže...

ekipa, jucer mi se počeo krešati PUBG. Kreša se na desktop bez ikakvog error-a. Jel itko imao slicni problem? imam win 7

Promijeni grafu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
red_bull kaže...

Čekaj da igra izađe iz EA 

nema errora? koliko rama imaš, da ti ne napuni ram, ako si imaš još nešto u pozadini...

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
12 godina
neaktivan

Meni i frendovima se danas krenulo crashat. Nešto je do igre

Battlelog: D3lBoy-00
9 godina

Planiram danas kupiti igru. Ako netko želi igrati zajedno, dodajte me na steamu. Isti username kao ovdje. 

Twitch-Duxcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

Čekaj da igra izađe iz EA 

nema errora? koliko rama imaš, da ti ne napuni ram, ako si imaš još nešto u pozadini...

nebi rekao da je bilo do rama.. stavio sam win 10(ionako sam planirao) pa je sad sve ok..

(G)jokaCRO ingame
14 godina

Ajd' da se i ja skrumpiram:

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 18:25 (Perki).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
red_bull kaže...

nebi rekao da je bilo do rama.. stavio sam win 10(ionako sam planirao) pa je sad sve ok..

Dugo sam bio ona skupina : win 7 svetinja, ali kad sam malo složio desetku i to, uz par cancer stvari koji mi dižu tlak moram priznat da je ipak bolja.

Ali dobra stara vremena xp, na žmirećki sam znao taj sustav...šteta što ne ponude nekakv novi win, ali da ima izgled xp ili 98, onako retro 

ima gdje neki skin za destku retro style?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 22:22 (fila2208).
13 godina
neaktivan

Probaj sa ovime ...
http://www.makeuseof.com/tag/windows-10-windows-xp-7-8-look-alike/

A kaj se tice PUBG-a ... na kraju me jazavci nagovorili, tak da eto i mene u maloj zajednici .
Pa tko hoce nek me doda na steamu: brijazg...

Btw stavil igru na ssd, win10 i sa ovom mojom kantom ... na high, ultra postavkama sve osim shadow i textura ... vrti se na 70-90 fps, tu i tamo neki sitni lagovi ...
Jedino kaj sam u nvidia 3d settings napravil novi profil sa nekim malim izmjenama ... uglavnom ne loše za sada ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 10:49 (brijalec).
11 godina
red_bull kaže...

Mislim da ti je najbolje da pitas Krese ako bude igrao s nama vcrs...Kresa,Kreso slicno je to pa mozda znadne.

Origin_Steam: hrka11
13 godina
protjeran

Ja Igru igram na sve postavke very low osim textura na Ultra i distance view.  Igra radi prosjecno , cca 30 do 70 fpsa . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kad udjes u igru sa potpunim strancima, a oni sheraju sve sto ti treba i komuniciraju civilizirano i samo kolko treba, jednostavno znas da ces dobit tu partiju. Dodas ih na Steam i dominacija moze poceti. Jos od AAO nijedna igra mi ovako dobro nije sjela.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa ni u ovom nemremo sudjelovati ... 😂😂
Eto ak ima tko iz susjedne zemlje, neka proba ...
http://www.hcl.hr/vijest/pubg-nvidia-nagradna-igra-110966/
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

17 killeva i win sa VSSom. Nije baš noviji video, ali brutalno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Koje su to fore da lik uskoči u zgradu ili iskoči iz nje kroz zatvoreni prozor? Još jedan od featurea? 

16 godina
Q-Tip kaže...
Jack Sparrow kaže...

Koje su to fore da lik uskoči u zgradu ili iskoči iz nje kroz zatvoreni prozor? Još jedan od featurea? 

To je uz pomoć tog crouch jumpa.

13 godina
Jack Sparrow kaže...

To je uz pomoć tog crouch jumpa.

Nevjerojatno. 

Zar ne stoji ono da ćeš dobiti ban ako iskorištavaš glitcheve u igri? 

17 godina

ovo je dozvoljeno dok ne dodje patch s preskakivanjem ograda itd.

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice