- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio i ja prekjucer igru.Dodajte me na steam-MegaPiwi :)
samo da opisem trenutni stadij igre
znaci ošlo u 3 krasna
http://forums.playbattlegrounds.com/topic/3962-reporting-a-player-step-by-step/
http://forums.playbattlegrounds.com/topic/2299-frequently-asked-questions/
How long will the game spend in Early Access?
We expect to be out of Early Access in no more than 6 months.
Is the price going to change when PUBG comes out of Early Access?
No.
Are there going to be microtransactions?
Yes, but only for purely cosmetic items and only after the Early Access.
Will there be a hardcore/first person only servers?
Yes.
Will there be an FOV slider?
Yes.
Will there be another map to play on?
Yes.
Will there be a shooting range?
Yes.
Will I be able to carry multiple helmets and armour?
No.
sad ostanem sa zadnjih 4 ležem u travi imam full opremljeni m416 sa silencerom i sks sa silencerom ( pancir lv2 i head lv3 ) i vidim lika kak se penje po stepenicama ni 100m od mene i pocnem ga šibat i vidm lik pocne pucat u pod i samo čujem kak skvicim 3x i mrtav, napiše da me je headshoot-ao pa onda je hs predzanjeg i naravno zadnjeg - sve hs neki gammer009 ili 099, smeće odvratno dabogda umro u agonijama, najlaše hack instalirat i pucat u pod,, vidio me nebi još 20 minuta da sam mu dao jer sam ležao u visokoj travi i pucao sam sa silencerom ( partiju prije isto sam imao silencer lik me tražio valjda 3 min baš sam ga zajebavao namjerno da istestiram koliko se vidi ili čuje kad se tak legneš i imaš silencer i nema šanse jebene da te neko skuži osim ak ti dođe na par m ) i sad ovaj leđima okrenut se penje na stepenice i hs x3 direkt ..
i zbog cega bi ih ja reportao, pa igra se nije postavila kao overwatch pa da se zna da ide direkni permaban nego daj ti prijavi pa ce onda kao oni pogledat - kaj ce pogledat !?!? imaju igrace kiji imaju po 30 kilova svaku drugu pariju pa ko tu koja jebe, ovo bu propalo prije nego kaj bu izašlo ak se ne postave kak spada prema korištenju hackova, overwatch im je svima pokazao kak se to radi...
Inace šteta, igra je super zabava i vrlo je dobro odrađena već sada - ima još za doraditi dosta ali je osnovno koncept super tak da ne znam kaj čekaju sa permabanovima..
Ima nesto citera, susreo sam ih par, imam iskustva iz DayZ i Arme, tocno vidis da lik ide ciljano na tebe, a nema teorije da zna di sam, malo frustrirajuce al dobro, najbolja stvar je sto si za 2 min vec iskocio iz padobrana u nekoj novoj partiji .
Postavio sam si cilj da dobijem partiju sa samo jednim killom, dva puta sam bio No3 bez killova, ali nikako da mi se poslozi da koknem samo zadnjeg.
Probao sam malo igrati solo protiv grupa, tesko ak su 3 ili 4 rush te svaki put, malo presporo umiru plus ima ovaj revive, ali je zanimljivo probati.
Dugo nisam gustao u nekoj mp igri kao sto gusatam ovdje.
samo da opisem trenutni stadij igre
znaci ošlo u 3 krasna
http://forums.playbattlegrounds.com/topic/3962-reporting-a-player-step-by-step/
sad ostanem sa zadnjih 4 ležem u travi imam full opremljeni m416 sa silencerom i sks sa silencerom ( pancir lv2 i head lv3 ) i vidim lika kak se penje po stepenicama ni 100m od mene i pocnem ga šibat i vidm lik pocne pucat u pod i samo čujem kak skvicim 3x i mrtav, napiše da me je headshoot-ao pa onda je hs predzanjeg i naravno zadnjeg - sve hs neki gammer009 ili 099, smeće odvratno dabogda umro u agonijama, najlaše hack instalirat i pucat u pod,, vidio me nebi još 20 minuta da sam mu dao jer sam ležao u visokoj travi i pucao sam sa silencerom ( partiju prije isto sam imao silencer lik me tražio valjda 3 min baš sam ga zajebavao namjerno da istestiram koliko se vidi ili čuje kad se tak legneš i imaš silencer i nema šanse jebene da te neko skuži osim ak ti dođe na par m ) i sad ovaj leđima okrenut se penje na stepenice i hs x3 direkt ..
i zbog cega bi ih ja reportao, pa igra se nije postavila kao overwatch pa da se zna da ide direkni permaban nego daj ti prijavi pa ce onda kao oni pogledat - kaj ce pogledat !?!? imaju igrace kiji imaju po 30 kilova svaku drugu pariju pa ko tu koja jebe, ovo bu propalo prije nego kaj bu izašlo ak se ne postave kak spada prema korištenju hackova, overwatch im je svima pokazao kak se to radi...
Inace šteta, igra je super zabava i vrlo je dobro odrađena već sada - ima još za doraditi dosta ali je osnovno koncept super tak da ne znam kaj čekaju sa permabanovima..
Ma suppressor baš ne pritaji puštku do kraja. Neki dan igrali i čuli smo lika sa suppressorom mora biti na nekih 200-300 metri. Još smo se pitali koje je to oružije i kad smo ga ubili onda smo skužili o čemu se radi. Tako da ne pritaji ti zvuk do kraja na tih 100 metara se jako čuje.
Inače cheateri i lag su anomalije online gameinga i nema tu baš pomoći.
Kako preživjeti bike crash (nemam pojma kako, ali izgledalo je dobro, skoro sam umro od smijeha):
https://gfycat.com/SolidFaintBurro
Ista stvar malo duža:
Mislio sam si, idem isprobati solo na američkom serveru (kad svi kažu da je lakše tamo), kad svi Discordi i TS-ovi koje sam obišao su imali pune 4-orke i nije bilo mjesta za mene. Rezultat:
Prije toga danas, kada smo igrali duo na EU, izgledalo je kao da nas je lik narokao sa dva metka u bulju sa AKM-om čim smo se pojavili iza kamena...
kak vama radi igra? meni ako stavi na fullhd i sve low radije lošije nego kad nešto dignem na medium. kako je to moguće?
imam gtx770 2gb i nikako si narihtati postavke da glatko radi. ima još tko ovakav problem?
ovoj gtx770 kronično fali još 2gb
kak vama radi igra? meni ako stavi na fullhd i sve low radije lošije nego kad nešto dignem na medium. kako je to moguće?
imam gtx770 2gb i nikako si narihtati postavke da glatko radi. ima još tko ovakav problem?
Meni je na Ultra radilo na oko 30 fps-a, uglavnom neigrivo.
Onda sam spustio detalje za jednu do dvije vrijednosti, i odjednom imam preko 70-75 fpsa.
P.s. odigrao sam 3-4 runde, tak da nije baš neki uzorak :)
Slobodno si stavi na manju rezu, tj. 1680x1050, meni osobno puno bolje igrat na toj rezi nego na 1920x1080.
U launch options stavi nesto ovako: -USEALLAVAILABLECORES -malloc=system -refresh 60 (jos mozes dodat -sm4 koji valjda igru prebacuje sa DX11 na DX 10 te tim poboljsava performanse).
Nego, meni su sve postavke na very low osim Textura na Ultra i View Distance na High. Ako ti se grafika jos ne svidja i hoces da ti malo makne onaj blur, skini si ReShade. Dodaje boje s tim da bolje vidis igraca ako je recimo malo dalje udaljen od tebe.
Kod mene je sve na High, view distance na ultra i 1080p osim shadows na low i imam od 60-100 FPS. Vrlo glatko radi na mišu bez ikakvog delaya.
Ma suppressor baš ne pritaji puštku do kraja. Neki dan igrali i čuli smo lika sa suppressorom mora biti na nekih 200-300 metri. Još smo se pitali koje je to oružije i kad smo ga ubili onda smo skužili o čemu se radi. Tako da ne pritaji ti zvuk do kraja na tih 100 metara se jako čuje.
Inače cheateri i lag su anomalije online gameinga i nema tu baš pomoći.
Nebitan je bio suppresor u toj prici jer sam ležao u travi a on se penjao uz stepenice, u trenu kad je poceo primati dam. momentalno je poceo pucati u totalno krivom smjeru a ja sam poceo primati hs, poslje mene ostalo ih je još 3 i bas sam gledao preostala 2 su u roku 5-10sec isto "poginula" od hs i majstor je ostao pobjednik naravno, partiju prije toga taj završni dio je završio apsolutno normalno kak i uvijek završi ( da cekas nekoga da gresku napravi i potrci ili se digne ili nekaj slicno tome, sigurno ne da ko Rambo trcis i hs-aš ekipu u trku )
Nebitan je bio suppresor u toj prici jer sam ležao u travi a on se penjao uz stepenice, u trenu kad je poceo primati dam. momentalno je poceo pucati u totalno krivom smjeru a ja sam poceo primati hs, poslje mene ostalo ih je još 3 i bas sam gledao preostala 2 su u roku 5-10sec isto "poginula" od hs i majstor je ostao pobjednik naravno, partiju prije toga taj završni dio je završio apsolutno normalno kak i uvijek završi ( da cekas nekoga da gresku napravi i potrci ili se digne ili nekaj slicno tome, sigurno ne da ko Rambo trcis i hs-aš ekipu u trku )
Ma, čitera ima dosta...
Probao sam solo još jednom poslije na NA, vidio sam lika da dolazi, i čekao sam ga sa puškom uperenom u mjesto odakle dolazi, čak nije ni trčao na mene, nego je mi je bio okrenut bokom, na nekih 20m, ispalo je da sam ga promašio svim mecima sa M16 single fire i RDS-om (mislim, ono, toliko loš aim nemam), on se okretao prema meni i samo samo pao, AKM HS... A imao sam lvl 3 kacigu i lvl 2 armor na sebi, sve neoštećeno... Teoretski, moglo se raditi i o ekstremnom lag-u, ali doslovce ništa se na serveru nije warp-alo ili loše reagiralo na otvaranje vrata/ulaska u vozilo/skupljanje predmeta...
Kod mene je sve na High, view distance na ultra i 1080p osim shadows na low i imam od 60-100 FPS. Vrlo glatko radi na mišu bez ikakvog delaya.
da ali imaš dosta jaču karticu od mene tj imaš brutalnu karticu XD ,a kod mene je još 2gb i premalo za današnje vrijeme i današnje igre.
budem se malo danas pozabavio sa settingsima i malo ću se poigrat sa rezolucijom ,možda mi to malo pomogne.
neznam ja nemrem igrat ovakve igre na 30-50 fps-a , uvijek kao da ima neki mali sitni delay, nije mi onako skroz fulidno.
ma čim ću biti u mogućnosti mijenjam grafičku nema mi druge.
nemrem igrat ovakve igre na 30-50 fps-a , uvijek kao da ima neki mali sitni delay, nije mi onako skroz fulidno.
Normala.... 60 minimum minimuma. Ali kod mene je delay prisutan i na višim fpsovima ako je Ultra sve. Kad sam stavio Ultra imao sam ugl više od 60 FPS (U gradu zna pasti i do 45-50 povremeno) ali glavni problem je taj delay na mišu. Na High sve 5 uz malo povećanje FPS-a.
To ti je zato kaj igra još uvijek nije optimizirana kako spada, velika većina toga je na procesoru, a ako neke stvari koje su namijenjene za grafiku smanjis na low, igra ih automatski prebacuje na procesor i guši ti ga. Kad igraš na low, praktički igraš igru kroz procesor. Igraj se malo sa postavkama, možda ti ovo pomogne :
[GUIDE] Competitive High Fps Settings v3
https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/6157ua/guide_competitive_high_fps_settings_v3/

Nego, jel tko probao igrat custom session, evo bas ulazim u jedan 6v6 sa brdo loota
Ima neki kvalitetni igrač da mu treba duo? Da ima mozga naravno i makar sitno skilla i da voli igrati timski, a ne ić rambo mode svaki game i igrat kao da solo igra. Ova ekipa sa kojima sam igrao duo, svaka im čast, ali mi ne paše njihov stil igre i način razmišljanja tokom igre tako da tražim novog suigrača/e za duo ili squad. Za sebe mogu reć da sam ok igrač, niti pretjerano dobar, a bogami niti loš. Rekao bih zlatna sredina Javite se na pm ako ste zainteresirani
Ima neki kvalitetni igrač da mu treba duo? Da ima mozga naravno i makar sitno skilla i da voli igrati timski...
Teško da ima jbg.
Vidim da
Vidim da
Ima ti ih ovdje dosta. Samo su svi već po squadovima...
Ja bi se javio, ali eto priznajem, igram ko retard.
Dopizdilo mi kempat, samo aggro idem..
Eto i ja kupio igru.I nemam bas nesto previse sati igre,ali u kratke crte mogu opisati svoje iskustvo.
Sto se tice ideje i samog gameplaya,cini mi se da ako igras solo da igra ne valja,jer je dosadno.Ali kao ekipa vjerujem da igra dobiva vecu dubinu.Ali zar nisu sve survival igre takve?Ono sto mi je takodjer dobro,sto nema previse bugova(barem ja nisam naletio).
I to je sve sto za sada trenutno meni osobno i valja u toj igri.Optimizacija je katastrofa,hakera ko govana,zvuk steka kao da sam na traktoru(sto pod moj pc nebi trebalo se desavati),trenutno mi ova igra izgleda kao blaga verzija DayZ.a Standalonea i ako nisu te 2 igre bas za usporedbu,posto je dayz free roam igra,dok ovdje imas ogranicenja i sl,nesto kao film igre gladi.Ja bi osobno volio da naprave i free roam stil,ali ne vjeurujem da je igra ikada bila zamisljena u tom stilu.Samo se nadam da ce popraviti optimizaciju,jer trenutno je to jedina stvar koja me odbija da igram.Jer imati 25FPS-a a imat proc i grafu i ram VISE nego dovoljno da ovu igru gura na solidnim postavkama sa 50+fps.a,mi je malo glupo.To je moje osobno misljenje o igri.
Eto i ja kupio igru.I nemam bas nesto previse sati igre,ali u kratke crte mogu opisati svoje iskustvo.
Sto se tice ideje i samog gameplaya,cini mi se da ako igras solo da igra ne valja,jer je dosadno.Ali kao ekipa vjerujem da igra dobiva vecu dubinu.Ali zar nisu sve survival igre takve?Ono sto mi je takodjer dobro,sto nema previse bugova(barem ja nisam naletio).
I to je sve sto za sada trenutno meni osobno i valja u toj igri.Optimizacija je katastrofa,hakera ko govana,zvuk steka kao da sam na traktoru(sto pod moj pc nebi trebalo se desavati),trenutno mi ova igra izgleda kao blaga verzija DayZ.a Standalonea i ako nisu te 2 igre bas za usporedbu,posto je dayz free roam igra,dok ovdje imas ogranicenja i sl,nesto kao film igre gladi.Ja bi osobno volio da naprave i free roam stil,ali ne vjeurujem da je igra ikada bila zamisljena u tom stilu.Samo se nadam da ce popraviti optimizaciju,jer trenutno je to jedina stvar koja me odbija da igram.Jer imati 25FPS-a a imat proc i grafu i ram VISE nego dovoljno da ovu igru gura na solidnim postavkama sa 50+fps.a,mi je malo glupo.To je moje osobno misljenje o igri.
Igra je gladna procesora, to je vec bilo spominjano. Svaki tjedan imas nekakav update koji nesto poboljsa a svaki mjesec imas taj patch koji dodaje nove stvari te optimizira igru na veliko. Do prije mjesec dana ja nisam mogao igrat igru na 1680x1050 na very low postavkama a da nemam 25 fps-a, sad nakon ovog patcha koji je imao negdje oko ~7gb igra mi radi savrseno dobro. FPS mi padne na 50 jedino kad sam u gradovima tipa Polyana ili Georgopol, svi drugi gradovi ide solidno na 70fpsa. Samo eto, s obzirom da je ovo early access i da je igra takoreci nedavno izasla, ne bunim se posto je gameplay odlican
Hakera ko govana, ja osobno nisam na nijednog naletio od kad sam kupio igru, a ti si tek kupio i odma naletio, neznam kak al ajd...zvuk steka da cim se vise zvukova spoji u isti tren onda pocne to zezati, igra nikad nije osmisljena kao free roaming jer nije to rust ili dayz gdje pravis bazu i prezivljavas, nego je tipa hunger games... Optimizacija je super naspram kakva je bila kad je igra izasla, posto si tek kupio nisi mogao to iskusiti, u georgepool i sve vece gradove nisi mogao ici koliko je dropao fps sad je super, neka konstanta iznad 60 fpsa se drzi...