zna li neko kako igrat pes09 preko neta protiv drugih igraca??
pomoc pleasee!!!
ako imate xFire dodajte me: domeee2
zna li neko kako igrat pes09 preko neta protiv drugih igraca??
pomoc pleasee!!!
ako imate xFire dodajte me: domeee2
mozes prek hamachija, malo je zeznuto, al jbg...drugi nacin nema...
ili preko hamachija ili uzmi originalnu igru...trecega nema....
Dajte ime nekog dobrog servera ili gdje se igra!
dal kak mogu igrat s piratskom igrom PES 2009 online?
trazite pomoc, i kad vam je se da, onda ne slusate...nema servera tu kao kod cod-a...ne ide to tak..
I nisi mu pomogao, daj mu objasni kako to sve ide.
vrlo jednostavno odi te na cropes.net ---------- http://forum.cropes.net/index.php/board,132.0.html tamo sve pise
ljudi moji puno hvala! decki ja imam vec original igru!!
samo neznam kako se regat ili neznam sta treba :S
to pitaj svoga dobroga prijatelja(www.google.hr) on ti zna dosta toga
ahahha :DDD
EDIT:
A JOJ
|
|
|
|
V
ne snalazim se :S
ne snalazim se :S
omg udi na web kad ti otvori web ajde na online igranje i onda na PES2009 i imas tutorijal za igranje online pes preko hamachia....sto je tu tesko? LOL evo ti ako nisi nasao-http://forum.cropes.net/index.php/topic,8748.0.html
sve ti je objasnjeno cak su i slike tamo stavljene i korak po korak te vode....ja mislim da nije toliko tesko...
to pitaj svoga dobroga prijatelja(www.google.hr) on ti zna dosta toga
ko i za svaku drugu igru, pretpostavljam da odes na pes 2009 web stranicu, i tam se regas...
i onda u igri odes na network i upisujes podatke kojima si se registriral na konamijevu stranicu na netu...
Moras napraviti Konami id https://id.konami.net/ .
Kad to uradis u igri odes na network i tamo popunis sve sta treba.
aha probat cu nesto sredit!!
pozdrav ljudovi,
mene zanima jel se promjenio na bolje multiplayer? Igrao sam bio PES6 online al to je bilo užas. Sami lagovi i općenito jako loše riješeno sve. Prije nego je izašao 2009 čitao sam da je relativno ostalo sve isto, al bili su neki patchevi u zadnje pa je valjda bolje sad :)?
hehe pozz!
ja neznam tek sad cu probat igrat tako da......
nowi problem: neznam kako treba instalirati patch!!!!
Skines patch ,instaliras ga ,pa u system settings u igri i vidjet ces opciju download -pokrenes to i skine sve sto ide s tim patchom.
Samo nisam siguran da li je zadnji patch kumulativan tj. da li sadrzi sve prijasnje ili moras od prvog do zadnjeg pojedinacno sve instalirat.
Inace ti patchevi nisu poboljsavali bas puno online igru, nego samo donosili promjene u transferima , nove licence i slicno.
Sto se tice online igre kod mene je bilo dosta laga , tu i tamo se mogla odigrati ok utakmica ali sve u svemu ne bas ugodno iskustvo tako da odavno ne igram online a i sve vise se vracam pes-u 6.
Skines patch ,instaliras ga ,pa u system settings u igri i vidjet ces opciju download -pokrenes to i skine sve sto ide s tim patchom.
Samo nisam siguran da li je zadnji patch kumulativan tj. da li sadrzi sve prijasnje ili moras od prvog do zadnjeg pojedinacno sve instalirat.
Inace ti patchevi nisu poboljsavali bas puno online igru, nego samo donosili promjene u transferima , nove licence i slicno.
Sto se tice online igre kod mene je bilo dosta laga , tu i tamo se mogla odigrati ok utakmica ali sve u svemu ne bas ugodno iskustvo tako da odavno ne igram online a i sve vise se vracam pes-u 6.
kad pocinjem instalirat patch dode mi neki error!!
sad neznam koji al slikat cu pa stavit na forum! mozda pomogne!
Ja sam sve uradio onako kako treba,ali kada zelim da mi se pridruzi client nace.Cekao sam jedan sat nezeli.Da li sam nesto pogresio.