PES vs FIFA-molim biti tolerantan zaključana tema

poruka: 155
|
čitano: 19.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
PES vs FIFA-molim biti tolerantan

Nekako san uvik smatra fifu boljin rješenjen za single player, a pes za multyplayer, naročito pošto igren samo na PC-u, a na fifi namistit joysticke je prava umjetnost.

Al ovaj PES2008 mi je totalno pokopa fifu. Master liga je totalno single player podobna, dok mi cila fifa 08 izgleda nekako nezgrapno. Nije to dobra stara, neralna nogometna "igrica"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PES vs FIFA-molim biti tolerantan
Kratko i jasno....U globalu PES mi je bolji... kod fife isto kao da su ljudi lutke i igra je usporena i monotona... Po meni PES je kralj soccera... I mogu reci da je PC za FIFE, a PES za PS-a
17 godina
neaktivan
Igram/volim FIFU,moram priznat da je PES više napredovao u razvoju,ali FIFA je primjetila da nije sve tako super za njih pa je počela radit na fifi 09,koja će imati next gen
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Nova Fifa je realna i dati gol je teže nego u PES. Fizika je ok a grafika je neusporedivo bolja nego PES.

Svi vi kaj ste zabrijali da je PES tolko bolji od FIFA serijala živite u zabludi.

PES se ništ ne mjenja već godinama jer su prije 5 godina složili savršenu simulaciju nogometa.

FIFA je godinama ganjala PES i ove godine ga je dostigla igrivošću a grafika je nebo i zemlja.

Btw PES igram godinama i nisam neki FIFA lover ali sam realan.

Mislim da su ovakve usporedbe uvijek bile nepotrebne jer je jasno koja igra je THE simulacija. Sto se tice tebe NEW_MAN nemogu se sloziti NIKAKO. Mislim da si ti taj koji zivi u zabludi..ili da bolje kazem zrtva EA-ovih reklama i obecanja....

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

Ja sam zadnju fifu 99...

17 godina
neaktivan

Igrao sam zadnju fifu 99, vjerujem da je teže zabiti gol u novoj fifi ali s golmanom, u fifi 99 sam s golmanom dao 17 u jednoj itakmici. A možda su otišli  u krajnost pa ne možeš upće davati golove- opališ po golu upadne koš, ne bi se čudio to je EA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neznam na koju foru tebi fifa ima bolju grafiku od pesNeodlučan

17 godina
neaktivan

Činjenica: tko god je jednom probao PES taj se više na FIFA-u vratio nije (uključujući naravno i mene)...Zašto je tomu tako, pitam li se pitam...Namigiva

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zz22 kaže...

Činjenica: tko god je jednom probao PES taj se više na FIFA-u vratio nije (uključujući naravno i mene)...Zašto je tomu tako, pitam li se pitam...Namigiva

i ja također, jednostavno se njm zaraziš
17 godina
neaktivan
zz22 ne bi se složi s tobom,puno ljudi/gamera je jednostavno prihvatilo FIFU od prvog dana i sad ostaju na njoj(i ja),a sada ovi novopečeni igrači idu na PES.
--
Neće dugo nakon FIFE 09...
17 godina
neaktivan

ja iman playstejšon 3 i fifu 08 i pes 08 za njega. Mogu van reč da se meni upočetku svidija više pes al nakon misec dana izludja san snjime, jednostavno (kad igrate protiv stroja) počne bit dosadno. dok san fifu igra i prije pesa ai posli jer snjon mi jednostavno nikako nemože bit dosadno.  to je moje mišljenje, al i ovog klipana koji sidi domene (ma jedan moj prijatelj koji misli da je ovo chat, LOL).  ....

:-) :-) :-) :-) :-)

17 godina
neaktivan

ja ipak mislin da bi bilo najbolje da se FIFA i PES dogovore i da umisto fife 9 i pesa 9 nastane FIS 9 (iliti ga FIS 1)

to bi zasigurno rjesilo sve nase probleme pogotovo sobziron na to da i jedna i drugo igra imaju i kvalitetnih stvari i nedostataka. (nebum ih nabrajal jer se zurin)...

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

17 godina
neaktivan

Ma PES je majka nogometnih simulacija, makar je 2008 dosta "arkadniji" u odnosu na prethodnike, barem na prvi pogled. Nakon PES-a 4, FIFA-u sam o*****o sto posto. Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mah PES je bolji za igranje...ali FIFA ima bolju margetinsku stranu..prvo sam joj naziv to govori..lincenze su bolje uradene, sponzori na dresovima, ..imena igraca i tako....i na tome fifa podosta zaradi na tom marketinhu...steta sto to PES nije FIFA...,ah kontate me na sta mislim sto nisu prvi pokupili taj sjajni naslov..da je tako PES bih tek tad bio uokviren (problemi za linzenzama bih bili rijeseni):D..toliko od mene
17 godina
neaktivan

Ma barem za to ima patcheva na sve strane, iako na novom PES-u ima dosta više licenciranih imena i klubova nego prije. Pogledaj samo Dinamo i Hrvatsku.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mah patchevi cuda cine...to jest :D....ali kad bih to ljudi iz konamija bolje odradili...mrzim ono west london...ime igraca nije dobro napisano..neki dresovi default..nema sponzora na njemu i tako
17 godina
neaktivan

PES zakon nogometa na PC-u. Meni je PES po svemu bolji od fife. Kad su mi neki rekli da fifa ima bolju grafiku zacudio sam se i odma nabavio fifu 08 da ja vidim tu cuvenu grafiku. Kad sam inst. imao sam sta i viditi trava kao tepih u 2 boje, igraci jos mogu proc i ostalo smece ko i trava. Jednostavno receno fifa nikad nece stici PES koliko god se EA trudio. Prije sam svaku fifu isprobavo u nadi da ce biti bolja ali od 2005 sam odustao jer je jednostavno ne igriva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

fifa je za klince do 9 godina ;)

www.cropes.net ^^

0 0 hvala 0
17 godina

Ja igram pes 6 na poslu sa kolegama, turnir, 1vs1, 2vs2, sa evolution patchom 1.3 je jednostavno savršen... Pes 2008 mi je užasan, korak naprijed u grafici a dva koraka nazad u gameplayu, fife su sve loše, fifa 2008 je dobar korak naprijed za EA ali po meni za ekipu i turnire je pes6 kralj atmosfere...

Musaka Kaka - Jedina hrana koja sere
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma kad zabijes slobodni s 30m u PES-u nabije ti takav podrugljivi smijesak prema protivniku da to nije normalno:D Predoobro. PES je bolji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Nova Fifa je realna i dati gol je teže nego u PES. Fizika je ok a grafika je neusporedivo bolja nego PES.

Svi vi kaj ste zabrijali da je PES tolko bolji od FIFA serijala živite u zabludi.

PES se ništ ne mjenja već godinama jer su prije 5 godina složili savršenu simulaciju nogometa.

FIFA je godinama ganjala PES i ove godine ga je dostigla igrivošću a grafika je nebo i zemlja.

Btw PES igram godinama i nisam neki FIFA lover ali sam realan.

Mozda PES nije toliko usminkan koliko i FIFA, ali je PES08 svakako drugaciji od predhodnih izdanja sto ne mozes vidjeti ako si ga igrao na PS2 jer je ogromna razlika u usporedbi sa PC i PS3 verzijom, ali se isto tako slazem da ga je FIFA stigla sto dokazuju podatci o prodaji!

Double posters deserve to die!!
17 godina
neaktivan

EA više nije što je bio prije. Sad živi samo na staroj slavi, što njima paše jer im se ziher sljevaju pare u kasice, dok se Konami, koji je dugo živio u tuđim sjenama sad probija među najbolje. Tome svjedoči i novi PES 2008 koji je po meni najbolja simulacija nogasa ikad napravljena! EA ima veći budžet od Konamija, tako i veće mogućnosti, ali previše ulaže u grafiku i sam izgled igrice, a ne u igrivost. Zadnja fifa koju sam ja igrao je bila 07 i imao sam filing ko da igram onu iz 2003.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neznam Šta da kažem društvo ali iizgleda da ću si morat instalirat FIFU jer igram PES08 već 2 mjeseca i totalno sam lud od gluposti te igre...igram je na Top Player levelu koji bi se trebao zvati top stupiditi level jer koliko god momčad bila "nabrijana" najnaj igračima, igrači tipa mulisuni (a tko je to???) okrenu messia kao čevapčić na roštilju nedeljom popodne...a da ne govorim o zabijanju golova 96% golova sam primio na odbijanac, lopta u golmana neko pritrči i gol....raznolikost 0 bodova....mogao bi još ali neću dosta je za sade...POZZ! 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zz22 kaže...

i ja isto igrao FUFU dok nisam probao PES Belji seCool
sad samo PES
17 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...
zz22 kaže...

i ja isto igrao FUFU dok nisam probao PES Belji seCool
sad samo PES
 Isto igro prvo fifu,probo PES i osto samo na njemu, ali citajuci nove najave za fifu bit ce gusto ove godineSmijeh
17 godina
protjeran

U PES-u mi je (ovom sad demo) puno bolja nego grafika nego u FIFI-nom demu, ne samo grafika već i igra u cijelosti... FIFA mi nikad nije niti bila bolja od PES-a...

People that think they know it all annoy those of us that do!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam ni reko da je fifa bolja(jer sam veliki fan PESNamigiva), nego citajuci po forumima i najavama(u gameplayu) najavljuju veliki napredak u fifi.

Jedino sta mi je bilo dobro na prijasnjim nastavcima fife jest licenca lige petice i mogucnost igranja Lige prvaka a za novu fifu je najavljen mod tjedni update gdje u stvarnom vremenu biljeze formu igraca i prenose u igru(zvuci zanimljivo).

A posto nisam igrao ni jedan demo nove igre(upravo skidam PES),pa po tome nemogu sudit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čitamo sam u novom Gameplayu da Je Fifa do sad bila više arkada nego simulacija te da s novim nastavkom (Fifa 2009) više bazira na realnost te je puno teža. Kažu da je bolja fizika (npr. kod kolizije), i da je bolja inteligencija protivnika. Kod PES-a je sve ostalo skoro isto, ali bolje. Također za Xbox 360 i PS3 je napravljen poseban engine (za Fifu), a za ostale konzole poboljšani stari. Preporučam da oni koji su do sad igrali PES, pokušaju probati Fifu, ali ako ne žele novi PES je svejedno odličan.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SOS kaže...

Čitamo sam u novom Gameplayu da Je Fifa do sad bila više arkada nego simulacija te da s novim nastavkom (Fifa 2009) više bazira na realnost te je puno teža. Kažu da je bolja fizika (npr. kod kolizije), i da je bolja inteligencija protivnika. Kod PES-a je sve ostalo skoro isto, ali bolje. Također za Xbox 360 i PS3 je napravljen poseban engine (za Fifu), a za ostale konzole poboljšani stari. Preporučam da oni koji su do sad igrali PES, pokušaju probati Fifu, ali ako ne žele novi PES je svejedno odličan.

Igrao sam i PES i FIFU DEMO, i pes si može brisati guzicu sa fifom...
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
 Igrao sam i PES i FIFU DEMO, i pes si može brisati guzicu sa fifom...
 Imaš obrazloženje?
Ozbiljno...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice