PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 823.358
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: PES 2012
Shadyman kaže...
Tommy_123 kaže...

Oe prije par minuta imao sam slučaj 3:0 i li mi počinje zabijat autogolove,to me tako živcira.

dap. uzasno zivcira, zato sam ja prestao igrati na kratko PES, ne mozes odigrati utakmicu do kraja, ima 90% ljudi koji su losiji od mene ali likovi samo rage quit lagano ili 3 autogola odma cim pocnu gubiti i to je to...

Dosta mojih frendova igra community pa je uživancija ili s frendom igram 2x2 onlien protiv nekog. :)

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
13 godina
neaktivan
Shadyman kaže...
Tommy_123 kaže...

Oe prije par minuta imao sam slučaj 3:0 i li mi počinje zabijat autogolove,to me tako živcira.

dap. uzasno zivcira, zato sam ja prestao igrati na kratko PES, ne mozes odigrati utakmicu do kraja, ima 90% ljudi koji su losiji od mene ali likovi samo rage quit lagano ili 3 autogola odma cim pocnu gubiti i to je to...

Evo i ja sad to dozivio, lik u ekipi ima sve oko 85, cak i Messija... ja neku slabu ekipu i povedem ga 3-0, tad je on poceo zabijat autogolove i iskljucio. 

Pa me zanima kako se prijavljuju igraci koji to rade, cak je neki dan na sluzbenoj stranici pesa bilo o tome da pokusavaju smanjiti broj takvih igraca.

15 godina
neaktivan
CroChef kaže...
Shadyman kaže...
Tommy_123 kaže...

Evo i ja sad to dozivio, lik u ekipi ima sve oko 85, cak i Messija... ja neku slabu ekipu i povedem ga 3-0, tad je on poceo zabijat autogolove i iskljucio.

Pa me zanima kako se prijavljuju igraci koji to rade, cak je neki dan na sluzbenoj stranici pesa bilo o tome da pokusavaju smanjiti broj takvih igraca.

Tu nema pomoći niti nikakve prijave nažalost.Da bar,neka podnese poraz normalno a najjaće je kad dečki u d1 ligi imaju ekipe boli glava.Znaći pato,messi,ronaldo,t.silva itd itd i dfečki nemaju pojma igrat i izađu kad počnu gubit.Takvih će uvijek biti.

Today Konami posted on their facebook page they are trying harder to combat cheating in PES 2012 online competitions, and have successfully banned people already.

Read the full statement below:

IMPORTANT MESSAGE REG CHEATING: We play PES 2012 Online in the office and at home and just like you continue to experience some really bad sportsmanship. Let’s be clear on this: Cheating, intentional disconnecting, scoring own goals, none of this should be tolerated. We have to do and will do more to stop players ruining our experiences.

It’s an issue that runs deeper than PES, but we have already banned some cheaters and we’ll crack down harder. We’re also looking at additional measures so we, the real fans, can have an enjoyable online experience. We’ll report back, but in the meantime play fair and square even in the face of cheaters – for the love of the game!

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 18:51 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
PES 2012

OK ja imam problem s time  da mogu igrati samo 1v1 ranked, je li to do rutera ili je do brzine, prije sam mislio da mi u hrvatskoj (čitaj NARNIJA) nemozemo igrati drugacije zbog ogranicene brzine a sad mi frend veli da on bez problema igra sve pa dolazi pitanje. Kako da promijenim PORT ili kajvec na svom Thomson TGV782i jer sam skinuo program PFconfig koji *urcu ne pomaze :) bilo kakvi prijedlozi dobrodosli hvala

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
getsome19 kaže...

OK ja imam problem s time  da mogu igrati samo 1v1 ranked, je li to do rutera ili je do brzine, prije sam mislio da mi u hrvatskoj (čitaj NARNIJA) nemozemo igrati drugacije zbog ogranicene brzine a sad mi frend veli da on bez problema igra sve pa dolazi pitanje. Kako da promijenim PORT ili kajvec na svom Thomson TGV782i jer sam skinuo program PFconfig koji *urcu ne pomaze :) bilo kakvi prijedlozi dobrodosli hvala

Resetiraj router i pogledaj u postavkama routera jer ti ukljucena UPNP opcija...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
PES 2012

Dali ako ja prodam svoj cd-key netko moze napraviti novi account, na taj vec spomenuti key {#} sori ako je noob pitanje {#} 

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 21:38 (merio).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
merio kaže...

Dali ako ja prodam svoj cd-key netko moze napraviti novi account, na taj vec spomenuti key {#} sori ako je noob pitanje {#} 

Naravno da moze..Mozes vezati koliko hoces Konami ID-ova na jedan dvd key...
15 godina
Cyber_Freak kaže...
merio kaže...

Naravno da moze..Mozes vezati koliko hoces Konami ID-ova na jedan dvd key...

znaci ja mogu napraviti jos jedan account na svoj cd key..? 

13 godina
protjeran
PES 2012
Mozes..Tako sam i ja prodao svoju 2011 original verziju frendu,on napravio novi Konami ID i igra online...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
PES 2012

¸Uzeo sam drugi joystick,tj na garanciju drugi dobio,neki cheap ass shit, tek tolko za igru i  sada mi u igri kad igram football life igrac sam trci. Kad drzim desnu gljivu,stoji i ne mice se.

Na proslom joyu mi je sam stajao i nije se micao dok ja nisam upravljao njime.

Di ima neki settings da namjestim da sam upravljam igracem jer ovo mi je retardirano. Nemoram nista radit i sam igra

Ok mislim da sam skuzio u cem je stvar. retardirani joystick..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 14:50 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...

¸Uzeo sam drugi joystick,tj na garanciju drugi dobio,neki cheap ass shit, tek tolko za igru i  sada mi u igri kad igram football life igrac sam trci. Kad drzim desnu gljivu,stoji i ne mice se.

Na proslom joyu mi je sam stajao i nije se micao dok ja nisam upravljao njime.

Di ima neki settings da namjestim da sam upravljam igracem jer ovo mi je retardirano. Nemoram nista radit i sam igra.

Probaj iskljuciti analog pa igraj na strelice joypada..Mislim da te gljiva hebe... ;)
14 godina
PES 2012

Ne nego je bilo do kontakta do gornje lijeve tipke. kad sam isao u kalibraciju,vidio da je stalno pritisnuta pa je trebalo sve tipke malo postiskat jace/vise jer su nove. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

Može meni netko objasnit kako tu zabit gol. Igram na pc-u sa gamepadom(xbox360 kotroler) i sve lijepo napravim lijepa akcija, sam pred golmanom stisnem kocku odnosno x i naciljam ljevo i ovaj kreten direkt u golmana pukne, u pesu 2007 sam uvijek tako zabijo, ima li tu neka posebna tipka za ciljanje ili nešto? I imam problema sa uklizavanjem, kad igrač ide prema meni uvijek ukližem da ovaj ukliže u loptu i digne se i uzme mu(vrlo jednostavno) i to je do sad normalno išlo u pesu 2007, a sad bokte svaki 5. put mi ukliže. Puno hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Može meni netko objasnit kako tu zabit gol. Igram na pc-u sa gamepadom(xbox360 kotroler) i sve lijepo napravim lijepa akcija, sam pred golmanom stisnem kocku odnosno x i naciljam ljevo i ovaj kreten direkt u golmana pukne, u pesu 2007 sam uvijek tako zabijo, ima li tu neka posebna tipka za ciljanje ili nešto? I imam problema sa uklizavanjem, kad igrač ide prema meni uvijek ukližem da ovaj ukliže u loptu i digne se i uzme mu(vrlo jednostavno) i to je do sad normalno išlo u pesu 2007, a sad bokte svaki 5. put mi ukliže. Puno hvala!

Itko?!

13 godina
protjeran
PES 2012
A pazi,ima vise faktora.. 1.da li imas original ili kopiju 2.da li igras online ili offline
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
A pazi,ima vise faktora.. 1.da li imas original ili kopiju 2.da li igras online ili offline

Ma kakve to veze ima lol.

Imam kopiju i igram offline, prelazim europa cup trenutno, i te čiste golove nemogu nikako pogodit, a akciju odlično napravim, igrač mi doslovce 1 na 1 sa golmanom, u pesu 07 bi samo u ljevi doljni kut zabio a tu sa stickom stisnem prema dolje ljevo i stisnem kocku i ovaj pukne njemu direkt u ruke.

13 godina
protjeran
PES 2012
loool Naravno da ima veze zbog patcheva koji su ispravili pucanje.. Ako imas original kao ja to su popravili patchom za original,ako imas kopiju onda pesedit.com i skini tamo najnoviji patch...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PES 2012

I kako da ja sada skinem pes kada su glupi amerikanci jucer ugasili megaupload ?!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
loool Naravno da ima veze zbog patcheva koji su ispravili pucanje.. Ako imas original kao ja to su popravili patchom za original,ako imas kopiju onda pesedit.com i skini tamo najnoviji patch...

Aha, ispričavam se onda.

A imam patch 1.3, jel taj dobar?

Miligram kaže...

I kako da ja sada skinem pes kada su glupi amerikanci jucer ugasili megaupload ?!{#}

hmm. TPB, IPT, TL, fileserve, rapidshare itd.

15 godina
PES 2012

oce ko kupit key imam 150 000M na MLO računu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volvox kaže...
Cyber_Freak kaže...

Ma kakve to veze ima lol.

Imam kopiju i igram offline, prelazim europa cup trenutno, i te čiste golove nemogu nikako pogodit, a akciju odlično napravim, igrač mi doslovce 1 na 1 sa golmanom, u pesu 07 bi samo u ljevi doljni kut zabio a tu sa stickom stisnem prema dolje ljevo i stisnem kocku i ovaj pukne njemu direkt u ruke.

Ma neće ti patchevi pomoći. Imam ja najnoviji pa mi isto dođe. Loše su napravili support za X360 gamepad jer i dalje prepoznaje 8 smjerova umjesto 360. Ja u takvim situacijama zabijem tako da potpuno u stranu naciljam i nekad uđe, nekad ne. Recimo da idem prema desno (gol je desno), naciljam gore (lijevi kut gola iz perspektive igrača) i tamo otpuca.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
PES 2012

Instalirao sam zadnji patch i rijesio sam problem sa .rdll datotekom. Sad mi pise Failed to instalite zhe emulator. Zna netko riješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PES 2012

Dali se može promjenit Raspoloženje igrača a ne da su mi uvijek najbolji u lošem raspoloženju pa bez veze igraju;;;

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PES 2012

Jel se moze iskljucit onaj dosadni prokleti replay ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...

Jel se moze iskljucit onaj dosadni prokleti replay ?

replay se uvijek prekida tipkom start...

14 godina
PES 2012

Znam to,zanimalo me dali se moze kompletno ugasit ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...

Znam to,zanimalo me dali se moze kompletno ugasit ?

mislim da ne...ako u settingsu nema,onda ne..

17 godina
PES 2012

Jel zna netko gdje mogu skinuti navijanje a da je kompatibilno sa PesEdit patchem? Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PES 2012

instaliro sam si  PESEdit.com_2012_Patch_2.7

sve je super al mislim da sam negdje pročito da u tom patchu ima Barcelonin B tim ne mogu ga nigdje pronaci

dali kod vas ima Barcin B tim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kule kaže...

Jel zna netko gdje mogu skinuti navijanje a da je kompatibilno sa PesEdit patchem? Hvala.

pa na njihovoj stranici.Ali onda moras skinuti i instalirati ASF explorer pa preko njega ubaciti u img file..  .)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice