Path of Exile

poruka: 850
|
čitano: 281.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Path of Exile

novi acc,onaj stari banovan,pa ak me oce neko dodat,Morriarity,los gear,taman bi mi trebo trade buddy

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Path of Exile
agent47thehitman kaže...

novi acc,onaj stari banovan,pa ak me oce neko dodat,Morriarity,los gear,taman bi mi trebo trade buddy

zasto ban?

15 godina
Path of Exile

Ajde dodajte i javite mi se. Pa da razaramo skupa.

Minlitius je karakter.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
agent47thehitman kaže...

zasto ban?

botovi sto prodaju gold su spamali,i ja u medju vremenu pisao,i valjda me greskom prijavili,i ban dobio kao bot,medjutim javio sam se adminima,i odbanali su mi acc,samo sto je za to trebalo 3 sata,a meni se igrao path of exile pa sam namjestio novi

nisam bas zadovoljan adminima,stalno su online,a 3 sata da se rijesi 1 ban je previse

14 godina
neaktivan
Path of Exile

Kakav gold u PoE? Jesam nešto propustio? :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
agent47thehitman kaže...
anarky1988 kaže...
agent47thehitman kaže...

zasto ban?

botovi sto prodaju gold su spamali,i ja u medju vremenu pisao,i valjda me greskom prijavili,i ban dobio kao bot,medjutim javio sam se adminima,i odbanali su mi acc,samo sto je za to trebalo 3 sata,a meni se igrao path of exile pa sam namjestio novi

nisam bas zadovoljan adminima,stalno su online,a 3 sata da se rijesi 1 ban je previse

Ma jok. Bot si koristio priznaj :D.

Je, dobra je igra. Probaj je - postu iznad.

14 godina
neaktivan
tigerija kaže...
agent47thehitman kaže...
anarky1988 kaže...
agent47thehitman kaže...

zasto ban?

Ma jok. Bot si koristio priznaj :D.

Je, dobra je igra. Probaj je - postu iznad.

javno priznajem,da ne postoji boting sistem koji leveluje za path of exile

17 godina
neaktivan
Path of Exile

Dal je itko od vas na dovoljno visokom levelu da radi mape? Ja sam lvl 68 Ranger i polako radim lvl 66 mape, ponekad sam ( al mi je nezgodno ), a ponekad sa frendom.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Dal je itko od vas na dovoljno visokom levelu da radi mape? Ja sam lvl 68 Ranger i polako radim lvl 66 mape, ponekad sam ( al mi je nezgodno ), a ponekad sa frendom.

hc ili deafult?  ja imam 46 lika na default jer sam krepao bezveze, mislio sam opet pravit lika u hc, ali mi palo na pamet s obzirom da imam ok opreme nastavit u default pa vidit kako ce mi izgledati build koji sam smislio :/

16 godina
Path of Exile

http://poe.xyz.is/  zanimljiva stranica, mozete pretrazivati iteme, al cini mi se da su to itemi koje je neko dropao

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 9:25 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

http://poe.xyz.is/  zanimljiva stranica, mozete pretrazivati iteme, al cini mi se da su to itemi koje je neko dropao

Ne, to su itemi koje su ljudi stavili na forume da prodaju. Kada stisneš na jednog, otvori ti se "thread" u kojem se nalazi taj item. Dosta dobra stvar.

17 godina
neaktivan
Path of Exile

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/210430

Moj najbolji drop do sada, pa ako netko hoće kupiti item, nek se javi {#}.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/210430

Moj najbolji drop do sada, pa ako netko hoće kupiti item, nek se javi {#}.

ne prodaji,kupit cu ti ja,sacekaj dan da dostignem taj lvl

15 godina
Path of Exile

Moram sam maknuti sve sa kontakt liste jer nisam znao više tko je tko kad se nickovi stalno mijenjaju.

Ajde tko želi farmat i igrati zajedno nek me doda. Lvl 60 sam. Neda mi igrati samome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Path of Exile

ja je.beno ne mogu vjerovati, sad igrao ovaj one week race pukne mi net i gotov, a imao je.benu opremu za 25 lvl:/ muka mi je od pucanja igre, al ovaj put je moja veza bila problem.... ne da mi se vise....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

ja je.beno ne mogu vjerovati, sad igrao ovaj one week race pukne mi net i gotov, a imao je.benu opremu za 25 lvl:/ muka mi je od pucanja igre, al ovaj put je moja veza bila problem.... ne da mi se vise....

i ja sam prestao igrati,cekam bolji balans i optimizovaniju igrace iskustvo.igra je dobra,samo cekam da uzivam u njoj bez frustracija

14 godina
neaktivan
Path of Exile

jel ima neka tipka za auto targeting i auto attacking ili moram kliknit svaki puta ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gligo kaže...

jel ima neka tipka za auto targeting i auto attacking ili moram kliknit svaki puta ?

pa ako stisneš tipku i držiš onda napada stalno. ako si mislio da samo jednom stisneš i da bez držanja tipke napada, onda si fulao igru/žanr. :D

16 godina
Path of Exile

sad mi je igra puno igrivija, jest da tu i tamo koji mob nestane, al bio je nedavno i ddos na grindgear mozda je i zbog toga bilo neigrivo, + ovaj zadnji patch s kojim se promijenio pasivni skill tree malo,maraudera je dosta ljepse igrat :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

sad mi je igra puno igrivija, jest da tu i tamo koji mob nestane, al bio je nedavno i ddos na grindgear mozda je i zbog toga bilo neigrivo, + ovaj zadnji patch s kojim se promijenio pasivni skill tree malo,maraudera je dosta ljepse igrat :)

cekaj sljedeci tjedan novi patch dolazi i sa njime i novi melle aoe gem CYCLONE, bice marauder 2h sword ringispil

14 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

ja igram duelistu {#} taj dmg

15 godina
GuitarMaster kaže...
Gligo kaže...

pa ako stisneš tipku i držiš onda napada stalno. ako si mislio da samo jednom stisneš i da bez držanja tipke napada, onda si fulao igru/žanr. :D

Da, probaj WoW :D .

15 godina
neaktivan
Path of Exile

mene nekad izbaci iz igre kad ulazim u sarn encampment, al najveći problem mi je fps kad imam neku višticu u partiju, fps bude 5, a nekad s više vištica i summoner i caster radi sve normalno (iako je češće neigrivo), ne znam jel možda do mog kompjutera ili igra nije baš optimizirana

a ovo za klikavanje, možeš kliknuti na jednog moba i onda samo držiš (lmb,rmb,q,w,e,r,t, šta god) i tvoj character će pratit i tuć tog moba dok ga ne ubiješ, onda moraš opet kliknut na nekog drugog moba, a možeš držat shift + neka tipka za udaranje s mjesta (ovo će ti trebati na većim težinama kad se pola igre svede na kite)

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
16 godina
MGcro kaže...
anarky1988 kaže...

cekaj sljedeci tjedan novi patch dolazi i sa njime i novi melle aoe gem CYCLONE, bice marauder 2h sword ringispil

cyclone nece biti vezan za neko oruzje tao da mislim da ce biti svega, a sad sam napravio leap slam/heavy strike maraudera(pao mi odlican maul(25% attack speed) + support gem za brzinu i physical )..  jedina mi mana sto imam2,4 k hp, testiram ga u default ligi i vaal me one shootao sa onom bombom, a onaj drugi napad sam prezivio, samo da je 3k+ hp i to bi bilo to :)

evo drvo :) http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAdwEswUtC2EOrRRNGNsZLhmFGjgb-iECIVUhYCSqJd8n7SmlKvYx-zIJNuk5DjrYQKBDnEd-TdhQUFRJWGNZ81uvXz9gS2EhZU1mnnKpdO108XgNeWh673uMfNmBb4TZhO-Haox2jM-QVZBsnjyeuaIApBmnhKloqZSsqrndvorAGsEExtjUj9w93Q3jaudS7DjvDu9O8B_yL_ZI-tI=

14 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...
MGcro kaže...
anarky1988 kaže...

cyclone nece biti vezan za neko oruzje tao da mislim da ce biti svega, a sad sam napravio leap slam/heavy strike maraudera(pao mi odlican maul(25% attack speed) + support gem za brzinu i physical )..  jedina mi mana sto imam2,4 k hp, testiram ga u default ligi i vaal me one shootao sa onom bombom, a onaj drugi napad sam prezivio, samo da je 3k+ hp i to bi bilo to :)

evo drvo :) http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAdwEswUtC2EOrRRNGNsZLhmFGjgb-iECIVUhYCSqJd8n7SmlKvYx-zIJNuk5DjrYQKBDnEd-TdhQUFRJWGNZ81uvXz9gS2EhZU1mnnKpdO108XgNeWh673uMfNmBb4TZhO-Haox2jM-QVZBsnjyeuaIApBmnhKloqZSsqrndvorAGsEExtjUj9w93Q3jaudS7DjvDu9O8B_yL_ZI-tI=

presaren ti je build,ne svidja mi se

16 godina
Path of Exile

ugl dobio sam 400 hp vise kad sam samo malo preuredio i pogledao bolje inventory, sad imam 2,9 al za piety mislim da mi treba bar 3.5 ?

ovako sad izgleda, i cilj je sada da sto vise hp nodova uzemem,

a sta mislis da ne valja i kako bi bilo bolje?

s tim da ne zelim uzeti blood magic. Jedino kao skill kad budem imao do 4k hp. Jer sa grace i determination imam 7961 def na 64 lvl , jos bi trebao nabavit purity tako da manje ovisim o opremi.I da mogu sto vise opreme sa hp koristiti.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAdwCcQSzBS0LYQ6tFE0Y2xkuGYUaOBv6IQIhVSFgJKol3yftKaUq9jH7Mgk26TkOOthAoEOcR35N2E3jUFBUSVhjWfNfP2BLYSFlTWaecql07XTxeA15aHrve4x82YFvhNmE74dqjHaMz5BVkGyePJ65ogCkGaeEqW6plKxZrKq53b6KwBrBBMbY1I_cPeNq51LsOO8O707wH_Iv9kj60v6P

ovo je maul http://i.imgur.com/RAPp9RZ.jpg  XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 23:12 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Path of Exile

Evo jedno misljenje od svehvaljenom Path of Exile.

Suma sumarum, sve klase su iste, svi koriste iste magije,  nista nije unique ni za jednu jedinu klasu. End game svi su kasteri i to je to.

GDJE JE TA RAZNOVRSNOST o kojoj svi pricaju? Misle da ubace 2348923874 talent tree pa da se ljudi zajebavaju prvih 10 minuta dok ne skontaju sta valja a sta ne? Igra je prelagana (Igrao sam HC summonera i odustao na lvl 60) jer apsolutno se sve ponavlja, nista novo.

Veliki thumb down od mene, ocekivao sam dosta toga, ovako su napravili jednu klasu i jedan talent tree a na tebi je samo da izaberes ocel;' to biti musko ili zensko.

Bezveze 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Veliki thumb down od mene, ocekivao sam dosta toga, ovako su napravili jednu klasu i jedan talent tree a na tebi je samo da izaberes ocel;' to biti musko ili zensko.

Bezveze 

Nop, nemoš birat ž/m :D

17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Evo jedno misljenje od svehvaljenom Path of Exile.

Suma sumarum, sve klase su iste, svi koriste iste magije,  nista nije unique ni za jednu jedinu klasu. End game svi su kasteri i to je to.

GDJE JE TA RAZNOVRSNOST o kojoj svi pricaju? Misle da ubace 2348923874 talent tree pa da se ljudi zajebavaju prvih 10 minuta dok ne skontaju sta valja a sta ne? Igra je prelagana (Igrao sam HC summonera i odustao na lvl 60) jer apsolutno se sve ponavlja, nista novo.

Bezveze 

Svi koriste iste magije i svi su casteri u end gameu?  Došo si do lvl 60 i kažeš da je prelagano? I to sa summonerom, jednom od valjda najlakših klasa za preživljavanje do mapa?

14 godina
neaktivan
Path of Exile

ono u cem se slazem da je igra d.o.s.a.d.n.a,volio bi da nije tako,uzivao sam danima u titan questu,al ovo mu nije ni do koljena

2 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice