Par pitanja o Steamu i igrama zaključana tema

poruka: 32
|
čitano: 3.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Par pitanja o Steamu i igrama
pitanje

1. Ovako, želio bih znati da li je moguće da na više računala instaliram The Orange Box, ja mislim da to ide na sljedeći način (mislim, znači ispravite me ako je krivo) : Deinstaliram igre s prvog računala, log offam se sa Steama na prvome računalu, instaliram Steam na drugom računalu, logam se i instaliram igre (Steam ima zabilježeno koje igre su instalirane na računalu, zbog toga sva ta zbrka). Da li je to moguće i da li postoji još koji način? Da li se gube statistike u TF2, pri tom mislim na achievemente, odnosno na Backburner i ostatak arsenala za Pyra.

2. Jučer sam gledal film Mars Attacks!, i zaželio sam se takve slične igre. Da li postoji neka humoristična igra u kojoj se bore Alien vs. Human il nešto slično, nema veze dal sam Alien il čovjek. U biti nema veze dal ima veze s Alienima, glavno da je smiješna. Mora biti TPS, FPS, il bilo šta u čem ima akcije. Našel sam igru Armed&Dangerous, dal to šta valja?

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Film je zakonSmijehProbaj Mass Effect,bore se ljudi protiv aliena,ali nije humoristična.

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Par pitanja o Steamu i igrama
autorov komentar
Ad4pt3r kaže...

Film je zakonSmijehProbaj Mass Effect,bore se ljudi protiv aliena,ali nije humoristična.

ne, s naglaskom da je humoristična

evo još jedno pitanje : Left4Dead je multiplayer? Ak da, zna li ko kak će to bit izvedeno?
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 11:04 (Horagio).
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

1. Ništa ti se neće izbrisat, svi achievementi su saveani na tvom accountu di god ga koristio.

a za Left 4 Dead...  kaj da ti kažem bit će jako dobro izvedeno, uostalom pogledaj video:

http://pc.ign.com/dor/objects/818215/turtle-rock-project/videos/left4dead_1a_051308.html

tam desno imaš dalje videe od te igre.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
zv'jer2 kaže...

1. Ništa ti se neće izbrisat, svi achievementi su saveani na tvom accountu di god ga koristio.

a za Left 4 Dead...  kaj da ti kažem bit će jako dobro izvedeno, uostalom pogledaj video:

http://pc.ign.com/dor/objects/818215/turtle-rock-project/videos/left4dead_1a_051308.html

tam desno imaš dalje videe od te igre.

ok, al dal moram igre deinstalirati na prvom računalu, il mogu napraviti novi acc i prek toga instalirati sve na novi komp
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ne moraš nigdje deinstalirat samo se ne možeš na dva računala u isto vrijeme ulogirat u account.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
zv'jer2 kaže...

Ne moraš nigdje deinstalirat samo se ne možeš na dva računala u isto vrijeme ulogirat u account.

ok, hvala
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Horagio kaže...

1. Ovako, želio bih znati da li je moguće da na više računala instaliram The Orange Box, ja mislim da to ide na sljedeći način (mislim, znači ispravite me ako je krivo) : Deinstaliram igre s prvog računala, log offam se sa Steama na prvome računalu, instaliram Steam na drugom računalu, logam se i instaliram igre (Steam ima zabilježeno koje igre su instalirane na računalu, zbog toga sva ta zbrka). Da li je to moguće i da li postoji još koji način? Da li se gube statistike u TF2, pri tom mislim na achievemente, odnosno na Backburner i ostatak arsenala za Pyra.

2. Jučer sam gledal film Mars Attacks!, i zaželio sam se takve slične igre. Da li postoji neka humoristična igra u kojoj se bore Alien vs. Human il nešto slično, nema veze dal sam Alien il čovjek. U biti nema veze dal ima veze s Alienima, glavno da je smiješna. Mora biti TPS, FPS, il bilo šta u čem ima akcije. Našel sam igru Armed&Dangerous, dal to šta valja?

Imaš destroy all humans(u nastavcima) nije FPS ali humoristično jest
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Horagio kaže...

Našel sam igru Armed&Dangerous, dal to šta valja?

Ne da valja, nego ako voliš hrpu sarkazma na jednome mjestu + Monty Python fore onda igraj to, obvezno. Ali ne očekuj humor samo u dijalozima, pogledaj sve ostalo (puška morski pas koja ispaljuje morskog psa koji kroz zemlju izranja i ždere protivnike Iznenađen)

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Faerdhur kaže...
Horagio kaže...

Našel sam igru Armed&Dangerous, dal to šta valja?

Ne da valja, nego ako voliš hrpu sarkazma na jednome mjestu + Monty Python fore onda igraj to, obvezno. Ali ne očekuj humor samo u dijalozima, pogledaj sve ostalo (puška morski pas koja ispaljuje morskog psa koji kroz zemlju izranja i ždere protivnike Iznenađen)

znam, xD, igral sam Demo pa me zanima dal je cijela tak dobra
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
 znam, xD, igral sam Demo pa me zanima dal je cijela tak dobra

*SPOILER*

Pazi ovo:
  Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh (stražar, normalno, na lošem engleskom traži "keys" a ne "kiss") - jedna od meni uber scena iz te igre!

Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 13:59 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Znači, pitanja u vezi Steama su riješena, igre koje mi preporučate su : A&D, Destroy All Humans, ima li još koja igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Znači to bi bilo sve od vas? Sad imam još jedno pitanje : Da li su Half-Life 2 Episode 1+2+3 = Half-Life 3 ili su nešto kao expanzija. Kad izlazi 3. epizoda? Ako će ga napravit, kad izlazi HL3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Znači to bi bilo sve od vas? Sad imam još jedno pitanje : Da li su Half-Life 2 Episode 1+2+3 = Half-Life 3 ili su nešto kao expanzija. Kad izlazi 3. epizoda? Ako će ga napravit, kad izlazi HL3?

ne nisu. to mozes smatrati kao expanzijom ali price ti se nadovezuju na jedna na drugu tako dok dodje HL3 (ako dodje, jos se nista ne zna) ce se 100% nastavljati na episode3 (rekli su da ce to biti zadnji episode, jos se ne zna kad ce doci, mozda za 2-3 godine)

i svi zeljno iscekujemo Left4DeadSmijeh, samo me strah da cu se jako razocarati dok dodje jer sam vec sad misljenja da ce biti predobra
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
neaktivan
autorov komentar
AA-d00d kaže...
Horagio kaže...

ne nisu. to mozes smatrati kao expanzijom ali price ti se nadovezuju na jedna na drugu tako dok dodje HL3 (ako dodje, jos se nista ne zna) ce se 100% nastavljati na episode3 (rekli su da ce to biti zadnji episode, jos se ne zna kad ce doci, mozda za 2-3 godine)

i svi zeljno iscekujemo Left4DeadSmijeh, samo me strah da cu se jako razocarati dok dodje jer sam vec sad misljenja da ce biti predobra
 ufffff, Episode 1 je od originalnog HL2 kasnil skoro 2 godine, Episode 2 od Episode 1 godinu i nešt sitnog. Sad je već prošla godina od izalska Episode 2, znači da će Episode 3 vremenski od Episode 2 kasniti3-4 godine?
17 godina
neaktivan

ma stvar je u tome da se nista ne zna. barem kolko sam ja trazio.

dok je izasao EP1 vec su rekli da rade na EP2 e sad kad je izasao EP2 nisu nista spomenuli da vec rade na EP3

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ne znam niti jednu igru koju je Valve napravio da je bila prosječna, svaku sam igrao s velikim užitkom, siguran sam da će Left 4 Dead bit predobar, vidi se i na videu a kak bu tek izgledala finalna verzija!?

Za 75 dana left 4 dead za 89 GTA IV, u 15 dana minimalno 500 kn za igre, ne sviđa mi se to baš...

P.S. Već sam skupio ekipu od ljudi koje znam a kupili bu L4D za neki klan heh.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 21:02 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja znam jednu - Episode 1....moglo je to puno bolje ispasti.

ali imam same pohvale za valve, zato me i strah da ovo ne bude prvi pravi zaj*b. jos mi je gore kad pomislim da ga rade/radili tvorci CS:S-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
AA-d00d kaže...

ja znam jednu - Episode 1....moglo je to puno bolje ispasti.

ali imam same pohvale za valve, zato me i strah da ovo ne bude prvi pravi zaj*b. jos mi je gore kad pomislim da ga rade/radili tvorci CS:S-a

Episode 1 je loš samo zato jer je kratak, a ako izuzmemo priču to je onda praktički sažeta verzija orginalnog HL2(jedino što nema vozila). Ima misiju s gravity gunom (upgradeani) koja je po meni bolja od one misije u originalu, umjesto Ravenholm imaš 3. poglavlje gdje se pojavljuju i antlioni i zombiji te headcrabovi (sve vrste) i nova vrsta zombija - Zombine. Al fora je da u tom poglavlju ne vidiš ništa ako nemaš uključen flashlight, znači doprinosi težini (se sjeća ko kraja tog poglavlja dok se čekalo dizalo), po meni opet bolje izvedeno. Po City 17 isto haraš i čistiš zgrade ko i u originalu, samo šta sad imaš Alyx, a ne squad. Borba protiv Gunshipa postoji, na urušavajućem tavanu, zabavno. Borba sa Striderom isto postoji, isto veoma zabavna. Znači cijela igra je skraćena (po meni bolja, nekima ne mora biti) verzija HL2, jedino čega nema je iskustvo sa Bugbaitom i onim vozilima. Ne znam po čemu ti je loša. Nemoj ovo shvatit kao uvredu (ako jesi) nego kao podsjetnik šta ti je ta epizoda sve dala.

Nego, ovo iznad uopće nisam namjeravao pisat nego sam htio objavit ovo :

valve valve
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 19:34 (Horagio).
17 godina
neaktivan

Ni mene Episode 1 nije oduševio, nije da je bio loš ali sve je to već viđeno, nema novih neprijatelja, novih oružja, dosta scenografije je reciklirano dok je Episode 2 bio prva liga...slična usporedba vrijedi i za prvi Half-Life gdje je Opposing Force bio super ekspanzija dok Blue Shift nije nudio ništa novoga, prošao sam ga samo jednom bez želje da ga zaigram ponovo

17 godina

2. ima jedna igra puna humora u kojoj si zombie i boriš se s ljudima. Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, moja preporuka

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Zdenko kaže...

Ni mene Episode 1 nije oduševio, nije da je bio loš ali sve je to već viđeno, nema novih neprijatelja, novih oružja, dosta scenografije je reciklirano dok je Episode 2 bio prva liga...slična usporedba vrijedi i za prvi Half-Life gdje je Opposing Force bio super ekspanzija dok Blue Shift nije nudio ništa novoga, prošao sam ga samo jednom bez želje da ga zaigram ponovo

zbog toga i jest epizoda, teško bi se u priču uklopili novi protivnici i oružja, možda po jedan od svakoga(zombine) jer je to epizoda, da je punokrvni nastavak više od 75% stvari bi bilo novo

Lovac kaže...

2. ima jedna igra puna humora u kojoj si zombie i boriš se s ljudima. Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, moja preporuka

čuo sam za tu igru, ja sam ju zaboravio, a čudno je da su i ostali (nisam igrao, al glasine su kružile da je duhovita u ono vrijeme dok je izašla)
17 godina
Horagio kaže...
Zdenko kaže...

zbog toga i jest epizoda, teško bi se u priču uklopili novi protivnici i oružja, možda po jedan od svakoga(zombine) jer je to epizoda, da je punokrvni nastavak više od 75% stvari bi bilo novo

Lovac kaže...

čuo sam za tu igru, ja sam ju zaboravio, a čudno je da su i ostali (nisam igrao, al glasine su kružile da je duhovita u ono vrijeme dok je izašla)
 Bilo bi je šteta ne odigrati, probaj barem
...something diabolic
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

rekoh da mi je Episode 2 bio puno bolji, čak mi se više svidio od Portala, to što je nešto "epizoda" ili ekspanzija ne znači da se pola stvari treba reciklirati iz originala
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Grupa je napravljena, ona je public, znači samo se joinajte, evo link. Zove se BUG Group.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo jučer preko steama kupio Company of heroes sa dodatkom za 150 kuna... bagatela...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Molio bih da mi opišete igru HL1. Njega ne namjeravam igrati, stoga bi molio da mi kažete priču te igre, neke zanimljivosti(kao što je u 2 bio bugbait i gravity gun, dal je njega bilo u 1), pod zanimljivosti mislim na tipove neprijatelja, zanimljiva oružja, nešto što druge igre nisu imale. Priču hoću čuti kompletnu, i zanima me uloga G-Mana u HL1.

Dal su i tu postojala poglavlja? Mene zanima priča jer sam nedavno odigrao HL2 i obje epizode, pa me zanima što je prethodilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 18:50 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Molio bih da mi opišete igru HL1. Njega ne namjeravam igrati, stoga bi molio da mi kažete priču te igre, neke zanimljivosti(kao što je u 2 bio bugbait i gravity gun, dal je njega bilo u 1), pod zanimljivosti mislim na tipove neprijatelja, zanimljiva oružja, nešto što druge igre nisu imale. Priču hoću čuti kompletnu, i zanima me uloga G-Mana u HL1.

Dal su i tu postojala poglavlja? Mene zanima priča jer sam nedavno odigrao HL2 i obje epizode, pa me zanima što je prethodilo.

Jel si cuo za wikipediu ikad?

17 godina
neaktivan
autorov komentar
dekstroza kaže...
Horagio kaže...

jesam, al ja sam htio rješenje u 4 retka, kratko
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
dekstroza kaže...
Horagio kaže...

jesam, al ja sam htio rješenje u 4 retka, kratko

puno propustas ako ju ne namjeravas igrati, i danas je meni jedan od najboljih SP-a
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice