Dečki došao sam se pohvaliti kako sam konačno, nakon 5 neuspjelih pokušaja, iz 6. sreće uspio ući u Diamond. Danas me je pogodio niz od oko 5 pobjeda te sam se sa 2900 probio na 3018. Fenomenalno se osjećam :)
Gledao sam malo omjer izgubljenih i dobivenih mečeva ove sezone. Imam 98-111, počeo sam na 2730, a sad završavam na 3018. Znači 12 više pobjeda od poraza da bi se digao za skoro 300 sr-a. Osim toga pogledao sam i za ukupno competitive gdje mi omjer stoji 1079-1085. Znači samo 6 pobjeda više nego poraza me je diglo iz high silvera u početak diamonda. Blizzardov MM iako namješta tih 50% očito i daje mnogo više nego što statistika pokazuje da zaslužujemo.
Kako god bilo, sada planiram uzeti pauzu do kraja sezone, posvetiti se nekim drugim stvarima pa onda vjerojatno u slijedećoj sezoni malo mainati Moiru ako je do tada ne rasture sa raznoraznim promjenama.
Ljudi, sretno vam bilo i uživajte 

HTC 10 | (HTC 8X :) no more)

i po njemu se to igra tako da Orisa sama štiti Bastiona i uparena je sa off tenkom poput Winstona, Dve ili Zarye. Veće nepoznavanje igre dosad nisam vidio. Kao što sam gore rekao strategija se izvodi tako da se Bastiona štiti sa Orisom i Rheinom. Sami Orisin štit je nula jer ga se probije u kratkom roku, no kad je uparen sa Rheinom postaje neprobojna tvrđava iz koje Bastion uništava sve pred sobom. Kada Orisa i Rhein štite Bastiona Junk može spamati granate koliko hoće, nikada neće proći kroz štitove. Osim toga pogrešno je misliti da je ova strategija viable samo u napadu, zapravo naprotiv, na high groundu na Junkertownu u obrani ova strategija je najbolji counter istoj strategiji protivničke momčadi. Zašto? Jer momčad u obrani ima jedan Orisin štit prednosti jer ga mogu postaviti prije nego napadačka momčad tako da mogu pobijediti shield war i okrenuti bitku u svoju korist. Mercy je must pick zbog boosta i ressurecta.