Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 483.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Update vani server down... pisu da vec popravljaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Rodić kaže...

Update vani server down... pisu da vec popravljaju

IN QUEUE : 20 000 players ahead of you

ništa od toga večeras...

EDIT: To netko random lupa tamo brojeve :P sa 20 000 mi skočilo na 60 000

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.4.2017 21:26 (udarnik60).
17 godina

Overwatch - Uprising Complete Guide

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

3. chest 

My job here is done.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad otvaram kutiju kad ono dva zlatnika, jedan je Torb origin skin a drugi na zalost od Ane onaj bijeli koji vec imam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja u prvom loot boxu dobio Torba, šteta šta ga nikad ne igram. Ali McCree i Genji su epic stvarno

Trava raste tamo gdje je posadiš.
14 godina

Ja sam dobio Tracer u trecem boxu... Ok je skin ali mislim da ona vec ima boljih. Wish list su D'va highlight intro, Widow i Genji skinovi. I McCree ne bi bio los iako on vec ima dosta dobrih skinova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mecree ima samo jedan dobar skin, a to je bio Riverboat (kojeg naravno nemam).

Ja dobio još tamo na početku Mystery Man koji je ogavan izvana, al zato oružje izgleda super pa sam se natjero da taj igram umjesto nekog reskinanog default-nog.

I eto opet krenio novi event. I kao uvijek ja u prvih par boxova dobijem baš onaj skin koji želim. I to još juler otvorim box i onak rotiraju se 2 legendary u zraku i na kraju padne mecree i legendary chest. 

Odma ošo odigrat još jedan uprising event sa novim skinom i moram reći da izgleda fenomenalno.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina

ja otvorio 3 komada (nisam stigao puno igrati) i dobio q od ofce 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovaj novi "no draw" sistem je isto live, i mogu reći da mi se ne sviđa. Ako je nekoj momčadi ostalo 3 min, a drugoj ništa, ova kojoj je ostalo 3 minute treba samo jednom stati na point, a ova druga ne dobije ni priliku. A koliko vidim ljudi ne ne znaju za ovu promjenu pa se čude i chat je pun wtf-ova. Osobno mi draw tu i tamo ne smeta, 0,05% mojih mečeva je završilo ne riješeno, mislim da je to jako malo, a i ovo mi je katastrofalna solucija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 20:17 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Ja sam dobio Tracer u trecem boxu... Ok je skin ali mislim da ona vec ima boljih. Wish list su D'va highlight intro, Widow i Genji skinovi. I McCree ne bi bio los iako on vec ima dosta dobrih skinova.

Upravo dobio D.Va highlight :D

9 godina
neaktivan
nine kaže...

ja otvorio 3 komada (nisam stigao puno igrati) i dobio q od ofce 

Ja otvorio negdje desetak lootboxeva, dobio samo Rheinhardtov Strike skin. Kako loše.

Imam 6k novca tako da ako nešto u međuvremenu ne dobijem mislim da ću kupiti Widow i Tracer skinove.

Promster kaže...

Ovaj novi "no draw" sistem je isto live, i mogu reći da mi se ne sviđa. Ako je nekoj momčadi ostalo 3 min, a drugoj ništa, ova kojoj je ostalo 3 minute treba samo jednom stati na point, a ova druga ne dobije ni priliku. A koliko vidim ljudi ne ne znaju za ovu promjenu pa se čude i chat je pun wtf-ova. Osobno mi draw tu i tamo ne smeta, 0,05% mojih mečeva je završilo ne riješeno, mislim da je to jako malo, a i ovo mi je katastrofalna solucija.

Ma draw je bio loš iz više razloga. Predugačke partije, previše neriješenih na Hanamuri i sličnim mapama i trollanje nakon prve runde.

Jer ako je obrambena momčad izgubila prvu rundu onda se najčešće događalo da ljudi nisu htjeli try hard samo za draw i onda jebiga. I mislim da si malo podcijenio postotak draw-a, prije bih rekao da se kreće negdje između 5-10 % svih partija.

I nemora samo jednom stati na point, mora zauzeti point više nego što je to protivnik napravio jer dok je contest onda se ne broji.

15 godina
D-wook kaže...

Ma draw je bio loš iz više razloga. Predugačke partije, previše neriješenih na Hanamuri i sličnim mapama i trollanje nakon prve runde.

Jer ako je obrambena momčad izgubila prvu rundu onda se najčešće događalo da ljudi nisu htjeli try hard samo za draw i onda jebiga. I mislim da si malo podcijenio postotak draw-a, prije bih rekao da se kreće negdje između 5-10 % svih partija.

I nemora samo jednom stati na point, mora zauzeti point više nego što je to protivnik napravio jer dok je contest onda se ne broji.

Jedino kaj nakon 15min nisi ništa dobil, SR ostaje isti. Hanamura je problem mape, a ne sistema. Ako obje momčadi odigraju attack i momčadi A ostanu 3 minute, a momčadi B ne ostane ništa, momčad A igra attack ponovo i treba samo zauzeti 0,1% pointa. Ako se ljudi nisu htjeli mučiti da izbore draw jebiga, ali sad nema smisla ponovo igrati napad za momčad A jer trebaju samo mrvicu pointa osvojiti, opet se i na taj način troši vrijeme. Problem je sad da ljudi još ni ne znaju da je došlo do promjene i ne stoje na pointu nego se klasično brane. Več sam dva meča pobjedio tako da sam uzeo Winstona i skočio na point, i onda opće čuđenje u chatu. Da fulal sam za postotak neriješenih, 6% je kod mene, ali nije ni to puno, od 100 mečeva samo 6 neriješenih.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.4.2017 14:37 (Promster).
9 godina
neaktivan
Promster kaže...

Jedino kaj nakon 15min nisi ništa dobil, SR ostaje isti. Hanamura je problem mape, a ne sistema. Ako obje momčadi odigraju attack i momčadi A ostanu 3 minute, a momčadi B ne ostane ništa, momčad A igra attack ponovo i treba samo zauzeti 0,1% pointa. Problem je sad da ljudi još ni ne znaju da je došlo do promjene i ne stoje na pointu nego se klasično brane. Več sam dva meča pobjedio tako da sam uzeo Winstona i skočio na point, i onda opće čuđenje u chatu. Da fulal sam za postotak neriješenih, 6% je kod mene, ali nije ni to puno, od 100 mečeva samo 6 neriješenih.

A razumijem da, malo izlazi iz dosadašnjeg koncepta igranja, ali svejedno nitko nemože reći da je nepošten sustav pošto obje momčadi kreću iz iste startne pozicije.

Ovo za praznike igrati je katastrofa. Nitko se ne hvata healera ni tenkova niti pod prijetnjom, a rijetki su sposobni dobro odigrati DPS-a. Evo sad sam odigrao jednu neuobičajenu partiju. Mcree+Soldier+Reaper+Hanzo+Junkrat i ja kao Mercy. Pobjedili na Volskayi. Protivnik cijelo vrijeme igrao sa single tenkom - Zaryom. Ja gledam i križam se što je ovo. Da su uzeli Rheina smlavili bi nas samo tako, a lik mjenja iz genjia u tracer

Fascinantno mi je koliko su rijetki oni koji uspijevaju shvatiti da njihov DPS heroj nemore nikoga riješiti i da je vrijeme da switchaju na drugu klasu ili heroja. Još je dobro ako idioti igraju bilo kojeg DPS-a osim Soldiera, ali ako se retard dočepa soldiera to je auto loss. Soldier ili Bastion ako je u igri je najvažniji pojedinačni heroj za tim, ako on prvi ili među prvima pogine game over. I onda mi krećemo u napad, a naš soldier stoji ispred našeg rheinhardta i njegovog štita i bude hookan od Roadhoga ili stoji ispred štita i gađa Pharu koja ga smlavi u dvije sekunde A još je bolje kad se svi okupe na spawnu i sad misliš ajde konačno ćemo zajedno napasti i možda i pobijediti teamfight i onda tvoj soldier upali sprint, uđe prvi u borbu i pogine u 3 sekunde. ALT+F4 i goodbye

Sviđa mi se novi event i novi arcade mode. Uspio sam pobijediti na hard, ali na extreme više neide bez neke bolje koordinacije. Kephrii je obarao rekorde ako je tko zainteresiran pogledati.

15 godina

Ima itko problem da mu pri ulasku u Overwatch monitor jednostavno zacrni i ne reagira na nista? Jednostavno kao da se ugasi s tim da ne reagira na gasenje na tipku nego jedino iskljucivanje iz struje rijesava problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Ima itko problem da mu pri ulasku u Overwatch monitor jednostavno zacrni i ne reagira na nista? Jednostavno kao da se ugasi s tim da ne reagira na gasenje na tipku nego jedino iskljucivanje iz struje rijesava problem.

Koje win imaš? Koju grafu? Može biti svašta, ali poznati su ti problemi s fullscrenom.

Alt+enter prije nego ti se podgine. To je neki problem sa fullscreenom. Događalo se i meni, ne tako drastično da sam morao iskapčati monitor iz struje, ali sam imao često blackscreen. I kad ti uđe u igru onda ponovno alt+enter i imat ćeš pononvo full screen.

15 godina
udarnik60 kaže...
Zajeb kaže...

Koje win imaš? Koju grafu? Može biti svašta, ali poznati su ti problemi s fullscrenom.

Alt+enter prije nego ti se podgine. To je neki problem sa fullscreenom. Događalo se i meni, ne tako drastično da sam morao iskapčati monitor iz struje, ali sam imao često blackscreen. I kad ti uđe u igru onda ponovno alt+enter i imat ćeš pononvo full screen.

Sve pise pod moj kompjuter.

Samo sta ja govorim da to nema veze s full skrinom. Monitor se jednostavno ugasi. Ni jedna komanda sa tipkovnicom ne radi. Fizicka tipka na monitoru za gasenje i paljenje monitora ne radi. A događa se samo sa Overwatchom.

17 godina
Zajeb kaže...
udarnik60 kaže...
Zajeb kaže...

Sve pise pod moj kompjuter.

Samo sta ja govorim da to nema veze s full skrinom. Monitor se jednostavno ugasi. Ni jedna komanda sa tipkovnicom ne radi. Fizicka tipka na monitoru za gasenje i paljenje monitora ne radi. A događa se samo sa Overwatchom.

Meni se dogodilo isto nakon zadnjeg patcha.
Ako ti monitor radi na vise od 60 hz (moj je overclockan), alt+enter da pokrenes u windowed modu, i onda u opcijama namjesti rezu sa vecim refresh rate-om, meni se to bilo resetiralo na 60Hz nakon zadnjeg update-a.

11 godina
neaktivan

Odlucio se ovu sezonu malo ozbiljnije zadati competative i konacno dosao do zeljenoga ranka,ne vjerujem da sam bolji od Dijamanta tako da zadovoljan tu gdje jesam.

2 0 hvala 0
15 godina

dva nova filmića od neki dan 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ZeNGe_CRO-mt Evo dokaza da medalje ne utječu na SR nego osobni učinak gledan na razini drugih igrača sličnog skila.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 22:46 (udarnik60).

2 0 hvala 1
17 godina

Overwatch Most Disturbing Facts & Lore

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
udarnik60 kaže...

ZeNGe_CRO-mt Evo dokaza da medalje ne utječu na SR nego osobni učinak gledan na razini drugih igrača sličnog skila.

Znači ako igraš heroje koje slabo vidiš u Competitiveu, trebao bi ti SR puno više rasti :)

Znači trebali bi vidjeti puno više junkrata, sombre i orise.

13 godina
Zajeb kaže...

Meni se znalo dogadati nakon matcha kad pocinje potg uvod da mi se sve zacrni i tako sam morao gasiti, kasnije je pocinjalo i tokom igre, a onda nisam ni mogao pokrenuti igru. Ostale igrice radile super, samo na OW problem. Kupio novo napajanje, ovo je bilo na izdahu, problem rijesen.

17 godina

When Did Reaper Put on the Mask? [Overwatch Explained]

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Is Reaper the Good Guy? [Theory] (Overwatch Explained)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Overwatch New Character "Leak" BUSTED - Doomfist News

Watchpoint Grand Mesa Map Reveal at Blizzcon?! [Overwatch Theory]

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.5.2017 8:20 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Overwatch - Hanzo Guide "Complete Hero Breakdown"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Overwatch New Character "Leak" BUSTED - Doomfist News