nine već smo utvrdili da je Pharah OP u silveru do diamonda. Masters, GM i pro level je potpuno druga priča. To što si ti, sudeći po postu, profesionalni igrač ne daje ti pravo da vrijeđaš >90% Overwatch populacije zahvaljujući kojima igra i postoji. Nauči se malo respektu.
ZeNGe_CRO-mt ja igram soloq, ne koristim mikrofon, ponekad slušam što ljudi dogovaraju ako nema deračine i ostalih pizdarija. U većini partija kada je Pharah na protivničkoj strani, ona je veliki problem. Pošto svaki put igram u timu s drugim ljudima i različitim kombinacijama heroja, a Pharah i dalje ostaje problem zaključak je da je heroj djelomično nebalansiran. Osim ako vam logika nije jača strana pa zaključujete kako ja u timu kontinuirano dobivam njubove koji neznaju kako protiv nje igrati.
amd freak opet ponavaljam, ako pola tima mora fokusirati jednog protivničkog heroja ta bitka je već unaprijed izgubljena. Ista situacija se često događa s današnjim Bastionom kad se par protivničkih heroja s njim natjerava, a dok oni prođu kroz 300 hp, ironclad ability i selfhealing već je ostatak njihovog tima pometen i game over. Tako je i s Pharom, dok oni gledaju u nebo i izbjegavaju AoE njezinih raketa, cijenjeno vrijeme prolazi i ostatak Pharinog tima ima nenadoknadivu prednost pri napadu.
Wack tvoje izražavanje neću ni komentirati. Što se igre tiče, Pharah je jedini heroj koji osim Roadhoga koji je za to i dizajniran može tako brzo i efikasno riješiti 1v1 protiv bilo kojeg squishija. Konkretno 1v1 protiv soldiera, uzmi mapu Ilios, označi pozicije na kojima se soldier inače kreće i za svaku njegovu poziciju Pharah ima put i način da mu dovoljno blizu priđe gdje će samo 2 njezine rakete ( 2 sekunde) biti dovoljne da ga riješi.
Osim toga kao i što sam već Zengeu spomenuo, perzistencija Phare kao problema je element po kojemu se može zaključit da je OP. Ne bih ja ništa rekao da me 2 partije Pharah rasturi pa onda 2 partije nema nekog učinka jer je mi kontriramo, ali to se ne događa, već u >80% mečeva ona toliko dominira tijekom igre da je spremna za nerfanje.

.