Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 483.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
blowfish_cro kaže...
The_K kaže...
blowfish_cro kaže...

Ima nekoga tko još nije odigrao placemente da ih zajedno riješimo? Trenutno sam na pobjedi i dva poraza i fakat neću da završim sa 2-10 i u silveru kao prošle sezone 

Uglavnom igram healera, ali mogu se prilagoditi i uzeti što god fali 

ako se hoces dici iz silvera trebas pocet igrat dps-a ostavi se hileraa barem dok ne dodjes u platinu i nadji neki tim koji ima slican SR kao ti i da si siguran daa nece trollat.

Ma bio sam blizu 2500 u prvoj sezoni i tamo je bilo relativno normalno igrati, ali onda sam smrdao placemente radi debila i završio u silveru. Dizao sam se lagano, ali zadnjih mjesec dana nisam uspio uhvatiti vremena za igru pa sam završio na nekih 1900.

Igram healera jer debili naravno ne žele pa bismo imali kompoziciju sa 0 healera i eventualno jednim tenkom i opet izgubili. 

dodaj me zenge#2710 , mi ćemo oko 5 pa nadalje bit online pa nam se možeš pridružiti i na ts-u. 

15 godina
The_K kaže...

ako se hoces dici iz silvera trebas pocet igrat dps-a ostavi se hileraa barem dok ne dodjes u platinu i nadji neki tim koji ima slican SR kao ti i da si siguran daa nece trollat.

džaba kad svi uzimaju DPS.

IMO, ne treba ni dps toliko forsirati, dobri tenkovi čine ogromnu razliku. zarya je dobra na svim mapama praktički, i u divehappy dps loaded teamu može ogromnu razliku napraviti.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 12:57 (nine).
11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
blowfish_cro kaže...
The_K kaže...
blowfish_cro kaže...

Ima nekoga tko još nije odigrao placemente da ih zajedno riješimo? Trenutno sam na pobjedi i dva poraza i fakat neću da završim sa 2-10 i u silveru kao prošle sezone 

Uglavnom igram healera, ali mogu se prilagoditi i uzeti što god fali 

Ma bio sam blizu 2500 u prvoj sezoni i tamo je bilo relativno normalno igrati, ali onda sam smrdao placemente radi debila i završio u silveru. Dizao sam se lagano, ali zadnjih mjesec dana nisam uspio uhvatiti vremena za igru pa sam završio na nekih 1900.

Igram healera jer debili naravno ne žele pa bismo imali kompoziciju sa 0 healera i eventualno jednim tenkom i opet izgubili. 

dodaj me zenge#2710 , mi ćemo oko 5 pa nadalje bit online pa nam se možeš pridružiti i na ts-u. 

Dodam kad dođem s posla.

Od 5 do 7 negdje mogu i onda nakon 11 ako to nije prekasno.

Za TS sam uvijek, a imam i ja server ako treba 

15 godina
cilj ispunjen ;)
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

i od jučer jedan highlight :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

NEW COMIC! Bastion and Torbjorn (Overwatch Lore & Backstory Analysis)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

sad sam u 3 meča (3 dobivena)  dobio 307 bodova  gledam i nevjerujem 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 20:52 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da li netko traži duoq partnera? Ja se krećem oko 1.9-2k SR-a, ali nikako da skočim pošto zadnjih par dana svaki drugi game dobijem trolove u timu (nije pretjerivanje). Volio bi da igramo po mogućnosti svaki dan, makar par gameova ako nemate vremena. Javite se tu ili na pm.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Baldurion kaže...

Da li netko traži duoq partnera? Ja se krećem oko 1.9-2k SR-a, ali nikako da skočim pošto zadnjih par dana svaki drugi game dobijem trolove u timu (nije pretjerivanje). Volio bi da igramo po mogućnosti svaki dan, makar par gameova ako nemate vremena. Javite se tu ili na pm.

ne ne trazi, i ne nemojte ga PM-at, lik je zivac :D hahaha

steam id: Tormento_Cro ; Origin ID: Tormento_Cro ; BattleTag: Tormento#2662
16 godina

Orisa sljedeći tjedan dolazi. Barem će netko igrat tenkove.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
AmonZero kaže...

Orisa sljedeći tjedan dolazi. Barem će netko igrat tenkove.

Znaci da sljedeci tjedan treba uzet pauzu od competetiva na par dana jer ce svi pocet uzimat orisu a nitko je nezna igrat pa bolje pricekat par dana da se ljudi izigraju

15 godina
neaktivan

Moj PC  
9 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Kupio sam overwatch pa jel bi mogao netko udjeliti koji savjet koji championima poceti igrati tako to ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pilip88 kaže...

Kupio sam overwatch pa jel bi mogao netko udjeliti koji savjet koji championima poceti igrati tako to ?

najlakši ti je solider ,ali moraš da naušiš igrat supporte i tankove i ostale dpsove,al za početak bi te savijetovo da igraš solidera

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
17 godina

Definitivno probaj Lucia od supporta, i od tenkova Reina i dva.

I još bi rekao da je za početak, solidno probati Junkrata, čak je meni lakši od solidera...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
pilip88 kaže...

Ja sam počeo sa Junkratom, Bastionom i Rheinom. Junkrat je spam granata pa ti ne treba ciljanje, a u silveru svatko igra sam za sebe tako da nemaš problema. Bastion je prošao kroz dosta promjena, ali svejedno još uvijek razbija solo u nižim rangovima. Rhein je dosta jednostavan za igrat, a s vremenom ćeš početi razvijati malo naprednije poteze.

No unatoč tome, složio bih se sa gornjim savjetom da uzmeš Soldiera u ruke i vježbaš. I nakon što ga nerfaju ostat će ti u memoriji pozicioniranje, preciznost, izbjegavanje i prioritiziranje što dobro dođe kod svih heroja. Za drugog DPS-a/off tank uzmi Roadhoga, on je veoma jednostavan za igrati, a ima ogroman utjecaj na ishod borbi. I sa njim se u soloQ najlakše napreduje.

Za supporte kreni sa Mercy i Anom. Mercy za više defenzivnu strategiju, Anu za ofenzivnu. Lucio je jako kompliciran za igrati, a Zeny zahtjeva koordiniranu momčad da bi bio učinkovit, tako da od njih dvoje ništa.

Od tenkova kreni sa već spomenutim Rheinom, ostali tenkovi poput Zarye i Dve su dosta teški za naučiti i zahtjevaju viši nivo suradnje sa timom.

No opet, sve to ovisi od osobe do osobe, nekome je lakše igrati Lucia nego Anu ili Mcreea od Pharah pa nikad neznaš koji će ti stil heroja najviše pasati.

9 godina
neaktivan

Neznam što ovi iz Blizzarda planiraju, ali ako Anin nerf dođe live igra je propala. Pharah je i ovako OP bez ijednog countera, a s Aninim nerfom će protiv nje biti nemoguće igrati. Niti jedan je heroj nemože solo kontrirati što je jedinstveni slučaj u igri, a Pharmacy je noćna mora. Dobro da ljudi sve češće izražavaju svoje nezadovoljstvo u vezi toga pa se možda i nešto ubrzo promjeni. Uglavnom treba nam više potpore na službenim Overwatch forumima tako da slobodno odite tamo i napišite da Pharu treba nerfati što prije, učiniti će te igri jednu veliku uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
D-wook kaže...

Neznam što ovi iz Blizzarda planiraju, ali ako Anin nerf dođe live igra je propala. Pharah je i ovako OP bez ijednog countera, a s Aninim nerfom će protiv nje biti nemoguće igrati. Niti jedan je heroj nemože solo kontrirati što je jedinstveni slučaj u igri, a Pharmacy je noćna mora. Dobro da ljudi sve češće izražavaju svoje nezadovoljstvo u vezi toga pa se možda i nešto ubrzo promjeni. Uglavnom treba nam više potpore na službenim Overwatch forumima tako da slobodno odite tamo i napišite da Pharu treba nerfati što prije, učiniti će te igri jednu veliku uslugu.

Pharah je ok, i treba dosta skilla da ju masteraš kako spada. I s anom možeš biti solo op kao s bilo kojim champom ako igraš dobro. Da i nerfaju anu i dalje imaš combo mery+pharah.

Također pharah ima dosta countera, gdje ako je soldier imalo dobar može ju ownat samo tako, i nikakv healer joj tu nece pomoci.

11 godina
neaktivan

Cuj Phara nema counter :D pa ja ne razumijem vas ljude sta ti igras i razmisljas dok igras uopste ?
76,Mcree and Widow eto 3 ne jedan countera za Pharu samo treba znati aimati nece samo.

0 0 hvala 0
17 godina
Wack kaže...

Cuj Phara nema counter :D pa ja ne razumijem vas ljude sta ti igras i razmisljas dok igras uopste ?
76,Mcree and Widow eto 3 ne jedan countera za Pharu samo treba znati aimati nece samo.

Da, ako na Pharah ne "visi" Mercy, onda su sva tri counter. Ako dođe u paketu sa Mercy (i Pharu igra koliko toliko pristojan igrač) jedino ju Widow može skinuti jednim pogotkom u glavu.

12 godina
TomoR kaže...
Wack kaže...

Da, ako na Pharah ne "visi" Mercy, onda su sva tri counter. Ako dođe u paketu sa Mercy (i Pharu igra koliko toliko pristojan igrač) jedino ju Widow može skinuti jednim pogotkom u glavu.

Prvo ubijes mercy pa onda pharu

12 godina
pilip88 kaže...

Dok ne dodjes do levela 25 neces moci igrati competetive pa bi ti savjetovao da isprobas sve heroje i tako ces sam vidjeti koji ti bolji leži,probaj naucit bar 2dps,2tanka i 2 supporta igrat tako kada dodjes u competetive moci ces flexat.

17 godina
The_K kaže...
TomoR kaže...
Wack kaže...

Prvo ubijes mercy pa onda pharu

Da, ukoliko možeš.

Uglavnom se Mercy skriva iza zida... Vidim da ti igraš protiv noob team-ova...

9 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Pharah je ok, i treba dosta skilla da ju masteraš kako spada. I s anom možeš biti solo op kao s bilo kojim champom ako igraš dobro. Da i nerfaju anu i dalje imaš combo mery+pharah.

Također pharah ima dosta countera, gdje ako je soldier imalo dobar može ju ownat samo tako, i nikakv healer joj tu nece pomoci.

Wack kaže...

Dajte molim vas, ne pričajte gluposti, još će netko ovdje pomisliti da je to što govorite istina.

U silveru, goldu i platinum Pharah je solo OP, a sa Mercy je double OP i dobru Pharah niti jedan heroj nemože solo counterati. Soldier 76 ima prevelik dropoff za borbu na daleko, a za na blizu Pharah bira trenutak i situaciju kada će započeti 1v1. Jedan direct hit, concussion blast da odleti u neki kut i druga raketa u istom poštanskom broju i game over u 3 sekunde. Čak i bez direct hita soldier mora u bijeg da bi preživio, a Pharah relativno lagano može disengage i sakriti se iza zaklona. Ista stvar sa ostalima, još gore jer je Mcree spor i nepokretan, a Widow ima preveliko uvećanje na scopu da bi bila prijetnja na blizu i treba vremena i mirnoću da nešto pogodi, da ne spominjem da su u tim rangovima rijetki dovoljno precizni da bi ih efikasno igrali.

Čak i ako uzmemo u obzir da je soldier toliko dobar da uspije ubiti Pharah prije nego što mu se približi za neki iznenadni napad. Nema problema, lijepo driftati u zraku u backlineu i slati rakete u generalnom smjeru soldiera čiji je damage na toj udaljenosti jednak ubodu čačkalice, spread veći od tenka i time efektivno iz igre izbaciti najvažnijeg protivničkog DPS-a.

Bastion je s ovim ironclad ability i selfrepairom dobio mogućnost da preživi 1v1 ako ga Pharah iznenada uhvati u sentry modu, ali samo da preživi i to bez mješanja trećih strana u borbu. Ana je za sada najbolji counter, nema dropoffa, 3 HK i selfheal da preživi raketiranje. Sa nerfom to ide na 4 HK i možeš ga fućkat, i ovako je previše.

I onda se specijalci nađu i komentiraju kako Pharu treba riješiti cijeli tim istovremeno i to po mogućnosti Soldier, Ana i Zeny sa svojim discord orbom. Ne, uopće nije OP, samo što pola tima ima zadatak kontrirati jednog protivničkog heroja...nema problema.

Na masteru i GM je po statistici druga priča jer tamo ljudi igraju na ts-u, imaju bolji hardware i neusporedivo su precizniji što sve neide Phari u pilog, ali to ne pobija činjenicu da je na nižim skill rangovima definitivno prejaka.

NERF PHARAH NOW, sign here

17 godina

Roadhog je odličan, skine je s neba, i polomi.

Bastion, solider, Hanzo.

Ma praktički je ona jako često na otvorenom i skidanje s neba se ne čini tako teško, čak ni kad je mercy zaljepljena za guzicu.

Ja sam u početku igrao samo Pharah, a sad je igram jednom u 20 partija, ako i toliko.

Sad je gledam jedino kao heroja koja u slučaju da se negdje zapne, pa da malo uvuče nereda. ALi kao main heroja je sve manje viđam, i ono što je viđam, ne obračam toliko pažnje, da moramo tim cijeli organizirati oko nje.

Više mi problema stvara Bastion u društvu hrpe tenkova...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D-wook kaže...

Dajte molim vas, ne pričajte gluposti, još će netko ovdje pomisliti da je to što govorite istina.

U silveru, goldu i platinum Pharah je solo OP, a sa Mercy je double OP i dobru Pharah niti jedan heroj nemože solo counterati. Soldier 76 ima prevelik dropoff za borbu na daleko, a za na blizu Pharah bira trenutak i situaciju kada će započeti 1v1. Jedan direct hit, concussion blast da odleti u neki kut i druga raketa u istom poštanskom broju i game over u 3 sekunde. Čak i bez direct hita soldier mora u bijeg da bi preživio, a Pharah relativno lagano može disengage i sakriti se iza zaklona. Ista stvar sa ostalima, još gore jer je Mcree spor i nepokretan, a Widow ima preveliko uvećanje na scopu da bi bila prijetnja na blizu i treba vremena i mirnoću da nešto pogodi, da ne spominjem da su u tim rangovima rijetki dovoljno precizni da bi ih efikasno igrali.

Čak i ako uzmemo u obzir da je soldier toliko dobar da uspije ubiti Pharah prije nego što mu se približi za neki iznenadni napad. Nema problema, lijepo driftati u zraku u backlineu i slati rakete u generalnom smjeru soldiera čiji je damage na toj udaljenosti jednak ubodu čačkalice, spread veći od tenka i time efektivno iz igre izbaciti najvažnijeg protivničkog DPS-a.

Bastion je s ovim ironclad ability i selfrepairom dobio mogućnost da preživi 1v1 ako ga Pharah iznenada uhvati u sentry modu, ali samo da preživi i to bez mješanja trećih strana u borbu. Ana je za sada najbolji counter, nema dropoffa, 3 HK i selfheal da preživi raketiranje. Sa nerfom to ide na 4 HK i možeš ga fućkat, i ovako je previše.

I onda se specijalci nađu i komentiraju kako Pharu treba riješiti cijeli tim istovremeno i to po mogućnosti Soldier, Ana i Zeny sa svojim discord orbom. Ne, uopće nije OP, samo što pola tima ima zadatak kontrirati jednog protivničkog heroja...nema problema.

Na masteru i GM je po statistici druga priča jer tamo ljudi igraju na ts-u, imaju bolji hardware i neusporedivo su precizniji što sve neide Phari u pilog, ali to ne pobija činjenicu da je na nižim skill rangovima definitivno prejaka.

dafuq did i just read?

Kao Pharah main (150h+, prosle 2 sezone 2900+ mmr), mogu ti reci da je Phara izuzetno squishy.
Soldier joj je glavni counter (potovo od proslog buffa) widow, mcree, hanzo, bastion, hog, tornbjorn (turret ne promasuje), ana, pa cak i svaki malo bolji genji.

Ne daj boze da ti zenyatta stavi debuff, ne smiju te pogledati krivo, raspadnes se.

Svi je pojedu za cas.

Jedino kad Pharah ima sansu protiv soldiera je u bliskom dometu jer tada soldier nema toliko vremena izbjegavat rakete dok puca po njoj, na srednjem i dalekom dometu, cak i sa drop offom, soldier je u prednosti jer ima hit scan oruzije i moze izbjegavati rakete dok on i dalje puca.

I kad te mercy babysitta i dalje si 1shot za widow i hanzu, a soldieru i bastionu umjesto 1sec treba 1.5-2 sec da te ubiju.

Ne mogu reci da heroj ne valja, igram je 99% vremena i u vecini slucajeva sam vrlo uspjesan sa njom, ali to nije zato sto je heroj op, nego zato sto igram sa stalnom ekipom u kojoj se zna tko sto treba raditi.

Pharah bez supporta i dobrog comba za ult (npr. zarya) je vrlo ranjiva i lako se countera.

Sa druge strane, bilo koji heroj iza kojeg stoji dobro uhodan team ce biti OP u tom meču.

Nerfati tipicni glass cannon dok joj svi counteri dobijaju samo buffove je urnebesno.

Isto tako mozes vikati "nerfajte genjija jer ekipa s kojom igram ne zeli pickati winsona ili mei kao counter"

reklo bi se tu kod mene, "trebaš ti još puno pure jesti" :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 11:57 (zzZZzz).
17 godina
zzZZzz kaže...

Ne mogu reci da heroj ne valja, igram je 99% vremena i u vecini slucajeva sam vrlo uspjesan sa njom, ali to nije zato sto je heroj op, nego zato sto igram sa stalnom ekipom u kojoj se zna tko sto treba raditi.

Pharah bez supporta i dobrog comba za ult (npr. zarya) je vrlo ranjiva i lako se countera.

Sa druge strane, bilo koji heroj iza kojeg stoji dobro uhodan team ce biti OP u tom meču.

Bla bla bla....

Sve si rekao u boldanom.

9 godina
neaktivan

haha na moj poziv za nerf Phare, repliciraju jedan bivši i jedan sadašnji Pharah main, koji potpuno iznenađujuće brane svojeg OP heroja i to argumentima koji nemaju veze sa realnošću u kojoj igra funkcionira.

Pa da ponovimo, za prosječnog igrača Overwatcha između 500-3000 sr-a, statistička razdioba kaže:

1. Widow nije counter jer zahtijeva preciznost koju prosječni igrač u tom ranku ne posjeduje

2. Mcreea je bespotrebno uopće obrazlagati jer je on jedan od trenutno najslabijih heroja u igri sa najvišim skill florom

3. Hanzo je još teži od Widow što se preciznosti tiče, a i youtube profesionalci često govore kako Hanzo protiv Phare nema što tražiti

4. Bastion je prestao biti counter jer ima preveliki spread i dropoff na udaljenosti na kojoj Phara operira

5. Soldier je već objašnjen u gornjim postovima

6. Torbrjornov turret je više smetnja nego problem za dobru Pharu

7. Genji!? hahaha

8. Roadhog ima domet 20 metara, cooldown 8 sekundi i mnogo sočnije i lakše mete od Phare u zraku. A za Pharu je on jackpot, maltretiranje raketama sa drugog kontinenta.

Naravno ovdje se radi o soloq, bez komunikacije, onako kako većina zajednice igra ovu igru. Promjenjenim okolnostima mjenja se i Pharina učinkovitost, ali lik je neki dan na forumu lijepo obrazložio da njegov premade od 5 ili koliko već ljudi mrzi igru kad je Pharah u igri, a inače uživaju.

Odi lijepo u soloq 2000-2500 sr, pa ćeš vidit koliko Pharah diktira igru.

Nitko joj nije counter 1v1, a kamoli kad je cijeli tim u igri. Čak je sama njezina prisutnost problematična, Ana mora tražiti po nebu gdje je Pharah dok joj Rheinhardt na objectivu krepava, Soldier umjesto da skuplja killove, on se stalno skriva i liječi od splash damagea. Sama ta činjenica da moraš ciljati u nebo, a pritom ne vidiš što se događa na zemlji je otežavajuća. A da ne govorim koliko je target shift and acquisition sporiji i teži.

120 dmg je direct impact, 30-80 splash, 3 metra radius, 1rps - pa sama statistika je impresivna. Na to dodaj da u zraku može ostati zauvijek, odnosno da od buffa više ne vrijedi ona "čekaj da sleti pa je riješi" i dobiješ OP heroja samo tako. Naravno do toga se došlo i shiftanjem sa tenkovske mete i nerfanjem Aninog healanja, ali bez obzira na to, treba je lagano prilagoditi.

0 1 hvala 0
17 godina
D-wook kaže...

haha na moj poziv za nerf Phare, repliciraju jedan bivši i jedan sadašnji Pharah main, koji potpuno iznenađujuće brane svojeg OP heroja i to argumentima koji nemaju veze sa realnošću u kojoj igra funkcionira.

Pa da ponovimo, za prosječnog igrača Overwatcha između 500-3000 sr-a, statistička razdioba kaže:

1. Widow nije counter jer zahtijeva preciznost koju prosječni igrač u tom ranku ne posjeduje

2. Mcreea je bespotrebno uopće obrazlagati jer je on jedan od trenutno najslabijih heroja u igri sa najvišim skill florom

3. Hanzo je još teži od Widow što se preciznosti tiče, a i youtube profesionalci često govore kako Hanzo protiv Phare nema što tražiti

4. Bastion je prestao biti counter jer ima preveliki spread i dropoff na udaljenosti na kojoj Phara operira

5. Soldier je već objašnjen u gornjim postovima

6. Torbrjornov turret je više smetnja nego problem za dobru Pharu

7. Genji!? hahaha

8. Roadhog ima domet 20 metara, cooldown 8 sekundi i mnogo sočnije i lakše mete od Phare u zraku. A za Pharu je on jackpot, maltretiranje raketama sa drugog kontinenta.

Naravno ovdje se radi o soloq, bez komunikacije, onako kako većina zajednice igra ovu igru. Promjenjenim okolnostima mjenja se i Pharina učinkovitost, ali lik je neki dan na forumu lijepo obrazložio da njegov premade od 5 ili koliko već ljudi mrzi igru kad je Pharah u igri, a inače uživaju.

Odi lijepo u soloq 2000-2500 sr, pa ćeš vidit koliko Pharah diktira igru.

Nitko joj nije counter 1v1, a kamoli kad je cijeli tim u igri. Čak je sama njezina prisutnost problematična, Ana mora tražiti po nebu gdje je Pharah dok joj Rheinhardt na objectivu krepava, Soldier umjesto da skuplja killove, on se stalno skriva i liječi od splash damagea. Sama ta činjenica da moraš ciljati u nebo, a pritom ne vidiš što se događa na zemlji je otežavajuća. A da ne govorim koliko je target shift and acquisition sporiji i teži.

120 dmg je direct impact, 30-80 splash, 3 metra radius, 1rps - pa sama statistika je impresivna. Na to dodaj da u zraku može ostati zauvijek, odnosno da od buffa više ne vrijedi ona "čekaj da sleti pa je riješi" i dobiješ OP heroja samo tako. Naravno do toga se došlo i shiftanjem sa tenkovske mete i nerfanjem Aninog healanja, ali bez obzira na to, treba je lagano prilagoditi.

Znaci, po tvome, da bi counterala pharah, potrebna je PRECIZNOST, I TO JOS U FPS IGRI ZOMG! prokleti blizzard. -.-' sto nisu napravili nekog heroja gdje samo trebas face-mashat tipkovnicu i da sve umre odjednom.

Pa ja ne vjerujem sta citam.

Ja sam napisao konkretno od cega ja umirem u svom ranku.

1. mjesto dijele soldier i widow.

2 hanzo (1 hit wonder)

3. mcree (3 pogotka, bez headshota, btw lik uopce nije slab, nego kao sto si napisao ima high skill cap pa ga noobovi na nizem mmru ne znaju igrati)

4 genji (imalo skilled genji moze ostati u zrako skoro koliko i pharah, spam shurikena +obrana deflectom gdje ga ne smijes gadjati, i dasha kroz tebe, gg)

6. hog (kada se cappa objective, tesko da nisi u dometu kukue)

5. tornbjorn turret / bastion (kada se cappa objective sa pharom ne mozes apsolutno nista dok ne rijesis turrete jer dok se bavis sa njima, ubiju te gore navedeni counteri, i obrnuto)

Sto se dmg-a tice, splash dmg su smanjilli, nema vise knockbacka kod hita, a direct hit, za to treba skilla, pogotovo u zracnim dvobojima sa drugim pharama.

Sto se leta tice, to nije let, tipa genji gdje ga je nemoguce pogoditi, nego lagano lebdis i laka si meta za ocite countere.

I igram solo q dosta jer ekipa nije uvijek dostupna i prosao sam taj 2-2.5k mmr i isto kao i u svakoj drugoj igri sa "herojima", ako ne zelis pickati counter za nekoga tko te muci, nego cekas da to obavi netko drugi, neces biti bas zadovoljan.

Ovo je kao kada low mmr ekipa u Doti place "omg riki je op", a nitko ne zeli uzeti dust ili sentry :)

Ne znam koji si rank, al ja vec 3 sezone ostajem na pragu diamonda.

Na tom ranku igleda da ekipi nije problem ciljati u fps igri.

11 godina
neaktivan
D-wook kaže...
amd freak kaže...

Wack kaže...

Slusaj za bilo kakvu daljnju raspravu moras prestati balansirati igru prema bronzi i silveru bez uvrede igracima koji su tamo ali vi jos trebate mape,tajming,i ostale sitnice da naucite prije pisanja o nekome balansu i sta je OP sta nije.
Logika ako los igrac ili losi igraci ginu od heroja da je heroj OP je jos jedan dokaz da nemas pojma o cemu pricas.

Isto komentar u vezi platinuma opet nemas pojma o cemu pricas jer sam u platinumu sve 4 sezone redovno izmedju 2.7-2.9 se vrtim,phara nikakav problem nije a pogotvo da je OP,dobra phara zna biti zeznuta al to vrijedi za svakoga heroja kad ga netko dobro igra to opet ne znaci da je OP.

Mali tip ova igra ima Headshot sistem i radi dosta veci dmg nego random spray and pray koji ti ocigledno prakticiras.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice