Eo moj prijatelj variral oko 3300, onda je malo rage quital i sad je na 1700... pogađate - nema šanse da se izvuče :)
iskreno, za ragequittera koji uništava ranked partije drugima, bolje ni ne zasluzuje :)
ja sam s druge strane zapeo na 2900 i nikako u diamond. malo se priblizim 3k pa malo padnem i tako stalno.
u kalibracijskim matchevima sam imao 3 wina, 6 poraza 1 draw, u svih 10 imao 4 golda, inače mainam Pharah
Ako ne znas nista o razlozima zasto je rage quital, onda molim te da ne komentiras gluposti ili pretpostavljas. Rage quit ne unistava partije, unistavaju ih oni koji ne rade timski i boli ih racku za tebe i tvoj win. Za takve postoji quick play.
Ranked se igra da se nesto postigne, da se natjeces na visoj razini, gdje neces previse uzivati jer ces razbijati glavu o svakom svom potezu i na svaki game se gleda puno emotivnije nego na ostale stvari. Zato ljudi budu butthurt (sto je sasvim normalno) kada nekoga drugoga zaboli ona stvar za win i za tebe i za metu jer se njemu igra nesto drugo tipa widow ili hanzo s kojima ima 14 minuta igre.
Ok, kuzim. Kretena je uvijek bilo i bit ce, ali ljudski je takodjer se maknuti od tih istih kretena. To je ono sto moj prijatelj radi... i biva kaznjen.

i svaki put kada se više nisam uspio vratiti u partiju (ponekada jesam, jbg..) sam dobio suspenziju na sat-dva-tri (u biti lupetam, ne sjećam se više jer kada se nisam vratio svejedno sam okinuo alt-f4