Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 481.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
zzZZzz kaže...
ukay1000 kaže...

Eo moj prijatelj variral oko 3300, onda je malo rage quital i sad je na 1700... pogađate - nema šanse da se izvuče :)

iskreno, za ragequittera koji uništava ranked partije drugima, bolje ni ne zasluzuje :)

ja sam s druge strane zapeo na 2900 i nikako u diamond. malo se priblizim 3k pa malo padnem i tako stalno.

u kalibracijskim matchevima sam imao 3 wina, 6 poraza 1 draw, u svih 10 imao 4 golda, inače mainam Pharah

Ako ne znas nista o razlozima zasto je rage quital, onda molim te da ne komentiras gluposti ili pretpostavljas. Rage quit ne unistava partije, unistavaju ih oni koji ne rade timski i boli ih racku za tebe i tvoj win. Za takve postoji quick play.

Ranked se igra da se nesto postigne, da se natjeces na visoj razini, gdje neces previse uzivati jer ces razbijati glavu o svakom svom potezu i na svaki game se gleda puno emotivnije nego na ostale stvari. Zato ljudi budu butthurt (sto je sasvim normalno) kada nekoga drugoga zaboli ona stvar za win i za tebe i za metu jer se njemu igra nesto drugo tipa widow ili hanzo s kojima ima 14 minuta igre.

Ok, kuzim. Kretena je uvijek bilo i bit ce, ali ljudski je takodjer se maknuti od tih istih kretena. To je ono sto moj prijatelj radi...   i biva  kaznjen.

15 godina
ukay1000 kaže...

..ali ljudski je takodjer se maknuti od tih istih kretena. To je ono sto moj prijatelj radi...   i biva  kaznjen.

a kaj bi trebao biti nagrađen? 

ragequittanje (i općenioto rageanje) je za balavce, i ako ti je iole stalo do score-a nastavit ćeš igrati i odradit ćeš partiju najbolje što možeš.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina

Evo završio promotion game-ove.

Platina.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...
ukay1000 kaže...

..ali ljudski je takodjer se maknuti od tih istih kretena. To je ono sto moj prijatelj radi...   i biva  kaznjen.

a kaj bi trebao biti nagrađen? 

ragequittanje (i općenioto rageanje) je za balavce, i ako ti je iole stalo do score-a nastavit ćeš igrati i odradit ćeš partiju najbolje što možeš.

Ne mozes odigrati partiju sto je najbolje jer teoretski takve gejmove ne mozes dobit. Mos samo pusit vrijeme i to je to.

Blizzard nema pojma. Nikada nisu imali izbalansiran PvP. Ni u jednoj igri.

Da ti probam objasnit. Kada jedan lik leavea igru pokrene se postupak od dvije minute u kojem se omogucava tom istom igracu da se vrati. Ok, mozda ima problema s internetom, ali znamo da je u 99% slucajeva rage quit ili troll. Sad ti moras cekat tih dve minute da se on vrati ali nema pauze. Igra se dalje i gubi jer 5v6 je u 95% slucajeva gubitak. Tada se obicno troll vrati i zaebe cijelu igru. Ne mozes ga reportat jer nemas za kaj. 

Kada ti se tako nesto desi skoro svaki treci gejm onda imamo problem.

Evo, friski gejmovi od od maloprije (mos vidjeti po vuri), 2000+, trollova ko u prici fino da ti dizu tlak.

I nemojte sad poceti "pa ko te tjera da igras", "igraj nesto drugo" bla bla i slicne idiotarije.

Igra je cisti cancer. Communty kao u League of Legends.

Zabavna je kad je normalna ekipa u pitanju. Obicno ti dizu tlak jer namjerno ne zele pobjedu. Umjesto quick play odlucili trollat i isprobavat heroje u rankedu.

Ali hey! 100 ljudi, 200 idiota.

Ovo je jos daleko od neke zrele igre koja iskreno previse kosta.

Edit: Evo jos jedan game od prije par min (zadnja slika)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 20:24 (ukay1000).
13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Ne mozes odigrati partiju sto je najbolje jer teoretski takve gejmove ne mozes dobit. Mos samo pusit vrijeme i to je to.

Blizzard nema pojma. Nikada nisu imali izbalansiran PvP. Ni u jednoj igri.

Da ti probam objasnit. Kada jedan lik leavea igru pokrene se postupak od dvije minute u kojem se omogucava tom istom igracu da se vrati. Ok, mozda ima problema s internetom, ali znamo da je u 99% slucajeva rage quit ili troll. Sad ti moras cekat tih dve minute da se on vrati ali nema pauze. Igra se dalje i gubi jer 5v6 je u 95% slucajeva gubitak. Tada se obicno troll vrati i zaebe cijelu igru. Ne mozes ga reportat jer nemas za kaj. 

Kada ti se tako nesto desi skoro svaki treci gejm onda imamo problem.

Evo, friski gejmovi od od maloprije (mos vidjeti po vuri), 2000+, trollova ko u prici fino da ti dizu tlak.

I nemojte sad poceti "pa ko te tjera da igras", "igraj nesto drugo" bla bla i slicne idiotarije.

Igra je cisti cancer. Communty kao u League of Legends.

Zabavna je kad je normalna ekipa u pitanju. Obicno ti dizu tlak jer namjerno ne zele pobjedu. Umjesto quick play odlucili trollat i isprobavat heroje u rankedu.

Ali hey! 100 ljudi, 200 idiota.

Ovo je jos daleko od neke zrele igre koja iskreno previse kosta.

Edit: Evo jos jedan game od prije par min (zadnja slika)

Ovo ti je provala godine. Uopće nema smisla raspravljati s tobom, ali za igru koja košta 40E, a mogla se kupit za 20E na akciji prije tri tjedna, u kojoj su besplatni novi heroji i mape reći da je skupa pored drugih AAA naslova koji koštaju u startu 60E plus dva DLCa od 15ak eura godišnje je smiješno.

8 godina
neaktivan

Zadnja dva tjedna svake sezone ista prica - hrpa griefera, throwera, kancera. Ak toliko zelite igrati competetive na kraju sezone, nadite si grupicu, fullstack najbolje i igrajte kak spada.

ELO hell je izmisljen pojam, placement matchevi su broken....cijeli matchmaking je u kurcu. Igra je super i sve, al treba poraditi na rating sustavu kad ga vec toliko forsiraju ili najbolje kao sto je u offseasonu, ubaciti competetive gamemode bez ratinga kao posebni gamemode i svi sretni

1 0 hvala 0
15 godina
med1cz kaže...

ubaciti competetive gamemode bez ratinga kao posebni gamemode i svi sretni

pa to već postoji, a zove se quickplay  jedino je problem što ga puno ljudi (kao ni pravi comp.) ne shvaća ozbiljno 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
protjeran

Je veceras reset sezone ?

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Adict kaže...

Da 

13 godina
protjeran
Baldurion kaže...
Adict kaže...

Da 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
8 godina
neaktivan

Eh da, quick play zaboravih na njega, ne igram ga cesto :/. Igram samo ranked dok se ne stiltam, a tu i tam mystery heroes volim odigrat, to mi je gušt :D

15 godina

S početkom nove sezone i ja se uključujem u competitive, do sada sam igrao samo quick i arcade, da ipak malo pohvatam konce prije nego kaj uskočim u competitive. Zanima me kakva je vaša statara, tj. brojke? Iako znam da nema baš smisla previše gledati u statistiku, zanima me kako ja stojim u odnosu na ostale igrače, i ljude s foruma. Mislim da će mi brojke bolje izgledati u competitivu, jer uvjek nastojim igrati objective i nadam se da su tamo ljudi malo više skloniji igrati objective, a u quicku to često baš i nema smisla, jer se Genji, Widow, i Hanzo zayebavaju na drugom kraju mape. I usput da pitam, u competitivu su runde duže zar ne? Best of five rajt?

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2017 15:19 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Promster kaže...

S početkom nove sezone i ja se uključujem u competitive, do sada sam igrao samo quick i arcade, da ipak malo pohvatam konce prije nego kaj uskočim u competitive. Zanima me kakva je vaša statara, tj. brojke? Iako znam da nema baš smisla previše gledati u statistiku, zanima me kako ja stojim u odnosu na ostale igrače, i ljude s foruma. Mislim da će mi brojke bolje izgledati u competitivu, jer uvjek nastojim igrati objective i nadam se da su tamo ljudi malo više skloniji igrati objective, a u quicku to često baš i nema smisla, jer se Genji, Widow, i Hanzo zayebavaju na drugom kraju mape. I usput da pitam, u competitivu su runde duže zar ne? Best of five rajt?

BO5 je za KoH mape da. A nagledat ćeš se svega u comp. Sretno u ulasku u te vode, nauružaj se strpljenjem i razumijevanjem ili pokojim frendom :-)

17 godina

Overwatch - Mei Guide "Complete Hero Breakdown"

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Što se događa sada ako igramo offseason ranked? 

I kada će opet nova sezona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
amd freak kaže...

Što se događa sada ako igramo offseason ranked? 

I kada će opet nova sezona?

Nema ranked van sezone... Imaš Quick Play - igraš, dižeš levele, dobivaš loot box-eve...

Nova sezona, navodno:

Season 4 of Overwatch will begin on Tuesday 28th February at 16:00 PST (00:00 the following day in the UK, 01:00 in Europe).

https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20753177912#post-1

17 godina

Pa kako nema kad još mogu igrati, piše mi offseason ranked i traži mi igru, zato i pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Competetive mod je i dalje u igri, ali tijekom off-seasona nece ti se mjenjati rank.

Ako bas zelite pravi competetive tijekom offseasona, skupite ekipu i prijavite se za drugi kvalifikacijski kup za regionalnu ligu :) RUR Owadria liga

11 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
zzZZzz kaže...
ukay1000 kaže...

Eo moj prijatelj variral oko 3300, onda je malo rage quital i sad je na 1700... pogađate - nema šanse da se izvuče :)

iskreno, za ragequittera koji uništava ranked partije drugima, bolje ni ne zasluzuje :)

ja sam s druge strane zapeo na 2900 i nikako u diamond. malo se priblizim 3k pa malo padnem i tako stalno.

u kalibracijskim matchevima sam imao 3 wina, 6 poraza 1 draw, u svih 10 imao 4 golda, inače mainam Pharah

Ako ne znas nista o razlozima zasto je rage quital, onda molim te da ne komentiras gluposti ili pretpostavljas. Rage quit ne unistava partije, unistavaju ih oni koji ne rade timski i boli ih racku za tebe i tvoj win. Za takve postoji quick play.

Ranked se igra da se nesto postigne, da se natjeces na visoj razini, gdje neces previse uzivati jer ces razbijati glavu o svakom svom potezu i na svaki game se gleda puno emotivnije nego na ostale stvari. Zato ljudi budu butthurt (sto je sasvim normalno) kada nekoga drugoga zaboli ona stvar za win i za tebe i za metu jer se njemu igra nesto drugo tipa widow ili hanzo s kojima ima 14 minuta igre.

Ok, kuzim. Kretena je uvijek bilo i bit ce, ali ljudski je takodjer se maknuti od tih istih kretena. To je ono sto moj prijatelj radi...   i biva  kaznjen.

Prvo da naglasim bez uvrede ovo sto cu da kazem je cista predpostavka bazirana na par tvojih postova i nacina razmisljanja.

Tko god ti kontrira sta i pokusa da objasni normalno odmah on nesto predpostavlja i pise gluposti,dok su tvoja slova apsolutna istina sa neba bogom dana da prosvjetli nas nobove,tvoj problem (opet kazem cisto predpostavljam) cesto vidim kod danasnjih igraca,svi su ti krivi osim tebe samoga,nisi mega pro uber rank jer je uvijek onih drugih 4-5 ljudi krivo.

Branis rage quitanje kao nesto normalno ? da se razumijemo a ovo ne predpostavljam jer si sam potvrdio, rage quitanje je za djecu ili jos gore odrasle ljude sa mentalitetom i ponasanjem dijeteta i svatko tko je normalan igrac nebitno koji je rank to ne smatra normalnim niti opravdava,jedino gdje bi uzeo u obzir quitanje je ako 1000% naletim na ociglednoga aimbottera ali i stompanje u OWu je dobro na taj nacin da bar ne moras izgubiti minimalno 20min ili vise kao u LoLu ili DOTI ovdje te pregaze za 4-5 min a rekordna pobijeda mi je 1min 27 sec.

Idiota ima naravno igra ima preko 25 miliona ljudi,ja na poslu radim sa 100 ljudi pa ih jer bar 50 idioti teski ali buckle up ne dozvolis da ti idiot upropasti sljedecih 10 partija ili igru da quitas skroz jer ako to dopusti on je pobijedio a ti izgubio u svakome pogledu.

Ranked se igra da postanes bolji igrac i vidis do kojega ranka mozes doci,svi misle da su top 500 materijal ali onda zaglave u goldu 3 sezone sto je potpuno ok,ismijavanje rankova je jos jedna imbecilnost danasnjih igraca dodjes do svoga max ranka ja sam u 3 sezone sve 3 bio plat ranked i to je moj rank,mozda nekada uz malo srece i jos ucenja i vjezbanja dodjem do Dijamanta akoodjem super ako ne boze moj,igram igru jer mi je zabavna ne da popizdim i quitam jer eto nisam dosao do ranka koji sam u svojoj glavi odlucio da bi ja trebao da budem.

17 godina
Wack kaže...

Prvo da naglasim bez uvrede ovo sto cu da kazem je cista predpostavka bazirana na par tvojih postova i nacina razmisljanja.

Tko god ti kontrira sta i pokusa da objasni normalno odmah on nesto predpostavlja i pise gluposti,dok su tvoja slova apsolutna istina sa neba bogom dana da prosvjetli nas nobove,tvoj problem (opet kazem cisto predpostavljam) cesto vidim kod danasnjih igraca,svi su ti krivi osim tebe samoga,nisi mega pro uber rank jer je uvijek onih drugih 4-5 ljudi krivo.

Branis rage quitanje kao nesto normalno ? da se razumijemo a ovo ne predpostavljam jer si sam potvrdio, rage quitanje je za djecu ili jos gore odrasle ljude sa mentalitetom i ponasanjem dijeteta i svatko tko je normalan igrac nebitno koji je rank to ne smatra normalnim niti opravdava,jedino gdje bi uzeo u obzir quitanje je ako 1000% naletim na ociglednoga aimbottera ali i stompanje u OWu je dobro na taj nacin da bar ne moras izgubiti minimalno 20min ili vise kao u LoLu ili DOTI ovdje te pregaze za 4-5 min a rekordna pobijeda mi je 1min 27 sec.

Idiota ima naravno igra ima preko 25 miliona ljudi,ja na poslu radim sa 100 ljudi pa ih jer bar 50 idioti teski ali buckle up ne dozvolis da ti idiot upropasti sljedecih 10 partija ili igru da quitas skroz jer ako to dopusti on je pobijedio a ti izgubio u svakome pogledu.

Ranked se igra da postanes bolji igrac i vidis do kojega ranka mozes doci,svi misle da su top 500 materijal ali onda zaglave u goldu 3 sezone sto je potpuno ok,ismijavanje rankova je jos jedna imbecilnost danasnjih igraca dodjes do svoga max ranka ja sam u 3 sezone sve 3 bio plat ranked i to je moj rank,mozda nekada uz malo srece i jos ucenja i vjezbanja dodjem do Dijamanta akoodjem super ako ne boze moj,igram igru jer mi je zabavna ne da popizdim i quitam jer eto nisam dosao do ranka koji sam u svojoj glavi odlucio da bi ja trebao da budem.

Znamo svi sto je pretpostavka - majka svih zajeba. Cijeli tvoj tekst koji si upravo nadrobio je cista pretpostavka, niti si procitao moje postove, niti si razmislio o tome sto sam napisao. I molim te da mi citiras gdje mi je netko normalno objasnio ista u zadnjih par postova koji su se ticali teme "rage quit".

Da te prestignem - nemozes jer nitko nista nije normalno napisao.

Igra ima problem i sva ova djecurlija u ovoj temi ne moze prozvakati kada im plasiras informaciju da nesto ne funkcionira dobro.

Moja rijec ne mora biti bogom dana, niti sam rekao da sam najbolji, niti sam svalio krivnju na druge (makar, sto se tice trolova to je istina), ali cinjenice su takve da je sustav los.

Sustav! I blizzard. Zasto? Jer dozvoljava pojedincima da drugima upropastavaju napredovanje.

Da li ti je ikad palo na pamet da kada netko leave igru da se igra pauzira na 2 min ili dok se ne vrati? Zasto se igra nastavlja kada si ocigledno oslabljen? U Overwatchu nemas "carry", imas samo cisti teamplay. Nema pojedinca koji ce te kerijat dok se ovaj ne vrati pa nadalje je sve ok.

Cim netko izadje moras imati brutalnu srecu da pobjedis. U 99% slucajeva neces. I to je ono sto razljuti. Kolko god ti meni tu drobil "ja radim u firmi, ima idiota bla bla" i slicne floskule... 100 ljudi, 100 cudi. Ti si takav. Ja nisam. Tebi najvjerojatnije da ti neko na cesti *ebe mater ti bi samo izignoriral i GG.

Neko drugi bi ga zaklal. Mislis da si pametniji sto si okrenul glavu i maknul se? Ok, to moj frend radi. Naljuti se zbog trolova koji izadju i neda mu se vise trosit vrijeme kad nemoze pobijedit ovak i onak. Sa 3300 pal na 1700. Ali vise se ne moze izvuci! Problem igre. Ima skill jako dobar, samo sto na stvari gleda emotivnije i stalo mu je.

Gore sam vam dal primjere gdje u par sati igre bilo mi je oko 5 gubitaka zbog livera. To me kostalo kakvih cca.170 poena, koje sam nadoknadjival opet nekoliko sati. I tako u krug.

Nemam nista protiv da izgubim na normalan nacin, niti cu ikad imati. Prihvacam poraz, napisem ekipi GG, dam poene i neprijateljskim igracima za koje smatram da su super odigrali...

Dapace, igral sam WoW skoro 10 godina dosta kompetitivno, igral Call of duty 2 i 4 poluprofesionalno (citaj: po turnirima), Counter Strike 1.6 i znam da gubljenje je dio ucenja, ali ovo s trolovima koji livaju, pa se vrati, pa opet liva... Nemas ga ni za kaj reportat.

Ovaj matchmaking je nesto najgore kaj sam videl u svom zivotu i sam sustav rankeda je los... i nisam jedini. Reddit je pun te idiotarije.

I MOLIM da se cita i raspravlja s razumijevanjem. Bez izvlacenja iz konteksta, bez guranja rijeci koje nisam rekel i slicno. Nadam se da si u firmi od 100 ljudi bar to naucil.

11 godina
neaktivan

Naucili su me da ti pozelim zbogom i sve najbolje sto se tice diskusija izmedju mene i tebe ovo je prva a i zadnja,zivio sve najbolje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Da li ti je ikad palo na pamet da kada netko leave igru da se igra pauzira na 2 min ili dok se ne vrati? Zasto se igra nastavlja kada si ocigledno oslabljen? 

To bi bilo super.

Zamisli nas 6, krene partija i jedan ode na 1:50min. sve stoji, mi se zje na TSu, drugi tim pizdi.

Vrati se taj, ode drugi na 1:50min....

Ponovi 6 puta, skoro 12 minuta pauze, ako drugi tim ne odustane bude ispilio na zivce.

Teško je očekivati da matchmaking napravi od ljudi fine ljude. ow matchmaking je relativno kulturan

12 godina
Dr. Zoidberg kaže...
ukay1000 kaže...

Da li ti je ikad palo na pamet da kada netko leave igru da se igra pauzira na 2 min ili dok se ne vrati? Zasto se igra nastavlja kada si ocigledno oslabljen? 

To bi bilo super.

Zamisli nas 6, krene partija i jedan ode na 1:50min. sve stoji, mi se zje na TSu, drugi tim pizdi.

Vrati se taj, ode drugi na 1:50min....

Ponovi 6 puta, skoro 12 minuta pauze, ako drugi tim ne odustane bude ispilio na zivce.

Teško je očekivati da matchmaking napravi od ljudi fine ljude. ow matchmaking je relativno kulturan

Stavi se da  2min pauze vrijedi samo jedanput.Istina ova igra ima jako velik problem sa trollovima jucer sam odigrao 6 partija 2 puta je netko izasao a 4 puta troll znaci da nisam odigrao niti jedan normalan game.Blizzard treba pronac rijesenje za leavere i za trollove jer ovako je nemoguce igrat doslovno ubija zabavu.

15 godina
The_K kaže...

Blizzard treba pronac rijesenje za leavere i za trollove jer ovako je nemoguce igrat doslovno ubija zabavu.

ja nisam leaver, ali igrom slučaja mi je u 3/10 placement matcheva pukao DSL  i svaki put kada se više nisam uspio vratiti u partiju (ponekada jesam, jbg..) sam dobio suspenziju na sat-dva-tri (u biti lupetam, ne sjećam se više jer kada se nisam vratio svejedno sam okinuo alt-f4 ).. u principu baš zbog toga ni ne igram puno comp., nema mi smisla natjecati se jer moj dsl točno zna kada ja igram comp., i još najviše voli puknuti kada pobjeđujem 

tu ti piše citiram:

To further discourage someone from leaving a match, competitive play has a different leave penalty system than a quick play game. Leaving won't simply reduce your XP gain, instead you can be suspended from playing competitive play. The time a player is suspended time increases on repeated leaves, and in extreme cases a player will earn a ban from competitive play for the current season. Banned players also forfeit any rewards granted at the end of the season.

znači sistem postoji i leaver bi u principu trebao brzo padati u ratingu (čitaj vjerojatno bi ga se brzo počistio iz "tvog" MMR-a) i svaki put biti suspendiran na neko vrijeme.

ali niti jedan MMR ne može predvidjeti vanjske utjecaje kao što su ljudski faktor (koncentracija, raspoloženje..), pucanje interneta, BSOD itd itd..

jedini pravi competetive se i ovako i onako može očekivati od full premade-a, a solo q je onak "udri pa do kud doguram i nhf".

17 godina

New Hero Teaser! Anchora? Release Date - Full Analysis (Overwatch)

EDIT:

All 23 Overwatch Voice Actors in Real Life!

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 9:26 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Svakakvih teorija ali cini mi se mogao bi ovaj heroj biti pravo ludo dizajniran i po izgledu i abilitijima,Blizzard je master za dignuti hype ali ako cemo posteno nekada ga znaju i zeznuti,Sombra release i trajanje je bilo uzasno dugo i naporno ali i uci iz gresaka tako da se nadam da ce u ovome slucaju sve to biti bolje.

0 0 hvala 0
17 godina

Vec mi jako fali ranked.

Ovaj qp je koma. Ali doslovno. Spaja me s njubinama level 5 koje uzimaju nsipera, stoje na mjestu i pucaju u prazno :D

Taj qp je trošak vremena za svakog imalo upaznotog igrača sa ow-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
amd freak kaže...

Vec mi jako fali ranked.

Ovaj qp je koma. Ali doslovno. Spaja me s njubinama level 5 koje uzimaju nsipera, stoje na mjestu i pucaju u prazno :D

nemoj tako  eto ja sam jučer rokao qp i bio sam glavni troller - widowica 

koji ti je nick na battlenetu da te dodam

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
amd freak kaže...

Vec mi jako fali ranked.

nemoj tako  eto ja sam jučer rokao qp i bio sam glavni troller - widowica 

koji ti je nick na battlenetu da te dodam

Da baš je fora, kad igram dps-a, imam samo 5 killova i dobijem sva 4 golda. Dovoljno govori koliko je tim loš skupa samnom :D

DrFreak#2331

15 godina
amd freak kaže...

Vec mi jako fali ranked.

Stavlja te sa igračima tvog skilla.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice