Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.489
|
čitano: 543.446
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ja opet krenio malo aktivnije prašit po OW u zadnjih par dana. Vrijeme je da odigram ove promotion matcheve za ovu sezonu . Prošlu sam samo odigrao tih par promotion i još nekoliko game-ova i došao do platine. Sad sam na nekih 6-2-1 (W-L-D).

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nesto gledam po fbu i vidimo ovo.

Da nema ovih glupih ocala mislia bi da je Tracerica ziva.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Zasto igras ranked tako kasno?

Mislim sto ti znaci uopce rank ako ne igras cesce? :D

Uskoro zavrsava sezona.

Probao sam quick play nakon valjda 50 rankeda i to je katastrofa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
AmonZero kaže...

Ja opet krenio malo aktivnije prašit po OW u zadnjih par dana. Vrijeme je da odigram ove promotion matcheve za ovu sezonu . Prošlu sam samo odigrao tih par promotion i još nekoliko game-ova i došao do platine. Sad sam na nekih 6-2-1 (W-L-D).

Sezona ti je gotova u srijedu u 1 ujutro. tako da kasno kraljević marko na kosovo polje stiže...

17 godina

Imam 115-104-10 u Competitive sezoni i nisam mogao izaći iz golda (od 1978 do 2449 "skill bodova" sam varirao). On dođe, odigra par mečeva i bude Platinum...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
TomoR kaže...

Imam 115-104-10 u Competitive sezoni i nisam mogao izaći iz golda (od 1978 do 2449 "skill bodova" sam varirao). On dođe, odigra par mečeva i bude Platinum...

Ne znam kak funkcionira taj placement i po kojim kriterijima rangira ljude, ali znam primjere koji su sa 10:0 usli u platinum a neki u gold.

Ja sam usel sa 6:4 ak se ne varam u 2270 (gold) i isto variram gore dolje i nikak da probijem 2300.

Isto tako i ne mogu pasti jako (osim kada napravim al+f4 jer neko odluci igrati widow a na profilu ima 13 minuta sa njom i doslovno igramo 5v6).

15 godina
ukay1000 kaže...
TomoR kaže...

Ne znam kak funkcionira taj placement i po kojim kriterijima rangira ljude, ali znam primjere koji su sa 10:0 usli u platinum a neki u gold.

Ja sam usel sa 6:4 ak se ne varam u 2270 (gold) i isto variram gore dolje i nikak da probijem 2300.

Isto tako i ne mogu pasti jako (osim kada napravim al+f4 jer neko odluci igrati widow a na profilu ima 13 minuta sa njom i doslovno igramo 5v6).

skill oviso o puno faktora ,ne samo o win/lose.

za svakog heroja kojega si odabrao sve ti se računa ,heal, damage, elliminations, objective kills, objective time, k/d ratio.....

i svaka medalja je bitna.

17 godina

Ima puno primjera na reddit-u, gdje ekipa isto nije mogla izaći iz silvera/golda/platinuma - uglavnom te igra tu "drži".

Kreirali nove accounte, odigrali placement mečeva i završili kao masteri.

Ti ranking zapravo prenosiš od prije, a ne gleda te svaki početak sezone kao "nulu", nego se bazira na "starom" placementu. Tako, da kada jednom zaglibiš teško se izvući.

Naravno, ima onih koji igraju po 3-4 zajedno, ti uspiju zajednički se dići na viši ranking, ali ti su jako rijetki.

No, već smo raspravljali o tome, i sad će netko doći reći da nije istina što sam napisao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Eo moj prijatelj variral oko 3300, onda je malo rage quital i sad je na 1700... pogađate - nema šanse da se izvuče :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

opet elo hell rasprava 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nije li ova igra očita kopija Team Fortressa 2?

0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
baniciki kaže...

9 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Pa na svim recenzijama spominju neku revoluciju... Nešto nikad viđeno u svijetu gaminga...

11 godina
baniciki kaže...
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Pa na svim recenzijama spominju neku revoluciju... Nešto nikad viđeno u svijetu gaminga...

Koji si lvl u Overwatchu?

Battlenet - TheProdigy#2234
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 13:50 (Zemljanin).
18 godina
neaktivan
baniciki kaže...
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Ne znam koliko je revolucija ali nema "pay to win" modela. Jednostavno ovisiš o skillu. Svaki heroj ima svoju priču i totalno je jedinstven. Toliko daleko se išlo da se koraci svakog heroja drugačije čuju. Grafika je odlična, a igrivost na nivou takve igre. Mape su različite i također jedinstvene. Toliko ima mogućnosti i opcija sa svakim herojem da je to odlično. Nema nikakvog drugog oružija ni nadogradnji istih tako da lik je kakav je i nema poboljšanja s novim oružijem ili slično. 

9 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...
baniciki kaže...
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Koji si lvl u Overwatchu?

Ne igram Overwatch.

9 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Ne znam koliko je revolucija ali nema "pay to win" modela. Jednostavno ovisiš o skillu. Svaki heroj ima svoju priču i totalno je jedinstven. Toliko daleko se išlo da se koraci svakog heroja drugačije čuju. Grafika je odlična, a igrivost na nivou takve igre. Mape su različite i također jedinstvene. Toliko ima mogućnosti i opcija sa svakim herojem da je to odlično. Nema nikakvog drugog oružija ni nadogradnji istih tako da lik je kakav je i nema poboljšanja s novim oružijem ili slično. 

Tnx, izgleda da je to to..

11 godina
baniciki kaže...

Ne igram Overwatch.

E onda je tesko prosuditi kakva je igra, a posto te recenzije ne zadovoljavaju probaj igru koja je najslicnija OW-u,

a to je Paladins.

Paladins je F2P igra i ako ti se dopadne znaj da je u svemu OW za jedno koplje bolji.

Battlenet - TheProdigy#2234
17 godina

Eto dobit ću onaj neki resurs za golden oružje i to je to. 

A razlog zašto ne igram ranked je zbog druge igre. LOL sam igrao dugo vremena i ostao mi je dubok trag od tog rankeda zbog načina na koji su se ljudi ponašali tamo. Iako sam i tamo bio dobar igrao sam večinom samo placement matcheve da se palsiram u platinu i onda bi se vratio nazad u casual.

U OW nije tolko loša situacija, al opet se nekad nasekiram zbog određenih pojedinaca ukoliko igram za ozbiljno u rankedu.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
neaktivan

Nisam igralo LOL jer ne igram ta sranja of f2p igara, ali i sam znam da LOL ima jednu od najgorih zajednica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Eto dobit ću onaj neki resurs za golden oružje i to je to. 

za kojeg heroja misliš uzet weapon? 

ja sam prvo uzeo za genjija ,sad čekam iduću rundu pa ću si uzet anu pošto sam je ove sezone najviše igrao.

17 godina
ukay1000 kaže...

Eo moj prijatelj variral oko 3300, onda je malo rage quital i sad je na 1700... pogađate - nema šanse da se izvuče :)

iskreno, za ragequittera koji uništava ranked partije drugima, bolje ni ne zasluzuje :)

ja sam s druge strane zapeo na 2900 i nikako u diamond. malo se priblizim 3k pa malo padnem i tako stalno.

u kalibracijskim matchevima sam imao 3 wina, 6 poraza 1 draw, u svih 10 imao 4 golda, inače mainam Pharah

18 godina
zzZZzz kaže...
ukay1000 kaže...

iskreno, za ragequittera koji uništava ranked partije drugima, bolje ni ne zasluzuje :)

ja sam s druge strane zapeo na 2900 i nikako u diamond. malo se priblizim 3k pa malo padnem i tako stalno.

u kalibracijskim matchevima sam imao 3 wina, 6 poraza 1 draw, u svih 10 imao 4 golda, inače mainam Pharah

Ako ne znas nista o razlozima zasto je rage quital, onda molim te da ne komentiras gluposti ili pretpostavljas. Rage quit ne unistava partije, unistavaju ih oni koji ne rade timski i boli ih racku za tebe i tvoj win. Za takve postoji quick play.

Ranked se igra da se nesto postigne, da se natjeces na visoj razini, gdje neces previse uzivati jer ces razbijati glavu o svakom svom potezu i na svaki game se gleda puno emotivnije nego na ostale stvari. Zato ljudi budu butthurt (sto je sasvim normalno) kada nekoga drugoga zaboli ona stvar za win i za tebe i za metu jer se njemu igra nesto drugo tipa widow ili hanzo s kojima ima 14 minuta igre.

Ok, kuzim. Kretena je uvijek bilo i bit ce, ali ljudski je takodjer se maknuti od tih istih kretena. To je ono sto moj prijatelj radi...   i biva  kaznjen.

15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

..ali ljudski je takodjer se maknuti od tih istih kretena. To je ono sto moj prijatelj radi...   i biva  kaznjen.

a kaj bi trebao biti nagrađen? 

ragequittanje (i općenioto rageanje) je za balavce, i ako ti je iole stalo do score-a nastavit ćeš igrati i odradit ćeš partiju najbolje što možeš.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina

Evo završio promotion game-ove.

Platina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
nine kaže...
ukay1000 kaže...

..ali ljudski je takodjer se maknuti od tih istih kretena. To je ono sto moj prijatelj radi...   i biva  kaznjen.

a kaj bi trebao biti nagrađen? 

ragequittanje (i općenioto rageanje) je za balavce, i ako ti je iole stalo do score-a nastavit ćeš igrati i odradit ćeš partiju najbolje što možeš.

Ne mozes odigrati partiju sto je najbolje jer teoretski takve gejmove ne mozes dobit. Mos samo pusit vrijeme i to je to.

Blizzard nema pojma. Nikada nisu imali izbalansiran PvP. Ni u jednoj igri.

Da ti probam objasnit. Kada jedan lik leavea igru pokrene se postupak od dvije minute u kojem se omogucava tom istom igracu da se vrati. Ok, mozda ima problema s internetom, ali znamo da je u 99% slucajeva rage quit ili troll. Sad ti moras cekat tih dve minute da se on vrati ali nema pauze. Igra se dalje i gubi jer 5v6 je u 95% slucajeva gubitak. Tada se obicno troll vrati i zaebe cijelu igru. Ne mozes ga reportat jer nemas za kaj. 

Kada ti se tako nesto desi skoro svaki treci gejm onda imamo problem.

Evo, friski gejmovi od od maloprije (mos vidjeti po vuri), 2000+, trollova ko u prici fino da ti dizu tlak.

I nemojte sad poceti "pa ko te tjera da igras", "igraj nesto drugo" bla bla i slicne idiotarije.

Igra je cisti cancer. Communty kao u League of Legends.

Zabavna je kad je normalna ekipa u pitanju. Obicno ti dizu tlak jer namjerno ne zele pobjedu. Umjesto quick play odlucili trollat i isprobavat heroje u rankedu.

Ali hey! 100 ljudi, 200 idiota.

Ovo je jos daleko od neke zrele igre koja iskreno previse kosta.

Edit: Evo jos jedan game od prije par min (zadnja slika)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 20:24 (ukay1000).
14 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Ne mozes odigrati partiju sto je najbolje jer teoretski takve gejmove ne mozes dobit. Mos samo pusit vrijeme i to je to.

Blizzard nema pojma. Nikada nisu imali izbalansiran PvP. Ni u jednoj igri.

Da ti probam objasnit. Kada jedan lik leavea igru pokrene se postupak od dvije minute u kojem se omogucava tom istom igracu da se vrati. Ok, mozda ima problema s internetom, ali znamo da je u 99% slucajeva rage quit ili troll. Sad ti moras cekat tih dve minute da se on vrati ali nema pauze. Igra se dalje i gubi jer 5v6 je u 95% slucajeva gubitak. Tada se obicno troll vrati i zaebe cijelu igru. Ne mozes ga reportat jer nemas za kaj. 

Kada ti se tako nesto desi skoro svaki treci gejm onda imamo problem.

Evo, friski gejmovi od od maloprije (mos vidjeti po vuri), 2000+, trollova ko u prici fino da ti dizu tlak.

I nemojte sad poceti "pa ko te tjera da igras", "igraj nesto drugo" bla bla i slicne idiotarije.

Igra je cisti cancer. Communty kao u League of Legends.

Zabavna je kad je normalna ekipa u pitanju. Obicno ti dizu tlak jer namjerno ne zele pobjedu. Umjesto quick play odlucili trollat i isprobavat heroje u rankedu.

Ali hey! 100 ljudi, 200 idiota.

Ovo je jos daleko od neke zrele igre koja iskreno previse kosta.

Edit: Evo jos jedan game od prije par min (zadnja slika)

Ovo ti je provala godine. Uopće nema smisla raspravljati s tobom, ali za igru koja košta 40E, a mogla se kupit za 20E na akciji prije tri tjedna, u kojoj su besplatni novi heroji i mape reći da je skupa pored drugih AAA naslova koji koštaju u startu 60E plus dva DLCa od 15ak eura godišnje je smiješno.

9 godina
neaktivan

Zadnja dva tjedna svake sezone ista prica - hrpa griefera, throwera, kancera. Ak toliko zelite igrati competetive na kraju sezone, nadite si grupicu, fullstack najbolje i igrajte kak spada.

ELO hell je izmisljen pojam, placement matchevi su broken....cijeli matchmaking je u kurcu. Igra je super i sve, al treba poraditi na rating sustavu kad ga vec toliko forsiraju ili najbolje kao sto je u offseasonu, ubaciti competetive gamemode bez ratinga kao posebni gamemode i svi sretni

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
med1cz kaže...

ubaciti competetive gamemode bez ratinga kao posebni gamemode i svi sretni

pa to već postoji, a zove se quickplay  jedino je problem što ga puno ljudi (kao ni pravi comp.) ne shvaća ozbiljno 

13 godina
protjeran

Je veceras reset sezone ?

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice