Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 481.967
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Upcoming Hero 'Helios' (Theory) [Overwatch Explained]

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I SMELL DOOMFIST! - Unity Day [Overwatch]

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja se stvarno nadam da ce biti glas Terry Crewsa za doomfista, ili kojeg god heroja da izbace

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Rodić kaže...

Ja se stvarno nadam da ce biti glas Terry Crewsa za doomfista, ili kojeg god heroja da izbace

I ja, ali sumnjam da će on biti, iako se dosta oko toga šuška i svako malo se pojavi neki video, tweet ili kaj već...Kako je i Rhykker u svom videu rekao, mislim da bi Blizzard preferirao nekog ko bi stalno bio "dostupan", tj. da ako je potrebno može doći i snimiti neki voice line za eventove i slično, a sad sumnjam da Crews ima baš toliko slobodan raspored. A ono što bi svakako mogli napraviti (i razočaran/iznenađen budem ako se ovo ne dogodi) je da izbace onda neki Legendary skin u kojem će se nalaziti Terryjev glas, mislim da bi svi bili zadovoljni.

10 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa. Tu sam da podijelim s vama informacije o početku RUR OWadria Lige (ROWAL), prve regionalne Overwatch lige!

ROWAL će imati nagradni fond u iznosu od 500$, a igrat će se u tri dijela - kvalifikacije, grupna faza pa onda playoff. Liga je namjenjena i novijim igračima, no očekuje se i prijavljivanje najboljih regionalnih ekipa. No kako stara poslovica kaže, najbitnije je prisustvovati jer time podržajete razvoj daljnjih turnira i općenito esporta u regiji.

Više informacija o turniru, nagradama i prijavama pronađite na OWadria.org članku, a za dodatna pitanja ili traženje suigrača pridružite nam se na Discordu.

Organizatori lige su zajedničkim snagama OWadria i Klan RUR, a nagrade od 500$ osigurava ComputerLand.

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

9 0 hvala 1
17 godina

Overwatch Myths - Vol. 10

Overwatch - Easter Eggs - Volume 2

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Eto uspio iz 1600 doci na 2000 soloq :D

Očigledno se može :D

Ali ono bitno, kao healer ne, samo kao dps i gotovo u 95% slučajeva sam imao najvise killova/dmg-a.

Netko je to ranije isto spomenuo, kao nemoj u tim nižim rankovima mainat healera i to je istina.

Bolje trenirat dps-a i lagano gurat team. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Professeur kaže...

Pozdrav ekipa. Tu sam da podijelim s vama informacije o početku RUR OWadria Lige (ROWAL), prve regionalne Overwatch lige!

ROWAL će imati nagradni fond u iznosu od 500$, a igrat će se u tri dijela - kvalifikacije, grupna faza pa onda playoff. Liga je namjenjena i novijim igračima, no očekuje se i prijavljivanje najboljih regionalnih ekipa. No kako stara poslovica kaže, najbitnije je prisustvovati jer time podržajete razvoj daljnjih turnira i općenito esporta u regiji.

Više informacija o turniru, nagradama i prijavama pronađite na OWadria.org članku, a za dodatna pitanja ili traženje suigrača pridružite nam se na Discordu.

Organizatori lige su zajedničkim snagama OWadria i Klan RUR, a nagrade od 500$ osigurava ComputerLand.

Danas je odigran prvi kvalifikacijski kup na kojem je sudjelovali 8 ekipa, na streamu smo popratili par jako zanimljivih i dobrih matcheva, VOD je trenutno dostupan ovdje: https://www.twitch.tv/videos/123237907

Drugi kvalifikacijski kup se održava 25.2 u 16h, više info kako i gdje se prijaviti na linku koji je Professeur ostavio - owadria.org

Konkurencija će biti mrvicu slabija sljedeću subotu sad kad već imamo prve četiri ekipe za ligu, tako da ekipa skupite se i navalite!

16 godina

Ja opet krenio malo aktivnije prašit po OW u zadnjih par dana. Vrijeme je da odigram ove promotion matcheve za ovu sezonu . Prošlu sam samo odigrao tih par promotion i još nekoliko game-ova i došao do platine. Sad sam na nekih 6-2-1 (W-L-D).

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nesto gledam po fbu i vidimo ovo.

Da nema ovih glupih ocala mislia bi da je Tracerica ziva.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Zasto igras ranked tako kasno?

Mislim sto ti znaci uopce rank ako ne igras cesce? :D

Uskoro zavrsava sezona.

Probao sam quick play nakon valjda 50 rankeda i to je katastrofa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ja opet krenio malo aktivnije prašit po OW u zadnjih par dana. Vrijeme je da odigram ove promotion matcheve za ovu sezonu . Prošlu sam samo odigrao tih par promotion i još nekoliko game-ova i došao do platine. Sad sam na nekih 6-2-1 (W-L-D).

Sezona ti je gotova u srijedu u 1 ujutro. tako da kasno kraljević marko na kosovo polje stiže...

17 godina

Imam 115-104-10 u Competitive sezoni i nisam mogao izaći iz golda (od 1978 do 2449 "skill bodova" sam varirao). On dođe, odigra par mečeva i bude Platinum...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Imam 115-104-10 u Competitive sezoni i nisam mogao izaći iz golda (od 1978 do 2449 "skill bodova" sam varirao). On dođe, odigra par mečeva i bude Platinum...

Ne znam kak funkcionira taj placement i po kojim kriterijima rangira ljude, ali znam primjere koji su sa 10:0 usli u platinum a neki u gold.

Ja sam usel sa 6:4 ak se ne varam u 2270 (gold) i isto variram gore dolje i nikak da probijem 2300.

Isto tako i ne mogu pasti jako (osim kada napravim al+f4 jer neko odluci igrati widow a na profilu ima 13 minuta sa njom i doslovno igramo 5v6).

15 godina
ukay1000 kaže...
TomoR kaže...

Ne znam kak funkcionira taj placement i po kojim kriterijima rangira ljude, ali znam primjere koji su sa 10:0 usli u platinum a neki u gold.

Ja sam usel sa 6:4 ak se ne varam u 2270 (gold) i isto variram gore dolje i nikak da probijem 2300.

Isto tako i ne mogu pasti jako (osim kada napravim al+f4 jer neko odluci igrati widow a na profilu ima 13 minuta sa njom i doslovno igramo 5v6).

skill oviso o puno faktora ,ne samo o win/lose.

za svakog heroja kojega si odabrao sve ti se računa ,heal, damage, elliminations, objective kills, objective time, k/d ratio.....

i svaka medalja je bitna.

17 godina

Ima puno primjera na reddit-u, gdje ekipa isto nije mogla izaći iz silvera/golda/platinuma - uglavnom te igra tu "drži".

Kreirali nove accounte, odigrali placement mečeva i završili kao masteri.

Ti ranking zapravo prenosiš od prije, a ne gleda te svaki početak sezone kao "nulu", nego se bazira na "starom" placementu. Tako, da kada jednom zaglibiš teško se izvući.

Naravno, ima onih koji igraju po 3-4 zajedno, ti uspiju zajednički se dići na viši ranking, ali ti su jako rijetki.

No, već smo raspravljali o tome, i sad će netko doći reći da nije istina što sam napisao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eo moj prijatelj variral oko 3300, onda je malo rage quital i sad je na 1700... pogađate - nema šanse da se izvuče :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

opet elo hell rasprava 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Nije li ova igra očita kopija Team Fortressa 2?

0 3 hvala 0
17 godina
baniciki kaže...

8 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Pa na svim recenzijama spominju neku revoluciju... Nešto nikad viđeno u svijetu gaminga...

11 godina
baniciki kaže...
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Pa na svim recenzijama spominju neku revoluciju... Nešto nikad viđeno u svijetu gaminga...

Koji si lvl u Overwatchu?

Battlenet - TheProdigy#2234
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 13:50 (Zemljanin).
17 godina
baniciki kaže...
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Ne znam koliko je revolucija ali nema "pay to win" modela. Jednostavno ovisiš o skillu. Svaki heroj ima svoju priču i totalno je jedinstven. Toliko daleko se išlo da se koraci svakog heroja drugačije čuju. Grafika je odlična, a igrivost na nivou takve igre. Mape su različite i također jedinstvene. Toliko ima mogućnosti i opcija sa svakim herojem da je to odlično. Nema nikakvog drugog oružija ni nadogradnji istih tako da lik je kakav je i nema poboljšanja s novim oružijem ili slično. 

8 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...
baniciki kaže...
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Koji si lvl u Overwatchu?

Ne igram Overwatch.

8 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...
ParaNO1d kaže...
baniciki kaže...

Ne znam koliko je revolucija ali nema "pay to win" modela. Jednostavno ovisiš o skillu. Svaki heroj ima svoju priču i totalno je jedinstven. Toliko daleko se išlo da se koraci svakog heroja drugačije čuju. Grafika je odlična, a igrivost na nivou takve igre. Mape su različite i također jedinstvene. Toliko ima mogućnosti i opcija sa svakim herojem da je to odlično. Nema nikakvog drugog oružija ni nadogradnji istih tako da lik je kakav je i nema poboljšanja s novim oružijem ili slično. 

Tnx, izgleda da je to to..

11 godina
baniciki kaže...

Ne igram Overwatch.

E onda je tesko prosuditi kakva je igra, a posto te recenzije ne zadovoljavaju probaj igru koja je najslicnija OW-u,

a to je Paladins.

Paladins je F2P igra i ako ti se dopadne znaj da je u svemu OW za jedno koplje bolji.

Battlenet - TheProdigy#2234
16 godina

Eto dobit ću onaj neki resurs za golden oružje i to je to. 

A razlog zašto ne igram ranked je zbog druge igre. LOL sam igrao dugo vremena i ostao mi je dubok trag od tog rankeda zbog načina na koji su se ljudi ponašali tamo. Iako sam i tamo bio dobar igrao sam večinom samo placement matcheve da se palsiram u platinu i onda bi se vratio nazad u casual.

U OW nije tolko loša situacija, al opet se nekad nasekiram zbog određenih pojedinaca ukoliko igram za ozbiljno u rankedu.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
neaktivan

Nisam igralo LOL jer ne igram ta sranja of f2p igara, ali i sam znam da LOL ima jednu od najgorih zajednica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Eto dobit ću onaj neki resurs za golden oružje i to je to. 

za kojeg heroja misliš uzet weapon? 

ja sam prvo uzeo za genjija ,sad čekam iduću rundu pa ću si uzet anu pošto sam je ove sezone najviše igrao.

17 godina
ukay1000 kaže...

Eo moj prijatelj variral oko 3300, onda je malo rage quital i sad je na 1700... pogađate - nema šanse da se izvuče :)

iskreno, za ragequittera koji uništava ranked partije drugima, bolje ni ne zasluzuje :)

ja sam s druge strane zapeo na 2900 i nikako u diamond. malo se priblizim 3k pa malo padnem i tako stalno.

u kalibracijskim matchevima sam imao 3 wina, 6 poraza 1 draw, u svih 10 imao 4 golda, inače mainam Pharah

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice