Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 481.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
TomoR kaže...

@blowfish_cro, koji to tool/app koristiš na mobitelu?

Oversumo.

Fora je. Dobijaš performance reporte dnevno i tjedno pa možeš pratiti napredak, imaš i statistike po sezonama za svakog heroja, neke savjete za svakog heroja i tako. 

Samo ne možeš gledati druge igrače.

17 godina

Overwatch Myths - Vol. 9

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

Eto ja sam upucao 15-ak sati u igru, 20 i nekoji level sam, jos dosta imam toga za nauciti, countere itd...Ali zanima me sto vi iskusniji mislite o Tracer? Ne viđam ju puno, tj. ne koristi ju puno ljudi, ja ju znam upotrijebiti, a kad se odlucim na to onda imam osjecaj kao da igram protiv AI-a na easy. U večini slucajeva razmontiramo suparničku momcad, ne znam cini mi se OP, stvarno lako kontroliram point s njom, često znam i zavrsiti cijeli mec bez da me cappaju. Ili mi stvarno savrseno lezi ili je OP ja ne znam, kaj vi kazete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Promster kaže...

Eto ja sam upucao 15-ak sati u igru, 20 i nekoji level sam, jos dosta imam toga za nauciti, countere itd...Ali zanima me sto vi iskusniji mislite o Tracer? Ne viđam ju puno, tj. ne koristi ju puno ljudi, ja ju znam upotrijebiti, a kad se odlucim na to onda imam osjecaj kao da igram protiv AI-a na easy. U večini slucajeva razmontiramo suparničku momcad, ne znam cini mi se OP, stvarno lako kontroliram point s njom, često znam i zavrsiti cijeli mec bez da me cappaju. Ili mi stvarno savrseno lezi ili je OP ja ne znam, kaj vi kazete?

u competetivu tracer sluzi da flenkas i da silujes protivnicke hilere da im stalno zadajes muke po meni to je posao od tracer.Tracer je jedan od najtezih likova za igrat ali ako igra netko tko je zna igrat onda je pre OP .Kad dodjes do levela 25 isprobaj je u competetivu i vidi kako ce te tamo ici tamo se igra puno ozbiljnije nego u quick playu.Pogledaj par videa kako je pro igraci igraju od njih ces dobiti najbolje savjete kako sto radit u kojoj situaciji i na kojoj mapi je dobra a na kojoj losa.

16 godina

Nema mi goreg u igri neko igrat protiv dobre Tracer ili Genji-a. Izownaju me ko blesavog.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ja sam uskoro level 50 i na rankedu sam susreo samo jednu jedinu dobru tracer koja me toliko izritirala da sam je ownao sa pharah iz zraka.

A ovo da se ozbiljnije igra u rankedu je na zalost poluistina. Koliko puta imam 3-4 zlatne medalje a ostatk tima takve debilcine da bi se ubio.

I neko ce rec da sam bahat i da i dalje nemam pojma s obzirom na level ali hebemu mater ne mogu proci da nebudem izritiran kad svaki drugi ranked imam hebenu anu koja ima 2 killa u 2 partije i postotak tocnosti shot 10%. I onda mi jos napise da mu je to main.

Ili kad dozivim da nitko od petorice  ne zeli igrati tenka i healera dode mi da placem.

Savjet za tebe i bilo kojeg novog igraca, NEMOJTE igrati ranked solo. Nikad cak ni radi zabave bez obzira koliko dobri bili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Promster kaže...

Igraš Quick play i ljude manje više tamo boli đon.

17 godina
AmonZero kaže...

hahahah uljepšah mi večer s ovim..kako mu je lik skinuo glas..prestrašno nešto...a smijeh tek :D

17 godina

Uz one prije pokazane Mei skinove, leakani su još slijedeći za idući event:

Evo i filmići o tome:

Leaked skins! Year of the Rooster Chinese New Year Event (Overwatch)

Overwatch Chinese New Year Brawl & Skins Predictions (Theory)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

LEAKED VIDEO: New skins, Capture the Flag (Year of the Rooster Chinese New
Year Event - Overwatch)

Upcoming New Maps (Theory) [Overwatch Explained] - ovaj još nije znao za leak dok je stavio video, ali svejedno zanimljivo:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Krenulo je offical.

Dobio loot box čim sam upalio igru i odmah legendary :D

Još da je i igram hehe.

Sviđa mi se jako skin od mercy i dive.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Bzvze.

Tracer i Mercy jedino imaju dobre skonove, bastion isto posto minja pticu za kokoš.

Ostalo 0 bodova, bravl totalno nebalansiran.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Bzvze.

Tracer i Mercy jedino imaju dobre skonove, bastion isto posto minja pticu za kokoš.

Ostalo 0 bodova, bravl totalno nebalansiran.

Spomenuo si valjda najgore skinove ovog eventa...

17 godina

Pa teško mogu nama valjat kada su više napravljeni za aziju, tj njihov stil :D

Mene to podsjeća na naše nošnje i ona kola :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je ovaj novi mod odličan 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je tako tako.

Dosta je skučeno to nekako, a i navala kampiranja bastiona je, i one ženske kaj postavlja one lasere, to vidim da su top 2 champa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Developer Update | Capture The Flag | Overwatch

Opening 101 Overwatch Year of the Rooster! (Every New Skin & Highlight
Intro)

Overwatch January 24th Patch in a Minute

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dobio D'va skin u prvom boksu, Tracer u drugom :)

Steta sto je D'va sad uzasno smece, sudeci po par dosad odigranih igara. Doslovno umres cim te netko pogleda.

Od skinova mi se svidaju najvise D'va, Mei (plava varijacija) i Zenyatta, i Tracer iako je samo recolor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dva je i dalje dobra ali ako te roadhog hooka ko dvu sad oduzme oko 400hp-a.........

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj novi hook za roadhoga uopće nije loš, pogotovo zato što igrač bude freezan kad ga uhvatiš hookom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kurt kaže...

Dva je i dalje dobra ali ako te roadhog hooka ko dvu sad oduzme oko 400hp-a.........

Kak je to moguće? Daj malo više detalja. 

17 godina

Da, izgleda da je dva sad slabija, kad sam je ja počeo igrati 

Ali u ovome novom "capture the flag" je i dalje jaaako dobra. Staviš onaj štit kad uzimaš zastavu i onda se ispališ negdje daleko od svih 

Iako moram priznati da u ovih 10ak odigranih partija, najviše zastava kupe tracer i lucio.

Što se tiče ovih spomenuti za koje ste rekli da su prejaki, ništa što kombinacija pharah+mercy ne može dokrajčit.

Igrao jednu partiju gdje me neka dobra mercy čuvala dok sam bio pharah. To je bilo čudo 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...
kurt kaže...

Kak je to moguće? Daj malo više detalja. 

Jucer me hookao sa 378HP-a i ode mi mech odmah

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
16 godina

Op, op, opa.

Iz 3. boxa, nadam se da ću do kraja i svinjicu dobit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Vidim patch je konačno donekle izbalansirao igru. Nerf Ane i Dve je učinio svoje i triple tank meta više nije predominantna, iako je i dalje najlakša za igrati. Veće korištenje Symmetre, a time i njezinog prirodnog countera Winstona. Reaper je dobio prostora za disanje, Zarya je uz Rheina postala 2nd tank pick.

Kako god, hvala na nerfu DVe, ono je bilo previše. Ovaj patch ju je napokon uravnotežio tako da više nije "solo noob free kill hero", već zahtijeva znanje raspolaganja matricom i bolju koordinaciju s ekipom. Nerf Ane je isto dobrodošao pošto je 150 hp/s bio ekstreman heal koji je jedino Bastion mogao efikasno kontrirati.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Meni je tako tako.

Dosta je skučeno to nekako, a i navala kampiranja bastiona je, i one ženske kaj postavlja one lasere, to vidim da su top 2 champa :D

Ja kampiram Bastionom. To mi je nekako najviše opuštajuće, čekam da se naivci približe i onda ih riješim u par sekundi. Jedino me *ebu Genji cancer igrači, ali i za njih ima rješenja. A sve je još lakše kada Symmetra postavi svoje turrete. Samo što zbog toga partije najčešće završavaju draw jer moj tim nije sposoban zauzeti neprijateljsku zastavu, a oni nemogu uzeti našu. Dva je neophodna za pokušaj zauzimanja zbog matrice.

kurt kaže...

Tako i treba, ono prije je bio fail. Slučajno hookaš DVu i onda si ili gotov ili je sporazumni razilazak.

rooswelt1991 kaže...

Da, izgleda da je dva sad slabija, kad sam je ja počeo igrati 

Ali u ovome novom "capture the flag" je i dalje jaaako dobra. Staviš onaj štit kad uzimaš zastavu i onda se ispališ negdje daleko od svih 

Iako moram priznati da u ovih 10ak odigranih partija, najviše zastava kupe tracer i lucio.

Što se tiče ovih spomenuti za koje ste rekli da su prejaki, ništa što kombinacija pharah+mercy ne može dokrajčit.

Igrao jednu partiju gdje me neka dobra mercy čuvala dok sam bio pharah. To je bilo čudo 

Pharah i Genji znaju dosta zastava uzeti. Pharah+Mercy kombinacija je OP i na diamond+ skilu, a kod nas u silver/gold postaje lakrdija koja se može kontrirati jedino masom tenkova koji mogu popiti toliko štete, RHein+Bastion kombinacijom ili kompletnim focusom na njih što je u soloq nemoguća misija.

15 godina

meni CTF nije sjeo.. previše je brz i kaotičan. Obično team koji dobije prvi okršaj može za čas tri puta riješiti flag.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ad1ct#2726 dodajte pa da zaigramo malo , ja cu pododavat ekipe iz teme sta nađem da ste pustili battletagove :) 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice