Moje iskustvo u S3 je za propucat se zasad :) S2 sam zavrsio oko 2400, season high 2490... S3 najgori placementi ikad, zavrsilo 4-6 (W-L) s tim da su porazi bili stompovi a pobjede jedva jedvice za pol milimetra... Dobio oko 2100 rating, i nakon toga samo nadolje uz toliko grozne igre/ timove da to nisu istine. Doslovno 90% dosadasnjih matcheva ove sezone (negdje 25 igri) bar 1 genji/ bastion main po igri, attack Junkrati i slicni troll retardi.
Dosad mi je logika bila da "krpam" nedostatke tima odnosno uzmem ono sto nam fali, jer mi idu ok vecina likova/ uloga... Ali sam skuzio da to nema smisla jer se redovito (99% igara) dogodi da svi uzmu DPS *iako* su potpuno nesposobni i retardirani i redovito mi se dogada da imam sva zlata s tenkovima, pa cak i sa supportima, a imamo u timu soldiera, mccreea i genjija recimo.
Naravno o standardu "uleti 1 po 1 i umri, rinse and repeat" necu posebno govoriti jer je to ocito normalno na ovom ranku...
Ugl, otkako sam lijepo poceo instalockati soldiera svaku igru, pobjedio sam vecinu igara. I dalje se dogodi koji troll/ leaver sto je autoloss, ali puno puno bolje je cim imas bar jednog dobrog dmg dealera.

Super skin!