Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 480.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Besplatan OW wikend za one koji žele isprobati igru:

https://playoverwatch.com/en-us/blog/20372506

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
4 0 hvala 2
10 godina
neaktivan

Za one koji su željni malo ozbiljnije isprobati Overwatch i uživati u pravom kompetitivnom aspektu igre, OWadria.org organizira Overwatch Adria Challenge kup s nagradnim fondom od $100 + hardver.

Kup je rezerviran za regionalne ekipe (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora, Makedonija i Albanija ​​​​​​​), a održat će se 26. studenog i 3. prosinca ove godine.

Detaljne informacije možete pronaći na OWadria.org, a za sva pitanja javite se na OWadria Discord kanal ili Facebook.

Objava i prijave: https://owadria.org/overwatch-adria-challenge-najveci-regionalni-overwatch-turnir/

Discord: https://discord.gg/013fkQ4wjQv5wLysl

Facebook: https://www.facebook.com/blizzard.overwatch.adria/

Nadamo se što većem broju prijava i igrača!

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Update je vani 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
blowfish_cro kaže...

Update je vani 

Najbolji update:

• Ultimate costs have been increased by 25% for all heroes
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina
AmonZero kaže...
blowfish_cro kaže...

Update je vani 

Najbolji update:

• Ultimate costs have been increased by 25% for all heroes

Uhh konacno, jer taktike su se pocele svodit na poking do ultija i onda napad s istima sto samo po sebi nije lose, medutim kad imas sve skoro sve iste heroje

na jednos strani pa pocnu spamat malo te ubije u pojam kod quick play moda.

Battlenet - TheProdigy#2234
17 godina

November 15 patch in a minute:

Patch notes:

http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20752015856

Sombra guide:

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Zašto buff Pharah, pa ona je i ovako među boljih herojima. Netko se ozbiljno zaljubio u nju u Blizzardu. Sad će biti straight OP.

Pozdravljam promjene za soldiera 76, premali damage je radio do sada iako će sada meci letjeti po svuda nakon povećanog bullet spreda, ali će bar biti malo konkurentniji u 1v1 situacijama gdje redovito gubi od svih.

Za ovu D.Va neznam ni sam, DPS je katastrofičan (najgori u igri), ali vidim da ljudi dosta s njom uspješno igraju, a sad će biti još uspješniji.

Pohvale za nove gamemodove, pogotovo za 1v1 gdje će solo igrači doći na svoje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 11:54 (D-wook).

0 4 hvala 0
12 godina

Kada se moze pocet skidat overwatch ovo besplatno za vikend za ps4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj Arcade mode je FENOMENALAN !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima netko da bi igra Hots 15 rundi za genji skin ?

Lagano je, i ide brzo. Radi i protiv A.Ia

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Evo i od mene jedan Play of the game! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Doslovce moja prva dva pokušaja u Arcade prije spavanja:

1vs1:

3vs3:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zajeb kaže...

Count me in. Treba mi netko di bi mogli to vrlo brzo napravit.

Inače iskusan HOTS player (igra mi skuplja prašinu nekoliko mjeseci) tak da bi to brzo išlo s moje strane.

17 godina
AmonZero kaže...
Zajeb kaže...

Inače iskusan HOTS player (igra mi skuplja prašinu nekoliko mjeseci) tak da bi to brzo išlo s moje strane.

Iako mi nije baš nešto taj skin, jednostavno zbog otključavanja istog, pridružio bih se i ja!

14 godina
protjeran
TomoR kaže...
AmonZero kaže...
Zajeb kaže...

Iako mi nije baš nešto taj skin, jednostavno zbog otključavanja istog, pridružio bih se i ja!

Evo ja bas rokam HOTS redovno, cekam vikend da isprobam OW, a onda oko Bozica cu ga najvjerovatnije nabaviti.

Sto se tice HOTS challengea jedan nek uzme Sylvanas, a jedan Sgt. Hammer (ostali nisu toliko bitni, al po mogcnosti nesto s vise dmg da brze skine keepove) i core pada za cca 3 min. To je najbrzi nacin za rijesit challenge, a i general chat je pun ekipe sto je voljna pridruzit se.

16 godina

Ja ću danas tamo poslije 5 sati mlatit pa mi se možete pridružit.

Riješeno u sat i po

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 19:41 (AmonZero).
11 godina
neaktivan

Kako volim ovo forsiranje Sombre u svim gejmovima. Nitko je još ne zna igrati, a svi forsiraju i rade svojoj ekipi hendikep. 

U 3v3 arcade nisam odigrao meča bez Sombre kod protivnika. Onda mi lagano uzmemo Reinhardta, Mercy (koja može oživjeti ekipu bez obzira koliko vremena prošlo od smrti) i Mcree/76 i to je uglavnom lagana pobjeda. 

0 0 hvala 0
17 godina

Overwatch Myths - Vol. 7 (Sombra Edition):

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Kako volim ovo forsiranje Sombre u svim gejmovima. Nitko je još ne zna igrati, a svi forsiraju i rade svojoj ekipi hendikep. 

U 3v3 arcade nisam odigrao meča bez Sombre kod protivnika. Onda mi lagano uzmemo Reinhardta, Mercy (koja može oživjeti ekipu bez obzira koliko vremena prošlo od smrti) i Mcree/76 i to je uglavnom lagana pobjeda. 

Kakav je to 3v3 meč kad netko uspije napuniti svoj Ultimate?

A Reinhardt funkcionira jedino ako imaš ekipu koja će se skrivati iza tvog štita, inače je beskoristan i većina ga heroja može riješiti dok drže udaljenost.

15 godina

roadhog je zakon za 3v3..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
D-wook kaže...
blowfish_cro kaže...

A Reinhardt funkcionira jedino ako imaš ekipu koja će se skrivati iza tvog štita, inače je beskoristan i većina ga heroja može riješiti dok drže udaljenost.

A najbolje da s Reinhardtom idem na Pharah... Pa naravno da će se skrivati iza štita, u tome je poanta Reina u bilo kojem modu.

9 godina
neaktivan
nine kaže...

roadhog je zakon za 3v3..

Definitivno. 1v1 riješi skoro sve heroje u CQB, a većinu njih u hook+shotgun kombinaciji. Osim toga može se sam liječiti. On i uz njega soldier su nepobjediv duo. Soldier gađa na medium i long ako treba, a ovaj rješava na close range. Nije im ni problem protivnik sa Mercy u ekipi. Samo se treba postavljati zamke i držati se zatvorenog kako bi Roadhog bio učinkovit.

blowfish_cro kaže...
D-wook kaže...
blowfish_cro kaže...

A najbolje da s Reinhardtom idem na Pharah... Pa naravno da će se skrivati iza štita, u tome je poanta Reina u bilo kojem modu.

Pa zato i govorim, ali ljudi rađe idu solo i poginu nego se skrivaju iza štita. I onda je u takvoj situaciji bolje promjeniti heroja i držati se nekog od njih.

11 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Pa zato i govorim, ali ljudi rađe idu solo i poginu nego se skrivaju iza štita. I onda je u takvoj situaciji bolje promjeniti heroja i držati se nekog od njih.

Ja pričam o situaciji gdje igramo trojica zajedno uz komunikaciju preko TS. Da uđem solo u igru, ne bih išao s tom taktikom jer znam da ostalu dvojicu boli penis. 

11 godina
neaktivan

Malo offtopic ali svima koji namjeravaju genji skin nabaviti savjetujem da i hots dobije sansu jer je stvarno zabavna i dobra igra.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Hvala Battle.net-u što je dao Overwatch besplatno da se igra isproba i da osobno otklonim svaku potrebu da kupim ovu igru.

Nekoliko činjenica nakon par sati igranja:

-Overwatch je igra za ¨curice¨

-Overwatch je igra za one igrače koje se nisu našli u igrama poput : CSGO, Insurgency, squad,....

-Overwatch je igra za one koje vole team fortress i slične ¨crtano-šarolike¨ igre.

-Mehanika igra je casual, opcija u igri ¨competitive¨ ti izmami kiseo osmijeh na licu jer sa ovakvom mehanikom Overwatch ne može biti competitive.(ma koliko kod oni koji su već kupili igru sami sebe uvjeravaju da može)

-Ovako prešarena igra je vjerovatno ciljano namjenjena osnovno-ranosrednjoškolskoj publici kojima je ¨simpać¨igrati sa IJUUU!! curicama sa velikim manga očima.

-arhitektura mapa su vrlo dobro dizajnirane. iako su i mape prešarene otežano je na prvu vidjeti neprijatelja.

Razumijem da nije pošteno uspoređivati Overwatch sa insurgency ili squad ali samo vučem paralelu kakvoj je Overwatch igračoj publici namjenjen.

40 eura dati za overwatch je ravno ići glavom kroz zid.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2016 13:16 (MacolaToni).

2 23 hvala 1
17 godina
MacolaToni kaže...

Hvala Battle.net-u što je dao Overwatch besplatno da se igra isproba i da osobno otklonim svaku potrebu da kupim ovu igru.

Nekoliko činjenica nakon par sati igranja:

-Overwatch je igra za ¨curice¨

-Overwatch je igra za one igrače koje se nisu našli u igrama poput : CSGO, Insurgency, squad,....

-Overwatch je igra za one koje vole team fortress i slične ¨crtano-šarolike¨ igre.

-Mehanika igra je casual, opcija u igri ¨competitive¨ ti izmami kiseo osmijeh na licu jer sa ovakvom mehanikom Overwatch ne može biti competitive.(ma koliko kod oni koji su već kupili igru sami sebe uvjeravaju da može)

-Ovako prešarena igra je vjerovatno ciljano namjenjena osnovno-ranosrednjoškolskoj publici kojima je ¨simpać¨igrati sa IJUUU!! curicama sa velikim manga očima.

-arhitektura mapa su vrlo dobro dizajnirane. iako su i mape prešarene otežano je na prvu vidjeti neprijatelja.

Razumijem da nije pošteno uspoređivati Overwatch sa insurgency ili squad ali samo vučem paralelu kakvoj je Overwatch igračoj publici namjenjen.

40 eura dati za overwatch je ravno ići glavom kroz zid.

Opinions are like assholes, everyone has one and are often full of shit. . .

Nuff said o tvom rant postu 

15 godina

Probao malo. Neću ko kolega gore tako pljuvati, ali osobno mi nije sjela. Ne sviđa mi se kako se igra izvodi, brzina, pucanje, likovi i te magije ili abilltiyi. 

Ima zanimljivih shema, neki heroji su fora, ali ne sjeda mi to sve, gurati dotu u fps mi nije sjelo.

Svaka čast igri, ima dobrih fora i opcija, sve možeš riktati i podešavati, ali općenito, nije mi sjela i ne ću kuptii. Hvala blizzu na besplatnoj probi 

gl hf :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Igra je složena za ekipnu igru (iako ja uglavnom igram solo pa s kim me spoji...), imam brdo heroja, besplatno se dodaju game modovi i heroji.

Da bi se "savladalo" heroja i naučilo interakciju s drugim herojima (tko se upotpunjuje, tko koga kontrira) ipak treba malo više vremena nego jedan slobodan vikend. Ja još moram "naučiti" hrpu heroja.

Što se grafike tiče, takva je kakva je, i vjerojatno je ciljala na mlađu publiku, no i takva će biti dobra za 5 godina, Blizzard to jako dobro radi. Dodatno, vrti se skoro na svakom računalu 4-5 godina starosti, što uvelike pomaže održati bazu igrača.

Realno, najbolje je igrati s ekipom, ali i solo se može imati dobrih partija.

Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Isprobao sam ovaj free vikend i igra mi je odlicna, prvi dan sam bio pogubljen jer ima dosta caka koje treba pohvatati i nubovskih gresaka koje se moze napraviti, ali evo danas kako je treci dan da igram stvari su vec puno bolje (cak je tu i neki solidni 15-0 win streak haha). Kao sto je kolega rekao, interakcije izmedu likova su najvaznije i treba biti dobar sa vecim brojim likova da bi se prilagodilo mapi, situaciji i protivnickom timu.

Najbolje od svega mi je koliko se likovi razlikuju jedni od drugih po svojim sposobnostima i potezima, dok su neki ograniceni kretanjem, drugi se mogu penjati po zidovima, letjeti i teleportirati se, to sve skupa doprinosi akciji i brzini igre. Dok se s nekim likovima najbolje kretati u grupicama postoje oni koji su high skill high reward solo brijaci tipa Genji, Reaper, Tracer itd i fora je kad se uspije izvesti neki dobar play.

Pri niskim levelima je sve to skupa dosta random, nema strategije, ekipa samo uletava jedan po jedan i umire, tako da moze u pocetku biti frustrirajuce. Ja imam frenda koji je lvl 76 (nista spektakularno), ali kad smo nas dvojica bili u timu skori svaki gejm je bilo ekipe 100+ level sto u nasem sto u protivnickom timu, nerijetko oni sa 200+ levelom. S takvim igracima stvari izgledaju puno bolje i zabavnije, osjeca se kooperacija, a najbolji osjecaj je kad se uspjesno izvede neki combo.

Mali info, za sve one koji misle nabaviti igru sad je origins edition 35 eura u sluzbenom shopu.

Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina

Sve nije za svakoga i to je OK, netko voli "ozbiljniji" dizajn i grafiku tipa ARMA, Siege, Insurgency ili Squad. Meni osobno nije legao Squad jer mi je previse spor i dosadan gameplay, za moj ukus previse je tu ne radenja nicega da bi se na kratko desilo nesto (sto nuzno ne znaci da je lose, samo nije za mene) ali zato nisam otisao u temu Squada da pljujem niti igru a jos manje igrace koji ju igraju. 

Reci da je igra zato sto ima saroliku crtanu grafiku "za djecu" je smjesno i u najmanju ruku oglupo, Blizzard oduvjek dizajnira igre sa Cartoonish stilom, a uvijek su "easy to play hard to master" taj stil po njihovom "bolje stari" i njihove igre za 10 godina jos uvjek budu ugodne na oko, dok neki AAA naslovi danas, za par godina ce izazivat uvrtanje zeluca i izgledat odvratno. 

Izgled na stranu, Overwatch ima elemente mobe u FPS zarnu, ekstremno je timski orjentirana i biti sam u toj igri je UZASNO, mrzim ju igrati s randomima jer za razliku od drugih shootera (recimo Siege) nisam u stanju sam carry, ne mogu sam eliminirati neprijateljski tim i donjeti pobjedu vec sam ovisan o suborcima da zajedno izvedemo strategiju. Pretpostavljam da je taj problem i najveci svim pridoslicama u Ow, savjetovao bih svima koji testiraju da to ne rade sami, igra jednostavno nije osmisljena za "Lone wolf gameplay" vec u coporu protiv drugih. Teamwork beats all, i osjecaj kada drugi tim izdominirate svojom koordinacijom i kombiniranjem ultija je fenomenalan.

Ne igrajte sami!!! Cya around! 

Moj PC  
8 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice