Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 480.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

KLIK 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

danas sam igro u grupi mec sa prijateljima i kad ono protivnicka grupa isto Hrvati ,naravno ipak je moja grupa pobijedila :D ,igrali smo na ovoj halloween mapi ,bilo je gusto jako gusto ,tri runde se igralo,ja sam igro ripera i mi smo njima trecu rundu osvojili point ,a oni nama nisu jer sam ja iskoristio svoj ult u zadnjim sekundama i pobio petoricu sa ultom i jos jednog naknadno i naravno to nije bio play of the game .... nego je protivnicki riper bio kad je samo trojicu ubio i sad baš gledam higlhlights i nema tog momenta tamo iz tog meća nego samo kada sam trojicu ubio,mislim stavarno sramota to treba pod hitno popraviti ,sad nisam mogo snimit taj momenat jer inaće ne snimam cijeli game nego kad nešto napraviti dobro to nađem u highlightsu...

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Uff, što će ovo mijenjati taktike:

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

mislim da cu opet morat pocet igrat overwatch 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Isplati li se dat lovu na ovo,ako nemam s kim igrat?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...
Isplati li se dat lovu na ovo,ako nemam s kim igrat?

Igra je timski orjentirana, NE MOZES kao u recimo Siege, CoD S&D, CS sam izcarry neke situacije. Solo ce biti drugacije, nepotpuno iskustvo. Mada igru se isplati kupiti a ima i nas more koji igramo, sigurno neces bit smetnja.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina

Naći ćeš hrpu igrača online s kojima možeš igrat zajedno ako ne preferiraš solo bilo da igraš s našima il strancima.

Kak ti to ide: Imaš nekog na Friend listi, pridružiš mu se u partyu, kad ono njegov prijatelj također već s njim igra. Odigrate koji game, razmjenite par poruka / ili riječi na voice i on ti pošalje friend request. I tako u krug i skupi se ljudi dok si reko keks. 

16 godina

za mene se isplatilo iako imam priliku  vecinom igrat s nekim ali skoro ap uvijek igram sam za zabavu samo

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima koga da odigramo koji game...neka paci battle tag na pp :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I mene zanima ako je neko za igru pa nek me doda LeeVanCleef#21235

0 0 hvala 0
14 godina

Slobodno me dodajte, MALAPRINCEZA#21405 (don't judge my username  )

Mainam healere, pa ako vam treba neki pocket healer bitch, I'll be that bitch :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pozdrav ekipa, da li kod nas negdje ima za nabaviti fizicka kopija OW-a za PC? Znam da se jednostavno moze uzet digital copy, al ovako bi ljepse izgledalo na polici s ostalom zbirkom 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 11:15 (war3_tft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
war3_tft kaže...

Pozdrav ekipa, da li kod nas negdje ima za nabaviti fizicka kopija OW-a za PC? Znam da se jednostavno moze uzet digital copy, al ovako bi ljepse izgledalo na polici s ostalom zbirkom 

http://www.nabava.net/search.php?q=Overwatch+PC

14 godina
protjeran

Kako se tuljan nisam nabave sjetio. 

15 godina
TibzzX kaže...

Slobodno me dodajte, MALAPRINCEZA#21405 (don't judge my username  )

Mainam healere, pa ako vam treba neki pocket healer bitch, I'll be that bitch :D

dodat ću te danas ,a i ti možeš mene ZeNGe#2710

nas ima dosta ,svaki dan manje više igramo ali uvijek healer dobro dođe 

15 godina

Jel US battlenet još uvijek najjeftinija opcija za nabavku Overwatcha?

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Može li se nekako pristupiti PTR ili je to samo za službene testere?

0 0 hvala 0
15 godina

Koliko se ova igra može solo igrati, tj. igra li ekipa timski, sudeći po vašim iskustvima...tražim si neku igru da halam od nule, a kasnije možda nešto i competitive.

thanks

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Jel US battlenet još uvijek najjeftinija opcija za nabavku Overwatcha?

obična verzija da, a Origins verzija je bila prije 10ak dana na Game.co.uk je ispala cca 285 kuna sa poštarinom (kupio frendu), a sad je cijena tu negdje kao i na ED.

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Koliko se ova igra može solo igrati, tj. igra li ekipa timski, sudeći po vašim iskustvima...tražim si neku igru da halam od nule, a kasnije možda nešto i competitive.

thanks

Definitivno ne možeš igrati solo. Ako ti je tim loš, možeš biti pro igrač, imati 50 fragova i 5 zlatnih medalja ali vjerojatno nećete pobijediti, a pobjeda je jedino bitna za napredak.

Sad, koliko ekipa timski igra je čista lutrija. Na gold razini je još uvijek teško jer nikad ne znaš hoćeš li dobiti pristojan tim ili hrpu debila koji igraju snipera u napadu i ne pridonose apsolutno ništa. Najbolje je imati stalnu ekipu s kojom igraš, em dobivaš više experiencea, em imaš dobru komunikaciju i teamwork. A igrače lako nađeš online pa dodaš kao prijatelje, nije nužno da ih znaš. 

15 godina
blowfish_cro kaže...
fila2208 kaže...

thanks

Definitivno ne možeš igrati solo. Ako ti je tim loš, možeš biti pro igrač, imati 50 fragova i 5 zlatnih medalja ali vjerojatno nećete pobijediti, a pobjeda je jedino bitna za napredak.

Sad, koliko ekipa timski igra je čista lutrija. Na gold razini je još uvijek teško jer nikad ne znaš hoćeš li dobiti pristojan tim ili hrpu debila koji igraju snipera u napadu i ne pridonose apsolutno ništa. Najbolje je imati stalnu ekipu s kojom igraš, em dobivaš više experiencea, em imaš dobru komunikaciju i teamwork. A igrače lako nađeš online pa dodaš kao prijatelje, nije nužno da ih znaš. 

Hvala ti.

Klasika da, kao i sve takve igre, ali mislio sam možda ljudi više igraju timski ovakvu igru kad je skill ceiling nešto viši nego neki konkurentski shooteri.

Nitko od mojih iz klana nije uopće zainteresiran pa bih morao krenut solo od nule tražit ekipu izgleda.

thanks.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...

thanks

Jedine igre gdje sam do sad vidio dobar teamwork sa random ekipom i to skoro svaku rundu je Red Orchestra 2 i The Squad.

16 godina
neaktivan

Evo i moj tag, pa ako je netko za baciti koji game, samo nek pošalje poruku. :D Mercy#21506

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
blowfish_cro kaže...

.. pobjeda je jedino bitna za napredak.

a što bi to bio napredak u overwatchu? ubiranje xp-a da bi nagomilao više cosmeticsa? 

IMO ne moraš nikoga imati da bi igrao za zabavu, odnosno quick play. eventualno onaj tko želi gurati competetive bi trebao imati uigrani team.

ja većinu vremena igram ili solo ili sa 1-2 frenda.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
blowfish_cro kaže...

PTR instaliraš tako da iznad Play buttona u Battle.netu gdje ti piše regija (Europe) klikneš i odabereš PTR na vrhu. Side note: PTR se instalira kao zasebna igra, nije da se samo prebaciš na drugi server. Također sav progres i competitive u PTRu ne utječu na glavnu igru.

11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
blowfish_cro kaže...
fila2208 kaže...

thanks

Hvala ti.

Klasika da, kao i sve takve igre, ali mislio sam možda ljudi više igraju timski ovakvu igru kad je skill ceiling nešto viši nego neki konkurentski shooteri.

Nitko od mojih iz klana nije uopće zainteresiran pa bih morao krenut solo od nule tražit ekipu izgleda.

thanks.

Ma nije problem naći ekipu. Ja sam krenuo sam, nakon toga nagovorio frenda i sad u 2-3 mjeseca od kako igram sam skupio 20ak frendova na Battle.netu i stalno je netko online i igra. 

Uvijek se možeš i nama pridružiti, bolje i tebi i nama 

TibzzX kaže...
blowfish_cro kaže...

PTR instaliraš tako da iznad Play buttona u Battle.netu gdje ti piše regija (Europe) klikneš i odabereš PTR na vrhu. Side note: PTR se instalira kao zasebna igra, nije da se samo prebaciš na drugi server. Također sav progres i competitive u PTRu ne utječu na glavnu igru.

Hvala, baš bih probao Sombru (U igri, jel...) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 17:32 (blowfish_cro).
15 godina

Evo i moj nick Zajeb #2609

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

evo malo sombra mehanike (čudi me da tomo nije već zakeljio )

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice