Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 463.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

U 50 boxova dobio sve skinove osim Mercy, Reapera, Soldiera i Ane. Imam taman 3000 currencya pa kupim Mercy. Otvorim iduci box nakon par igri i dobim duplikat Mercy... gg

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Ma ja sam potrošio svu svoju sreću sa skinovima za vrijeme eventa vezanih za OI gdje sam meni najbolje skinove dobio u prva 2 boxa.

Jučer u prva 2 ništ posebno. Ikona i voice za Hoga.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
Trebo si cuvat do kraja eventa pare pa onda kupit skin koji ti fali.
Ozbiljno mi treba novi status.
11 godina

Dobro je 8 kutija dobio Reinhart skin novi,Reaper i Hog isto ovi novi imam 3k kredisa za onaj junk skin ako ne dobijem dok ne istekne sve u svemu zadovoljan sa RNGjesusom ovaj put.

1 0 hvala 0
14 godina
Raykip kaže...
Trebo si cuvat do kraja eventa pare pa onda kupit skin koji ti fali.

Da, ali morao sam ju imati odmah sada odmah (to mi je najigraniji lik, a skin je predobar), a i igram prilicno malo i ako ju nisam dobio u 50 boxova, nisam mislio da su bas neke sanse da cu ju dobiti u ovih par sto cu dobiti od igranja... Ali eto, svemir mi je pokazao :)

11 godina
neaktivan

Trenutak inspiracije 

2 0 hvala 0
16 godina
blowfish_cro kaže...

Trenutak inspiracije 

Nemoš mi igrat bastiona. I bolje da je neki Liverpoolov igrač bio nego Scumov.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
blowfish_cro kaže...

Trenutak inspiracije 

Nemoš mi igrat bastiona. I bolje da je neki Liverpoolov igrač bio nego Scumov.

Slažem se sa obje tvrdnje, ali ionako ozbiljnog nogometa nije vidio već par godina, a dobar je pun 

15 godina
neaktivan

mislim da bi nekim ljudima trebalo zabraniti da igraju mei.. srsly 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
kaj su trolali sa zidicem?
Battlenet - TheProdigy#2234
13 godina

Super mi je ova kolektivna frustracija s Mei

Enihu, Zenge je stavio u grupu pa ja keljim ovdje, Razerova edicija OW sluški :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma jučer sam uletio u partiju di ih je odmah 5-orica uzelo mei.. odigrao sam već par zabavnih takvih partija pa rekoh ok wth..

na kraju je bilo 3-4 trolla, igralo se control, nakon prve partije sam ragequittao.. trebalo mi je po 2 minute da dotrčim nazad do objective-a zbog debila.

a inače se često desi da netko trolla sa mei.. prekjučer jurim na objective nakon što sam poginuo sa reini-jem, vidim mei me gleda, duga ravnica ja upalim charge, a ona me walla.. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jedan play of the match :)

Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam i dalje dojma da je matchmaking loš. Jučer smo odigrali desetak mečeva i pobijedili 9! I to ne na osnovu nekog skilla ili teamworka već čisto jer je protivnički tim svaki put bio očajan. Nisu nam uspjeli uzeti prvi point, a mi smo redovito dobivali u 2-3 minute. U jednom gameu na Doradu nisu došli do prve krivine sa payloadom, prebili smo ih ko zečeve. Ovaj meč koji smo izgubili je na kraju bio najbolji, tu smo čak bili podjednaki i tijesno izgubili. 

Mislim, zabavno mi je kad ubijemo nekog tako pa se po chatu umjesto "gg ez" pokazuju poruke tipa "It was honor to play with you all." (Smooth, Blizzard, smooth), ali ipak bih volio barem nekakav challenge. Sad je to bila iznimka, često se događa i da nas totalno razbiju, a jako rijetko da su baš obje ekipe podjednake i da je napeto kroz cijeli game. Kakva su vaša iskustva? Je li na višim levelima bolje? 

0 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Ja sam i dalje dojma da je matchmaking loš. Jučer smo odigrali desetak mečeva i pobijedili 9! I to ne na osnovu nekog skilla ili teamworka već čisto jer je protivnički tim svaki put bio očajan. Nisu nam uspjeli uzeti prvi point, a mi smo redovito dobivali u 2-3 minute. U jednom gameu na Doradu nisu došli do prve krivine sa payloadom, prebili smo ih ko zečeve. Ovaj meč koji smo izgubili je na kraju bio najbolji, tu smo čak bili podjednaki i tijesno izgubili. 

Mislim, zabavno mi je kad ubijemo nekog tako pa se po chatu umjesto "gg ez" pokazuju poruke tipa "It was honor to play with you all." (Smooth, Blizzard, smooth), ali ipak bih volio barem nekakav challenge. Sad je to bila iznimka, često se događa i da nas totalno razbiju, a jako rijetko da su baš obje ekipe podjednake i da je napeto kroz cijeli game. Kakva su vaša iskustva? Je li na višim levelima bolje? 

Ja uletim u team koji gubi 9/10 mečeva... Nitko u voice-u, nitko ne mijenja heroja, itd...

Doduše, jučer sam imao 3 pobjede za redom u competitive, solo sam bio.

14 godina
neaktivan
Ja sam jucer, tj danas u 01 ujutro igrao i moram reci da nikad bolji team nisam dobio, komunikacija, svee je islo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma razumijem da su neki timovi loši i da ljude boli penis, ali zašto onda ne izbalansira to? Ne može se dogoditi da u jednom timu igra 6 kvalitetnih igrača, a u drugom 6 panjeva. Stavi po 3 dobra i 3 loša u svaki i bok. 

0 0 hvala 0
12 godina

Problem je taj sto igra ne zna tko je dobar a tko los ona samo zna koji si ti broj i tako slaze matchmaking zato je najbolje igrat u grupi sa ljudima koje znas jer ako igras solo to ti je vec kockanje jer uvijek ces naletit na budalu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Otvorio 15 kutija nisam jedan skin dobio od halloweena, samo tri victory posea

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Također. Apsolutno ništa, a frend koji svakodnevno igra sa mnom je dobio SVE osim Mercy. 

17 godina
blowfish_cro kaže...
Rodić kaže...

Također. Apsolutno ništa, a frend koji svakodnevno igra sa mnom je dobio SVE osim Mercy. 

Ja sam kupio 24 loot box-a za 20€, dobio sam u njima Mercy Halloween skin i D.Va neki legendarni skin. Od 10-ak što sam dobio igranjem nije ništa pametno ispalo.

16 godina

Ja došao do lv 100 i krenio ponovo  brzo lvlat i u part tih boxova od lv1 do lv 6 dobio Mercy, Anna, S67 (hallow skinovi) i stari Reaper Legendary.

Htio sam stavit sliku vamo u temu, al od oduševljena slučajno napravio post u Heartstone temi na bug forumu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Izašle su patch notes za PTR.

Od velikih promjena bih izdvodio 25% duže punjenje za sve ulte i zeru promijenjen način levelanja. Nema više brzo nakon stotke, ali zato ne treba više 22k nego 20k xpa za ding.

Blizzard naglašava da je ovo PTR i da će vrlo vjerovatno dolaziti do puno promjena jer ce navodno ptr trajati dosta dugo.

2 0 hvala 0
16 godina
udarnik60 kaže...

Izašle su patch notes za PTR.

Od velikih promjena bih izdvodio 25% duže punjenje za sve ulte i zeru promijenjen način levelanja. Nema više brzo nakon stotke, ali zato ne treba više 22k nego 20k xpa za ding.

Blizzard naglašava da je ovo PTR i da će vrlo vjerovatno dolaziti do puno promjena jer ce navodno ptr trajati dosta dugo.

Ovo mi se jako sviđa

10 godina

Odlična vijest, ovo je postalo stvarno bezobrazno kad jednom timu krene malo bolje u comp playu krenu spamat ulte ko nenormalni, umreš od ulte, vraćaš se do tima i umreš na isti način od istog lika. 

15 godina
neaktivan

do kada traje ovaj halloween event, da prije kraja kupim još koji skin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

D.Va buffana, a već sad mi je najčešći heroj 

I meni se sviđaju rijeđi ultovi, doprinijeti će taktici i trebati će više skilla. 

0 0 hvala 0
10 godina
nine kaže...

do kada traje ovaj halloween event, da prije kraja kupim još koji skin.

Do 1.11.

14 godina
neaktivan

još jedan potg :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 8:25 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Ajde ako netko igra od domaćih nek me doda Pellin#2682 pa da bacimo koji quickplay ;) Ima nas par RL prijatelja igramo al što nas je više to bolje :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice