Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 463.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)
The_K kaže...

Ako netko igra competetive i nije mu problem tu i tamo igrat tank-a i healera a ne samo dps-a dodajte me CROJustice

priključi se na https://discord.gg/bPUqKWh , ima uvijek netko online voljan igrati

Steam: Dalthor85 Xfire: Dalthor85 Raptr: Dalthor
11 godina
odjavljen

pozdrav, 

imam pitanje vezano uz igru naravno, naime rijec je o crnoj slici koja mi se neocekivano pojavi tokom igranja, i to se nazalost pocelo pojavljivati nakon kupnje drugih grafickih kartica, na dvije 980ti je igra radila super, dapace radi ona i sad odlicno, bez trzanja i toga ali mi odjednom dodje crna slika, sve ostalo vidim, slicicu svog lika dolje u kutu, energiju, ammo i sve to, cujem sve, ali ta crna slika stoji.

citao sam na forumu od battlenet-a i neki kazu da je to bug koji je nastao jos od Beta verzije, ali cudno mi je to jer ga nisam imao na starim karticama. da li mi netko moze dati neki savjet kako da to rijesim ako je ikako i moguce ... hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

imam problem ,danas sam updejto grafičku i počelo me izbacivat iz igrice i piše your rendering device has been lost !application closing !

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ako obojica imate nVidia kartice moguće je da je do novih drivera (ako ih je bilo). Meni se nakon jednog updatea drivera dogodilo da mi slika postane zelena usred igre, a HUD normalno izgleda i to se ne bi popravilo dok nisam izašao. Tako par puta pa sam vratio stare drivere i sve je bilo ok.
Ozbiljno mi treba novi status.
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen

koje drivere imas ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...

koje drivere imas ? 

za nvidiu geforce 650ti verzija 372.90

10 godina
neaktivan

znaci vratio sam staru verziju drivera i dalje isto i pise mi display driver stopped responding and has recovered

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skini DDU, udi u safe mode na windowsima , pobrisi drivere DDU-om, instaliraj druge pa onda rebootaj.
10 godina
neaktivan
Uradio sam sve to si rekao,usao u safe mode obriso drivere preko tog programa,onda mi se sam resetiro komp i ja sam instaliro najnoviji driver i onda sam resetiro komp kad ono crna slika i dolje plava traka , ikone nevidim sve crno i stalno mi se resetira komp sam od sebe
10 godina
neaktivan
Mislim da tu vise nema spasa ,izgleda da cu morat rusit sistem
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozz

Neki me znaju vjerojatno iz CS:GO topica, no da obavijestim malo i domaće Overwatch igrače. Pokrenut je OWadria.org portal te od danas kreću OW Saturday Draft turniri!

Portal se nalazi na adresi https://owadria.org, a od stvari za istaknuti svakako bi naveo:
- rang listu domaćih igrača Overwatcha - www.owadria.org/overwatch-rang-lista
- discord server sa 700+ korisnika - www.discordapp.com/invite/SXYSuTD
- tjedne Overwatch turnire, i drugo.

Trenutno se bavimo time da se ljudi međusobno upoznaju, pa u tu svrhu organiziramo "Overwatch Adria Saturday Draft", nešto što je vani poznato pod imenom "Minuteman".

Ukratko, to su natjecanja koja su složena tako da se bilo koji igrač može prijaviti, napisati koji je rank, koje klase igra te onda završiti u timu koji bi trebao biti donekle balansiran. Nagrada nema, no to nije cilj turnira - već druženje, upoznavanje i učenje. Više detalja o kupu nađite na linku: www.owadria.org/overwatch-adria-saturday-draft/

Naravno, kada se igrači i timovi isprofiliraju, imamo spremne i druge stvari kojima ćemo vas iznenaditi.

Ako imate bilo kakvih primjedbi ili pitanja, možete me kontaktirati tu ili na https://owadria.org. Posjetite nas i na Facebook stranici - https://www.facebook.com/blizzard.overwatch.adria/.

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg

5 1 hvala 1
17 godina
Professeur kaže...

Trenutno se bavimo time da se ljudi međusobno upoznaju, pa u tu svrhu organiziramo "Overwatch Adria Saturday Draft", nešto što je vani poznato pod imenom "Minuteman".

Ukratko, to su natjecanja koja su složena tako da se bilo koji igrač može prijaviti, napisati koji je rank, koje klase igra te onda završiti u timu koji bi trebao biti donekle balansiran. Nagrada nema, no to nije cilj turnira - već druženje, upoznavanje i učenje. Više detalja o kupu nađite na linku: www.owadria.org/overwatch-adria-saturday-draft/

Sve je to lijepo, na žalost uz obitelj i tako, teško da bih se mogao prijaviti i biti siguran da ću biti slobodan kada će se igrati.

Želim sreću s organizacijom i uspješan turnir!

11 godina
neaktivan

Ima nekog za game i TS? Dvojica smo za sad i loši smo 

0 0 hvala 0
11 godina
blowfish_cro kaže...

Hmmm dvojica i TS pa ste losi... pa jedan nek uzme Reinhardta a drugi neki support tipa Lucio i to ti je win kombinacija jer cete igrat

sinkronizirano i suprotni tim ce se namucit ako nisu svi premade.

Battlenet - TheProdigy#2234
11 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...
blowfish_cro kaže...

Hmmm dvojica i TS pa ste losi... pa jedan nek uzme Reinhardta a drugi neki support tipa Lucio i to ti je win kombinacija jer cete igrat

sinkronizirano i suprotni tim ce se namucit ako nisu svi premade.

Ma pokušavamo se uskladiti, Rein je uvijek standardni ako ga netko ne uzme prije. Ali relativno smo novi, tek prije par dana počeli igrati competative i dosta nas deru. Čini mi se da je matchmaking loš, ali možda možda sam samo frustriran 

9 godina
neaktivan
A tak je i meni. Stuck sam oko 2350 i ful je tesko doc mi do platinuma iako sam vrlo solidan igrac. Isfrustriram se zbog toga sto vecina s kojim me matchmakea kao da ne shvacaju osnovne mehanike igre. Nije bitno prebolesno ciljati, samo da je tim organiziran i da kombiniramo ultije dobili bi 60% gejmova i penjali se. Isto ono dvojica umru i glupi tim ide 4v6 sto ce tesko dobiti. Bolje je cekati tim da se respawna. Stalno mi se dogadja da umiru 1 po 1 i ne cekaju tim. Osnovne mehanike wtf !
11 godina
neaktivan

Slažem se, komunikacija i grupiranje je najbitnije. Ako pola tima umre, a ostali srljaju bezveze događa se da oni umru minutu nakon toga i uvijek je samo pola ljudi na objectivu. Stvar je u tome što ljudi ili muteaju voice chat ili su balavurdija ili melju na ruskom. Osim toga i nitko ne sluša savjete pa se gotovo nikad ne napravi kvalitetan omjer DPS/Tank/Support. 

Jučer sam recimo naletio na tipa koji isto nije bio neki igrač, ali je pričao sa mnom i uspjeli smo spasiti gejm kombinacijom ulteva. Ogon po gotovnosti ruske lezbijke i Nerf this! - sajt čist 

Edit:
Jučer omjer 6 pobjeda, draw i poraz. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 8:05 (blowfish_cro).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, frend me je zamolio da pitam ako netko želi kupiti Overwatch: Origins Edition. Cijena je 20 eura.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Flue kaže...

Pozdrav, frend me je zamolio da pitam ako netko želi kupiti Overwatch: Origins Edition. Cijena je 20 eura.

Key ili account?

14 godina

Nesto se govori da bi moga update veceras. Halloween update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Da, ako upalite b.net, pocet ce background dl za Overwatch.
11 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan

Skinulo i meni. Zna li netko što dolazi sa updateom? 

0 0 hvala 0
16 godina
blowfish_cro kaže...

Skinovi za Noć Vještica i novi mod (neki zombiji).

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
11 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
blowfish_cro kaže...

Skinovi za Noć Vještica i novi mod (neki zombiji).

Da, vidim sad. Dobar je ovaj mod, 4 heroja i braniš vrata od AI protivnika. Obični neki minioni, Reaper, Junkrat, Roadhog i Mercy. 

17 godina

Službena najava Halloween eventa:

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Otkrivanje pozadine Talon organizacije:

October Patch in a minute:

http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20749875377

Otvaranje 101 Halloween loot boxa:

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

evo ja sam u free lootboxu dobio novi skin, inače nisam takve sreće :)

odličan je patch i novi brawl je jako zabavan!

Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dobio reaper skin iz prvog free loota. Brawl je fora, samo jer hard mode jako zahtjevno :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice