Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 463.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)
TomoR kaže...
BDS kaže...
Ukulele kaže...
BDS kaže...

Vise puta sam ubijo i mapu, sljedeci dan kad smo dosli na mapu imali smo sta i vidjeti, samo krš i lom...blizzard je popizdio. Nerf je bio neophodan :)

Jel ovo isto kao i kada si spasio cijeli New York u Divisonu i nije ti bilo jasno zašto ljudi još uvijek igraju tu igru? 

Ja bih da Tekno dođe reć dvije tri o bakinom Genjiju pihihihi

Tekno me je znao spektejtat po cijele dane, snimati, na kraju dana bi znao napraviti polusatne "best of day"...svi smo se znali skupiti i gledati, morao sam objasnjavati svaki potez, znali smo tako docekati jutra.

Sad, je'l Tekno stalker ili fan?

Tekno je voajerčina stara :) 

Ma zezam se... petak je, traba se malo i zabavit. Pogotovo kad me tetka vuce za jezik.

14 godina
neaktivan

valjda imaju nekih problema jer me ovo sad dočekalo 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 20:13 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odigral sam ovih prvih 10 mečeva(7W-3L), dosta njih je čak kratko trajalo.

2724 bodova (platinum)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

Odigral sam ovih prvih 10 mečeva(7W-3L), dosta njih je čak kratko trajalo.

2724 bodova (platinum)

Evo i ja sam konačno odigrao tih 10 placement matcheva.

6W-3L-1D (izgleda da draw broji kao loss...), sveukupno trajalo 2h. Platinum skill tier (2751 skill rating)

Uglavnom, top 30% nije ništa pohvalno...razočaran sam :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 12:42 (Teknokyo).
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, ima li tko da bi zaigrao na pc-u, moze como, moze quick, meni sve jedno, glavno da se zabavimo 😊

Moj tag je Zeppelo#2721

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2016 19:35 (Zeppe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ekipica, free weekend je konzolašima (9. - 12.09.) pa tko nije još može probati ;)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Neki lik je u Koreji postao "najbolji" Overwatch igrač na leaderboardu sa samo jednom pobjedom u 236 meča. Imao je jednu pobjedu, 2 DRAW i 233 poraza, ali je uspio "aktivirati" Underflow u programu i prebacilo ga na prvo mjesto (valjda je trebao ići na -1 mjesto...)

http://overlog.gg/detail/overview/119128200111001038142132

https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/528dg0/3_koreans_become_worlds_top_rank_using_underflow/

http://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20748936996

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

pihihihi

Ali treba znat past toliko.

15 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

pihihihi

Ali treba znat past toliko.

Kuky i Pirat znaju kako! Kad pretražuješ leaderboard nikog ne pronađe! ;)

13 godina
Teknokyo kaže...

Nije njima dvojici za vjerovat, pogotovo ne ovom Kukičastom <3

17 godina
Ukulele kaže...
Teknokyo kaže...

Nije njima dvojici za vjerovat, pogotovo ne ovom Kukičastom <3

Čeka u mraku i vrši strateške napade?

13 godina

Aa, ninđa glavom i bradom 

9 godina
neaktivan

Ovo je valjda jedina multiplayer igra koja me opusti u par gameova prije spavanja. I love this game!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
MijoC kaže...

Ovo je valjda jedina multiplayer igra koja me opusti u par gameova prije spavanja. I love this game!

I mene, ali pod uvjetom da je zadnja partija zavrsila pobjedom ili da sam dobro odigrao jer ponekad

radim takve gluposti da se sam sebi cudim sto mi je to trebalo LOL.

Sto inace igrate quick match, competitive ili brawl?

Battlenet - TheProdigy#2234
9 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...
MijoC kaže...

I mene, ali pod uvjetom da je zadnja partija zavrsila pobjedom ili da sam dobro odigrao jer ponekad

radim takve gluposti da se sam sebi cudim sto mi je to trebalo LOL.

Sto inace igrate quick match, competitive ili brawl?

Quick match, ma competitive ne igram nikada ni u jednoj igri solo, nema to smisla. Nacin na koji igram je da se zabavljam, tipa uzmem Parah i pokusavam one shoot enemy Mercy, ili uzmes Reapera i portam im se iza ledja i one shot ih. Igra nudi toliko mini strategija i nacina igranja, ovisno o heroju/mapi da je to bolesno, ili kad igras Control match pa ultas s Winstonom i razbacas ih okolo. Feedeback skilova i osjecaj dok igras je vrh i igra je napravljena da se zabavis i ono sve je brzo, meni, mm, 30 sec nakon sto pokrenes battlenet vec igras, cista pixel zabava i uzivanje. Svaka cast blizzu, e sada, kada bi jos napravili SC universe mmo sa overwatch mehanikama, i 3-4 cijela planeta, ogromne svjetove, ako itko moze onda je to blizz i to bi bio next step u gamimg svjetu...

14 godina
neaktivan

ma igra je VRH :)

mi rokamo manje više competitive od kad je izašla sezona 2.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Meni je quick match postao zamoran jer tu bas solo nemozes puno napravit i rijetko kada igraci igraju timski, dok je kod competitive situacija

puno bolja i vecinom se svi trude igrat kao tim.

Meni je zabavno kad pobjedimo kao tim ili da barem igramo kao tim pa makar izgubili, dok quick match moze bit zabavan samo kao

poligon za isprobavanje i vjezbanje s novim (neistrazenim) herojima.

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
MijoC kaže...
Zemljanin kaže...
MijoC kaže..

Quick match, ma competitive ne igram nikada ni u jednoj igri solo, nema to smisla. Nacin na koji igram je da se zabavljam, tipa uzmem Parah i pokusavam one shoot enemy Mercy, ili uzmes Reapera i portam im se iza ledja i one shot ih. Igra nudi toliko mini strategija i nacina igranja, ovisno o heroju/mapi da je to bolesno, ili kad igras Control match pa ultas s Winstonom i razbacas ih okolo. Feedeback skilova i osjecaj dok igras je vrh i igra je napravljena da se zabavis i ono sve je brzo, meni, mm, 30 sec nakon sto pokrenes battlenet vec igras, cista pixel zabava i uzivanje. Svaka cast blizzu, e sada, kada bi jos napravili SC universe mmo sa overwatch mehanikama, i 3-4 cijela planeta, ogromne svjetove, ako itko moze onda je to blizz i to bi bio next step u gamimg svjetu...

Možda jednog dana kad wow umre (ako umre). Zašto bi radili konkurenciju sami sebi? :)

9 godina
neaktivan
Teknokyo kaže...
MijoC kaže...
Zemljanin kaže...
MijoC kaže..

Možda jednog dana kad wow umre (ako umre). Zašto bi radili konkurenciju sami sebi? :)

Wow je undead lol, umro davno, ali se koprca, iako da se ne lazemo najbolji mmo na sjvetu, bez konkurencije, ALI, 2020 ce brzo, a zamisli samo da imas planete, svemirske brodove, overwatch mehaniku pucanja, SC lore i sve, da bude nastavak price u SC, da stigne neka nova super uber prijetnja iz najdaljeg kraja svemira. 

17 godina

Kako riješit neke (vrlo) teške achievemente:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uzeo i ja igru prije kojih tjedan dana i super mi je !

Hvala bogu blizzard rijetko kad razocara sa svojim naslovima i ovo je takoder pun pogodak, nesto malo drugacije i dovoljno zabavno i raznoliko da me zadrzi pred ekranom neko vrijeme Samo sto heal klasu nekako za sada izbjegavam

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Hanter kaže...

Uzeo i ja igru prije kojih tjedan dana i super mi je !

Hvala bogu blizzard rijetko kad razocara sa svojim naslovima i ovo je takoder pun pogodak, nesto malo drugacije i dovoljno zabavno i raznoliko da me zadrzi pred ekranom neko vrijeme Samo sto heal klasu nekako za sada izbjegavam

Ja pak najvise igram heal klasu i to Lucio koji je ultra zabavan :-)

14 godina
neaktivan

Je Lucio je i meni od healera najzabavniji, ima taj speed boost, moze healat, itd. i naravno volim netkog baciti sa ruba mape s njime

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Lik igra Lucio-a sa DJ Hero "pločama":

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Spekulacije o heroju prezimena Liao:

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Kako stojite u competitiveu? Jučer sam krenuo sa placementima, nisam baš igro Overwatch u zadnje vrijeme. Prvi game odlično prošlo, bilo gusto al dobili, Reinhardta sam igro. A onda se zaredaju 3 matcha u kojima doslovno mi ne uspijemo capat prvi checkpoint, a oni ga zauzmu u 10 sekundi doslovno.  Sad mi se uopće više ne igra competitive, nema smisla da se to desi 3 puta zaredom. A quickplay nitko ne shvaća nimalo ozbiljno i ne igraju timski. Ne znam ni oću odradit te placemente, nije mi problem gubit, al brate daj mi barem šansu neku. 10 min traje nemam ni kad bacit ulti, totalna glupost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Kako stojite u competitiveu? Jučer sam krenuo sa placementima, nisam baš igro Overwatch u zadnje vrijeme. Prvi game odlično prošlo, bilo gusto al dobili, Reinhardta sam igro. A onda se zaredaju 3 matcha u kojima doslovno mi ne uspijemo capat prvi checkpoint, a oni ga zauzmu u 10 sekundi doslovno.  Sad mi se uopće više ne igra competitive, nema smisla da se to desi 3 puta zaredom. A quickplay nitko ne shvaća nimalo ozbiljno i ne igraju timski. Ne znam ni oću odradit te placemente, nije mi problem gubit, al brate daj mi barem šansu neku. 10 min traje nemam ni kad bacit ulti, totalna glupost.

Moj prvi placement game je bio draw (draw racuna kao loss), zatim sam izbugio 3 za redom, a nakon toga dobio 6 komada. Bacilo me u platinum (~2700 skill rating). Sve to putem solo queue sistema (još uvijek imam živaca :). Uglavnom, ako tebe to živcira što ne nadješ tu nekog na forumu i prijaviš se s njim?

Overwatch adria discord je isto aktivan : Overwatch Adria Discord

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 10:50 (Teknokyo).
10 godina

Prvi sam igro sam, ove ostale s frendom koji je 2300 rating, ja eto nisam ni odradio placement mečeve. Samo sam htio komentirat kakav je nebalans bio u ta 3 gejma. Ako uhvatim vremena i živaca možda i nađem neki team. Trenutno mi je Legion špica. 

12 godina

Ako netko igra competetive i nije mu problem tu i tamo igrat tank-a i healera a ne samo dps-a dodajte me CROKJustice

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 13:37 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice