Istina ne treba forsirati i siliti samo ce covjeku igru da zgadi,pauza da se malo odmori i zazeli uvijek dobro dodje.
Dok ja evo jos od CS 1.5 nisam ovoliko sati dnevno igrao pucacinu inace sat maximalno dva ako je FPS MP igra i dosadi mi OW bogme pogotovo vikendom kad imam vremena znam zaglaviti po 4-5 sati dnevno a to mi se nije dogodilo ima godina i godina.
Ali i ja namjeravam odmoriti kad Legion izadje nalevalati lika ili dva zavisi koliko levelanje dobro bude pa se vratiti na OW opet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ko bi reko da ovaj stroj pod moj pc pogoni ovu igru na 30 fps naravno bilo bi pozeljno upgradeati ga u odnosu na ove moderne pc-e ili kupit novi jednostavno je valda tak igra dobro optimizirana da se moze vrtit na intel core 2 duo e7300 procesoru :D po ovom procu nebi mogo uopcevaljda upalit igru kad pise u zahtjevima na battlenetu da treba i3 procesor minimalno
malo više detalja. Screenshot?
jesi probao reinstall b-net-a? ili naravno googlaj grešku možda nađeš nekaj pametnoga.
naravno da možeš
Probaj prvo logout uraditi pa login
Provjeri datum i vrijeme u windowsima.
Live je OW rang lista domaćih igrača: http://www.gamer.hr/overwatch-rang-lista/
Sve što treba napraviti za dodati sebe na listu je ostaviti svoj battletag (case-sensitive!) na OW Adria Discordu ili u komentarima službene obavijesti.
Vidimo se ;)
Spreeezy: kako da dokažem da sam najbolji HR igrač?
Spreeezy: idem napraviti sustav koji skuplja rankove svih igrača
Spreeezy: ja sam genije
http://www.technobuffalo.com/2016/07/19/overwatch-ana-is-live-as-the-newest-overwatch-patch-hits/
dosla je ANA :D
Live je OW rang lista domaćih igrača: http://www.gamer.hr/overwatch-rang-lista/
Sve što treba napraviti za dodati sebe na listu je ostaviti svoj battletag (case-sensitive!) na OW Adria Discordu ili u komentarima službene obavijesti.
Vidimo se ;)
Izgleda da su pobjede zbugane ili je to ukupni broj pobjeda iz quick play i competitive igre?
Ukupni broj qp + comp. Promijenit cemo to ubrzo
Edit: Dodan comp win-loss i winrate.
Spreeezy: kako da dokažem da sam najbolji HR igrač?
Spreeezy: idem napraviti sustav koji skuplja rankove svih igrača
Spreeezy: ja sam genije
više nije :D
Naravno da sam zadnji na listi
Pih, nemam ni Facebook, a ne idem ni na Discord.
Ukratko, nema me na listi pa sam automatski najlošiji u HR. Vi ostali se možete tješiti da ima netko iza vas.
ovako trebam pomoc dali Overwatch ima podrsku za CF ili nema posto kad upalim igru radi dobro nekih 15 sec i onda mi pocrveni ekran i nemogu nista raditi jedino restart pc
ovako trebam pomoc dali Overwatch ima podrsku za CF ili nema posto kad upalim igru radi dobro nekih 15 sec i onda mi pocrveni ekran i nemogu nista raditi jedino restart pc
Prema googlu ne radi od zadnjeg patcha i moraš isključit.
jel se može namjestiti da se sa sniperom ne mora držat desni klik?
Da svaki heroj ima svoje opcije i snajperi imaju dali da drzis dugme dok zoomas ili da samo pritisnes.
jel mozes reci kako da namjestim samo da pritisnem?neznam bas engleski
jel mozes reci kako da namjestim samo da pritisnem?neznam bas engleski
Options>Controls izaberi iz drop down menu na desnoj strani Widowmaker scrolaj do sekcije HERO i nađi TOGGLE ZOOM i stavi na ON
Pozdrav, tražim ljude za ranked overwatch, nek se javi u pm tko je zainteresiran i relativno normalan i ne toliko loš :3
Skontam danas da su ubacili mod novi i ove skinove povodom olimpisjkih igara. I akd sam pregledavo neki album na redditu, 2 skina mi zapnu za oko (Genji i Dva).
Dođem doma, skinem update, vidim da sam dobio đabe loot box, otvorim ga kad ono ...
Ljudi kukaju na redditu kak neće nikad dobit svoj najdraži skin pošto ti garantiraju samo 1 item iz novog seta, a moš dobit dupliakt.
ja dobio za sada Genji skin, Lucio (onaj žuto plavi) i oba tracerina, sve sa Ria. Jako sam zadovoljan :D
EDIT: evo sada i Artic Zarya ali to nije special vec obican legendary