Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 457.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Trazim neku ekipu za igrat.Pa ko oce nek me doda :) Hrza23 #1120

Evo jedan jumpshot od jucer :)

http://plays.tv/video/5783fc7305f5dc2714/-easypeasy-jumpshot?from=user

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Overwatch (Blizzard studios)

SOMBRA

Introducing Ana

Ana Origin Story

steam id: Tormento_Cro ; Origin ID: Tormento_Cro ; BattleTag: Tormento#2662
15 godina
neaktivan

izgleda fantasticno :)

bas se radujem novom heroju. Viva la Ana

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Jel se zna kad dolazi?

Izgleda kao još jedan igriv support heroj. Ovo je prva igra u kojoj mi nije problem igrati support 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

moja slobodna / osobna procjena, za jedno dva tjedna od sutra (maintenance), tako je manje vise sa svim njihovim patchevima koji su na PTR-u

steam id: Tormento_Cro ; Origin ID: Tormento_Cro ; BattleTag: Tormento#2662
17 godina

Odigrao prvu partiju s Anom. Moram priznati da super igriv heroj. Već vidim da će biti jako korisna u na nekim mapama gdje iz daljine može slati health.

Pogotovo kad se skupi negdje par njih na jednom mjestu, pa može pucati po svima, ako pogodi svog health gore, ako njihovog njima health dolje 

Sad je malo neigrivo jer svi hoće Anu, sad smo igrali mapu holywood mapu s 5 Ana, i jednim mcreeiom. Uglavnom ne igrivo.

D.va je nažalost postala još jača, manje joj treba da skupi Ultimate, a ultimate više ne ubija nju samu, a i vrijeme da pobjegneš od eksplozije se smanjilo s 4 na 3 sekunde.

Imam osječaj da ćemo viđati sve više D.va po mapama.

Velika novost je da o kompetitivnom modu više nema hrpe istih heroja, dakle jedan heroj po momčadi.

Što je i dobra a i loša stvar. Mogli su barem ostaviti maksimalno jedan dupli par, jer nekad je stvarno potrebno duplirati jednog heroja da bi se nešto dobilo.

Sve u svemu, relativno zadovoljan s ovim, Ana će biti veći uspijeh od Lucia...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Odigrao prvu partiju s Anom. Moram priznati da super igriv heroj. Već vidim da će biti jako korisna u na nekim mapama gdje iz daljine može slati health.

Pogotovo kad se skupi negdje par njih na jednom mjestu, pa može pucati po svima, ako pogodi svog health gore, ako njihovog njima health dolje 

Sad je malo neigrivo jer svi hoće Anu, sad smo igrali mapu holywood mapu s 5 Ana, i jednim mcreeiom. Uglavnom ne igrivo.

D.va je nažalost postala još jača, manje joj treba da skupi Ultimate, a ultimate više ne ubija nju samu, a i vrijeme da pobjegneš od eksplozije se smanjilo s 4 na 3 sekunde.

Imam osječaj da ćemo viđati sve više D.va po mapama.

Velika novost je da o kompetitivnom modu više nema hrpe istih heroja, dakle jedan heroj po momčadi.

Što je i dobra a i loša stvar. Mogli su barem ostaviti maksimalno jedan dupli par, jer nekad je stvarno potrebno duplirati jednog heroja da bi se nešto dobilo.

Ovo je pretpostavljam sa PTR-a?

Sve mi je super, ali zakaj misliš da je D.Va nažalost još jača, pa heroj je bio ultra underpowered.

17 godina

Underpowered?

Pa ona iza reina je praktički bila smrta na malom prostoru. Da ne spominjem range koji ima s ultimateom. Plus ogroman health, i čak i onda kad ga riješiš nije bila mrtva.

Nebi rekao da je bila toliki underpower, ali sad s ovim, imat ćemo 4-5 njenih eksplozija po partiji, a to mi ne zvuči nimalo obečavajuće.

Pogtovo van kompetetivnog moda, gdje se može igrati s više različitih heroja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

najbolja vijest je definitivno nemogučnost stackanje heroja!!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

zašto to misliš? šta je stvarno toliko dobra? 

što se tiče lucia ,nisam igrao support jer mi je uvijek bio predosadan ali zadnjih par dana igram lucia i stvarno mi je odličan heroj!

prvi put da uživam u supportu 

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
rooswelt1991 kaže...

zašto to misliš? šta je stvarno toliko dobra? 

što se tiče lucia ,nisam igrao support jer mi je uvijek bio predosadan ali zadnjih par dana igram lucia i stvarno mi je odličan heroj!

prvi put da uživam u supportu 

Pa i ja nikad nisam igrao support iz istog razloga kao i ti, ali s Lucio sam počeo igrati jer mogu igrati brzo, napadački nepredvidljivo a i dalje biti dobar healer.

S Anom nećeš biti na prvoj liniji kao s Luciom, ali nećeš biti ni daleko. Nećeš imati puno killova, ali ćeš oduzeti dosta energije ekipi, a i pomoći ćep svojim u borbi.

Posebno mi se sviša onaj Sleep metak, bit će odičan za rješavanje Bastiona u turret modu. VOlio bi da sleep traje duže, ali nije ni ovo loše

17 godina

Evo, i Rhykker napravio analizu najavnih videa za Anu:

Ana nije Sombra, ali daje hint da će idući char, 23-i biti Sombra. Eh, i onaj skin što komentira da bi bio Sombra, to je u nekom drugom videu bilo, je jedan od Aninih skinova.

Evo, tu su svi Anini skinovi prikazani:

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2016 14:27 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja igram Zaryu i super mi je.

imam veoma pozitivan omjer izgubljenih/dobivenih matcheva a što je najbolje uvijek sam jedan od boljih i skoro u svakom matchu se nalazim na listi za glasanje.

trenutni omjer karijere mi je 13 killova 5 deathova po matchu, jel to ok?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ja igram Zaryu i super mi je.

imam veoma pozitivan omjer izgubljenih/dobivenih matcheva a što je najbolje uvijek sam jedan od boljih i skoro u svakom matchu se nalazim na listi za glasanje.

trenutni omjer karijere mi je 13 killova 5 deathova po matchu, jel to ok?

Iskreno mislim da KDA nije baš prebitan u ovakvom tipu igre.

17 godina

Evo, ovdje lik, i cijeli njegov team prvi puta igra sa Anom:

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Evo, ovdje lik, i cijeli njegov team prvi puta igra sa Anom:

jel zna tko koliko radi damage-a puška?

čudno mi je gledati kak noscopaju ,a metak ide ravno?? wtf?čemu onda nišaniti?

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel zna tko koliko radi damage-a puška?

čudno mi je gledati kak noscopaju ,a metak ide ravno?? wtf?čemu onda nišaniti?

Puška radi DoT (Damage over Time), ukoliko sam dobro vidio, po tome kada on bude pogođen jednim metkom radi 80 damage. Da li ima HS multiplier, to nisam uspio zaključiti iz gameplay-a od lika.

17 godina
neaktivan

Btw., jučer sam gledao stream i lik je bio u Blizzardu prije jedno mjesec dana i znao je za ovog champa, također je rekao da Ana nije Sombra, dakle Sombra je neki budući heroj koji izlazi i trebao bi biti zlikovac.

1 0 hvala 2
11 godina

Odigrao 5-6 partija,zanimljiva je i zabavna bar prvi dojam,ablitiji su fantasticni,onaj AOE heal i heal deny ako enemya pogodis i range je strasno dobar,onaj sleep odlican ali tezak za pogoditi doduse nemam jos ni 10 partija ali zasigurno nije lagan.
Ulty je bolestan koliko je dobar,samo zavisite od suigraca jer ga na njih bacate,ali mcree ulty se napuni za sekundu kad je ono na njemu,genji sa sword ultijem pomete sve u par swingova strasno strasno dobar ulty tek u rukama pro igraca sta ce da bude,nadam se da ce biti competative ovaj heroj jer ce biti zanimljivo gledati ovakvo nesto u rukama odlicnih igraca.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ima itko informacije o kakvom je patchu jučer bilo riječ? naime, jučer kad sam prestao igrao oko pola 12 mi je skinulo nekih cca 50mb update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Za one koje zanima, Ana nema headshot multiplier. Kad je unscoped puca projektile, a kad je scoped onda ima hitscan.

EDIT

The fuck blizzard?

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 11:18 (Raykip).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Raykip kaže...

EDIT

The fuck blizzard?

????

Jel to lik level 343 ili kaj?

17 godina
HAL kaže...
Raykip kaže...

EDIT

The fuck blizzard?

????

Jel to lik level 343 ili kaj?

Da, i sve njih solo je stavio protiv 6p premade-a.

17 godina

Lik iz Reckless Tortuge probao Anu i "novu" Zenyatta-u na PTR-u:

EDIT:

Fora video za pogledati, iako, većina koja igra je svjesna ovog što lik priča:

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2016 10:12 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

ja igram mc creea i zakon mi igra je pre brutalna jucer sam je uzeo 3 lvl ,nisam dugo vremena igrao bolkju igricu

1 0 hvala 0
16 godina
uzeo jucer obicni overwatch za 300 kn preko battleneta pa ko zeli neka me doda battletag je CroWildRage#2253
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Mene je Blizzard uništio i dao mi betu Legiona . A taman sam mislio da ću imati ljeto prije 30.08. I tako se piše 12. godina staža lagano..

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
mrsmith kaže...

Mene je Blizzard uništio i dao mi betu Legiona . A taman sam mislio da ću imati ljeto prije 30.08. I tako se piše 12. godina staža lagano..

16 godina
TomoR kaže...

true story!

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
10 godina

I ja se vratio malo na WoW, nisam od Wotlk-a igro, sad imam novi acc pa evo levelujem lagano. Ipak mi treba mmorpg da se opustim, Overwatch je super, ali umori čovjeka kad igraš cijeli dan.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice