Jeli itko igrao ovu igru? Meni je fenomenalna, ali čini mi se da nije bila recenzirana u BUG-u. Izašao je i drugi dio prije pola godine ali još nisam uhvatio vremena da je igram.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odigrao, i posteno se isprepadao. Odigraj i dvojku. Meni je osobno bolja od jedinice.
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Odigrao, i posteno se isprepadao. Odigraj i dvojku. Meni je osobno bolja od jedinice.
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Probat ću
Sama po sebi igra nije nešto (ni grafički, ni pričom, ni sustavom napredovanja...) ali se može igrati kooperativno udvoje što je ja mislim jedini takav primjer u ovom žanru. Zato preporučam svim parovima...
Igra je odlicna za prepast se , pogotovo onome tko nije igrao ovakav zanr
Igra je odlicna za prepast se , pogotovo onome tko nije igrao ovakav zanr
Prvi dio je dobio osrednje ocjene, a drugi još gore. To mi nije jasno budući da su igre fenomenalne. Ja ih svejedno igram
U prvom dijelu skroz napocetku sam se prepao kada odjedom iz zida iskoce one bestije i pocu te klat
Ljudi jel zna neko u ovoj igrici kako preči ono u Kazalištu ili u kinu šta je več.Tamo stavio onaj film šta sam dobio,otišao gore i ubio ong velikog,nešto kao crv i otključao stepenice
za taj gornji dio!!E sad se vratim i meni i dalje na mapi piše upitnik na toj prostoriji di je kinoprojektor.Ja opet stavim film i ništa se ne dešava
jel može ko pomoč i reč šta trebam dalje???