Obscure

poruka: 12
|
čitano: 2.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Obscure

Jeli itko igrao ovu igru? Meni je fenomenalna, ali čini mi se da nije bila recenzirana u BUG-u. Izašao je i drugi dio prije pola godine ali još nisam uhvatio vremena da je igram.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obscure

Odigrao, i posteno se isprepadao. Odigraj i dvojku. Meni je osobno bolja od jedinice.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Obscure
scorpion667 kaže...

Odigrao, i posteno se isprepadao. Odigraj i dvojku. Meni je osobno bolja od jedinice.

Morat ću. Iako nisam baš mislija da dvica može bit bolja
17 godina
neaktivan
Invictus kaže...
scorpion667 kaže...

Morat ću. Iako nisam baš mislija da dvica može bit bolja
 Meni je općenito setting u dvojci puno bolji, ali opet, to je subjektivni dojam. Nisam ni čitao recenzije na netu pa zapravo ni neznam kako je "kritički" prošla. Kad već voliš takve igre probaj i CURSE : The eye of isis

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
Obscure

Probat ću

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obscure

Sama po sebi igra nije nešto (ni grafički, ni pričom, ni sustavom napredovanja...) ali se može igrati kooperativno udvoje što je ja mislim jedini takav primjer u ovom žanru. Zato preporučam svim parovima...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obscure

Igra je odlicna za prepast se , pogotovo onome tko nije igrao ovakav zanr

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Igra je odlicna za prepast se , pogotovo onome tko nije igrao ovakav zanr

Ja sam igrao i jedinicu i dvojku i obje su fenomenalne, makar mi je jedinica bolja.
Ali ima primjedbu na to da si se prepao,ja se recimo u toj igri nigdje nisam prepao,to je valjda u meni jer sam igrao jako puno horror igrara raznih tipova i svaku igru igram u tami sa pojačanim zvukom,te moram reći da nisam još našao igru za koju bi mogao reći da sam se prepao.

17 godina
Obscure

Prvi dio je dobio osrednje ocjene, a drugi još gore. To mi nije jasno budući da su igre fenomenalne. Ja ih svejedno igram

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obscure

U prvom dijelu skroz napocetku sam se prepao kada odjedom iz zida iskoce one bestije i pocu te klat

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
Obscure

Obscure 2 recenzija

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obscure

Ljudi jel zna neko u ovoj igrici kako preči ono u Kazalištu ili u kinu šta je več.Tamo stavio onaj film šta sam dobio,otišao gore i ubio ong velikog,nešto kao crv i otključao stepenice

za taj gornji dio!!E sad se vratim i meni i dalje na mapi piše upitnik na toj prostoriji di je kinoprojektor.Ja opet stavim film i ništa se ne dešava

jel može ko pomoč i reč šta trebam dalje???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice