NWN2 buildovi

poruka: 7
|
čitano: 1.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
NWN2 bildovi

Molim vas URL za dobre stranice s NWN2 bildovima, razrađeno po levelima napredovanja.

Nemojte me slati na Google ili na NWN2 Wiki, siromašno je, a web nwn2database.com je u banani, nema više one baze bildova ili se ne znam snaći. Čudi me to siromaštvo na webu, s obzirom na kvalitetu i popularnost NWN2. Valjda su me razmazile stranice s WoW i GW bildovima.

Dakle?

Thnx

ps. ili ima netko među vama tko mi može pomoći složiti lika i napredovanje?

Postoje samo dva pravila za uspjeh: (1) Nikad nemoj reći sve što znaš, (2) ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2008 8:32 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: NWN2 bildovi

Kakve likove preferiras? Fightere? Castere?

17 godina
neaktivan
RE: NWN2 bildovi
Kant kaže...

Kakve likove preferiras? Fightere? Castere?

Da, dobro pitanje. Plašio sam se reći točno, jer bi to bilo previše definirano.

Do sada sam mrzio čiste wizarde, a obožavao dual-wielding melee power likove malo elvish fancy pojave. Ali budući da u D&D ne mogu biti one-man-army, volio bih se malo poigrati s nekim casterom koji je pomalo evil u dijalozima i odnosima, a nije pederast kao wizardi, ne oslanja se na suradnju s dobrim božanstvima, već na zlu silu.

Gledao sam warlocka, sorcerera, warlock-black guard, shadowdancer, itd. ali gdje god se okrenem, uvijek neki prigovor da su slabi, i slično. stoga sam se javio ovdje da čujem što mislite, da se ne bih opet navukao na tenka s dva mača ili dvije sjekire, tog mi je već malo pun kufer...

Kako s nekim lijepim evil dugokosim likom, s naglaskom na castanje, nositi neki elegantni melee wep, neki lijepi light armor (a ne više izgledati kao tenk), od prvog do 30-og levela dijeliti neki pristojan damage onima koji to zatraže, i nekako bez puno učitavanja pozicije (solidan AC ili slično) proći glavnu kampanju i ekspanziju?

URL, pdf, doc, txt, iscrpno? Plač

Thnx a load

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2008 15:10 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
NWN2 buildovi
Evo moj buiild sa kojim sam igrao

Wizard / Eldritch Knight / Pale Master

dobar base attack bonus, odlična obrana,
+6AC, immunity na paralysis i critical hits, touch-attack undead arm, spellovi Create Undead and Greater Undead

EK užasno puno pomaže za melee borbu ali ovaj build nije tenk nego praktički wizard koji je više melee nastrojen i može malo više idržati na prvoj liniji

Problemi ovog builda: Pale master immunity na critical hits dobiva tek na 10 levelu, PM dobiva spellove svaki drugi level tako da u NWN2 ćeš biti lvl20 lik a nećeš imati lvl9 spellove ( to ti najviše ovisi koliko pale master levela uzmeš), ali zato u expanziji di je lvl cap 30 ćeš doći na svoje

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NWN2 buildovi

Hmmm... zvuči dobro. Inače svaki bild ima downside, svjestan sam toga, samo treba izabrati što čovjeku odgovara. 'Ajmo dalje Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2008 7:58 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Ajde reci koji bi ti prestige class koristio pa da ti probam nešto sastaviti. Sada si me opet navukao pa ću isprobavat i radit buildove pa da probam i tebi napraviti?
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Ajde reci koji bi ti prestige class koristio pa da ti probam nešto sastaviti. Sada si me opet navukao pa ću isprobavat i radit buildove pa da probam i tebi napraviti?
Baš si zlatan Osmijeh

Nemam iskustvo, pa stoga mislim da je bolje ići na čisto do kraja (OC i MotB), za prvi put, ha? Neki evil warlock, možda? Samo želim imati lika s kojim neću baš suxati kroz 80% igre dok postane jak.

Razmišljao sam o Red Dragon Disciple, zbog evil naglaska, ali sam čitao da je ta klasa više melee, čitaj moj gornji post, malo mi je pun kufer mlataranja swordovima i sjekirama, više bih se razbacivao spelovima (kao neki sith ili jedi u Star Wars Belji se).

Ajde, tebi (ili tko god ima volje pomoći) prepuštam da mi složiš nekog moćnog spellcastera, koji koristi staff, a u startu se ne oblači u haljinu, ne izgleda kao klasični wizard, već je više onako barbarski kao warlock, da se bolje uživim i uživam.

Samo mi je najbitnije da u tome tekstu imam točnu preporuku, ukratko, što da izaberem na kojemu levelu, kako da razvijam lik. I daj mi savjete o itemima, da mi bude jasno koristim li oružje ako castam u fajtu i kakvo, jel staff dovoljan, itd. Jer kad to svladam, svoj drugi lik mogu samostalno slagati, nadam se.

Daj mi na mejl, plz.

Thnx

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2008 12:26 (Faerdhur).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice