Need for speed world problem

poruka: 8
|
čitano: 2.500
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam jedan problem,skinio sam igricu preko torrenta i instalirao kako treba i downloado update i kada kliknem na launch pojavi se ovo

EROR

Failed to start the game

This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem

MOLIM POMOC!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znas citat? Pise, reinstalling this application may fix this problem. Uostalom zas skidas sa torrenta kad je besplatna, skini s official stranice i instaliraj ponovo.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ne nego pise tako kako sam napisao,a i vec sam prije skinio sa official stranice i isto mi je pisalo kao i sad

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need for speed world problem
taco080 kaže...

imam jedan problem,skinio sam igricu preko torrenta i instalirao kako treba i downloado update i kada kliknem na launch pojavi se ovo

EROR

Failed to start the game

This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem

MOLIM POMOC!

Mislim da već  postoji slična tema.

Uglavnom probaj skinut opet igru, pa je reinstalirat.

Ako ne pomogne, onda je možda problem u konekciji.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
neaktivan

ok hvala imam jos jedno pitanje jel se moze igrat offline ta igrica i jel ce se uopce moc?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need for speed world problem
taco080 kaže...

ok hvala imam jos jedno pitanje jel se moze igrat offline ta igrica i jel ce se uopce moc?

nažalost NE!

Ta igra je prvenstveno vezana za on-line igranje, i nema teoretske šanse da postane single-player. Uglavnom ako bi postala single-player, onda bi dobili samo kopiju  most wanted-a i carbona.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
15 godina
neaktivan

PooZ LJudi...skinio sam igru i priceko da se jos ono nes skine od 700 mb i neznam sta dalje kako uc...plz pomoc...?!

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, imam problem, skinuo sam igru need for speed World...dosao do level 12 ali nikako ne mogu radit na tuningu auta... tipa stavit novu masinu, turbo, gume i sl... jel ima netko slican problem i zna li rjesenje ?? Hvala, pozdrav svima :-( ...

Mario

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice