ne mogu da instaliram igru, kad ubacim cd nece da otvori prozorcic za instaliranje i onda odem u my computer i otvorim cd i u njemu pokrenem instalaciju i pojavi se prozorcic i slika i opet me izbaci ,ne znam zasto nece da pokrene instalaciju a imao sam tu igricu prije 3 god i preso ja pa je izbriso xD i sada mi se opet igra xD,a bilo koju drugu igricu da ubacim moze da se instalira ne znam u cemu je problem pomagajte
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nee for speed ??????
Mozda ti je CD ostecen ( izgreban , zaprljan ... ). Probaj s drugim čitačem !
nosio sam kod druga i kod njega odmah otvori prozorcic za instaliranje nije do cd
Napravi Screenshot pa zalijepi sliku ovdje da vidimo u čemu je problem.
Oštećen CD/DVD
need for speed carbon
nosio sam kod druga i kod njega odmah otvori prozorcic za instaliranje nije do cd
Pa onda je vjerojatno do tvojeg čitača !
samo se to pojavi i opet me izbaci i onda zatreperi lampica na citacu i ukljici se lampica za disketu i na sekund monitor zatamni kao da se iskljici
ja sam bio skinuo sa interneta demo verziju i opet nije moglo instalaciju pokrenuti
Koje imaš Windows i SP? Instaliraj Windows Instaler
windows xp i service pack 2
instaliro sam neki WindowsInstaller-KB893803-v2-x86.exe i opet nece

Prijatelju,tebi je crko CD-DVD driver probaj s nekom drugom igrom onda vidi oce li upaliti
Prijatelju,tebi je crko CD-DVD driver probaj s nekom drugom igrom onda vidi oce li upaliti
Napisal je u prvom postu da ostale igre hoće instalirat !
Napisal je u prvom postu da ostale igre hoće instalirat !
A jbg stavlja san comment na brzinu pa nisan sve procita sry :)
5-6 godina

ja mislim da sam prvo izbrisao folder od igrice u local disku pa onda preko contrlol panel ne znam tacno davno je to bilo
ja mislim da sam prvo izbrisao folder od igrice u local disku pa onda preko contrlol panel ne znam tacno davno je to bilo
I mislio sam da si to napravio. Sad skini CCleaner, počisti registry i probaj opet
cistio sam opet nece