Oavko nabavio sam NBA 2K10 i imam problem sa .net frameworkom 1.1,nece da mi ga instalira(izbacuje neki bug RegSvcs.exe "Process id" blablabla :) ).Da li se netko vec susreo sa ovim problemom i ako da kako ga je rijesio.
peace...................
Oavko nabavio sam NBA 2K10 i imam problem sa .net frameworkom 1.1,nece da mi ga instalira(izbacuje neki bug RegSvcs.exe "Process id" blablabla :) ).Da li se netko vec susreo sa ovim problemom i ako da kako ga je rijesio.
peace...................
isti problem.-.....nece mi pokrenuti instalaciju zbog frameworka....jel moze pomoc?
Ovo radite...
(Kopiram Timona sa MW2 teme)
Upalite auto
Vozite do McDonaldsa
Napisite molbu za posao
Cekajte da vas prihvate
Radite dok neskupite 350 kuna
Kada skupite 350 kuna skinite steam
Upisite NBA 2K10
Na gumb Checkout
Upisite podatke
Skinite igru
Igrajte!!
Ovo radite...
Upalite auto
Vozite do McDonaldsa
Napisite molbu za posao
Cekajte da vas prihvate
Upisite NBA 2K10
Na gumb Checkout
Upisite podatke
Skinite igru
Igrajte!!
baš si pametan lol, i nije 350kn nego 150kn
baš si pametan lol
Aj mi ti pametni covjece reci drugo rijesenje
ja imam rješenje, a to je da prvo ako već imaš postojeći net framework da se izbriše i onda skineš net framework 2.0 ili bolju verziju...
ja imam rješenje, a to je da prvo ako već imaš postojeći net framework da se izbriše i onda skineš net framework 2.0 ili bolju verziju...
Bravo!!! Za igricu ti je potreban NeT Framework taj određeni! Nemožeš ti birat...
gle znam što sam reko, imo sam isti problem sa 2k10, skino si net framework 3,0 i sve je radilo ok. Al vjerojatno je problem u tome što već je postojeći framework na kompu instaliran pa ti zato neće instalat ga jer se nemreju dva mješat, također isprobao...
gle znam što sam reko, imo sam isti problem sa 2k10, skino si net framework 3,0 i sve je radilo ok. Al vjerojatno je problem u tome što već je postojeći framework na kompu instaliran pa ti zato neće instalat ga jer se nemreju dva mješat, također isprobao...
Pa ja imam isti framework na kompu i igrica mi normalno radi...
Ovo radite...
Upalite auto
Vozite do McDonaldsa
Napisite molbu za posao
Cekajte da vas prihvate
Upisite NBA 2K10
Na gumb Checkout
Upisite podatke
Skinite igru
Igrajte!!
koji si ti smiješan lik!!
koji si ti smiješan lik!!
Ma nisam, čini ti se... Nego lega, ti si reko da si iz Tenja?
dok sam instaliro nba stavili su mi rezoluciju 1920x1080,a to mi je prevelika rezolucija pa mi igrica šteka,a dok promijenim nece mi se spremit(nece se potvdit)
jel zna netko to rijesit??