super mario
Bug Online»Forum»Igre»PC igre»
Ovo meni pise. Gdje pise da sam stavio pod predstavljanje ?? Ne kuzim

Ahh...onda ok, davno je to bilo ko zna kaj sam ja radil XD...sori na smetnji....
mislim da nema smisla vise raspravljati o ovoj temi... vec smo u drugom postu vidjeli da su najzahtijevnije Crysis i GTA 4
Crysis -> GTA IV neoptimiziranost
najzahtijevnija je IGRICA:ispalo mi labelo iz torbe....
do danas napravljena igra je gta iv i tu se nema sta pricat
ja sam uvijek prije govorio igrice a i sad ponekad jednostavno sam se naviko i gotovo......
ne slažem se s vama. ja ipak mislim da je najzahtjevnija igra crysis i gta 4.
e pa alien ni ja se s vama ne slažem. još uvjek mislim da je flight simulator X najzahtjevnijima ovo tema se pretvorila u jedan veliki spam
najzahtjevnija igra je GTA 4 i tu ide jedna velika TOČKA i također je i (ne)optimizirana, koliko je ljudi imalo samo problema s tom igrom a sa novim crysisom skoro nikakvih problema
Crysis ima fenomenalnu grafiku a opet nije toliko zahtjevan a i dosta je dobro optimiziran(govorim o warhead-u)
ma ovo tema se pretvorila u jedan veliki spam
najzahtjevnija igra je GTA 4 i tu ide jedna velika TOČKA i također je i (ne)optimizirana, koliko je ljudi imalo samo problema s tom igrom a sa novim crysisom skoro nikakvih problema
Crysis ima fenomenalnu grafiku a opet nije toliko zahtjevan a i dosta je dobro optimiziran(govorim o warhead-u)
super mario jer mi ga uopče neče pokrenut
lolz i crysis warhead je NEOPTIMIZIRAN ali je malo bolje stanje nego crysis :P
GTA IV
jel ko probo igrat DEUS EX kolko se sjecam to je nekad bila jako ne optimizirana igra ili je samo meni tada radila jako lose hmh..
Bas me zanima kako danas radi ta igra..
Evo ja gameam Crysis, i brat, već neko vrijeme i igra je ono, mislim... Lol Imam quad i 4870 i to joj nije dovoljno. Sve mi je na very high, ali neke postavke postprocesiranja i slično sam morao sniziti jer je neoptimizirana igra, pa ono, smanjiti ću malo, ali DO BOLI!
Meni sa ovom konfiguracijom igra usporava cim se vojske prebliže jedna drugoj na koje god detalje stavim low,medium ili high.Inace igra je razorov release pa me zanima jeli to do verzije igre ili mog pc-a.Mislim kupiti orginal igru pa me muči hocu li je moči igrati.
final fantasy i legend of zelda seria
Meni sa ovom konfiguracijom igra usporava cim se vojske prebliže jedna drugoj na koje god detalje stavim low,medium ili high.Inace igra je razorov release pa me zanima jeli to do verzije igre ili mog pc-a.Mislim kupiti orginal igru pa me muči hocu li je moči igrati.
Neoptimizirane i zato zahtjevne igre su VTMR: Bloodlines i Stalker, za svoje vrijeme i našta su ličile su bile prezahtjevne. Čovjek je otvorio temu, a onda počinju ovi sa kako glupa tema SPAM, SPAM, SPAM. Dajte prestanite s tim sranjima. Nek ljudi pišu šta ih volja. Ako moderator odluči da je tema shit i da ne vodi nigdje onda nek je zatvori kao kad sam ja napravio temu o žvakaćama koje žvaćete. Ovi što samo seru isto SPAMAJU i ljubomorni su što će ovi drugi imati više postova od njih jer je to najvažnije i onaj koji ima najviše postova dobiva 1 000 000 dolara jer je on najbolji. Ajmo sada počnite mene napadat i spamajte još malo.
Koja je najzahtjevnija igra danas ? -osim METRO-a
Witcher 2. :D