Najzahtijevnija igra ?

poruka: 86
|
čitano: 14.000
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
protjeran
RE: Najzahtijevnija igra ?

super mario

17 godina
neaktivan

Bug Online»Forum»Igre»PC igre»
Ovo meni pise. Gdje pise da sam stavio pod predstavljanje ?? Ne kuzim

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 15:01 (tony THE Noob).
18 godina
tony THE Noob kaže...

Bug Online»Forum»Igre»PC igre»
Ovo meni pise. ??
dostojan si svog imena Viče
To ti piše zato što sam ja premjestio u pravi podforum
17 godina
neaktivan

Ahh...onda ok, davno je to bilo ko zna kaj sam ja radil XD...sori na smetnji....Smijeh

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
18 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igra ?

mislim da nema smisla vise raspravljati o ovoj temi... vec smo u drugom postu vidjeli da su najzahtijevnije Crysis i GTA 4

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Crysis -> GTA IV neoptimiziranost

17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igra ?

najzahtijevnija je IGRICA:ispalo mi labelo iz torbe....

do danas napravljena igra je gta iv i tu se nema sta pricat

ja sam uvijek prije govorio igrice a i sad ponekad jednostavno sam se naviko i gotovo......

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najzahtijevnija igra ?

ne slažem se s vama. ja  ipak mislim da je najzahtjevnija igra crysis i gta 4.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
alien kaže...

pa s kim se onda ne slazes svi smo napisali gta4 i crysis??
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
leo_819 kaže...
alien kaže...

pa s kim se onda ne slazes svi smo napisali gta4 i crysis??
 hehe, ja nisam napisao. a čovjek mi iz poštovanja govori vi. Smijeh e pa alien ni ja se s vama ne slažem. još uvjek mislim da je flight simulator X najzahtjevniji
17 godina

Ahem...Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) zlobna je, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija.

17 godina
DaffyDuck kaže...

Ahem...Sarkazam (grč. σαρκασμός, sarkasmós; sarkazein = gristi usne od bijesa, sarx = meso) zlobna je, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga ("koja grize u meso"); pojačana ironija.

upravo tako. hvala daffy Namigiva
17 godina
Najzahtijevnija igra ?

ma ovo tema se pretvorila u jedan veliki spam

najzahtjevnija igra je GTA 4 i tu ide jedna velika TOČKA i također je i (ne)optimizirana, koliko je ljudi imalo samo problema s tom igrom a sa novim crysisom skoro nikakvih problema 

Crysis ima fenomenalnu grafiku a opet nije toliko zahtjevan a i dosta je dobro optimiziran(govorim o warhead-u)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

ma ovo tema se pretvorila u jedan veliki spam

najzahtjevnija igra je GTA 4 i tu ide jedna velika TOČKA i također je i (ne)optimizirana, koliko je ljudi imalo samo problema s tom igrom a sa novim crysisom skoro nikakvih problema 

Crysis ima fenomenalnu grafiku a opet nije toliko zahtjevan a i dosta je dobro optimiziran(govorim o warhead-u)

zahtjevan je i to jako...meni radi ko obican crysis u dx10 modu...
Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igra ?

super mario jer mi ga uopče neče pokrenut

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lolz i crysis warhead je NEOPTIMIZIRAN ali je malo bolje stanje nego crysis :P

17 godina
neaktivan
RE: Najzahtjevnija igrica ?

GTA IV

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
18 godina
RE: Najzahtjevnija igrica ?

jel ko probo igrat DEUS EX kolko se sjecam to je nekad bila jako ne optimizirana igra ili je samo meni tada radila jako lose hmh..

Bas me zanima kako danas radi ta igra..

EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
18 godina
protjeran
Najzahtijevnija igra ?

Evo ja gameam Crysis, i brat, već neko vrijeme i igra je ono, mislim... Lol Imam quad i 4870 i to joj nije dovoljno. Sve mi je na very high, ali neke postavke postprocesiranja i slično sam morao sniziti jer je neoptimizirana igra, pa ono, smanjiti ću malo, ali DO BOLI!

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igra ?

Pijanica teška za pop.....XD

Abit AB9 PRO | Q6600 | 4 GB DDR2 800 | Zotac 9800 GTX+ AMP! | 2 x 320 GB Seagate RAID + 256 GB Western digital | 2 x LG DVD pržilice | DVB-S | i šlag na kraju SAMSUN FLOPPY

0 0 hvala 0
17 godina
Najzahtijevnija igra ?
Empire Total War

Meni sa ovom konfiguracijom igra usporava cim se vojske prebliže jedna drugoj na koje god detalje stavim low,medium ili high.Inace igra je razorov release pa me zanima jeli to do verzije igre ili mog pc-a.Mislim kupiti orginal igru pa me muči hocu li je moči igrati.

Manufacturer: NVIDIA Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.6GHz Memory: 3584MB RAM Hard Drive: 500 GB Total Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GTS Windows XP Professional ) Service Pack 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igra ?

final fantasy i legend of zelda seria

0 0 hvala 0
18 godina
ppetesic kaže...
Empire Total War

Meni sa ovom konfiguracijom igra usporava cim se vojske prebliže jedna drugoj na koje god detalje stavim low,medium ili high.Inace igra je razorov release pa me zanima jeli to do verzije igre ili mog pc-a.Mislim kupiti orginal igru pa me muči hocu li je moči igrati.

Meni na E4400 2x3GHZ, 4GB DDR2, XFX 8800 GTS, VISTA x64, na High, AAx2 radi bez greške. Grafička ti vjerovatno kaska...
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 15:54 (doktor1).
18 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igra ?

Neoptimizirane i zato zahtjevne igre su VTMR: Bloodlines i Stalker, za svoje vrijeme i našta su ličile su bile prezahtjevne. Čovjek je otvorio temu, a onda počinju ovi sa kako glupa tema SPAM, SPAM, SPAM. Dajte prestanite s tim sranjima. Nek ljudi pišu šta ih volja. Ako moderator odluči da je tema shit i da ne vodi nigdje onda nek je zatvori kao kad sam ja napravio temu o žvakaćama koje žvaćete. Ovi što samo seru isto SPAMAJU i ljubomorni su što će ovi drugi imati više postova od njih jer je to najvažnije i onaj koji ima najviše postova dobiva 1 000 000 dolara jer je on najbolji. Ajmo sada počnite mene napadat i spamajte još malo.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igra ?

Koja je najzahtjevnija igra danas ? -osim METRO-a

Peace
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igra ?