Koja je najzahtJevnija igrica koju znate ? 
Kao prvo nije igrica nego igra.
Po meni Crysis i GTA4.
Najzahtjevnije IGRE koje znam su GTA 4 i Crysis...
Gta 4, jer je neoptimiziran.
Crysis Warhead i GTA 4 .
Crysis nisam igrao, ali meni GTA IV na HD3850 256 mb radi na stabilnih 35 fps na 1440x900
, stim da mi je sraw distance 1, a sve ostalo 100
Ovo je nabijanje postova jer više i ptice na grani znaju koje dvije igrice su najzahtjevnije. Tako da više nema smisla da se ponavlja post za postom Crysis i GTA 4.
Pa GTA IV.to mi je stvarno glupo jer ni jedan gta do sad za ono vrijeme u kojem je izasao nije bio toliko zahtjevan.neznam cemu uopce ne vidim tak neku veliku razliku u grafici.
totalno lame tema. mogo bi i ja otvoriti tisuću ovakvih ako mi na pamet padne npr. koja je najskuplja igra, koja igra zauzima najviše prostora, koja igra je u 3 kvartalu 2002. godine bila najprodavanija u svetom tomi i principu????
btw IGRICA je tetris i pacman, a ovdje se priča o igrama i tu riječ treba iskorijeniti
ha, tetris i pacman su "igrice" koje su igrane vise nego ijedna druga... tako da ni tu bas ne mozemo reci igrice...
Ovo je stvarno glupa tema,kako ostali kazu - nabijanje postova !
Najzahtjevnija igra bi valjda bila Fallout u Ironman modu. I wanna be the guy je mala beba prema tome ;)
Definitivno Minesweeper...
Da nije možda pac-man?
" Prehistorik "
Kakva tema!!! Sada ce se naslagat 5 stranica ponavljajuci gore spomenute "igirce" ili ovake zafrkancije. Strasno.
GTA 4
Ali definitivno doom 2
Po meni Crysis al kad sam vido zahtjeve GTA4 mislio sam da ce bit cista vizualna realnost a ono bleeeeee nista grafika je prosjecna a zagtjevnost prevelika.
Crysis, ali zato što je ne optimiziran do bola.

pa Crysis i GTA IV ( zbog neoptimiziranosti)
Koja SPAM tema !
Neznam uopce kaj mi je bilo. 1. napisao sam NajzahtIjevnija i igrica umjesto igra.