Najzahtijevnija igra ?

poruka: 86
|
čitano: 13.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najzahtjevnija igrica ?

Koja je najzahtJevnija igrica koju znate ? Cool

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 17:01 (tony THE Noob).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Najzahtijevnija igrica ?

Kao prvo nije igrica nego igra.

Po meni Crysis i GTA4.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
18 godina
Najzahtijevnija igrica ?

Najzahtjevnije IGRE koje znam su GTA 4 i Crysis...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina
Najzahtijevnija igrica ?

Gta 4, jer je neoptimiziran.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

Crysis Warhead i GTA 4 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

Crysis nisam igrao, ali meni GTA IV na HD3850 256 mb radi na stabilnih 35 fps na 1440x900Cool, stim da mi je sraw distance 1, a sve ostalo 100Sramim se

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 17:10 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

Ovo je nabijanje postova jer više i ptice na grani znaju koje dvije igrice su najzahtjevnije. Tako da više nema smisla da se ponavlja post za postom Crysis i GTA 4.

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Najzahtijevnija igrica ?

Pa GTA IV.to mi je stvarno glupo jer ni jedan gta do sad za ono vrijeme u kojem je izasao nije bio toliko zahtjevan.neznam cemu uopce ne vidim tak neku veliku razliku u grafici.

Only God will judge me
18 godina
neaktivan
RE: Najzahtjevnija igrica ?
tony THE Noob kaže...

igrica? u kojem ti svijetu živiš..... ispravan naziv je "igra". Ja mislim da je to super mario na game boyu, toliko je zahtjevna da je bateriju potrošio dok si rekao keks....
17 godina
Najzahtijevnija igrica ?

totalno lame tema. mogo bi i ja otvoriti tisuću ovakvih ako mi na pamet padne npr. koja je najskuplja igra, koja igra zauzima najviše prostora, koja igra je u 3 kvartalu 2002. godine bila najprodavanija u svetom tomi i principu????

btw IGRICA je tetris i pacman, a ovdje se priča o igrama i tu riječ treba iskorijeniti

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Najzahtijevnija igrica ?

ha, tetris i pacman su "igrice" koje su igrane vise nego ijedna druga... tako da ni tu bas ne mozemo reci igrice...

P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ziga kaže...
tony THE Noob kaže...

igrica? u kojem ti svijetu živiš..... ispravan naziv je "igra". Ja mislim da je to super mario na game boyu, toliko je zahtjevna da je bateriju potrošio dok si rekao keks....
 Pokazi mi di pise da je igra ispravan naziv za kompjutorske igrice
18 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Ziga kaže...
tony THE Noob kaže...

Na engleskom je "game". Na njemačkom "das Spiel". Siguran sam da je tako i u svim ostalim jezicima koji se ne koriste kao službeni jezik u balkanskim državama. Prijevod bi glasio "igra". Ne "igrica". Evo ti link šta Zli Luđak misli o tome. Nemoj tolko slušat zatupljujuće medije.
Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 19:18 (Horagio).
18 godina
neaktivan
Horagio kaže...
macgyver kaže...
Ziga kaže...
tony THE Noob kaže...

Na engleskom je "game". Na njemačkom "das Spiel". Siguran sam da je tako i u svim ostalim jezicima koji se ne koriste kao službeni jezik u balkanskim državama. Prijevod bi glasio "igra". Ne "igrica". Evo ti link šta Zli Luđak misli o tome. Nemoj tolko slušat zatupljujuće medije.
 U engleskom ne postoje umanjenice, a vjerojatno ni u nekim drugim jezicima. Kod nas je prevedeno igrica jer kad si rekao igra, mislio si na monopoly, riziko, lovice, zaledjene babe i ostale drustvene igre. Ja govorim igrica otkad sam bio klinac i nece mi neki bezivotni lik govoriti kako da ja kazem, pogotovo ne iz tako glupog razloga. Ono, time kao umanjujemo njihov trud. Oni su za taj trud dobro placeni i kad ga kupim, ja cu ga umanjivati, omalovazavati, vrijedjati na sve nacine koje hocu. A ako vam je vec toliko stalo da cijenite njihov trud, onda nijednu "igru" nikad ne mojte skinuti s torenta ili je posuditi od prijatelja. I ne mislim na ono, skinut cu je, pa ako je dobra, kupit cu je. Ako je skines, kupi makar bila naogora igra koju si ikad vidio. Mislim da bi developerima puno vise stalo da ih na taj nacin "postujete" nego da ih zovete igra, a ne igrica.
18 godina
Najzahtijevnija igrica ?

Ovo je stvarno glupa tema,kako ostali kazu - nabijanje postova !

Audi R8 - born of powerful ideas

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

macgyver kaže...
  U engleskom ne postoje umanjenice, a vjerojatno ni u nekim drugim jezicima. Kod nas je prevedeno igrica jer kad si rekao igra, mislio si na monopoly, riziko, lovice, zaledjene babe i ostale drustvene igre. Ja govorim igrica otkad sam bio klinac i nece mi neki bezivotni lik govoriti kako da ja kazem, pogotovo ne iz tako glupog razloga. Ono, time kao umanjujemo njihov trud. Oni su za taj trud dobro placeni i kad ga kupim, ja cu ga umanjivati, omalovazavati, vrijedjati na sve nacine koje hocu. A ako vam je vec toliko stalo da cijenite njihov trud, onda nijednu "igru" nikad ne mojte skinuti s torenta ili je posuditi od prijatelja. I ne mislim na ono, skinut cu je, pa ako je dobra, kupit cu je. Ako je skines, kupi makar bila naogora igra koju si ikad vidio. Mislim da bi developerima puno vise stalo da ih na taj nacin "postujete" nego da ih zovete igra, a ne igrica.
  Ima u njemačkom : "das Spielchen". Vjerojatno ima i u drugim jezicima, ali ih ne znam :) Nemoj o Olegu kao o beživotnom liku. Ovo s torrentima jest istina i ne skidam s njih. Mislim da je to više iz razloga što imam 1gb prometa nego zato što poštujem programere... Svejedno, bitan je završetak :) Dobro plaćeni? Većina jest, ali programeri ispaštaju ako previše ljudi skida s torrenta. Tu se slažem s tobom. Ako malo bolje pogledaš na forumu, u svim temama gdje se iščekuju igre, svi skidaju piratske. Čak i ou pišljivu Cro Cop žele skinuti jer je i 50 kn postalo puno.    

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Najzahtijevnija igrica ?

Najzahtjevnija igra bi valjda bila Fallout u Ironman modu. I wanna be the guy je mala beba prema tome ;)

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

Definitivno Minesweeper...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hmmmm.....
Da nije možda pac-man?
18 godina
Najzahtijevnija igrica ?

" Prehistorik "

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
18 godina
Najzahtijevnija igrica ?

Kakva tema!!! Sada ce se naslagat 5 stranica ponavljajuci gore spomenute "igirce" ili ovake zafrkancije. Strasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 20:04 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

GTA 4

Ali definitivno doom 2

Procesor: NEZNAM VIŠE Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 20:15 (the mir).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

Po meni Crysis al kad sam vido zahtjeve GTA4 mislio sam da ce bit cista vizualna realnost a ono bleeeeee nista grafika je prosjecna a zagtjevnost prevelika.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Ziga kaže...
tony THE Noob kaže...

LOL e valjao sam se po podu od smijeha :-)))))))))))))
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
tony THE Noob kaže...

ziga neodnosi se samo na tebe!ljudi u kojem vi svjetu zivite?zamarate se dal se kaze igrica ili igra ako niste znali OBA naziva su tocna..i u upotrebi
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
18 godina
protjeran
UBIZEC cORPORATION kaže...
 ziga neodnosi se samo na tebe!ljudi u kojem vi svjetu zivite?zamarate se dal se kaze igrica ili igra ako niste znali OBA naziva su tocna..i u upotrebi
 Slažem se, to nije bitno. I jedno i drugo se koriste a značenje im je isto.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
18 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
Ziga kaže...
tony THE Noob kaže...

Da, točna su i u upotrebi. Igra je npr. AoC koji zauzima 25gb na hardu. Igrica je nešto na Miniclipu. Problem je u tome što se krivo oslovljavaju. Evo primjera : "knjiga" i "knjižurina". Pod riječ "knjiga" smatram nešto za lektiru od 100-300 stranica. Dok kažem "knjižurina", mislim na neku ogromnu enciklopediju od 1000 stranica. 
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 22:36 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

Crysis, ali zato što je ne optimiziran do bola.

Viče

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najzahtijevnija igrica ?

pa Crysis i GTA IV ( zbog neoptimiziranosti)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja SPAM tema ! Osmijeh Neznam uopce kaj mi je bilo. 1. napisao sam NajzahtIjevnija i igrica umjesto igra.

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice