Najslobodnija igra

poruka: 88
|
čitano: 9.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Koja igra po vasem misljenju pruza najvecu slobodu kretanja? Koja je najprostranija? Kakva je u tim igrama grafika?

Ajde pomozite mi ljudi s ovim pitanjima, jer meni na pamet pada samo GTA ili Assassins creed, ali bi nekako GTA stavio na prvo mjesto jer je AC dosta jednolican sto se tice krajolika! Pomozite!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najslobodnija igra

Crysis

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Moj glas definitivno ide Oblivionu...Crysis i AC nisam igrao pa ne mogu reći. GTA bio bio drugi izbor

Naoružan logikom

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Nisam igrao ASSASIN ali mislim po raznolikostima i velicini mapa tu je prvi CRYSIS; sto se tice GTA jest velika mapa ali se sve to ponavlja i nije detljno obradjeno.

AMD Opteron 1214 2,2GHz(OC 3,2 /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 3870, Hiper 730W.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 11:49 (ManchesterUTD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Najslobodnija igra

Crysis, GTA i Oblivion svakako.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najslobodnija igra
stalker definitivno... grafika mu je odlicna i imas prostora za istrazivati... pun k***c
17 godina
protjeran
Najslobodnija igra

Crysis slobodna igra???

Lol

Samo u mp-u!

A u sp-u  zujas sa strane a to nema veze kako ces prec misiju jer imas samo jedan put!

http://s1.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=62731 Klikni puno ces mi pomoci!Server 1.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

san andreas. karta je prevelika. nekad me malo živcira jer se moram puno voziti iz grada u grad.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MRK 22 kaže...

san andreas. karta je prevelika. nekad me malo živcira jer se moram puno voziti iz grada u grad.

slažem se, još bi dodao oblivion
17 godina
Najslobodnija igra

Ja bih iskljucio oblivion. Igra nije uopce slobodna, putuje se pomocu mape od tocke a do tocke b...

Osim toga u Oblivionu je cijeli svijet isti, livade su uvjek iste, zgrade uvjek iste...da trazim avanturu i neko putovanje po mapi, oblivion bi zadnji igro...

Prije Gothic, pogotovo dvojka, trojku bas i ne preporucam. Takodjer Two Worlds RPG je isto super slobodan RPG.

Crysis je jedna od najslobodnijih pucacina, a ni San Andreas nije los.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Crysis, GTA

nije istina da u krajzisu svejedno dođeš na isto, kad možeš neke djelove preskočit

npr.čitam na internetu da u jednoj misiji voziš helikopter, ja dok sam prelazio toga nije bilo, valjda sam taj dio preskočio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Crysis i FarCry. Svakako najprostranije.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Nitko ovdje nije igrao Daggerfall?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

malo starije, ali fallout 2 volim bas zbog ovog razloga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

S.T.A.L.K.E.R. i Boiling Point.

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

nema do fallouta i jedinice i dvice.

kakva atmosfera... 

jedinice...

0 0 hvala 0
17 godina
Najslobodnija igra

stalker i crysis... crap... to su igre s tako širokim jednosmjernim hodnicima da je u njima već izrasla vegetacija (i nemam ništa protiv toga, ali to nije sloboda kretanja)

najslobodnije i po kretanju i po izboru questova su definitivno igre iz TES serijala

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

gle...možeš prelazit igru a možeš i otić u šumu sjeć drva, drvećem opalit kineza, bacat okolo kineze, vozit džip

ako tebi to nije sloboda kretanja onda neznam....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najslobodnija igra

Meni se dopada GUN od takvih igri

Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

sloboda kretanja je da mogu otoći raditi nešto sasvim drugo od glavnog zadatka, GTA ima ogromne gradove, TSE ima stotinu drugih questova i obje igre te uopće ne prisiljavaju te na izvršavanje glavnog zadatka ako želiš vidjeti nešto novo (ok GTA djelomice da)

a crysis nema nešto sasvim stoto što možeš raditi, a da nije povezano s glavnom pričom ni na koji način, priznajem zabavno je to što si ti rekao, meni je bilo zabavno i parkirat se u neku od koliba džipom i onda to sve dići u zrak ali nakon 20 ponavljanja to meni postaje dosadno i dalje se sve odnosi na glavnu temu igre s varijacijama kako ćeš to izvršiti (slično kao kod hitman serijal)

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Šta nitko nije spomenuo World of Warcaft Belji se

no meni San Andreas je ipak naj, nema većeg gušta od vožnje kamiona po autoputima i seoskim cestama, slušajući country glazbu...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2008 22:46 (niki).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma sta stalker nema slobodu kretanja??? si igrao ti to?? ili govoris "jer ti frend ima rodaka koji ima frenda kojemu je frend rekao" da ne valja??

ima pun k**** sporednih misija...
17 godina
fps_gamer kaže...
ma sta stalker nema slobodu kretanja??? si igrao ti to?? ili govoris "jer ti frend ima rodaka koji ima frenda kojemu je frend rekao" da ne valja??

ima pun k**** sporednih misija...
istina, ali je zbog radijacije prostor kretanja jako skučen, praktiči se pretvara u predefinirane putove kojima se moraš kretati, pogotovo onaj početni dio mape gdje je pun k... starih auta (mislim da se zove garbage) me je živcirao jer sam prošao kroz njega tisuću puta i uvijek sve puno bandita
na takvim mjestima se dobije "Carmack je napravio ovu igru" efekt, a ne osjećaj slobode kretanja , osim toga igra mi jedna od boljih u zadnje vrijeme
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Hm....mozda Carnivores serijal. Odaberes jednu lokaciju i lovis dinosaure. Eh kad se sjetim kako mi je ta igra bila fora kad sam je igrao još davne 99'.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

Insane. milijardu načina za uništiti auto.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ja bih iskljucio oblivion. Igra nije uopce slobodna, putuje se pomocu mape od tocke a do tocke b...

Osim toga u Oblivionu je cijeli svijet isti, livade su uvjek iste, zgrade uvjek iste...da trazim avanturu i neko putovanje po mapi, oblivion bi zadnji igro...

Prije Gothic, pogotovo dvojka, trojku bas i ne preporucam. Takodjer Two Worlds RPG je isto super slobodan RPG.

Crysis je jedna od najslobodnijih pucacina, a ni San Andreas nije los.

Ako dobro pogledaš čovjekovo pitanje o "slobodi kretanja" onda se Oblivion itekako ubraja u tu kategoriju. Nije pitao kakav je dizajn ili igrivost (mada ja mislim da su odličani - kao i amosfera, ali to je stvar osobnog ukusa - što nije tema ovog posta) već u kojoj se mjeri možeš kretati po mapi bez da slijediš linearno predefinirani "put". U Oblivionu te priča uopće ne prisiljava da ideš točno "tom stazom" - možeš kuda hoćeš i kad hoćeš...+ bez ikakvih učitavanja "nivoa" + moguće je nabaviti "iteme" s kojima možeš letjeti (odnosno levitirati) pa tako tvoja sloboda kretanja dobiva još jednu dimenziju + moguće je jahati i konja tako da se i time povećava pokretljivost...
Naoružan logikom
17 godina
neaktivan
Najslobodnija igra

second life hehehehehe

0 0 hvala 0
17 godina
Najslobodnija igra

*** POGREŠNA TEMA *** Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2008 12:45 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

A kako vu što koristite razne "Notepade" debagujete?

Inače, pominjanjem potrebe za stalnim proveravanjem si me podsetio na jednu pričicu. Nekoliko mojih drugara je više godina imalo firmu i baveći se programiranjem i veb-dizajnom zarađivalo više nego pristojan novac (uopšte za naše prilike, ne samo za srednjoškolce/studente). Trebalo je da pred sastanak sa jednim većim klijentom jedan od njih dovrši nešto što bi naredno jutro pokazali. Pojavljuju se oni sastanku (prethodno su se našli i taj što je trebalo da dovrši program ih je uverio da je sve gotovo), uključuju laptop, pokreću i... greška. Pokušavaju ponovo, opet ništa. Neće ni da se kompajlira! Drugar koji je to dovršavao kreće da pregleda kod i da menja nešto... "Čekaj, *******, jesi li ti to uopšte pokušao da kompajliraš kod kuće?" Zbunjeni odgovor: "Ne..." Uzgred, dotični sada radi u Microsoftu! Smijeh (ne šalim se)

WTF?
Gunners and Reeds
17 godina
Najslobodnija igra

Promašio sam tab. Sramim se Kad pomislim šta sam sve na sličan način poslao pogrešnim ljudima (ili dobio od njih) preko MSN-a... Smijeh

Inače, meni je pala na pamet jedna prastara igra, Legacy of Kain: Soul Reaver. Ništa posebno za današnje pojmove, ali za 1999... Pred kraj, kad se dobije većina dodatnih sposobnosti, moguće je kretati se slobodno kroz čitav svet igre i ponovo posetiti bilo koju lokaciju na kojoj je igrač ranije bio, a sve to bez i jednog jedinog "loading" ekrana ili zastajkivanja u igri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2008 12:53 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice