CoD 1 (znam da ovo čudno gledate) i CoD 4.
Dvica mi se nekako nije dopala (ne pitajte zašto), peticu nisam ni probao brzo ću skinuti demo pa vidjeti hoću li kupiti.
CoD 1 (znam da ovo čudno gledate) i CoD 4.
Dvica mi se nekako nije dopala (ne pitajte zašto), peticu nisam ni probao brzo ću skinuti demo pa vidjeti hoću li kupiti.
COD1 - Premoćna atmosfera, briljantan AI, quake3 grafika, zabavne misije
COD4 - Priča, grafika, MP, AI, Klanje izvrsno napravljeno
CoD 5 mi je u srcu...
COD 4 naravno 
cod 4
CoD 4
Meni je najnajbolji Call of Duty 4. Zakon je. Presao sam ga 3-4 puta. Jedva čekam nastavak
Meni je najnajbolji Call of Duty 4. Zakon je. Presao sam ga 3-4 puta. Jedva čekam nastavak
sve sam igro osim 5 i najbolji mi je 1+dodatak
Pa ima nekoliko slicnih tema, ovaj VS onaj itd. jel ova isto stvarno potrebna? 90% vas koji ste se izjasnili u COD 2 vs COD 5 da vole 4. ili 5. ili 2. sada opet tu pisete isto! BOlje da ste preimenovali onu temu jer je inako shvacena jednako kao ova! Nepotreban spam!
Po Levelu se i razaznaje ko je bolji
Iako istini za volju svaki bleso može imat level ako dovoljno igra
Meni je jako dobra 4-orka, da se pohvalim dao mi je dečko da igram malo i svidjelo mi se
, da imam vise vremena igrala bi ja to često.
modern warfare the best,fuck the rest!!!!!
po meni su najbolje 1 i 2 jer upravo po njima je cod dobio prepoznatljivo ime
4 se kako sam čuo odvojila i sad postoje cos i modern warfare kao dvije odvojene igre
cod 4
ne sviđaju mi se baš ww2 oružja baš
ni meni al po 1 i 2 cod je prepoznatljiv kao serial na temu drugog svjetskog rata
a ne kao u 4 modernog ratovanja
CoD4 je razbijačina! Prestao sam igrati jer ne mogu učiti uz njega, negdje tam do ljeta dok ne diplomiram a onda se vraćam legendi od igre. Meni osobno najbolji multiplayer
CoD2, CoD4 i CoD 5 redovito igram svaki dan.
Svi su dobri, al CoD 2 mi je najdrazi.
Sto bi se reklo "Prva ljubav zaborava nema!"
Samo CoD 4. Igrao sam sve i ovaj je daleko najbolji i tako ce i ostat vjerovatno jer je Treyarch banana.
call of duty 4 modern warefare je najbolji po meni cod serijal koji je ikad izašao i mislim da ga niti jedna druga pc igra neče moće maknuti s mog kompa
od svih cod-ova najbolji mi je 4
call of duty 4 modern warefare je najbolji po meni cod serijal koji je ikad izašao i mislim da ga niti jedna druga pc igra neče moće maknuti s mog kompa
CoD1 je najbolji.

cod5 mi je stvarno dobro uradjen sto se tice solo game......da je barem duza campanja....sto se tice multiplayera tu mi je cod4
cod 2 i 4 najbolji....naravno mp xD
4 je genijalna, ali je i 2 na svoj način. Ipak, MW je MW!
Meni je najbolji CoD 2 (pogotovo kampanja s Britancima), premda mi je i četvorka i više nego izvrsna (posebno ona snajperska misija + AC 130 - stvarno fantastično) !!!