My summer car

poruka: 14
|
čitano: 4.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
My summer car
Jel igra tko ovo cudo? Kao neki simulator gdje moras sastavit auto, radit neke poslove za skupit pare za dijelove i gorivo itd. Igra je early access ak se to tak kaze, ima bugova al sve u svemu dobra je.. Svida mi se kaj kod sastavljanja auta ti treba hrpa razlicitih kljuceva :D

0 0 hvala 0
14 godina
Re: My summer car
Super igra. Sastavio sam auto i vozi ko lud.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Si sam namjestao prve kotace, ventile i karburator, uz pomoc tutoriala ili si vozio mehanicaru?
14 godina
Namjestio sam karburator sam, kotače je sredio mehaničar a ventile nisam ni dirao

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I ne cuje se onaj tickling sound il kak su oni vec naveli?
14 godina
My summer car

Ne. Tako se potrefilo da radi dobro

Evo slika pile

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

super je igrica samo je treba doradit malo

www.sportska-tribina.info
9 godina
neaktivan
Trebam pomoc slozio sam motor i sad idem u auto ubacivat ,nejde li ga nejde ,i da radim sa stalkom za motor,neznam dal mi nece zato kaj imam dosta ranu verziju sa nekog cudnog finskog foruma a tu je i treca opcija:nesposoban sam svaki savjet dobrodoso
9 godina
neaktivan
Trebam pomoc slozio sam motor i sad idem u auto ubacivat ,nejde li ga nejde ,i da radim sa stalkom za motor,neznam dal mi nece zato kaj imam dosta ranu verziju sa nekog cudnog finskog foruma a tu je i treca opcija:nesposoban sam svaki savjet dobrodoso
9 godina
neaktivan
9 godina
neaktivan
Sori na triplpostu internet me zakebava
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pogledaj na yt, prvo stavis onaj nosac motora i onda sa stalkom lagano spustas motor
9 godina
neaktivan
Pomooc ,kad ocu auto upalit cuje se bang i onda se nece upalit
9 godina
neaktivan
Rjesio sam to puko mi remen,auto je gotov i vec je u prvoj grabi
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka