Pozdrav ljudi. Ja želim kupiti COD MW3 sa DLC mapama, ali ga ne mogu naci nigdje za kupiti (ili sam ispao iz štosa pa nemogu naci ili ga nema), a nebi htio kupiti obicni bez dlc mapa pa da ne mogu igrati na serverima jer svi vjerojatno imaju dlc vec. Molio bi ako mi mozete naci pa staviti ovdje link za kupnju igrice (samo za PC). Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E i da zaboravio sam reci, ako moze link za neku stranicu trgovine gdje mogu osobno doci ili platit pouzecem. I ako moze da nije steam:P(mislim da kupim CD od igre)
Svaki Mw3 ide preko Steama.Nema druge.
Dostava keya ili osobno preuzimanje?
Nikad vidio negdje,to je izumrlo na neki nacin.
Ma ne kakava dostava keya. Znam da ima key za kupit kao za cod 4. Ali ja hocu kupit CD igre tj DVD na cemu je igrica tako da je mogu instalirat.To pitam gdje mogu kupit igricu na DVD-u?
http://www.crovortex.com/webshop/igra-6420-Call_Of_Duty_Modern_Warfare_3.html
Što se tiće DLC-ova, to ćeš morati kupiti posebno na steamu jer nemaš box verzije toga.
Znaci mogu kupiti to sto si mi stavio, ali ako ne kupim dodatno dlc necu moci igrat skoro ni 1 server? A koliko kosta dlc i kako (korak po korak) mogu to kupit i skinut?
Kupovina DVD ti se ne isplati jer nakon istalacije igre steam ponovo skida igru. Zašto je tako neznam. Sa samom igrom može se igrati i ima ljudi koji igraju normalne mape. No igru ne bi preporučio jer je od samog izlaska puna varalica.
Kupovina DVD ti se ne isplati jer nakon istalacije igre steam ponovo skida igru. Zašto je tako neznam. Sa samom igrom može se igrati i ima ljudi koji igraju normalne mape. No igru ne bi preporučio jer je od samog izlaska puna varalica.
VAC ne radi svoj posao dobro?
Ako se autor predomisli u vezi box verzija, ovdje imaju cdkeyevi za MW3+sva 4 DLCa: http://www.cjs-cdkeys.com/search.php?search_query=modern%20warfare%203
Ja imam box izdanje mw3, ko novo pa ako ga zelis kupit dam ti ga za 20kn ako si iz zg-a, naravno moras kupit drugi key jer je ovaj dobiven u kutiji iskoristen?
Ja bi ako ikako moze kupio Dvd koji ima odma i sve dlc mape i da se moze kupit u trgovini ili platit pouzecem jer sam premlad da imam svoju karticu a mama neda preko interneta karicom kupovat---kuzite moj problem.Pa ako ima nesto tako molim recite mi.
Ja bi ako ikako moze kupio Dvd koji ima odma i sve dlc mape i da se moze kupit u trgovini ili platit pouzecem jer sam premlad da imam svoju karticu a mama neda preko interneta karicom kupovat---kuzite moj problem.Pa ako ima nesto tako molim recite mi.
Ne postoji to.
E ljudi malo sam gledo po google i nasao sam besplatni dlc map download.Ako kupim mw3 cd i stavim te mape u njega oce li radit?
Ne.
Na Steamu treba bit aktivirano ili ako imas nekog frenda da ti shera igru (Family Sharing)