Pa znaš li igricu sa istom tematikom
Ah šteta a igra je predobra
Kako napraviti svoje lordove u Mount & Blade na PC-u
Može mi neko reć kak se može napravit vlastiti dvorac ili selo i kako.
Ne možeš napravit, kad postaneš vazal nekog kralja dobit ćeš selo za upravljanje, mozda odmah, a mozda nakon nekog vremena, ovisi kolko renowna si skupio prije pristupanja frakciji.
Kasnije svaki dvorac il grad koji osvojiš možeš tražit da kralj tebi da, ak ti je renown nizak nećeš ga dobit, nego ćeš dobit nešto novaca, al kad ti renown naraste prvo ćeš dobit dvorac sa pripadajućim selom, a kasnije kad još naraste, i grad.
Jeli ko šta čuo o multyplayer modu?Kad izlazi?
FYI, na steamu 50% popusta za Mount&Blade tako da dode 15 evra, off topic toliko na popustu isto dode kings bounty( ja je uzeo)
Jeli ko šta čuo o multyplayer modu?Kad izlazi?
Nego postoji li takav mmo ili bilo kakva druga igra s istom tematikom.
Evo cuo sam da M&B izlazi tamo negdje na proljece s multyplayer podrskom.
Igra ima expansion koji je trenutno u beti, zove se Warbands i on sadrži multiplayer. Možete se prijaviti za beta testing warbanda ( http://beta.taleworlds.com/apply.aspx ), Ako ste kupili Mount&Blade, vjerojatno će vas primiti(mene jesu ).
Ne znam dali će složiti multiplayer kao i u originalu (novačanje, treniranje, upravljanje gradovima itd.)
Za sad su tu samo borbe različitih tipova(deathmatch, team deathmatch, battle, siege, fight & destroy, itd.) Ima nekih promjena s obzirom na običan M&B, npr. rotacija štita kod dizanja/spuštanja, ograničenja brzine okreta, inercija na oružjima itd.
Nedavno je dodana i mogućnost udaranja nogom, vrlo korisna kad vam netko prilazi a nemate spremno oružje za borbu prsa o prsa.
Više informacija možete naći na službenom forumu ( http://forums.taleworlds.com/index.php )
imaš na youtube-u filmica, samo searchas warband beta gameplay il nešt takvog.
Znam ja jednu sličnu igricu˝Hard to be a God˝.Jako je dobra
ja sam igru tek nedavno počeo igrati (kupio na Steamovoj novogodišnjoj rasprodaji) i stvarno sam se oduševio. Mislio sam samo probati kako igra izgleda i onda završiti Dragon age 2, ali sam se zeznuo. Da2 više ni ne palim, M&B me totalno zaokupirao.
Jučer je izašao i treći nastavak u kojem navodno postoji i priča. Radnja se dešava kasnije i mogu se koristiti i muskete.

Oj radi li ovaj dio foruma jos?
Igrica je fenomenalna igrao sam je davno jos i opet cu je skinit, sve je odlicno !
igraj M & B Warband sa "brytenwalda" modulom... bolje od toga ne može - barem ne dok ne izađe M&B 2 Bannerlord