Mount&Blade

poruka: 47
|
čitano: 8.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mount&Blade
Perkan777 kaže...

Pa znaš li igricu sa istom tematikom

Baš kako je i Afro_Deco rekao neznam dali postoji neka igra s takvim gameplay-om ili tematikom ali ima dosta igra koje se odigravaju u srednjem vijeku.
16 godina
protjeran
Mount&Blade

Ah šteta a igra je predobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mount&Blade

Kako napraviti svoje lordove u Mount & Blade na PC-u

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mount&Blade

Može mi neko reć kak se može napravit vlastiti dvorac ili selo i kako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mount&Blade

Ne možeš napravit, kad postaneš vazal nekog kralja dobit ćeš selo za upravljanje, mozda odmah, a mozda nakon nekog vremena, ovisi kolko renowna si skupio prije pristupanja frakciji.

Kasnije svaki dvorac il grad koji osvojiš možeš tražit da kralj tebi da, ak ti je renown nizak nećeš ga dobit, nego ćeš dobit nešto novaca, al kad ti renown naraste prvo ćeš dobit dvorac sa pripadajućim selom, a kasnije kad još naraste, i grad.

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 0:16 (h51ph).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mount&Blade

Jeli ko šta čuo o multyplayer modu?Kad izlazi?

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mount&Blade

FYI, na steamu 50% popusta za Mount&Blade tako da dode 15 evra, off topic toliko na popustu isto dode kings bounty( ja je uzeo)Belji se

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
16 godina
protjeran
Mount&Blade

Jeli ko šta čuo o multyplayer modu?Kad izlazi?

Nego postoji li takav mmo ili bilo kakva druga igra s istom tematikom.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mount&Blade

Evo cuo sam da M&B izlazi tamo negdje na proljece s multyplayer podrskom.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mount&Blade

Igra ima expansion koji je trenutno u beti, zove se Warbands i on sadrži multiplayer. Možete se prijaviti za beta testing warbanda ( http://beta.taleworlds.com/apply.aspx ), Ako ste kupili Mount&Blade, vjerojatno će vas primiti(mene jesu Cool).

Ne znam dali će složiti multiplayer kao i u originalu (novačanje, treniranje, upravljanje gradovima itd.)

Za sad su tu samo borbe različitih tipova(deathmatch, team deathmatch, battle, siege, fight & destroy, itd.) Ima nekih promjena s obzirom na običan M&B, npr. rotacija štita kod dizanja/spuštanja, ograničenja brzine okreta, inercija na oružjima itd.

Nedavno je dodana i mogućnost udaranja nogom, vrlo korisna kad vam netko prilazi a nemate spremno oružje za borbu prsa o prsa.

Više informacija možete naći na službenom forumu ( http://forums.taleworlds.com/index.php )

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2009 19:01 (Fasader).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mount&Blade
E hvala ti.Joj kako bih htio vidjet kako se gra preko multyja.Aj opisi malo.
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears ot,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mount&Blade

imaš na youtube-u filmica, samo searchas warband beta gameplay il nešt takvog.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mount&Blade

Znam ja jednu sličnu igricu˝Hard to be a God˝.Jako je dobra

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mount&Blade

ja sam igru tek nedavno počeo igrati (kupio na Steamovoj novogodišnjoj rasprodaji) i stvarno sam se oduševio. Mislio sam samo probati kako igra izgleda i onda završiti Dragon age 2, ali sam se zeznuo. Da2 više ni ne palim, M&B me totalno zaokupirao.

Jučer je izašao i treći nastavak u kojem navodno postoji i priča. Radnja se dešava kasnije i mogu se koristiti i muskete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mount&Blade
Jel igra tko ovo jos? Imam par pitanja :)
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
11 godina
Mount&Blade

Oj radi li ovaj dio foruma jos?

Igrica je fenomenalna igrao sam je davno jos i opet cu je skinit, sve je odlicno !  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Mount&Blade

igraj M & B Warband sa "brytenwalda" modulom... bolje od toga ne može {#} - barem ne dok ne izađe M&B 2 Bannerlord

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice