Pa,zanima me ness u vezi jedne igre,vjerovatno je se nitko ni ne sjeca,a neznam di da postam ovo pa sam bubnio "Igre" xD ,iako mislim da ovo ni ne spada u tu temu :? ,naime igra se zove MORDOR 2:DARKNESS AWAKENING
,izasla je davne 1996,ja sam ju totalka slucajno naso medu jednim od prastarih cd-ova .,.,.,na tom cd-u se nalazio demo,pa reko idem vidit (nisam imo niss drugo za igrat,sve mi dosadilo),i vidim ja da je to neki rpg,igram ja to pol sata,pa sat,pa se to produzilo na pola godine,.,.,mislim igra je dosta ,kak da kazem,paa ko droga,ima nes u sebi pa se vracam njoj (praikonski rpg ugodaj),.,.,,..,.,.,kolko vidim u njoj je bilo puno potencijala (ako se nevaram) ,pa zasto to da nikada ,al ama bas nikada nisam cuo njezino ime,npr. znam sve dobre i odlicne igre od 1996 do 2000,al za nju nikad nisam cuo :S ,znam da je bilo u to vrijeme na 100-tine boljih igara od te,al opet.,.,.,znam da igra ima dosta losu glazbu (nakon nekog vremena),a protivnici se vide samo u "slikama" ,al ak ima taj osjecaj koji mami natrag za vise exp i boljim guildovima,el nije trebala postat neki hit??? II ak neko misli da sam "SKRENIO SA GAMERSKOG PUTA" ,molio bi da me prosvjetli i ispravi :)