Molim pomoć oko Assassin's Creeda

poruka: 10
|
čitano: 1.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav bugovci,

imam jedan veliki problem sa Assassin's Creedom. Dakle, igru sam kupio u Italiji (original igra) te sam ju pokušao instalirati na svoj PC (konfa pod moj PC). Igru uspješno instaliram ali kada ju pokrenem pojavi se crni ekran i čujem samo glazbu. Igru sam probao instalirati i na svoj laptop (HP Compaq 615) i na njemu je igra radila ali jako je spora (zbog sistemskih zahtjeva). Molim pomoć!

LP, lordlojkus

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Itko???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

probaj reinstall igre.. kada te na kraju pita za directx samo ga instaliraj, probaj i skinit zadnje drivere za graficku..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako ti je igra orginal mislim da imaš pravo na tehničku podršku pa im javi problem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve sam već mogućnosti pokušao (reinstall s DirectX-om i driveri) međutim uspio sam pokrenuti igru ali u DX9. Igra je originalna. Mislim da ne trebate više pomagati u redu je da igra radi u DX9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam Assassin's Creed za PC i fps mi je uredu (220 otprilike pokazuje fraps), ali svejedno igra steka kao da je fps puno slabiji. Imam najnovije drivere za graficku i ne znam do cega je? Ima li netko neko rjesenje? Inace, u igrama mi zna biti normalan fps i sve ide glatko ali povremeno zasteka na sekundu pa opet bude dobro i tako. Napominjem jer je problem mozda povezan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bump!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Molim pomoć oko Assassin's Creeda

microstutter je uglavnom zbog proca...

15 godina
neaktivan

Mogu li to ikako ispraviti nekim driverom ili postavkama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Molim pomoć oko Assassin's Creeda

220fps s 9600GT i tim AMD dualcem? Molim?

Igra ti šteka zato što nemaš 220fps, nema šanse. Imao sam E8400 i HD4850 i nisam navuko 60fps u AC, a i jedno i drugo je bilo jače od tvojih komponenti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice