MMO za pocetnike?

poruka: 43
|
čitano: 3.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: MMO za pocetnike?
segregator kaže...
Mquany kaže...
SimeKZ kaže...
Ma nemoj objasnjavat lik je wow fanboy i proti. Togs nejde.. Pazi nema mounta u gw2 i odmah je to igrica.. Izjednacavanje lvla sa regijom je nesto najbolje sta su napravili... Ali eto... Wow nema pa nevalaja.. Da ima bilo bi najboljenikad.

Uzmi gw2... Platis 140kn i igeas kolko hices a ne svaka dva mjeseca toliko da soliras po svijetu

Izjednacavanje lvla je rofl, ne mogu da vjerujem da netko misli da je to dorba stvar... I sta ces raditi u GW2 kada izlevelas lika? Nista...

WvW? Meni su svi PVE MMO-i po defaultu fail, jedini dobar content može biti onaj koji kreiraju sami igrači

Npr evo video iz vremena kad mi je bilo najzabavnije u GW2 dok sam bio u Plexity guildu:

Extra video aoe and some more aoe... lol... {#}

17 godina
Mquany kaže...

Extra video aoe and some more aoe... lol... {#}

Da, strašno, koristimo skillove da bi pobijedili. Što bi tek rekao za Red Guard?

Iako, ni ja nisam ljubitelj toga, zato mi je na prvom mjestu DAOC, na trećem Warhammer, pa GW2 i ostali

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina

Ovisi ko šta trazi od MMO-a.

Meni takodjer PVE ne pruza ikakvo zadovoljstvo. Ne vidim čar. PvP je za mene kralj online igranja. AL rijetko koji MMO ima jako dobro uredjen i balansiran PvP. Uvijek je rock-paper-scissors a mrzim to.

Zlatno doba mojeg online RPG igranja je definitivno bilo prvih 4-5 mjeseci Age of Conana,dok je jos bio sub based.

Bugova hrpa bila ali krkanje na PvP serveru je bila klaonica...Dosada nisam okusio ništa takvoga u ijednom MMO-u.

17 godina
Rocinante2112 kaže...

Meni takodjer PVE ne pruza ikakvo zadovoljstvo. Ne vidim čar. PvP je za mene kralj online igranja. AL rijetko koji MMO ima jako dobro uredjen i balansiran PvP. Uvijek je rock-paper-scissors a mrzim to.

Zlatno doba mojeg online RPG igranja je definitivno bilo prvih 4-5 mjeseci Age of Conana,dok je jos bio sub based.

Bugova hrpa bila ali krkanje na PvP serveru je bila klaonica...Dosada nisam okusio ništa takvoga u ijednom MMO-u.

Eto, PVP ftw, iako je AOC bio žešći fail u usporedbi sa daoc-om i warhammer-om, pa čak i gw2 i riftom

Pogledaj samo ovog luđaka Sacrx-a u GW2 :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BaRGUCXfqfQ

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Složio bih se, meni je Age of Conan isto tako priuštio vrhunsko zadovoljstvo. Glavni razlog je to što nema unaprijed sukobljenih strana kao recimo Orc i Humans ili Jedi i Sith, već je guild protiv gilda. Dakle na PvP serveru te može napasti svatko tko nije iz tvoga gilda, praktično svi protiv svih. Bilo je naravno i savezničkih gildova kao i onih kojima smo rokali svakog igrača čim bi ga spazili. To mi je pružilo vrhunsko druženje jer su zbog sigurnosti uvijek igrači iz domaćeg gilda "Night's Watch"  u malim grupicama questali i levelirali zajedno da bi se mogli obraniti od neprijateljskih igrača. Ljudi su provodili puno vremena zajedno, komunicirali, zezali se, prolazili igru zajedno. Bio je naravno jedan veliki gild koji je dominirao serverom, ali smo mi uvijek koordinirali akcije i postavljali im zasjede i vrebali njihove manje grupe. Igra jednostavno primorava igrače na suradnju i zajdeničku igru. Komunikacija pri zajedničkom prolaženje igre bila je puno bolja i intenzivnija nego u drugim MMO-ovima koje sam igrao, dok ljudi u ostalim MMO-ovim pretežno žele questati sami da ne bi dijelili XP i loot s nekime. Nisu mi sjeli Guild Wars 2 i Elder Scrolls Online gdje nema World PvP i adrenalina kad sretneš protivničkog igrača pri questanju. Leveliranje je kao single player RPG, samo što povremeno nađeš random grupicu za dungeon ili bossa, odradiš ga za 15 minuta, i svatko a svoju stranu bez neke velike komunikacije. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 20:35 (dayvee).
12 godina
neaktivan
MMO za pocetnike?

ja igram WOW na privatnom serveru i super je normalno ima bugova ali skroz nebitni tako da ne moraš potrošit ni lipe za igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ma koji WOW,Neverwinter,LOTRO ili RIFT,ostalo je škart.
13 godina
MMO za pocetnike?

Sve je to skart i trosenje vremena a na nekima i novca. Ako naletis na neki brutalan popust sta se tice mjesecne pretplate uzmes, ako ne... ko ga sisa... davat 70-100kn je suludo za igru, pogotovo u danasnje vrijeme gdje ima tone izbora. 

Neznam koliko godina ima, niti kakav mu je imovinski status ( decka koji je otvorio temu )... ali neka bira i tako, da si nemora uskratit neke druge stvari radi blesave igre i da ga vuce igrat prvih tjedan dana igra a onda ostalo novci koje je ulupo u istu tu igru. 

Bilo je puno vrhunskih MMO naslova koji su propali iz cistog razloga jer nije bilo stalnog bombardiranja sadrzajem... GW2 je imo par eventova koji su trajali mjesecno, dolazio je cak i update svakih toliko. Onda su stali i opet se pokrenuli... 

Glupo je da je ovo postala rasprava WoW vs. svi ostali... ali WoW da smanji pretplatu na jedno 10$ ili neka samo sloze cijene kako je u americi a ne da je razlika u pretplati 100 i vise kuna. Da to naprave, dam se kladit da bi WoW bio opet pun ko sipak kao i na pocetku.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
MMO za pocetnike?

Umalo da zaboravim, ako želi zarađivati umjesto trošiti, onda može i Entropia Universe probati

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dayvee kaže...
Rocinante2112 kaže...

Složio bih se, meni je Age of Conan isto tako priuštio vrhunsko zadovoljstvo. Glavni razlog je to što nema unaprijed sukobljenih strana kao recimo Orc i Humans ili Jedi i Sith, već je guild protiv gilda. Dakle na PvP serveru te može napasti svatko tko nije iz tvoga gilda, praktično svi protiv svih. Bilo je naravno i savezničkih gildova kao i onih kojima smo rokali svakog igrača čim bi ga spazili. To mi je pružilo vrhunsko druženje jer su zbog sigurnosti uvijek igrači iz domaćeg gilda "Night's Watch"  u malim grupicama questali i levelirali zajedno da bi se mogli obraniti od neprijateljskih igrača. Ljudi su provodili puno vremena zajedno, komunicirali, zezali se, prolazili igru zajedno. Bio je naravno jedan veliki gild koji je dominirao serverom, ali smo mi uvijek koordinirali akcije i postavljali im zasjede i vrebali njihove manje grupe. Igra jednostavno primorava igrače na suradnju i zajdeničku igru. Komunikacija pri zajedničkom prolaženje igre bila je puno bolja i intenzivnija nego u drugim MMO-ovima koje sam igrao, dok ljudi u ostalim MMO-ovim pretežno žele questati sami da ne bi dijelili XP i loot s nekime. Nisu mi sjeli Guild Wars 2 i Elder Scrolls Online gdje nema World PvP i adrenalina kad sretneš protivničkog igrača pri questanju. Leveliranje je kao single player RPG, samo što povremeno nađeš random grupicu za dungeon ili bossa, odradiš ga za 15 minuta, i svatko a svoju stranu bez neke velike komunikacije. 

I ja sam u NIghts watchu bio! Ali tek kasnije!

ko'b reko

17 godina
Rocinante2112 kaže...

ko'b reko

A ja od početka. MMO svijet je mali :D

13 godina
segregator kaže...
Rocinante2112 kaže...

ko'b reko

A ja od početka. MMO svijet je mali :D

daj nick,mozda te se sjecam!

13 godina
neaktivan
MMO za pocetnike?

@TheBasicMan04, tražiš MMO igru. Moj savjet ti je da ni ne započinješ.

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice