Mirror's Edge

poruka: 179
|
čitano: 27.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Mirror's Edge
Pixidar kaže...

Nego zapeo sam na jednom dijelu jer ne mogu izvest skok nikako pa nikako... Pogledao i video-prohode, ali jednostavno ne dodje do stange...? Evo i slike, to je na kraju onog mall-a.

Rekao ti je već kolega iznad, na ovome mjestu koristi wall-run do te poprečne šipke, pa odmah skok na platformu ispred, inače će te izrešetati.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
Mirror's Edge

Evo uspio sam skocit, hvala ekipa :p  Jedino, treba napravit wall-run-jump, ali unaprijed, ne u stranu. Toga nema u Prince of Persia gdje sam ispekao zanat ovakvih akrobacija pa mi nije bilo u krvi uopce probat takvo sto... Ako nisam 20 puta probavao (s time da svaki put moras mali dio proci do samog skoka)!

Inace, preporuka svima zeljnima neceg drugacijeg. Od dizajna, akcije, kretanja, stripovskih cut-scena, muzike... ma milina!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mirror's Edge

Evo probao sam i ja igru. Svidja mi se, presao sam tutorial i prvi level.

Igra ide super (60fps, uglavnom, osim kad pucaju po meni) na OC-anoj hd4850, sve je na highest i aa 4x, 1280x1024. Samo me nervira onaj widescreen, mozda je to dobro na vecim WS monitorima ali meni na 5:4 19-ici ne izgleda dobro.

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Samo me nervira onaj widescreen, mozda je to dobro na vecim WS monitorima ali meni na 5:4 19-ici ne izgleda dobro.

Ima ga i na 16:10 ekranu Mršti se Gore crno, dolje crno, ne znam kakav zapravo ekran treba za to ili su htjeli nekakav "filmski" dojam akcije upotpuniti tim fejkanim "cinema" efektom...

17 godina
protjeran
Mirror's Edge

Odlična igra, stvarno zanimljiva. Ovakvo nešto nisam dugo vremena vidio.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Hm, bed je, bas otkine pola ekrana :)

Za utjehu mi je onda sto ide brze :)

17 godina
Mirror's Edge

E ovo mi je cudno da je i na WS ekranima ista stvar, stvarno nema smisla. Ja na 19-ici prvo nisam ni skuzio te crte (znaci filmski wow efekt je potpuno uspio), da bi ih tek nakon nekog vremena i malo igranja s opcijama (tocnije samo s physx-om) primijetio. I stiltam se totalno (pa jel bilo tako od pocetka...?). Jos uvijek nisam siguran :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Koncept igre je odličan, grafika šarena i fluidna, ali zvuk je stvarno nikakav. Ima ga tu i tamo kad se puca ili kad Faith padne s velike visine. Ima i onaj u pozadini tihi i dosadni. Ima bar bugova na koje sam dosad naletio, ali to ne umanjuje ocjenu. 8/10 po meni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's Edge

Ja sam imao problema sa preglasnom okolinom pa sam skužio da mi je u postavkama od kompa piše da je 5.1 zvučnici a ja sam bio na slušalicama i kad sam to sredio čuje se sve perfektno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mirror's Edge

Skok s krana na one daske u zraku, pa doskok na onu ceradu mi je fenomenalan.

Igra je tacno za opustanje i zabavu, prva igra u kojoj zelim da bacim oruzje, jer cu bez njega biti bolji, nisam znao da cu igrati takav FPS :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Super igra za razbribrigu, relativno je brza igra, ali sam došao do 4 faze i gotovo, slowmotion, sve je usporeno preusporeno..

Probao sam sa nekim crackovima, ali ništa ..ako može neko da mi pomogne, neka se javi....( čitao sam po nekoliko foruma o tom problemu)..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Gotovo.

Dobar "filmski" ugođaj, priča, akcija. Osim par frustrirajućih dijelova gdje treba dosta vještine, vrlo je zabavno u tako čistoj, ponekad foto-realističnoj grafici skakati i bježati, poneakd opaliti pokojeg protivnika šakom. Nisam nikog ubio oružjem.

Uninstall...

*SPOILER*

U posljednjoj misiji, na kraju, u sobi sa serverima, nije neophodno premlatiti jednog od loših dečki i uzeti oružje pa pucati po četiri odjela sa serverima da se pokvare. Dovoljno je trčati pored svakog od servera da loši dečki pucaju po Faith i tako će sami uništiti servere pucnjavom. Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jony Bravo kaže...

Super igra za razbribrigu, relativno je brza igra, ali sam došao do 4 faze i gotovo, slowmotion, sve je usporeno preusporeno..

Probao sam sa nekim crackovima, ali ništa ..ako može neko da mi pomogne, neka se javi....( čitao sam po nekoliko foruma o tom problemu)..

imao sam i ja isti problem, ali san na demonoidu procitao da sve proradi kada se ugasi Physix i igra prebaci u compatability mode windows 2000. Cool

uglavnom sada mi sve leti, a igra je do sada strava na kvadrat.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
protjeran
Mirror's Edge

a grafika dobra lol igra koristi 4 boje bela koje su sve zgrade u igri i sve su iste  ima pomalo plave i crvene sa kojom je oznacen put di treba ici..

7.3/10

RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 18:20 (gujarroba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

je.eni Physix,dok sam skužio o čem se radi htjeo sam bacit komp kroz prozor,tolko je štekalo da to nije bilo normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's Edge

Je, i mene je taj slideshow podsjetio na dobre stare dane, ah nostalgija ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Ma lol ja sam isto imao taj slide. Ako vam trza na način da nemoš hodat tj pomiče se kao da je 1fps a skače u vis normalnom brzinom te miš okrećeš normalnom brzinom onda samo potražite paradox crackfix i to će riješiti poteškoću :D

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Igra je pravo osviježenje u ova monotono reciklirana gamerska vremena , po meni pravi pogodak, kako je fantastičan osjećaj bijega čisti adrenalin Smijeh. Fakat imaš filing ko da te netko ganja. U zadnje vrijeme igram samo to, oduševljen sam sa igrom, sa bojama,grafikom igrivošću, maštovitošću proizvođača , jer mora se priznati ovako nešto još nije viđeno,  ma sve pet za tu igru.Cool

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mirror's Edge

Eo sam kupio igru prekjucer i za sada sve pet..jedino sto sam morao namjestati su kontrast i svjetlina jer mi je toliko bila svijetla da mi je pod izgledao amorfno bijel lol..inace igra izgleda fantasticno, i osjecaj kretanja mi je izvrstan..nisam puno presao jer nisam imao vremena, al planiram za vikend dovrsit pricu heh..inace uz kupljenu igru dolazi i cd sa O.S.T.Smijeh

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2853&select=17

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mirror's Edge

Zavrsio sam i ja igru. Super sam se zabavio, nije teska, a nije ni dugacka. Presao sam je, a nisam nikog upucao. :)

EDIT: Faerdhur, servere mozes unistiti i nogom :) Izgleda da taj potez pali kao u stvarnom zivotu, od laptopa i desktopa, pa sve do mainframe-a :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 17:32 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's Edge

Ja imam problem. Na kojoj god rezoluciji pokrenuo igru monitor mi se ugasi, pokušao sam sa svim mogućim postavkama kompatibilnosti i ništa. Sve druge igre rade bez problema. Napominjem da imam stari monitor Belinea 15 incha. Je li možda u tome problem?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Evo ekipa da vam se pridruzim.Dugo sam cekao ovu igru,tek sam je neki dan nabavio i probao,jednostavno mi je fenomenalnaOsmijeh

Svida mi se kaj nije hardverski zahtjevna i sto ima puno mogucnosti kako doci od jedne do druge tocke,konacno igra koja me je vezala uz PC na vise od 15minutaNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's Edge

Danas sam je pokrenuo na 8500gt(oc na 650/1600/450MHz) i x2 4000+(2,1GHz). Postavke medium, physx ON, 1280x1024 i driveri 178.24.

Average framerate oko 28-30fps-a sto je super za tu graficku karticu i sa physxom na ON, jedino zna malo stekati kad bude dima/pare negdje.

Onaj slowmotion na jednom levelu se ispravlja patchem 1.0.1.

Iskreno me igrica zadivila, igram na easy ,a ponekad moram muckat glavom gdje da odem!

Nekako su boje prejednostavne tj. nema kombinacija,  u igrici ima 80% bijele ,5% plave, 14%crvene/narancaste/zelene boje i ostalo 1%.

OCJENA : 8/10

Cini mi se da je ipak dostojan konkurent assassins creed-u

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

evo imam problem:

kad pod pausom odem u "Video" i želim promijeniti grafičke postavke(npr. texture resolution itd.) nemože se jer se nemogu mijenjati (onak su sive, valjda znate o čem pričam)

WTF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

evo imam problem:

kad pod pausom odem u "Video" i želim promijeniti grafičke postavke(npr. texture resolution itd.) nemože se jer se nemogu mijenjati (onak su sive, valjda znate o čem pričam)

WTF?

nemozes mijenjat postavke dok si u igri pa pauziras, nego moras izaci iz igre u main menu i onda tek na video.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
Pixidar kaže...

Nego zapeo sam na jednom dijelu jer ne mogu izvest skok nikako pa nikako... Pogledao i video-prohode, ali jednostavno ne dodje do stange...? Evo i slike, to je na kraju onog mall-a.

pazi samo da kad radiš wallrun na kraju wallruna pritisneš jump opet da ti skoču prema toj šipki(šta god već) i onda dalje znaš :D
EDIT:pardon,vidio sam tek kasnije da je problem riješene...
2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2009 23:51 (zvons).
16 godina
Mirror's Edge

ma igra je moćna skroz, preorginalna je i te kretnje su super,samo mi malo smetaju te puške i pištolji koji malo nespretno ciljaju,nije sad da tražim aim down the aight ali voli bih da je to malo bolje napravljeno al inače,igra je extra!!!

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.

0 0 hvala 0
17 godina
zvons kaže...
 pazi samo da kad radiš wallrun na kraju wallruna pritisneš jump opet da ti skoču prema toj šipki(šta god već) i onda dalje znaš :D
EDIT:pardon,vidio sam tek kasnije da je problem riješene...
 E, di si bio kad je grmilo :))  Vec dugo nisam zapeo na nekoj tak glupoj stvari, heh...
17 godina
Mirror's Edge

Neznam dali je bilo govora o ovome, ali ja svaki put kad uđem u igru nakon 10min mi se odjednom isključi, i ništa mi ne piše zašto je do toga došlo..? nemam original..

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice