Nego zapeo sam na jednom dijelu jer ne mogu izvest skok nikako pa nikako... Pogledao i video-prohode, ali jednostavno ne dodje do stange...? Evo i slike, to je na kraju onog mall-a.
Nego zapeo sam na jednom dijelu jer ne mogu izvest skok nikako pa nikako... Pogledao i video-prohode, ali jednostavno ne dodje do stange...? Evo i slike, to je na kraju onog mall-a.
Evo uspio sam skocit, hvala ekipa :p Jedino, treba napravit wall-run-jump, ali unaprijed, ne u stranu. Toga nema u Prince of Persia gdje sam ispekao zanat ovakvih akrobacija pa mi nije bilo u krvi uopce probat takvo sto... Ako nisam 20 puta probavao (s time da svaki put moras mali dio proci do samog skoka)!
Inace, preporuka svima zeljnima neceg drugacijeg. Od dizajna, akcije, kretanja, stripovskih cut-scena, muzike... ma milina!
Evo probao sam i ja igru. Svidja mi se, presao sam tutorial i prvi level.
Igra ide super (60fps, uglavnom, osim kad pucaju po meni) na OC-anoj hd4850, sve je na highest i aa 4x, 1280x1024. Samo me nervira onaj widescreen, mozda je to dobro na vecim WS monitorima ali meni na 5:4 19-ici ne izgleda dobro.
Samo me nervira onaj widescreen, mozda je to dobro na vecim WS monitorima ali meni na 5:4 19-ici ne izgleda dobro.
Odlična igra, stvarno zanimljiva. Ovakvo nešto nisam dugo vremena vidio.
E ovo mi je cudno da je i na WS ekranima ista stvar, stvarno nema smisla. Ja na 19-ici prvo nisam ni skuzio te crte (znaci filmski wow efekt je potpuno uspio), da bi ih tek nakon nekog vremena i malo igranja s opcijama (tocnije samo s physx-om) primijetio. I stiltam se totalno (pa jel bilo tako od pocetka...?). Jos uvijek nisam siguran :p
Koncept igre je odličan, grafika šarena i fluidna, ali zvuk je stvarno nikakav. Ima ga tu i tamo kad se puca ili kad Faith padne s velike visine. Ima i onaj u pozadini tihi i dosadni. Ima bar bugova na koje sam dosad naletio, ali to ne umanjuje ocjenu. 8/10 po meni.
Ja sam imao problema sa preglasnom okolinom pa sam skužio da mi je u postavkama od kompa piše da je 5.1 zvučnici a ja sam bio na slušalicama i kad sam to sredio čuje se sve perfektno!
Skok s krana na one daske u zraku, pa doskok na onu ceradu mi je fenomenalan.
Igra je tacno za opustanje i zabavu, prva igra u kojoj zelim da bacim oruzje, jer cu bez njega biti bolji, nisam znao da cu igrati takav FPS :)
Super igra za razbribrigu, relativno je brza igra, ali sam došao do 4 faze i gotovo, slowmotion, sve je usporeno preusporeno..
Probao sam sa nekim crackovima, ali ništa ..ako može neko da mi pomogne, neka se javi....( čitao sam po nekoliko foruma o tom problemu)..
Gotovo.
Dobar "filmski" ugođaj, priča, akcija. Osim par frustrirajućih dijelova gdje treba dosta vještine, vrlo je zabavno u tako čistoj, ponekad foto-realističnoj grafici skakati i bježati, poneakd opaliti pokojeg protivnika šakom. Nisam nikog ubio oružjem.
Uninstall...
*SPOILER*
U posljednjoj misiji, na kraju, u sobi sa serverima, nije neophodno premlatiti jednog od loših dečki i uzeti oružje pa pucati po četiri odjela sa serverima da se pokvare. Dovoljno je trčati pored svakog od servera da loši dečki pucaju po Faith i tako će sami uništiti servere pucnjavom.
Super igra za razbribrigu, relativno je brza igra, ali sam došao do 4 faze i gotovo, slowmotion, sve je usporeno preusporeno..
Probao sam sa nekim crackovima, ali ništa ..ako može neko da mi pomogne, neka se javi....( čitao sam po nekoliko foruma o tom problemu)..
a grafika dobra lol igra koristi 4 boje bela koje su sve zgrade u igri i sve su iste ima pomalo plave i crvene sa kojom je oznacen put di treba ici..
7.3/10
je.eni Physix,dok sam skužio o čem se radi htjeo sam bacit komp kroz prozor,tolko je štekalo da to nije bilo normalno.
Je, i mene je taj slideshow podsjetio na dobre stare dane, ah nostalgija ;)
Ma lol ja sam isto imao taj slide. Ako vam trza na način da nemoš hodat tj pomiče se kao da je 1fps a skače u vis normalnom brzinom te miš okrećeš normalnom brzinom onda samo potražite paradox crackfix i to će riješiti poteškoću :D
Igra je pravo osviježenje u ova monotono reciklirana gamerska vremena , po meni pravi pogodak, kako je fantastičan osjećaj bijega čisti adrenalin . Fakat imaš filing ko da te netko ganja. U zadnje vrijeme igram samo to, oduševljen sam sa igrom, sa bojama,grafikom igrivošću, maštovitošću proizvođača , jer mora se priznati ovako nešto još nije viđeno, ma sve pet za tu igru.
Eo sam kupio igru prekjucer i za sada sve pet..jedino sto sam morao namjestati su kontrast i svjetlina jer mi je toliko bila svijetla da mi je pod izgledao amorfno bijel lol..inace igra izgleda fantasticno, i osjecaj kretanja mi je izvrstan..nisam puno presao jer nisam imao vremena, al planiram za vikend dovrsit pricu heh..inace uz kupljenu igru dolazi i cd sa O.S.T.
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2853&select=17
Zavrsio sam i ja igru. Super sam se zabavio, nije teska, a nije ni dugacka. Presao sam je, a nisam nikog upucao. :)
EDIT: Faerdhur, servere mozes unistiti i nogom :) Izgleda da taj potez pali kao u stvarnom zivotu, od laptopa i desktopa, pa sve do mainframe-a :)
Ja imam problem. Na kojoj god rezoluciji pokrenuo igru monitor mi se ugasi, pokušao sam sa svim mogućim postavkama kompatibilnosti i ništa. Sve druge igre rade bez problema. Napominjem da imam stari monitor Belinea 15 incha. Je li možda u tome problem?
Evo ekipa da vam se pridruzim.Dugo sam cekao ovu igru,tek sam je neki dan nabavio i probao,jednostavno mi je fenomenalna
Svida mi se kaj nije hardverski zahtjevna i sto ima puno mogucnosti kako doci od jedne do druge tocke,konacno igra koja me je vezala uz PC na vise od 15minuta
Danas sam je pokrenuo na 8500gt(oc na 650/1600/450MHz) i x2 4000+(2,1GHz). Postavke medium, physx ON, 1280x1024 i driveri 178.24.
Average framerate oko 28-30fps-a sto je super za tu graficku karticu i sa physxom na ON, jedino zna malo stekati kad bude dima/pare negdje.
Onaj slowmotion na jednom levelu se ispravlja patchem 1.0.1.
Iskreno me igrica zadivila, igram na easy ,a ponekad moram muckat glavom gdje da odem!
Nekako su boje prejednostavne tj. nema kombinacija, u igrici ima 80% bijele ,5% plave, 14%crvene/narancaste/zelene boje i ostalo 1%.
OCJENA : 8/10
Cini mi se da je ipak dostojan konkurent assassins creed-u
evo imam problem:
kad pod pausom odem u "Video" i želim promijeniti grafičke postavke(npr. texture resolution itd.) nemože se jer se nemogu mijenjati (onak su sive, valjda znate o čem pričam)
WTF?
evo imam problem:
kad pod pausom odem u "Video" i želim promijeniti grafičke postavke(npr. texture resolution itd.) nemože se jer se nemogu mijenjati (onak su sive, valjda znate o čem pričam)
WTF?
ma igra je moćna skroz, preorginalna je i te kretnje su super,samo mi malo smetaju te puške i pištolji koji malo nespretno ciljaju,nije sad da tražim aim down the aight ali voli bih da je to malo bolje napravljeno al inače,igra je extra!!!
Neznam dali je bilo govora o ovome, ali ja svaki put kad uđem u igru nakon 10min mi se odjednom isključi, i ništa mi ne piše zašto je do toga došlo..? nemam original..