Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.406.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Minecraft

Ljudi jel bi ja mogo igrat multiplayer piratsku verziju na hamachiju ili sličnom programu??

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minecraft

^ Da, ono što sam ja probao jeste da neko napravi server i da se priključiš na njega.

Eh sad za ovako online da se igra ne znam.

Ali znam da je igra sigurno vredna za kupiti pa slobodno igrati online.

Plus kada znaš da jednom kada kupiš više ne moraš plaćati ništa a dobijaćeš update.

http://redfoxyhead.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Minecraft
icecold kaže...

^ Da, ono što sam ja probao jeste da neko napravi server i da se priključiš na njega.

Eh sad za ovako online da se igra ne znam.

Ali znam da je igra sigurno vredna za kupiti pa slobodno igrati online.

Plus kada znaš da jednom kada kupiš više ne moraš plaćati ništa a dobijaćeš update.

a kako se pravi server??? Ja skinio hamachi instalirao napravio account.. Sad neznam kak napravit server..

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
15 godina
neaktivan
Minecraft

netreba ti ni hamachi ni tunngle da napravis server

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDraco kaže...

netreba ti ni hamachi ni tunngle da napravis server

a jel mogu igrat na pi*atskoj verziji??

15 godina
neaktivan
Minecraft

da mozes, ja ti igram na piratskoj i imam server

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDraco kaže...

da mozes, ja ti igram na piratskoj i imam server

oš mi pls dat ip ili šta god treba da se connectam na tvoj server?? pls

16 godina
neaktivan
Minecraft

premoćna igra namjeravam skinuti ovaj pi*at što sadrži najnoviji update noć vještica ispravite me ako to nije najnoviji update

obrisao sam običnu verziju i kada ovo zaigram nabacim koji screenshot a možda i video ništa me ne košta inače igra je odlična i dok je igraš imaš onaj osjećaj avanturiste i ono moraš preživjeti i ovo je nešto kao preživi i nabavi sve što ti treba lutajući po jako velikom okolišu samo ovdje su ti neprijatelji neki zombiji i neka čudovišta a životinje su prijateljske

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

premoćna igra namjeravam skinuti ovaj pi*at što sadrži najnoviji update noć vještica ispravite me ako to nije najnoviji update

obrisao sam običnu verziju i kada ovo zaigram nabacim koji screenshot a možda i video ništa me ne košta inače igra je odlična i dok je igraš imaš onaj osjećaj avanturiste i ono moraš preživjeti i ovo je nešto kao preživi i nabavi sve što ti treba lutajući po jako velikom okolišu samo ovdje su ti neprijatelji neki zombiji i neka čudovišta a životinje su prijateljske

evo uskoro ću početi praviti svoj prvi zaklon u Minecraft igri pa vidićete to većeras ili oko ponoći zeza me upload slika

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 21:43 (fareee).
16 godina
neaktivan
Minecraft

Evo sto je nas mali community napravio u multiplayeru. Ljudi koji su sudjelovali u izgradnji ovog su: TheOneBehindYou (ja), thedraco (isto nick kao na bugu, ujedno i admin pa ga kontaktirajte za ip), Prko, Mika99, lopta, Sk1zzy (Luxxxfromhell), Jedisobe.

Cijeli nas grad Cijeli nas grad
Nas dvorac Nas dvorac
Crkvica Crkvica
Zidine zapravo okruzuju skoro pa vecinu cijelog otoka no nisam sve uslikao Zidine zapravo okruzuju skoro pa vecinu cijelog otoka no nisam sve uslikao
Crkvica izbliza... Crkvica izbliza...
...i iznutra ...i iznutra
Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 19:41 (Living.Dead).

9 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Minecraft

Ups zeza me trokut smrti, sry :(

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 19:40 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uz korištenje MINEedita ili ste sami kopali rese?
15 godina
neaktivan
Minecraft

Kopali smo nema cheata

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Evo sto je nas mali community napravio u multiplayeru. Ljudi koji su sudjelovali u izgradnji ovog su: TheOneBehindYou (ja), thedraco (isto nick kao na bugu, ujedno i admin pa ga kontaktirajte za ip), Prko, Mika99, lopta, Sk1zzy (Luxxxfromhell), Jedisobe.

Bas mi se svidja. Poceo sam i ja gradit dvorac nekakav a stao sam prije dva tjedna, nemam vremena... Ali tako nekako je trebalo ispast :)

16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

decki super je ovo, ali bi bilo jos bolje da si stavio slike po danu :)

STošA rUleZ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ
15 godina
neaktivan
Minecraft

E ljudi uskoro namjeravam reinstalirati winse u linux... sad me zanima jel bi mogao ja igrtati minecraft na linuxu :S ... Jer nemogu napustiti ekipu i igricu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bez brige, radi i na Linuxu.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
15 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Zanimao bi me ip servera ako može da vam se pridružim sa svojim znanjem :)

15 godina
neaktivan
Minecraft

Svi koji bi željeli igrat na našem serveru kontaktirajte mene ja sam admin.

0 0 hvala 0
16 godina

SRy, greska.... izbrisite ovo

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 23:44 (lovac82).
16 godina

@Living.Dead

Koliko vam je trebalo da to napravite?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 23:45 (lovac82).
16 godina
neaktivan
Minecraft

Jeli netko probao raditi nekakav mob trap? Ako je netko radio, molio bih savjet kako napravit i koliko veliko. Ja sam napravio nešto (pod zemljom je i veliko je oko 40x15x3) ali ne radi kako bi trebalo, tj dobivam 15 itema u 1 sat a gledao sam na minecraft forumima da neki dobivaju puno više itema u 1 sat. Ako nekoga zanima mogu napravit video kako izgleda.

I još nešto, imam pola velike kutije cobblestone-a a neznam šta sagradit, pa tražim savjete.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minecraft

Kako se spojiti na Dragin server? Usput, kad preko hamachija uđem u barem 5 soba za minecraft i bilo koji od IP-eva za odgovarajuce sobe kad ukucam u multiplayer i idem connect on kaže failed to connect to server. Help?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Jeli netko probao raditi nekakav mob trap? Ako je netko radio, molio bih savjet kako napravit i koliko veliko. Ja sam napravio nešto (pod zemljom je i veliko je oko 40x15x3) ali ne radi kako bi trebalo, tj dobivam 15 itema u 1 sat a gledao sam na minecraft forumima da neki dobivaju puno više itema u 1 sat. Ako nekoga zanima mogu napravit video kako izgleda.

I još nešto, imam pola velike kutije cobblestone-a a neznam šta sagradit, pa tražim savjete.

pa za pauke... oni skacu 2 bloka tak da trebas 3 bloka visine.... moja shema ti stavit (bez rupa) jedan kaktus 3 reda visok pa jedan onaj kamen iz portala sto vjecno gori pa opet kaktus 3 reda... pauk nemoze preskocit pa prelazi preko goruceg bloka... tak zapravo svi pa sam krepavaju vise manje kak me spaze.... pogledaj si mal gdje se spawnaju, na vrhovima brda ili u dnima tih brda pa nabacas tak jedan kvadrat pa si miran.... mozes napravit i logicki sklop sto ce ti upalit dinamit cim mob nagazi na njega ili mozes napravit senzorsku mrezu (imao sam ju), kad mob nagazi meni se lampa upali, tj kad se priblize kuci pa da znas da su tu ne da ti iskoci iz grma i ujede te za dupe

ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
16 godina

Moze mi tko pp-at ip servera na kojem igrate?

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
Minecraft

Trazi se admin za server mora imat odgovornost i vještinu,treba imat mikrofon i mora barem jednom na dan posjetiti server.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 12:28 (TheDraco).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogao bih se prikljuciti ako mi date ip :P btw skoro svaki dan sam online tak da to nije problem!

15 godina
neaktivan
Minecraft

Ne kužim igru niti malo, pa ako mi netko može malo pojasniti bio bi mu zahvalan. Znam da je možda već bilo al previše je stranica za čitati, a želim samo kratke upute. Hvala.

ma da
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 21:45 (XXL Gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Mogao bih se prikljuciti ako mi date ip :P btw skoro svaki dan sam online tak da to nije problem!

Također, ne daju nam tut kako se prijaviti i Bog.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
Minecraft

pa pitajte ak vam šta treba ja sam admin i ako ocete igrat treba vam mic

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice