Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.405.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Minecraft
prvo skupis one pijescane kocke i stavis ih u pec da se ispeku
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Kako ima bedaste djece dajte gledajte pitanja na prvoj i drugoj strani sve je objašnjeno -.-'

Evo započinjem projekt na nečem velikom(možda piramida? ili sfinga {#})

Ja sam skoro piramidu počeo praviti, no samo temelj zasada, prema mojim izračunima, dužinaXširina je realnih 180metara...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan

Ma da dost veliko a i ako želiš uć u nju temelji trebaju bit od kamena jer se pjesak urušava :S

16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Ma da dost veliko a i ako želiš uć u nju temelji trebaju bit od kamena jer se pjesak urušava :S

Temelj mi i jest od kamena, to će mi biti poput labirinta, a iako nisam probao u "središtu" ću napraviti sarkofag na kojem piše:

R.I.P Elvis Presley i oko toga dijamatna oružja, zlatnu jabuku i ostalo što se nalazi u piramidama... :)

Slike neću staviti dok ne završim jer ovako nije fora onda...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
15 godina
neaktivan

Hahaha cool super ideja ja ću napraviti nešto neznam što ali znam da će pored toga biti Stonehenge

15 godina
luxxxfromhell kaže...

e ljudi kako se crafta staklo???

"Ispečeš" pijesak u peći

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
The Unforgiven kaže...
luxxxfromhell kaže...

e ljudi kako se crafta staklo???

"Ispečeš" pijesak u peći

ok Hvala... A s čim mogu stavit da mi je vatra? tj. da mi gori pijesak??? Osim kantice s lavom... probo sam ali nejde s bakljom.

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
16 godina
ugljen ili drvo
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Minecraft

Ljudi, nešto vrlo neobično se dogodilo meni. Pokrenem ja novi world, zgradim si kuću od zemlje, nisam našao ugljena pa nisam napravio baklje pa mi je sve bilo u mraku i dok ja čekam u svojoj kući odjedanput čujem zvuk portala. I ja se čudim kaj to je. Kad je došao dan ja pogledam svoj krov i vidim na njemu portal. Sljedeće noći je još portal se stvorio na krovu. Zar se to još komu dogodilo? I također imam najnoviju verziju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crodude kaže...

Ljudi, nešto vrlo neobično se dogodilo meni. Pokrenem ja novi world, zgradim si kuću od zemlje, nisam našao ugljena pa nisam napravio baklje pa mi je sve bilo u mraku i dok ja čekam u svojoj kući odjedanput čujem zvuk portala. I ja se čudim kaj to je. Kad je došao dan ja pogledam svoj krov i vidim na njemu portal. Sljedeće noći je još portal se stvorio na krovu. Zar se to još komu dogodilo? I također imam najnoviju verziju.

Možda se save-ovi pomiješali....pogledaj malo na Minecraft forumu jel se ikome to još dogodilo....moji iz ekipe imaju Minecraft i nisu to iskusili

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
16 godina
neaktivan
Minecraft

kul igra de recite mi molim vas kako se crafta baklja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

"Recepti" za craftanje svega imate ovdje

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

"Recepti" za craftanje svega imate ovdje

ok hvala

17 godina
neaktivan
Minecraft

Portal is scaryyyyyy :SSS .....btw  proradio mi je zvuk!! :DDD

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Minecraft

Možete li mi preporučiti neke dobre/popularne privatne servere?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Novi update od Notch-a{#}

Minecraft Alpha v1.2.2, Minecraft Server 0.2.4

A whole pile of bug fixes in this one. There’s still a lot more to do, coming over the next couple of weeks or so.

General fixes:
* players and mobs in lava or fire no longer spam sound effects
* getting hit with a higher damage while recovering from a smaller one now works as intended
* lava flows further in the Nether
* zombie pigs eventually forgives
* added support for custom skin packs
* fixed duplicate buttons when resizing screens
* zombie pigs and ghasts no longer get hurt by fire or lava
* fixed volume sliders now saving properly

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Multiplayer fixes:
* hellworld=true no longer overwrites old save chunks. Player positions will still break if you switch it on a running server, though
* boats are now visible to other players
* minecarts move nicer
* fishing kinda sorta works, but needs more work
* sheep and cows look like sheep and cows now
* buckets work now
* fixed stairs being really difficult to destroy
* increased the timeout before “Took too long to log in”
* made it possible to ride carts and boats
* added (after lots of work) the ability to steer server-side boats
* added “no-animals” setting. if true, animals will immediately vanish
* added support for more animation settings. Currently it’s just the “riding” animation, but the same system will be used for sneaking

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To make a texture pack, make a zip file that contains the files you wish to replace, then place that zip file in the texture pack folder. There’s a handy button ingame to open that folder immediately.

If you place a “pack.png” file in the root of the zip file, it’ll show up as a preview icon. Please make sure it’s square, and of an even 2^x size. For example, 128x128 pixels.
If you place a “pack.txt” file in the root of the zip file, the first two lines will show up as a description for the texture pack.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Za DOWNLOAD link pošaljite mi zahtjev na PP {#}

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 1:47 (Krešo91).
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Minecraft

ovo je vjerojatno jedno od naj igara ikad naparvljenih! ali nažalost, imam jedan veliki problem... nemogu razbit ništa osim lišća te onih životinja i cvjetova{#}!!! bez drva nemogu uopće radid ništa{#}... kliktam po tom drvu ko lud (golim rukama) i neće u komadiće. travi treba nekih 10 kliktaja. i nije onakva gradacija: blok, malo razbije, malo više, jako, najjače, i pukne. nego je stalno isti sprite dok udaram. neznam zašto neće. molim pomozite. igram u krešinoj verziji ({#}) i na peaceful modu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa nadji sjekiru...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan
King of Games kaže...

ovo je vjerojatno jedno od naj igara ikad naparvljenih! ali nažalost, imam jedan veliki problem... nemogu razbit ništa osim lišća te onih životinja i cvjetova{#}!!! bez drva nemogu uopće radid ništa{#}... kliktam po tom drvu ko lud (golim rukama) i neće u komadiće. travi treba nekih 10 kliktaja. i nije onakva gradacija: blok, malo razbije, malo više, jako, najjače, i pukne. nego je stalno isti sprite dok udaram. neznam zašto neće. molim pomozite. igram u krešinoj verziji ({#}) i na peaceful modu

trebaš stisnut i držat lijevi klik da ti nešta ispadne {#}

15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa nadji sjekiru...

Nemo'š naći'.....moraš ju napravit a.k.a. Craft-at {#}

15 godina
neaktivan
Minecraft

hvala! imam još jedno pitanje: kad kopate duboko u min, kako izađete van? teško mi je radit ljestve jer treba puno irona a toga nemam na bacanje. btw, napravih si kućicu, pokazat ću vam uskoro!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
King of Games kaže...

hvala! imam još jedno pitanje: kad kopate duboko u min, kako izađete van? teško mi je radit ljestve jer treba puno irona a toga nemam na bacanje. btw, napravih si kućicu, pokazat ću vam uskoro!

Ne treba ti iron za ljestve, one se rade samo sa stickovima.

Iron se koristi za tračnice.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
Minecraft

Pozdrav! zanima me ako postoji koji dobar kolega forumaš koji bi meni uzeo minecraft? {#}

igrao sam do sada {#} ali bih htio imati original. pa sad, ako netko ima volje, javi na PP

naravno, uplatim na račun čim se dogovorimo

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
King of Games kaže...

Ljestve, sa drvenim štapovima onim, i slobodno postaviš svaki 2. isto će ti se penjat, a duplo manje potrošiš

If you can understand the me, than I can understand the you.
15 godina
Minecraft

Ima li iko multy server za preporućiti?

Vidim da je bilo razgovora o nekom hrv. ili balkan serveru.....

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crodude kaže...

I meni se dogodilo upravo ovo, također najnovija verzija (v1.2.2) s tim da mi je save već cca mjesec dana star.

Fino odem u kuću i na 2. katu vidim portal..

Možda je riječ o bug-u nekom.. ali meni ne smeta :D

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 0:19 (nontryer).
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Evo i mojih screenshotova

Za napraviti stepenice mogao si craftati s kamenom ili drvom ovako:

#

##

###

Da cujem vasa iskustva gdje ste najcesce pronalazili diamond ore? Blizu lave, zlata...? Ja muku mucim s tim :)

I vidio sam da par vas zelite kupit igru. Ja imam ziro racun u PBZ-u i nije mi problem napraviti par klikova s misem da kupim za vas ako ce te uplatiti...

15 godina
neaktivan
miner kaže...

#

##

###

Da cujem vasa iskustva gdje ste najcesce pronalazili diamond ore? Blizu lave, zlata...? Ja muku mucim s tim :)

I vidio sam da par vas zelite kupit igru. Ja imam ziro racun u PBZ-u i nije mi problem napraviti par klikova s misem da kupim za vas ako ce te uplatiti...

ja sam većinom našao blizu lave ili na razini lave...dakle ispod ili iznad dubine gdje je najčešće lava

16 godina
Krešo91 kaže...
miner kaže...

#

##

###

ja sam većinom našao blizu lave ili na razini lave...dakle ispod ili iznad dubine gdje je najčešće lava

Uf, treba otići ispod, nije baš uvijek jednostavno (već me par puta progutala xD)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
Minecraft

što je pobogu ovo? ne ide s stone pick-om. našao sam jako, jako duboko u zemlji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 18:30 (King of Games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice