Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.405.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Minecraft
codec kaže...
Krešo91 kaže...
codec kaže...

jel registriranje besplatno

Da

zakon jebote a sta ce se morat kupovat kad bude skroz napravljena

Već se mora kupit, ovo što mi sad igramo je samo "crack"

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
Hojs kaže...

imam problem...kada se pokusavam spojiti na server pise mi outdated client,pls help

molim vas pomoč

15 godina
neaktivan
Minecraft

Ljudi zasto meni izbaci try agin regovo sam se i skinio aphu i nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Hojs kaže...

imam problem...kada se pokusavam spojiti na server pise mi outdated client,pls help

molim vas pomoč

Skini s www.minecraft.net najnoviji .exe fajl

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan

jel mi mos pojasnit kako gdje se crack moze nabavit kako se instalirava i to aj plizzzzzzzzzzzzz

16 godina
neaktivan
codec kaže...

jel mi mos pojasnit kako gdje se crack moze nabavit kako se instalirava i to aj plizzzzzzzzzzzzz

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/minecraft/68962.aspx?page=3&jumpto=1346760&sort=asc&view=flat

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Hojs kaže...
Hojs kaže...

molim vas pomoč

Skini s www.minecraft.net najnoviji .exe fajl

skinio sam...i onda mi on updejta i bude mi verzija 1.22 

16 godina
neaktivan
Hojs kaže...

skinio sam...i onda mi on updejta i bude mi verzija 1.22 

Pa to je zadnja verzija, ne znam zašto bi ti onda govorio da je out of date.

15 godina
neaktivan

i ja mislio da je zadnja....hm probat cu ponovo

15 godina
Minecraft

Možete mi pls reći gdje da skinem tu igricu???? Gledajući videe i kom. stvarno sam se tzapalio za igru{#}.

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Možete mi pls reći gdje da skinem tu igricu???? Gledajući videe i kom. stvarno sam se tzapalio za igru{#}.

www.minecraft.net

15 godina
luxxxfromhell kaže...

www.minecraft.net

I jel onda mogu igrati survival mod ili samo classic????

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
       tekstić

kad će više taj video???

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Singleplayer, osim ako kupiš pa možeš online, btw, survival? wtf?

15 godina
neaktivan
Frentt kaže...
Krešo91 kaže...
       tekstić

kad će više taj video???

Evo danas sam testirao betu i slučajno raznjeo dio topa {#}

Ali prije toga sam snimio video, ali je prespor i previše lagga...sutra najvjerojatnije ću to sredit i ponovo snimit video

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
15 godina
neaktivan

riješen problem.....može li mi netko dati ip od servera nekog gdje se okupljate i jeli u planu bug server?

15 godina
luxxxfromhell kaže...

Singleplayer, osim ako kupiš pa možeš online, btw, survival? wtf?

e ja sam sada na toj str. i piše mi alpha verzija latest, mogu downloadi in browser. I piše classic da downloadam single player i multi.. Šta da izaberem??? Šta vi preporučujete?

EDIT: Ja tako zovem survival zato što se boriš protiv zombija i tih sranja( kak jedan tim zove one koji explodiraju exploding penis hehe)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 9:32 (luxxxfromhell).
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

e ja sam sada na toj str. i piše mi alpha verzija latest, mogu downloadi in browser. I piše classic da downloadam single player i multi.. Šta da izaberem??? Šta vi preporučujete?

Alpha.

15 godina
luxxxfromhell kaže...

Alpha.

ali piše mi tam da moram bar 1 biti logira

n na netu.. Kak da to namjestim?

15 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
luxxxfromhell kaže...

Alpha.

ali piše mi tam da moram bar 1 biti logira

n na netu.. Kak da to namjestim?

KLIK

ovo vrijedi samo za  aaarrrghhh {#} verzije na Windows-u

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
15 godina
neaktivan
Minecraft

ee na kojem serveru igrate i dalije uopce besplatno igrati na serverima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
codec kaže...

naravno da nije besplatno...ja igram na vannila serveru

15 godina
Minecraft

e ljdi imam na jednom svom svijetu bug. Stalno je samo noć nikako dan, ghtjeo bi dam mi dođe dan jer mi je dosadno igrat sam po mraku... A tamo imam svašta tak o da ga nebi brisao :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hojs kaže...
codec kaže...

naravno da nije besplatno...ja igram na vannila serveru

pa jest besplatno igrati na bilokojem serveru, ali ako si kupio igru ;)

STošA rUleZ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

e ljdi imam na jednom svom svijetu bug. Stalno je samo noć nikako dan, ghtjeo bi dam mi dođe dan jer mi je dosadno igrat sam po mraku... A tamo imam svašta tak o da ga nebi brisao :S

a kupio si igru? mislim jer se igra onda updejta, a to govorim zato jer je u onoj verziji prije Halloween update-a bilo moguce koristiti Skymod gdje si imao opciju da je stalno dan il noc pa bi u tome mogao biti problem :)

STošA rUleZ (_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪ
15 godina
neaktivan

Kako ima bedaste djece dajte gledajte pitanja na prvoj i drugoj strani sve je objašnjeno -.-'

Evo započinjem projekt na nečem velikom(možda piramida? ili sfinga {#})

17 godina
neaktivan
Minecraft

Napravi sabor i okini ga TNT-om {#} 

Cake or Death?

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Minecraft
Smrt crvenoj armiji :D ili u sječanje na Dresden...XD
WP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Napravi sabor i okini ga TNT-om {#} 

You have a deal sir!

15 godina
Minecraft

e ljudi kako se crafta staklo???

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice