jel registriranje besplatno
Da
zakon jebote a sta ce se morat kupovat kad bude skroz napravljena
Već se mora kupit, ovo što mi sad igramo je samo "crack"
jel registriranje besplatno
Da
zakon jebote a sta ce se morat kupovat kad bude skroz napravljena
Već se mora kupit, ovo što mi sad igramo je samo "crack"
imam problem...kada se pokusavam spojiti na server pise mi outdated client,pls help
molim vas pomoč
Ljudi zasto meni izbaci try agin regovo sam se i skinio aphu i nece
imam problem...kada se pokusavam spojiti na server pise mi outdated client,pls help
molim vas pomoč
Skini s www.minecraft.net najnoviji .exe fajl
jel mi mos pojasnit kako gdje se crack moze nabavit kako se instalirava i to aj plizzzzzzzzzzzzz
jel mi mos pojasnit kako gdje se crack moze nabavit kako se instalirava i to aj plizzzzzzzzzzzzz
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/minecraft/68962.aspx?page=3&jumpto=1346760&sort=asc&view=flat
molim vas pomoč
Skini s www.minecraft.net najnoviji .exe fajl
skinio sam...i onda mi on updejta i bude mi verzija 1.22
skinio sam...i onda mi on updejta i bude mi verzija 1.22
Pa to je zadnja verzija, ne znam zašto bi ti onda govorio da je out of date.
i ja mislio da je zadnja....hm probat cu ponovo
Možete mi pls reći gdje da skinem tu igricu???? Gledajući videe i kom. stvarno sam se tzapalio za igru.
Možete mi pls reći gdje da skinem tu igricu???? Gledajući videe i kom. stvarno sam se tzapalio za igru.
www.minecraft.net
www.minecraft.net
I jel onda mogu igrati survival mod ili samo classic????
kad će više taj video???
Singleplayer, osim ako kupiš pa možeš online, btw, survival? wtf?
kad će više taj video???
Evo danas sam testirao betu i slučajno raznjeo dio topa
Ali prije toga sam snimio video, ali je prespor i previše lagga...sutra najvjerojatnije ću to sredit i ponovo snimit video
riješen problem.....može li mi netko dati ip od servera nekog gdje se okupljate i jeli u planu bug server?
Singleplayer, osim ako kupiš pa možeš online, btw, survival? wtf?
e ja sam sada na toj str. i piše mi alpha verzija latest, mogu downloadi in browser. I piše classic da downloadam single player i multi.. Šta da izaberem??? Šta vi preporučujete?
EDIT: Ja tako zovem survival zato što se boriš protiv zombija i tih sranja( kak jedan tim zove one koji explodiraju exploding penis hehe)
e ja sam sada na toj str. i piše mi alpha verzija latest, mogu downloadi in browser. I piše classic da downloadam single player i multi.. Šta da izaberem??? Šta vi preporučujete?
Alpha.
Alpha.
ali piše mi tam da moram bar 1 biti logira
n na netu.. Kak da to namjestim?
Alpha.
ali piše mi tam da moram bar 1 biti logira
n na netu.. Kak da to namjestim?
ovo vrijedi samo za aaarrrghhh verzije na Windows-u
ee na kojem serveru igrate i dalije uopce besplatno igrati na serverima
naravno da nije besplatno...ja igram na vannila serveru
e ljdi imam na jednom svom svijetu bug. Stalno je samo noć nikako dan, ghtjeo bi dam mi dođe dan jer mi je dosadno igrat sam po mraku... A tamo imam svašta tak o da ga nebi brisao :S
naravno da nije besplatno...ja igram na vannila serveru
pa jest besplatno igrati na bilokojem serveru, ali ako si kupio igru ;)
e ljdi imam na jednom svom svijetu bug. Stalno je samo noć nikako dan, ghtjeo bi dam mi dođe dan jer mi je dosadno igrat sam po mraku... A tamo imam svašta tak o da ga nebi brisao :S
a kupio si igru? mislim jer se igra onda updejta, a to govorim zato jer je u onoj verziji prije Halloween update-a bilo moguce koristiti Skymod gdje si imao opciju da je stalno dan il noc pa bi u tome mogao biti problem :)
Kako ima bedaste djece dajte gledajte pitanja na prvoj i drugoj strani sve je objašnjeno -.-'
Evo započinjem projekt na nečem velikom(možda piramida? ili sfinga )
Napravi sabor i okini ga TNT-om
Napravi sabor i okini ga TNT-om
You have a deal sir!
e ljudi kako se crafta staklo???