Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.405.494
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Minecraft
Krešo91 kaže...
netko,netkovic kaže...

Evo malo moje kuće i ostalo :)

Nice....ali vidi se da je sve izgrađeno poboljšanjem inventara.....ja sam svoju napravio od resursi koje sam skupio

Ova 1. kuća je cijela izgrađena od onoga što sam skupio, onda mi se srušio komp i mislil sam da je izgubljeno, pa sam sagradil novu s inv-editom, pa sam našao ovu staru i pozlatio toranj...

WP
15 godina
Minecraft

e ljudi(možda je offtopic al aj) jel bi mogo igrati minecraft sa ovom konfom: intel pentium 4 1,8 GHz grafa ati radeon 9600 512 mb rama.

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mogao bi al ćeš morat uključiti maglu.. grafa ti tu nije bitna, ona nije problem.. proc i ram su ti usko grlo.

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
15 godina
nontryer kaže...

Mogao bi al ćeš morat uključiti maglu.. grafa ti tu nije bitna, ona nije problem.. proc i ram su ti usko grlo.

kak misliš uključit maglu??? SOrry zbog glupog pitanja al nekužim a stvarno sam se zapalio za igru čitajući komentari gledajući viede i ss-ove. A uskoro će mi ročkas a neam igrica...{#}

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
16 godina

Ma vidit ćeš u opcijama igre, uglavnom magla se uključi pa se tako smanji view distance i igra bolje radi.

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
16 godina
neaktivan
Minecraft

kopao sam i kopao i dosao sam do necega sto nemogu razbit pa mi recite cime da ga unistim. na slici je željezo sa tim smeđim točkama e pa slično tako sam SREbreno( ovdje je oko tog željeza malo svijetlo u ovog je crno). nisam imao cime slikat no eto identicno je željezu samo srebreno.

EDIT: kopao sam okolo i upao sam u rupu bez dna {#}

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 13:49 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

kopao sam i kopao i dosao sam do necega sto nemogu razbit pa mi recite cime da ga unistim. na slici je željezo sa tim smeđim točkama e pa slično tako sam SREbreno( ovdje je oko tog željeza malo svijetlo u ovog je crno). nisam imao cime slikat no eto identicno je željezu samo srebreno.

EDIT: kopao sam okolo i upao sam u rupu bez dna {#}

Onda si naišao na Bedrock iliti Adminium (slika dolje).....u biti to je dno u igri i nema dalje....a ako naiđeš ispod toga na neku rupu koja je iste boje kao nebo po danu to se zove "Void" (čitaj: Vojd)...u biti to je kao neka greška ili nešto slično i ako tu upadneš mrtav si i naravno nepovratno izgubiš sve stvar

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Ideja:

Dakle ovo su prekidači (slika 1) za moj "mega top" (još uvijek skupljam ideje za IME...PRIJEDLOZI SU DOBRODOŠLI)

Dakle oću spojit prekidače 1, 2 i 3 (slika 2) na predviđene žice (slika 4)....i glavni prekidač spojiti na sve njih

Problem:

Hoću sve to spojit tako da radi kako treba...znači kad upalim 1. prekidač...samo će prva žica radit i tako za 2. i 3. prekidač.

Kad upali glavni prekidač (slika 3) oću da on upali sve zajedno žice koji su spojeni na slotove (slika 3 i 4)

Znači kad ja upalim 1. prekidač on će radit samo za 1. žicu tj. prvi slot....kad upali 2. prekidač on će radit za 2. žicu tj. 2. slot isto tako i 3. prekidač za 3. žicu tj. 3. slot, a kad upalim glavni prekidač (slika 3) , on će radit za sve žice tj. slotove.

E sad mislim da trebam napravit neki "logic gate" ili nešto slično

Anyone...please? {#}

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 15:42 (Krešo91).
15 godina
Minecraft

aaaa kako je lik zakon :D

If you can understand the me, than I can understand the you.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...

LOL u ovoj je epizodi skoro zaplakao.

BTW. Krešo napravio sam ja taj tvoj sistem, postat ću ti slike kada uvatim vremena, sad ne mogu ..

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
The Unforgiven kaže...

Kako on promijeni kameru iz prvog lica u treće?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
lovac82 kaže...
The Unforgiven kaže...

Kako on promijeni kameru iz prvog lica u treće?

stisni F5

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
Minecraft

Evo ti slike od ovoga što sam napravio, ovaj redstone je jako čudan...

Ja sam napravio da otvara vrata, ti iskoristi za taj top ili što ti već treba.

vrata otvorena pojedinačnim polugama vrata otvorena pojedinačnim polugama
poluga koja djeluje na sve poluga koja djeluje na sve
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Evo ti slike od ovoga što sam napravio, ovaj redstone je jako čudan...

Ja sam napravio da otvara vrata, ti iskoristi za taj top ili što ti već treba.

E hvala puno {#}

I mislio sam da je trebalo sa najobičnijim inveterima to napravit ali nisam skužio kako...TNX again {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 22:31 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Minecraft

Pozdrav igračima minecraft! Trebam malenu pomoć,naime dogodilo mi se sad da uopće nemam zvuka,dali netko zna kako da to riješim? koristim win xp sp3! hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BodySnathcer kaže...

Pozdrav igračima minecraft! Trebam malenu pomoć,naime dogodilo mi se sad da uopće nemam zvuka,dali netko zna kako da to riješim? koristim win xp sp3! hvala unaprijed

To se i meni dogodilo....samo sam skinuo ponovo postavke i sve se vratilo.

Evo skini ovo (to je Halloween update...nove stvari ima itd.), raspakiraj, otvori folder koji dobiješ, označi sve osim saves i kopiraj.........u Run upiši %appdata%

Uđi u folder .minecraft i zalijepi ono kopirano.

Trebalo bi radit jer se i meni to dogodilo {#}

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
BodySnathcer kaže...

Evo skini ovo (to je Halloween update...nove stvari ima itd.), raspakiraj, otvori folder koji dobiješ, označi sve osim saves i kopiraj.........u Run upiši %appdata%

Prijatelju puno hvala na pomoći,ali čak i nakon tvog uputstva i skidanja te datoteke i njene zamjene ja opet nemam zvuka :(((

15 godina
neaktivan
BodySnathcer kaže...
Krešo91 kaže...
BodySnathcer kaže...

Prijatelju puno hvala na pomoći,ali čak i nakon tvog uputstva i skidanja te datoteke i njene zamjene ja opet nemam zvuka :(((

Možda ti je jačina zvuka u igri smanjena...pogledaj pod opcijama

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
BodySnathcer kaže...
Krešo91 kaže...
BodySnathcer kaže...

Možda ti je jačina zvuka u igri smanjena...pogledaj pod opcijama

Ma da je odma bih to riješio,sve sam živo pregledao i nema zvuka nikako,nerazumijem zašto..dosta ljudi se žalilo isto da nema zvuka,nekima je radilo nakon te zamjene datoteka tj. fajlova .... a nekima ne.... neznam.... :/

16 godina
Minecraft

Meni se to dogodilo samo jednom (nestajanje zvuka), samo sam zatvorio igru i ponovno pokrenuo i zvuk je "došao"

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Obavijest:

Projekt BIG GUN Alpha je završen. {#}

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PITANjE:

- Što je BIG GUN Alpha?

ODGOVOR 1:

- Projekt BIG GUN je moj projekt pravljenja ogromnog TNT topa po

ali je uvećan za 3 puta...dakle može ispalit 3 programirana "projektila"....može po redu ispalit jedan po jedan komad ili sve odjednom.

ODGOVOR 2:

- Alpha verzija je zapravo konstrukcija topa sa ožičenjem...dakle koncept cijelog sustava samo sa Redstone prašinom (Minecraft verzija žica).

Završio sam cijelo ožičenje i sutra počinjem sa zamjenom običnog kamena i zemlje sa obsidianom tj. pojačavam cijelu konstrukciju da kad opalim i ako se nešta slučajno sj{#} osiguravam ga da nebi roknu u  3 {#} lijepe matere.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Snimit ću video sadašnjeg koncepta pa ću editirat ovaj post.

EDIT: po ovoj brodskoj artiljeriji sam dobio ideju dizajna i funkcioniranja {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 21:27 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minecraft

Pozdrav

Evo, molio bih vas da glasate 5 zvijezdica za mene :)
http://www.minecraftwb.com/index.php/community/contests/view-contest-entries/item/matijal15
Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Krešo91 kaže...

Obavijest:

Projekt BIG GUN Alpha je završen. {#}

PITANjE:

- Što je BIG GUN Alpha?

ODGOVOR 1:

- Projekt BIG GUN je moj projekt pravljenja ogromnog TNT topa po

ali je uvećan za 3 puta...dakle može ispalit 3 programirana "projektila"....može po redu ispalit jedan po jedan komad ili sve odjednom.

ODGOVOR 2:

- Alpha verzija je zapravo konstrukcija topa sa ožičenjem...dakle koncept cijelog sustava samo sa Redstone prašinom (Minecraft verzija žica).

Završio sam cijelo ožičenje i sutra počinjem sa zamjenom običnog kamena i zemlje sa obsidianom tj. pojačavam cijelu konstrukciju da kad opalim i ako se nešta slučajno sj{#} osiguravam ga da nebi roknu u  3 {#} lijepe matere.

Snimit ću video sadašnjeg koncepta pa ću editirat ovaj post.

EDIT: po ovoj brodskoj artiljeriji sam dobio ideju dizajna i funkcioniranja {#}

A mene zanima kako misliš aktivirati sva tri tnt-a kada povučeš ručicu da ispali sve, mislim da ih nećeš stić sve poudarat...

EDIT: nego šta misliš da napraviš nešto

, izgleda fora :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 21:50 (xxxxx).
15 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

A mene zanima kako misliš aktivirati sva tri tnt-a kada povučeš ručicu da ispali sve, mislim da ih nećeš stić sve poudarat...

zapravo imam jednu koja aktivira onaj TNT koji služi kao pogon a ono što sam tražio je zapravo to što si mi ti pomogao...dakle umjesto da otrčim i lupim rukom taj "projektil" TNT njega zapravo preko tih prekidača aktiviram {#}

Evo video će za koji minut

EDIT: holly {#} shit {#}

kako yebeno....vidiš i to bi mogao {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 21:57 (Krešo91).
16 godina
Minecraft

Ja bih napravio nešto takvo ali jako mi je teško doći do tnt-a, a nevolim koristiti one editore i slično.

Moram se bacit u lov na creepere...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo i ja sam ga kupio...moze li mi netko dati ip od servera gdje se ekipa okuplja?

15 godina
neaktivan

imam problem...kada se pokusavam spojiti na server pise mi outdated client,pls help

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 17:34 (Hojs).
15 godina
neaktivan
Minecraft

jel registriranje besplatno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
codec kaže...

Da

15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
codec kaže...

Da

zakon jebote a sta ce se morat kupovat kad bude skroz napravljena

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice